Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Ще ми се да ги видя тия. Дали се сещат, че това е Русия, а не гейропа?  Половин атентат в Русия и адиос гринго майдански...

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

• Автор
преди 45 минути, Мойра написа:

Смятам, че статията е вярна. В събота мой приятел прекоси границата с жена си и детето си / жена му е Кримчанка/ на път за Симферопол, и след това каза, че са затворили сухопътните  граници, които свързват Крим с Украина. Имало сведения , че ще има опит да бъдат прекарани през границата украински диверсанти, обучени от американските служби.

преди 4 минути, Богатир написа:

Смятам, че статията е вярна. В събота мой приятел прекоси границата с жена си и детето си / жена му е Кримчанка/ на път за Симферопол, и след това каза, че са затворили сухопътните  граници, които свързват Крим с Украина. Имало сведения , че ще има опит да бъдат прекарани през границата украински диверсанти, обучени от американските служби.

Не си прочетоха урока. Ще има нови уроци...

преди 11 минути, язе написа:

Не си прочетоха урока. Ще има нови уроци...

Дано има само един, последен Урок!

Някои по паметливи вече се сетиха че още 2014 г ФСБ е арестувала 25 украинци бандеровци, членове на "десен сектор" и предотвратила "десетки подготвяни терактове" на територията на РФ. :)
Които обаче.... после са пуснати и  всички "забравиха" ....  :)

Цитат

К теме дня. Про бдительное ФСБ, задержавшее украинских террористов.
В апреле 2014 года уже задерживали.
25 бандеровцев готовили теракты в семи регионах:

"По данным спецслужб, теракты готовились в период с 14 по 16 марта в семи регионах — Ростовской, Волгоградской, Тверской, Орловской, Белгородской областях и в республиках Калмыкия и Татарстан. Все задержанные, 25 человек, среди которых трое активистов «Правого сектора», уже подтвердили получение инструкций от представителей СБУ."

Миллион репортажей на телевидении, на ток-шоу клоуны глотки надрывают. А потом террористы куда-то пропали. Тихо, ни суда, ни следствия.

Выяснилось, что всё это враньё от первого до последнего слова, а "террористами" назвали каких-то неудачливых гастарбайтеров. Всех отпустили.

преди 1 минута, Мойра написа:

И  дава три ще има, колкото си пожелаят чукумбите...

току-що, Мойра написа:

Призив за военно положение и въвеждане на широкомащабен военен контингент в Украйна ?

Това ли искат всички рашисти ?

Както казах по назад, дано това не е пореден "повод" измислен от путинските служби за продължаване на военната агресия и за  плановете по осигурявнане поне на сухопътен излаз към Крим.

някак си всички забравиха и многократно цитираните от мен терактове /30-50 бр / от предишните теми на територията на Украйна от проруски диверсионни групи.

Но тогава никой не каза Пу посегна на терористични методи.

То всъщност няма и смисъл да се казва... Пу точно така си дойде на власт, взривявайки собствени  жилищни блокове.

Украйна загина, свиквай с мисътеа...

Малеее добре че е "Мирчо дваесе" та да ни информира за "фейковете на Путинската пропаганда" иначе щехме да умреме   непросветени. Мирчо е последна инстанция - нема кък да не му верваш 

Я ПРАХЧЕТА увидел.(може би, някоя линия в кенефа на некоя кръчма)

преди 24 минути, georgi6 написа:

Малеее добре че е "Мирчо дваесе" та да ни информира за "фейковете на Путинската пропаганда" иначе щехме да умреме   непросветени. Мирчо е последна инстанция - нема кък да не му верваш 

Аз съм го скрил този гнусен подпис.

преди 1 час, georgi6 написа:

преди 37 минути, Agentpat™ написа:

Аз съм го скрил този гнусен подпис.

