Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Смей се, Нел. Смехът е здраве, освен това когато човек се смее някак по-красив става. 

виц  :)

А затварянето на теми е ваш патент. На мен никоя тема не ми пречи, а и тези които са причина за затварянето им и им пречи мнението ми и оборването на елементарните ви лъжи, се знааят и виждат   :)

Мен ако питаш виц е нобеловата награда на Обама. Но какво да се прави. Оборването и разгромяването е само в твоята глава. Толкова упорито сам се хвалиш, че оборваш, та ако бях някой по-слаб току виж си ми промил мозъка и ще взема да повярвам. Гьобелсовите тактики за лъжата използваш доста умело. Повтори още 41524355654 пъти, че оборваш нещо. :D :D :D

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 751,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Смей се, Нел. Смехът е здраве, освен това когато човек се смее някак по-красив става. 

Мен ако питаш виц е нобеловата награда на Обама. Но какво да се прави. Оборването и разгромяването е само в твоята глава. Толкова упорито сам се хвалиш, че оборваш, та ако бях някой по-слаб току виж си ми промил мозъка и ще взема да повярвам. Гьобелсовите тактики за лъжата използваш доста умело. Повтори още 41524355654 пъти, че оборваш нещо. :D :D :D

Само ще припомня че нямам казана нито една лъжа.

А за оборването - погледни коя да е тема за Украйна.  То не е нужно въобще да се изтъквам или нещо подобно. Масираната руска фейк пропаганда не е моя измислица, тя си е факт със или без мен и е световен феномен. Едва ли европейските структури ще правят звена "елфи" само заради моите писания :) нали 

Останалите твои глупости нека си останат за теб... 

Много добре знаеш отговора ми който всеки път ти го повтарям - Путин извежда войските си , спира военните доставки за останалите сепаратисти терористи, и войната и избиването на  т.нар. от теб "славяни"  ,  приключва..

Това мое мнение ще ти повторя, се потвърди почти август месец миналата година, когато АТО приключваше.

Когато почти освободиха от терористи Донецк и Луганск, се намесиха руските войски и обърнаха статуквото.

На територията ОСВОБОДЕНА от сепаратисти терористи и руска армия, хората си бяха заживели  мирно и спокойно . както в останала Украйна .

както и сега живеят на неподконтролните на терористи територии !

Това дава ли ти отговор кога ще свърши братоубийственото избиване ?

Интересно и на каква база определи мнението ми като антиславянско.

Екстремистите и спеаратистките настроения  пряко и косвено поддържащи тази война са си ваша активност.

Вместо тези работи Украйна трябва да спазва споразуменията от Минск!

Редактирано от attj (преглед на промените)

:masquerade2: Не мога, честно! Знам, че е много оф, но плача от смях ! 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

А за оборването - погледни коя да е тема за Украйна.  То не е нужно въобще да се изтъквам или нещо подобно. Масираната руска фейк пропаганда не е моя измислица, тя си е факт със или без мен и е световен феномен. Едва ли европейските структури ще правят звена "елфи" само заради моите писания :) нали 

Останалите твои глупости нека си останат за теб... 

Най-лошото е, че явно си вярваш! :(

Най-лошото е, че явно си вярваш! :(

Да, защото съм прав, и защото не говоря лъжи и изкривени спекулации от вида.. "укрите разпънали  руско дете на площада" , укрите ядат трупове, яценюк казал... казал всичко което не е казвал никога.. :) :) и т.н.. 

или " хамерикански танкове газят български детски градини".... 

Всъщност, не путиснката пропаганда ме учудва.. учудваме как големи уж здравомислещи хора вЕрват на подобни детинскоопашати лъжи.

Да, защото съм прав, и защото не говоря лъжи и изкривени спекулации от вида.. "укрите разпънали  руско дете на площада" , укрите ядат трупове, яценюк казал... казал всичко което не е казвал никога.. :) :) и т.н.. 

или " хамерикански танкове газят български детски градини".... 

Всъщност, не путиснката пропаганда ме учудва.. учудваме как големи уж здравомислещи хора вЕрват на подобни детинскоопашати лъжи.

Миро, това дете ти го изяде, канибал такъв капиталистически. Оглозка го до кокал, а после изяде и кокалите.

На територията ОСВОБОДЕНА от сепаратисти терористи и руска армия, хората си бяха заживели  мирно и спокойно . както в останала Украйна .

както и сега живеят на неподконтролните на терористи територии !

