Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Да да.. знам , безплатно го правите.

Дори  не да вземате, а пари  бихте давали сами, за да сеете тази промита антибългарска чуждопоклонническа пропаганда.

Мен въобще не ме бърка какъв шовинизъм пропагандирате - путински, американски , ислямистки и т.н. , все сте ми еднакви антибългарите.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 49 минути, miro20 написа:

Да да.. знам , безплатно го правите.

Дори  не да вземате, а пари  бихте давали сами, за да сеете тази промита антибългарска чуждопоклонническа пропаганда.

Мен въобще не ме бърка какъв шовинизъм пропагандирате - путински, американски , ислямистки и т.н. , все сте ми еднакви антибългарите.

Ааа, бъркаш ме с някой! Но за безплатното си прав - защитавам кауза, в която съм дълбоко убеден - за разлика от теб. ;)

Както казах, мен не ме интересува какъв точно шовинизъм  изповядвате с "дълбока убеденост" . :) Еднакви сте ми .

Та.. интересна новина от кадровите рокади при фю Пу .

Освен кадри , разместват се и административни деления, така например, Кримския федерален окръг претърпя своеобразно "понижение".

От федерален окръг, става част от обобщен "южен федерален окръг" , заедно с една камара други райончета и области.

То няма лошо , ама дет се вика... в състава на Украйна имаше поне статут на автономна република ! ... а сега.... съвсем се обезличи .

Най малкото вече бюджета ще е по съвсем друг начин , и централизиран от съвсем друго място ... и .. квото дадат и отпуснат.. толкова... :)

http://www.dw.com/ru/кремль-переупаковал-крым/a-19434356?maca=rus-facebook-dw

http://nbnews.com.ua/ru/news/186103/

http://fakty.ua/220236-putin-lishil-krym-statusa-federalnogo-okruga

http://zloy-odessit.livejournal.com/1847652.html

Не го мисли Крим, там заплатите вече са 3 пъти по- високи, отколкото по украинско. Не е важно кой определя бюджета, а какъв точно е той. Ще се извиеш на осморка да кажеш на бялото черно, ама изобщо не ти се получава. Не и тук. Ей там в датата дето се събрахте "хората с различно мислене" и където всъщност, няма различномислещи, там се възбуждайте на изкривените си фантазии...

За наш Миро всеки който не споделя бандеровските виждания на хохлите е антибългарин....   И сме му били като еднакви....    Остава да ни разясни как въобще успя да стигне до подобни умозаключения ..../съвсем самостоятелно или с нечия чужда помощ/....

преди 41 минути, язе написа:

Не го мисли Крим, там заплатите вече са 3 пъти по- високи, отколкото по украинско. Не е важно кой определя бюджета, а какъв точно е той. Ще се извиеш на осморка да кажеш на бялото черно, ама изобщо не ти се получава. Не и тук. Ей там в датата дето се събрахте "хората с различно мислене" и където всъщност, няма различномислещи, там се възбуждайте на изкривените си фантазии...

Не съм сигурен дали са 3 пъти по големи, Медведев сам им каза на Кримчани - "деньги няма, ама вие се дръжте там... всичко най хубаво и добро настроение " :):):)

Иначе и в Турция са по високи заплатите . Това дава ли ти право да искаш Турция да ни анексира ?

преди 11 минути, attj написа:

За наш Миро всеки който не споделя бандеровските виждания на хохлите е антибългарин....  

За "атж/ней" всичко е през призмата на някакви виртуални торбалани-бандеровци :) И не говорех аз какво предпочитам а за вашата изцяло шовинистична антибългарска пропаганда.

пп

А ето  на български това което говорех за промяната в статута на Крим

http://www.clubz.bg/42808-krim_omryzna_na_putin_kato_bezpolezna_igrachka

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Поне да бе уточнил  Миро,  защо си измисля някаква   шовинистична антибългарска пропаганда... Нещо не му се пише за чуждата помощ...