Гузен негонен бяга :):)  Радвам се за всеки "скрил", и "блокирал ме" - посланието е правилно разбрано от вас. ....  за всички останали това е просто забавен графит :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Гузен негонен бяга :):)  Радвам се за всеки "скрил", и "блокирал ме" - посланието е правилно разбрано от вас. ....  за всички останали това е просто забавен графит :)

"Забавният" ти графит така те олекотява, че предпочетох да го махна, защото не искам да влизам в спорове с простееща личност - това най-малкото ще снижи нивото ми, в моите си очи. Така че, не се надявай на някакви "разбрани" твои "послания" - правя го единствено за себе си! ;) 

Spoiler

преди 8 минути, Agentpat™ написа:

че предпочетох да го махна, защото не искам да влизам в спорове с простееща личност

Е не мога да се сравнявам с твоето ... "Тормозаторус Еректус" .... :):)

Нямаш никакви проблеми за твоите предпочитания и "блокрания"  . Не се ласкай че ти правя забележка,  както казах - радвам се че посланието ми стига до хората.

Много малко хора могат да се похвалят /като мен/  с това че и аватара и подписа им  стигат токова навътре в хората , на които опонираш.

:)

Тези окраинци са доста зле, щом пробват  диверсии в Русия. Да не се окаже после. че ЛНР и ДНР се простират чак до Киев . :D

Диверсията в Крим вече коментиах . Дори няколко пъти. Сравних и с диверсиите на путински диверсионни групи в Украйна, които до последно когато броих бяха 30-50 случая....

Не разбрах обаче, кога е имало  украински диверсии в Русия.

преди 24 минути, miro20 написа:
  Затвори скритото съдържание

Е не мога да се сравнявам с твоето ... "Тормозаторус Еректус" .... :):)

Ти за "Тормозаторус Еректус" можеш само да си мечтаеш! Смисъла му е твърде дълбок. ;)

преди 4 минути, иноТ написа:

Ами Крим какво е? Част от Русия. Значи, ето ти диверсия. 

:)  е не е... За мен както казвах много пъти преди това, който каже че Крим е руски, той трижди говори че България е османско.

преди 6 минути, Yvan Sergeev написа:

цели 30-50

я дай бързи 10

Търсачката малко не работи коректно , и не намирам всичките цитирани неща, но .....

Какво ще кажеш за фиксирани 43 терракта от руски диверсионни групи ? Не си чувал  ? ми кой да ти каже и откъде.... ?

http://www.segodnya.ua/regions/kharkov/v-harkovskoy-oblasti-za-god-bylo-soversheno-43-terakta-mvd-597735.html

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/02/22/7059376/

Нещо не схващам смисъла на глупостите ти, вероятно защото няма смисъл. :D

За мен, който каже, че България е османска, е гей. :D Петнадесет пъти! 

ясно на търсачката разчиташ да намериш диверсиите където си  ги броил .. яндекс или гугъл ?

диверсия е руска дума търси в яндекс :D

преди 32 минути, иноТ написа:

Нещо не схващам смисъла на глупостите ти, вероятно защото няма смисъл. :D

За мен, който каже, че България е османска, е гей. :D Петнадесет пъти! 

На път си . Почти уцели :)

Защото ако Крим е руски заради 167 г владение на  умрялата отдавна руска империя, то 5 века владение е  3 пъти по голямо право на владение от  ... османската империя например .

Затова който смята Крим за руски, той 3 пъти повече смята България за османско.

Това аз не приемам. а ти ? Кажи сега пак "Крим е руски".

преди 30 минути, Yvan Sergeev написа:

ясно на търсачката разчиташ да намериш диверсиите където си  ги броил .. яндекс или гугъл ?

диверсия е руска дума търси в яндекс :D

Е нали искаш да намеря къде съм ги цитриал тези терактове, и поне 10 . Намерих ти - не 10 а 43 официално констатирани.

Що ппиташ тогава ? Аз казах че съм го споменавал и цитирал многократно преди време.. И ти дадох един от многото примери за фиксирани 43 терористически акта на уски диверсионни групи

- това са взривове на ЖП влакове, мостове, на митинги ,  на пунктове на АТО, пред офиси и сгради  , полицейски пунктове, и какво ли не.... Това го има и е изброявано през това цяло време,

Е да, ти не си и чувал за това, но .. познай ...  не е мой проблем , а твой. :)

43 терористични атаки .....  и аз мога да си направя сайт  и да напиша 97 терористични атаки  и някой да ме гугълне и да ме дава за пример по сайтове на твърденията си достоверността ще е същата.

ти даже не си прочел това което си го гугълнал.

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.