Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Днешна Украйна е творение на предишни съветски лидери и като тяхна измислица е време да ги последва в небитието.   Държавата им ще бъде намалена и редуцирана. А Миро може да си писателства и още безброй странности и абсурдности....  Не зная дали някой въобще ги чете.  

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 41 минути, attj написа:

Днешна Украйна е творение на предишни съветски лидери и като тяхна измислица е време да ги последва в небитието.   Държавата им ще бъде намалена и редуцирана. А Миро може да си писателства и още безброй странности и абсурдности....  Не зная дали някой въобще ги чете.  

Държава като държава, народ като народ. Каквито са всички наоколо - и поляци, и беларуси, и молдовци, и румънци, и българи, и словени и чехи и всякакви, които нямат нищо общо с руснаците :)

А ти със своята рашистка пропаганда, и затриване на държави, освен да се излагаш друго не правиш.

За което ти благодаря , разбира се :)

преди 42 минути, attj написа:

Както другаде Миро (или Благо) писа, било нормално да няма Либия (а той и за Сирия мисли тъй). По същата логика – защо да има Украйна? Още повече, че и тя като Македония е изкуствено създадена държава.

Айде още един "Жириновски" , дето предлага да разделят Украйна на 3 части и да си я поделят с Полша и др.

:)

Иначе аз нямам спомен да съм говорил такова нещо за Либия, нито за Сирия.

Сравнението с Македония е доста наивно и историчски неиздържано .

Но ако тръгнем в тази насока.... Украйна по скоро е по близка до българските гени , отколкото до руските.

преди 1 час, miro20 написа:

Айде още един "Жириновски" , дето предлага да разделят Украйна на 3 части и да си я поделят с Полша и др.

Иначе аз нямам спомен да съм говорил такова нещо за Либия, нито за Сирия.

Сравнението с Македония е доста наивно и историчски неиздържано .

Но ако тръгнем в тази насока.... Украйна по скоро е по близка до българските гени , отколкото до руските.

Удобно е да нямаш спомени. За Либия писа, че тъй ѝ се падало – да се разцепи. И ако те бъркам с Благо, сори, ама за Сирия не бъркам, писа за федерализирането ѝ (което е американска инициатива), което може би подкрепяш (не помня, ама ти си знаеш – все пак ти си водиш отчети какво казваш, ама изглежда не за всичко).

П.П. Русия и Киевска Рус са създадени от една и съща фамилия варяги (доколкото помня), а колкото до пълнежа, Киевска Рус е имала много повече вземане-даване с волжките българи отколкото Русия, та е нормално да имат общо и с нас.  

преди 1 час, karadzha написа:

Удобно е да нямаш спомени. За Либия писа, че тъй ѝ се падало – да се разцепи.

няма как да имам спомени на нещо дето не съм го казал. :)

И ако те бъркам с Благо, сори, ама за Сирия не бъркам, писа за федерализирането ѝ (което е американска инициатива), което може би подкрепяш (не помня, ама ти си знаеш – все пак ти си водиш отчети какво казваш, ама изглежда не за всичко).

За Сирия споменах на тоя под теб, че новината от тия дни за ЦРУ всъщност не е новина, а доста отдавна преговаряни инициативи, и то не на злите Хамериканци, а съгласувано с руснаците, и го доказах с една камара линкове и изказвания. Личното ми мнение не е точно такова, и че трябва доста да се мисли преди да се реже. И че каквото и да става, Асад е част от проблема, а не част от решението. Руснаците взеха негова страна, което ги пави част от проблема. Като включим ФАКТА че по голямата част от техните удари НЕ СА срещу ИД, картинката е горе долу ясна за тях.

Това е.

Другото са твои измишльотини и нападки кътм мен :)

Киевска Рус е имала много повече вземане-даване с волжките българи отколкото Русия, та е нормално да имат общо и с нас.  

Разбира се .

преди 11 минути, иноТ написа:

И аз съм за. Да се федерализира Окраина и да оставят руснаците наизток да си живеят спокойно. 

На тях някой пречел ли им е ? Страдат тези руснаци /и украинци също/ които са на тази 2.9% окупирана територия от руската армия и техни подконтролни терористични образования.

СЕга, на освободените  територии от Донбас , подвластни на украинците, руснаци и украинци си живеят мирно и спокойно и никой никого не коли и беси, като са си живели и преди.

Ето ти още едно мнение как е в окупиран Донбас :

http://www.clubz.bg/42881-donbas_e_severna_koreq_v_evropa

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Окраинските главорези да оставят руснаците на мира и всичко ще свърши с една федерализация. 

А новината за Сирия си е баш прясна, г-н Истина. Твоите линкове са кьорфишеци и не знаем кой какво е заявил, но в прясната новина ЦРУ открито плануват как да нарежат Сирия и Ирак на парченца.

Добре, че съм аз да те хвана в поредната лъжа, че някои хора тук те виждаха, като светия.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 13 часа, karadzha написа:

Както другаде Миро (или Благо) писа, било нормално да няма Либия (а той и за Сирия мисли тъй). По същата логика – защо да има Украйна? Още повече, че и тя като Македония е изкуствено създадена държава.

Какво говориш?  Миро не може да ми разясни смислено защо защитава бандеровското мислене - ако въобще има и у него такова....   Та те сега вече хохлите гледат дори и на МВФ като на терористична организация.... Съвсем са се самопсихирали...   И никога няма реално да оценят подареното им поради грешки на Ленин, Хрусчов, Брежнев  или Елцин....  Повечето им грешки са си съвсем нарочни и така е възникнала съвременна Украйна!   Дори Бандера не е и сънувал неговата Украйна да е толкова голяма....   