хахахаха, в останалата част на Украйна живеят толкова добре, че половината им население е емигрирало, защото иначе трябва да се хранят с камъни и да се топлят с дърва, а дърва даже няма за всички.

За кретени с промити тикви има една доста интересна статия в блиц днес

http://www.blitz.bg/news/article/359479

да те видя, какво ще ти спуснат отгоре да дрънкаш относно това

Кой е казал че "живеят добре" ???

КАзах мирно и спокойно . БЕЗ ВОЙНА.

А блиц какво да коментирам.. За мен Съединението е празник, за разлика от феновете на сепаратизма и тероризма, проповядващи античовешки "тезиси" които постоянно оборвам тук  :)

Преди да сравняваш Крим и Съединението, отговори си на въпроса - може ли да се сравнява ситуация на обединение на земи , с компактно единно българско население живяло заедно ОТ ВЕКОВЕ , и територия, която някой решил да нарече "своя исконна земля " само заради 167 г владение. ?

може ли да се сравнява ситуация на обединение на земи , с компактно единно българско население живяло заедно ОТ ВЕКОВЕ , и територия, която някой решил да нарече "своя исконна земля " само заради 167 г владение. ?

Чудя се дали това сам го измисли или отгоре ти го спуснаха.

Защото е малоумно да сравняваш население с територия, още повече пък, че Украйна е изкуствено създадена държава и е на много по-малко от 160 години.

Инересно.. кое не е "създадена изкуствено държава" ?

Да погледнем ли .... Беларус, КАзахстан, Туркменистан, Таджикистан..... а целия каквказкия регион ? Защо да не върнем нова "историческа справедливост" и за Крим ? Да не е окупирана от руснаци територия, както е сега, а защо не независима държава или пък  да го върнем на Турция, или айде в най лошия случай на местните българи, гърци и татари ? 

Не е ли по "справедливо" ? 

да ревизираме цяла Европа ? Защо не Евразия ? Да прескочим и до злата хамерика, и да върнем "справедливостта"  като ги разпуснем и върнем индианците ? :)

мдааа... :)

Та.. освен трези вицове които ми навяваш, има и още една съществена разлика - Съединението е "от долу" и ВЪПРЕКИ "големите" ....  а не акт , наложен "отвън" чрез военна незаконна агресия и тайни спец операции, както  в момента е окупиран Крим и превърнат във военна база и нищо повече..

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Инересно.. кое не е "създадена изкуствено държава" ?

Да погледнем ли .... Беларус, КАзахстан, Туркменистан, Таджикистан..... а целия каквказкия регион ? Защо да не върнем нова "историческа справедливост" и за Крим ? Да не е окупирана от руснаци територия, както е сега, а защо не независима държава или пък  да го върнем на Турция, или айде в най лошия случай на местните българи, гърци и татари ? 

Не е ли по "справедливо" ? 

да ревизираме цяла Европа ? Защо не Евразия ? Да прескочим и до злата хамерика, и да върнем "справедливостта"  като ги разпуснем и върнем индианците ? :)

мдааа... :)

Та.. освен трези вицове които ми навяваш, има и още една съществена разлика - Съединението е "от долу" и ВЪПРЕКИ "големите" ....  а не акт , наложен "отвън" чрез военна незаконна агресия и тайни спец операции, както  в момента е окупиран Крим и превърнат във военна база и нищо повече..

България, не е изкуствено създанена държава.

Само ти си който се радваш на нещастието на хората. Да ти кажа, те нещата се повтарят през известни периоди от време и разни ухилени нещастници, често са били зависвани на примката. Моли се, да не дойде скоро следващият период за освобождаване от известен брой "интелигенция".

България, не е изкуствено създанена държава.

Само ти си който се радваш на нещастието на хората. Да ти кажа, те нещата се повтарят през известни периоди от време и разни ухилени нещастници, често са били зависвани на примката. Моли се, да не дойде скоро следващият период за освобождаване от известен брой "интелигенция".

Кой се радвал ? аз ли ? 

НАпротив - вие сте тези които подкрепяте сепаратисти терористи и се радвате на всяка нова дестабилизация и "прекроявания" на граници.

т.е. косвено и пряко - на жертвите от тези събития.

Това за "примката" заплаха ли е някаква ? Призиви за разправа , а говориш че аз се радвам на жертвите и нещастията ? 