Ти или си с много къса памет че не помниш това христоматийно шовинистично изказване, или наистина двата ти ника са се оплели и физически :)

Какво трябваше да кажа за "чуждата помощ" че не разбрах ? изръсваш някаква глупост , и трябва да  коментирам ли :)

Днес чета, че Путин подписал закон за влизането на Крим в Южния Федерален окръг. Замина и онзи 0,1% надежда за насилствено връщане при бандеровците. Кримчани вече могат да си отдъхнат, защото ставан неделима част от Русия. Никой не може да им посегне и ще си живеят спокойно.

преди 3 минути, иноТ написа:

Днес чета, че Путин подписал закон за влизането на Крим в Южния Федерален окръг. Замина и онзи 0,1% надежда за насилствено връщане при бандеровците. Кримчани вече могат да си отдъхнат, защото ставан неделима част от Русия. Никой не може да им посегне и ще си живеят спокойно.

Напротив :) ако бе прочел по горе статията, обяснението е че след това обезличаване на Крим, връщането в законните граници на Украйна,  дори ще стане още по лесно :

Spoiler

И когато дойде времето да бъде отменено решението на руския президент, на парламента и Конституционния съд за присъединяването на Крим към Русия, няма да има нужда да се закрива никакъв федерален окръг. От състава на Южния федерален окръг просто ще излязат два субекта – като, че ли никога не са били там.

преди 1 минута, miro20 написа:

Напротив :) ако бе прочел по горе статията, обяснението е че след това обезличаване на Крим, връщането в законните граници на Украйна,  дори ще стане още по лесно :

Покажи скритото съдържание

И когато дойде времето да бъде отменено решението на руския президент, на парламента и Конституционния съд за присъединяването на Крим към Русия, няма да има нужда да се закрива никакъв федерален окръг. От състава на Южния федерален окръг просто ще излязат два субекта – като, че ли никога не са били там.

ФЪНтазьор!:D

Моля, моля. Нима твърдиш, че велика личност като Владимир Владимирович не знае какво прави? Я пак, кой ще отмени решението му? ЩЕ ОТМЕНИ! :lol6:На Путин? :lol6:

Не се отклонявай от темата пак и не залитай в любимата си посока. Кажи ми кой ще отмени решението на Путин, че ми стана интересно? :lol6:

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Е що питаш мен. Аз лично се надявам той сам да си го отмени и да се извини на братята православни украинци за хилядите жертви от тази братоубийствена война, която той натрапи на Украйна.

Към това са насочени и всички усилия на нормалните цивилизовани държави, затова са и санкции и всичко останало. :)

А горното за "кримски сценарий" не е бягане от темата, а точно по нея.

Ил не ви изнася че пропагандирате 3-кратно по големи антибългарски османски принципи ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, miro20 написа:

Напротив, просто реалист, който не иска подобни кримски сценарии в България, тройно при това

Ердоган се бетонира във властта, Турция се ислямизира ежесекундно, на Вашингтон му дреме на шмайзера- подобен сценарий с България е напълно възможен. Всичко зависи от това, как и защо подбираш приятелите си. Щото враговете не можеш да ги избираш...  При правилно подбрани приятели, Крим щеше да е украински вовеки. Ама на... когато си тъп и Господ не може да ти помогне.

Едно трябва да ти се признае. Ако се абстрахираме от всичко сериозно, то твоите постове са като виц. :lol6:Особено това за отменянето направо пръска.

на 29.07.2016 г. в 9:26, miro20 написа:

Прекрасен пример си за руски шовинизъм :)

Благодаря ти .

И защо някакви си Мировци искат да отнемат правото за национално обединение на руснаците!?   

ФСБ сообщила о масштабной кибератаке на российские организации

Цитат

Федеральная служба безопасности России выявила внедрение вредоносных шпионских программ в компьютерные сети порядка 20 российских организаций, сообщает центр общественных связей ведомства.Заражению подверглись компьютеры органов государственной власти, научных и военных учреждений, предприятий оборонно-промышленного комплекса и других объектов критически важной инфраструктуры страны.

ФСБ отмечает целевой характер распространения вируса, что указывает на профессионально спланированную операцию. По оценке специалистов, по стилистике написания и методам инфицирования это программное обеспечение схоже с тем, что использовалось в нашумевших операциях по кибершпионажу как в России, так и по всему миру.