Написаното от един клоун значи много за мен. Благодаря ти! 

преди 15 часа, иноТ написа:

Окраинските главорези да оставят руснаците на мира и всичко ще свърши с една федерализация. 

А новината за Сирия си е баш прясна, г-н Истина. Твоите линкове са кьорфишеци и не знаем кой какво е заявил, но в прясната новина ЦРУ открито плануват как да нарежат Сирия и Ирак на парченца.

Добре, че съм аз да те хвана в поредната лъжа, че някои хора тук те виждаха, като светия.

Добре че съм аз да затварям устата на такива като теб , които повече от два дена назад не четат /и не помнят/ новини :)

А новината не е прянса, и пак казвам -  обсъждана МНОГОКРАТНО  и съгласувана с руснаците, за което има една камара изявления и на Лавров и на др., от февруари, март месец минимум, а за "федералзиация" се говореше и от миналата година.

преди 14 часа, attj написа:

Миро не може да ми разясни смислено защо защитава бандеровското мислене - ако въобще има и у него такова....  

Естествен че не мога да ти обясня ничие "бандеровско мислене" просто защото няма такова.

Две години след военната офанзива, ясно се доказа че никаква " бандеровсака хунта на фашисти " няма , а пропагандата на която и ти все още си подвластен е само за да "оправдаят" някак си военното вторжение в Украйна и военната анексия на КРим.

Всичко това от тази пропаганда се оказа тотална лъжа, войските обаче останаха в Донбас и все още  2 -2.9 % от Украйна е под военен режим и окупация, както и  Крим остана окупиран.

Това няма как да е нормално.

преди 14 часа, attj написа:

Повечето им грешки са си съвсем нарочни и така е възникнала съвременна Украйна!  

Пак питам и отговор не виждам, а КАзахстан трябва ли да съществува ?  А Таджикистан, Туркмения, узбекистан,   а Беларус ? а Полша дори ?   :) /за грузинските , осетински и др конфликти айде няма да споменавам... но и там се опитаха да наложат "русский мир" ....  /

До какви граници твоята рашистка шовинистична пропаганда ще реже народи ? :)

В Казахстан и в останалите държави също живеят доста руснаци - обаче хората там не са правили Майдан с финансиране от САЩ и затова все още си живеят задружно и спокойно - както в СССР. Там никой не ограничава правата на руснаците.  Украинците се оказаха изключително наивни...

преди 4 минути, attj написа:

Там никой не ограничава правата на руснаците. 

Точно така. Както и в Украйна :)

И преди и сега.

Терор има само в окупираната малка част /2.9% /  от Донбас от руските и терористични сепаратискти войски .

В Донбас терористи са украинците!   „Що се отнася до Украйна, то там цари безпорядък. И така се случва, когато на власт е администрацията на Обама с неговите здрави връзки с НАТО. С всички тези здрави връзки с НАТО, Украйна е в безпорядък“, добави републиканецът Доналд Тръмп.   Обама е виновен за събитията в Украйна.   Изглежда САЩ най-после ще имат обективен президент - стига той да спечели изборите.  Скачалите на Майдана в Киев вече съжаляват за недообмисленото си тогава поведение...

Цитат

Международната общност трябва да признае Крим за част от Русия и да се съсредоточи върху разрешаването на проблемите в Донбас. Това заяви в понеделник ръководителят на делегацията от френски депутати Тиери Мариани, предаде РИА Новости.

Делегация от френски парламентаристи, начело с депутата от Националното събрание и бивш министър на транспорта на Франция Тиери Мариани, извърши тридневна визита в Крим, в хода на която посети Симферопол, Ялта и Севастопол. Депутатите се срещнаха с ръководителите на република Крим и Севастопол и участваха в отбелязването на Деня на военноморския флот, припомня агенцията.

„Тези, които описват Крим като окупирана територия, по-добре да отидат там и да видят какво се случва… Крим е избрал своя път на референдума, чрез болшинството от населението, и всички в международната общност знаят това. Сега би било по-добре окончателно да се приеме тази реалност и да се предприемат стъпки за разрешаването на проблемите на Донбас“, каза Мариани на пресконференция в Москва.

Той отбеляза, че ситуацията в Крим е „нормална“, когато политическите ръководители „управляват своята територия и осигуряват благополучието на народа, който живее там“.

Мариани добави, че ситуацията със социалните малцинства в Крим всява увереност, че бъдещето им е по-положително от „бъдещето на рускоезичното население в прибалтийските страни“

Това е приказка. :)

Нови преговори в Минск - въпреки очевидното досега  нежелание на бандеровците да променят конституцията на Украйна и да утвърдят амнистия за опълченците   http://www.vesti.ru/doc.html?id=2783446&tid=105474

"контактната група" се среща относително редовно , и това не са никакви нови мински преговори :)

Това първо

Второ ... от статията

Цитат

В ходе слушаний планируется принять обращение жителей против фашистского киевского режима. Свою подпись под петицией поставили почти 154 тысячи человек,

Имах си хас да не се подпишат 154 хил :) смееш ли да не се ... :)

Интересно обаче как извън тези окупирани от руските окупационни войски земи които са 2 - 2.9 % от Украйна, никой не говори за фашистки режим в Киев :):)

Цитат

Имах си хас да не се подпишат 154 хил :) смееш ли да не се ... :)

Що? Докажи, че не е доброволно, г-н празни приказки!  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.