Инересна логика... :) 

Да прескочим и до злата хамерика, и да върнем "справедливостта"  като ги разпуснем и върнем индианците ? :)

Това не е толкова лоша идея! :D

Кой се радвал ? аз ли ? 

НАпротив - вие сте тези които подкрепяте сепаратисти терористи и се радвате на всяка нова дестабилизация и "прекроявания" на граници.

т.е. косвено и пряко - на жертвите от тези събития.

Това за "примката" заплаха ли е някаква ? Призиви за разправа , а говориш че аз се радвам на жертвите и нещастията ? 

Инересна логика... :)

Ти пък подкрепяш най-големите терористи на света за всички времена - ФАЩ.

Много си забавен, сякаш с някой 5 годишен разговарям.

Значи намесата на Русия в Крим е лошо, но намесата на щатите в Украйна е добро, защото по презумция Русия е лоша, а щатите са добри.

Ти трябва да си кадър на 'Америка за България' , само от тях съм чел подобни простотии.

Ти пък подкрепяш най-големите терористи на света за всички времена - ФАЩ.

С какво ги подкрепям ? че нещо пак не разбрах.

Това че осъждам руската агресия, ме прави "помощник на САЩ "  ли ? 

:)

Много си забавен, сякаш с някой 5 годишен разговарям.

Значи намесата на Русия в Крим е лошо, но намесата на щатите в Украйна е добро, защото по презумция Русия е лоша, а щатите са добри.

Ти трябва да си кадър на 'Америка за България' , само от тях съм чел подобни простотии.

Какво са анексирали САЩ, и какви мащабни военни спец операции  са провели ? 

Че пак не разбрах нещо ... Да, знам злите хамериканци са виновни за всичко , и за приливите и отливите ама все пак... :)

......подобни простотии....

И туземците така реагират когато не могат да разберат или осмислят някое явление... 

Него го разкриха отдавна. Има  регистрациина 1000 места, пише 24/7 и все едни и същи "опорни точки". Това ме накара да го възприемам като работещ за някое подобно НПО.

Него го разкриха отдавна. Има  регистрациина 1000 места, пише 24/7 и все едни и същи "опорни точки". Това ме накара да го възприемам като работещ за някое подобно НПО.

Айде почна се :) поредната тролска атака срещу мен , като предишните :) :) :)

Ама никак не сте разнообразни :)

аз пак ще съм пас :)

С какво ги подкрепям ? че нещо пак не разбрах.

Това че осъждам руската агресия, ме прави "помощник на САЩ "  ли ? 

:)

Какво са анексирали САЩ, и какви мащабни военни спец операции  са провели ? 

Че пак не разбрах нещо ... Да, знам злите хамериканци са виновни за всичко , и за приливите и отливите ама все пак... :)

И туземците така реагират когато не могат да разберат или осмислят някое явление... 

Малеееее, смЕх  :lol6:

Да, смЕх... щото ако бяха провели такива Украйна щеше да е ядрено поле може би ... 

Даже някъде бе споменато че нарочно абсолютно нищо не са направили против руските спецназовци /зелените человечики/ въпреки че много добре са знаели какво става.

така дефакто парираха сценариите на Путин пак да се изкара "жертва" както в много други конфликти.. примерно както в  Грузия... 

Ето нещо, за да разнообразим тягостната атмосфера. Малко смях няма да навреди.

Бившият губернатор на Днепропетровска област Игор Коломойски нарече главата на областната администрация на Одеса Михаил Саакашвили "куче без намордник". Както съобщава ТСН, коментарът на бизнесмена е по повод заявлението на грузинеца, че правителството на Украйна се контролира от олигарси.

"Когато куче без намордник ухапе някого, трябва да бъде наказано и кучето, и, което е по-важно - стопанинът му. Кучетата в такива случаи се приспиват. А в нашия случай можем да го изпратим с наложен платеж в Грузия, за да отговаря за ухапаните там хора", заявява предприемачът. 

Коломойски отбелязва също, че смята да съди одеския губернатор и да изкопчи от него солидна материална компенсация.

По думите на бизнесмена обаче "няма смисъл да се иска нещо от един мръсен сополив наркоман, докато той не премине курсовете по рехабилитация от наркозависимостта си". 

Да, като говорим за смехории, темата за Саакашвили ми напомни че една ваша новина , цитирана и тук някъде се сещам, отново влезе в списъка с руски фейкове :)

http://www.stopfake.org/fejk-odessa-mozhet-vyjti-iz-sostava-ukrainy/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.