Ако е истина ще се чуе много скоро. Ама нали няма да е от дойче веле или някоя друга правилна медия та сигурно няма да е вярно....според тях.

преди 4 часа, язе написа:

Не го мисли Крим, там заплатите вече са 3 пъти по- високи, отколкото по украинско.

Приятелски поздрав!

Обичам руснаците!

Путин не!

преди 11 минути, nikssi написа:

ФСБ сообщила о масштабной кибератаке на российские организации

Ако е истина ще се чуе много скоро. Ама нали няма да е от дойче веле или някоя друга правилна медия та сигурно няма да е вярно....според тях.

Като изключим времето в което се явява тази кибератака към руски организации(след масови упреци към Кремъл за водене на кибервойна)... може и да е вярно. Мен моментът ме притеснява. :wink12:

преди 9 минути, Нел написа:

Приятелски поздрав!

Обичам руснаците!

Путин не!

Като изключим времето в което се явява тази кибератака към руски организации(след масови упреци към Кремъл за водене на кибервойна)... може и да е вярно. Мен моментът ме притеснява. :wink12:

Влез в час мацко! Това беше... едно време.;)

преди 9 минути, attj написа:

Защо ли силният Путин не Ви харесва!?    

Е, той харесва гъзолизците!

Радвам се, че не съм от тях :D

преди 3 минути, язе написа:

Влез в час мацко! Това беше... едно време.;)

Мдам... едно време преди два месеца!

И се отнася точно за Крим!

току що, Нел написа:

Радвам се, че не съм от тях :D

Мдам... едно време преди два месеца!

И се отнася точно за Крим!

Отиди в Крим и виж! Хората живеят по руски, а не по украински стандарти.

преди 14 минути, Нел написа:

А дали не е "барабар Петко с мъжете' ?? демек... навсякъде хакерски атаки, пък само у нас не? обидно получается... :)

Разликата е че... то такъв софтуер , троянци и вируси се въртят постоянно, само че... пострадали не виждаме.

Ако в САЩ изтекоха  стотици хиляди писма, хакнаха отново предизбнорния щаб на Хилари  и т.н...  у нас също съвсем реално  бяха блокирани за известно време държавни сайтове, и т.н... все видими неща, то "изтекли" имейли на Пу не виждаме и едва ли ще видим :):)

Имаме само изявление че имало хакерска атака ? :) аха.. повЕрвах...

А иначе бат Семьон ми е любим също :)

има от много години мн точни парчета :)

преди 14 минути, attj написа:

Защо ли силният Путин не Ви харесва!?    

всеки път ти напомням че аз например се възхищавам. Ако искаш се порови - всеки мой коментар за операциите на Пу е само възхищение ! :)

И пак ще ти повторя - прекрасни военни операции, достойни за учебник по спец-операции, диверсия, хибридни войни , пропаганда и т.н.. Възхищавам се !

Само че ако бе на игра, както и да е, но той избива реални хора, дестабилизира истински държави, съсипва истински животи. Затова тези от военна гледна точка военни операции са идеален материал за съда в Хага.

преди 6 минути, Нел написа:

Пу няма как да управлява без такива.

преди 5 минути, язе написа:

Отиди в Крим и виж! Хората живеят по руски, а не по украински стандарти.

Това пък да не мислиш че  комплимент ? бих казал - за съжаление живеят по руски стандарти, и най вече ЗАКОНИ , а не по украински :)

преди 43 минути, attj написа:

И защо някакви си Мировци искат да отнемат правото за национално обединение на руснаците!?   

Никой нищо не отнема. И преди никой не им пречеше  в Крим, още по малко на Донбас. Защо обаче трябваше да измислят всичките тези фейкове за фашистка хунта, бандеровци и т.н. все неща които две години след военното вторжение в Украйна, се оказаха пълни и тотални лъжи.

Измислиха си ги за оправдание на военната агресия , за да си отнемат Крим,  и нищо повече.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.