Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

там където правата на местното население се спазват и то се чувства част от държавата, не съществуват причини за искане на автономия!

Точно така.

Така бе и с рускоезичното население в Украйна, преди да почнат измислиците за геноцид, и всичките тези фейкове които са отдавна известни.и преди да започне не мирни протести, не организиране на партии и движения, а директно маскирани зелени човечета , на принципа на анексията на Крим, превзеха местни администрации и кметства. След което се наложи , потарям думата СЛЕД - това което така оплювате - военната  антитерористична операция АТО срещу тези агресивно и въоръжено превзети територии 

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 751,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Няма чакай! Факта си е факт! miro20 заговори за автономия в турските малцинствени области на България и хоп турския дипломат го изловиха точно там, с точно такава мисия. Както и да го погледнеш, това си намирисва на синхронизирани действия. Наричат се сондаж на общественото мнение чрез социалните медии. Внимавай! След тези отявлени провокативни мероприятия, компетентните лица ще се заинтересуват от случая.

Истината такава каквато е.  

Aко бяхме нормална държава, сега този да е е в затвора.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Истината такава каквато е.  

Aко бяхме нормална държава, сега този да е е в затвора.

Абсолютно си прав. Всичките вие които проповядвате рашизъм и симпатизирате на терористите сепаратисти , сте такива.

Радвам се че го осъзнахте най сетне.

А иначе на въпроса ми "защо млъкнахте "  като ви показах вашите идеологии и симпатии  нагледно с турския дипломат, и останалите аналогии с Кърдджали ..  за сега получих само един, но според мен смешен отговор - защото да симпатизираш на терористи в чужда държава може, но за своята страна - не можело .важното е " у вуте да гори чергата" - там може

Толкова тъпо оправдание скоро не бях чувал :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Абсолютно си прав. Всичките вие които проповядвате рашизъм и симпатизирате на терористите сепаратисти , сте такива.

А иначе на въпроса ми "защо млъкнахте "  като ви показах вашите идеологии и симпатии  нагледно с турския дипломат, и останалите аналогии с Кърдджали ..  за сега получих само един, но според мен смешен отговор - защото да симпатизираш на терористи в чужда държава може, но за своята страна - не можело .важното е " у вуте да гори чергата" - там може

А всички вие които проповядвате фашизъм какво?

Кой проповядва фашизъм ? единствените които доказано разпространявате такива идеи сте вашата "рашистка" клика.

Рашизъм  разбирай руски фашизъм.

Има и православен руски фашизъм. Също уникално творение

Все античовешки неща на които съм опонент тук.

Резултата от първата връзка води към викито на украински и втората връзка към клип на украински.

search?q=Рашизъм&oq=Рашизъм&aqs=chrome..69i57j69i59l2&sourceid=chrome&es

Ако потърсим през Mozlla FF в Google само думата обаче дава съвсем различен резултат. Като първата връзка естествено е на Славея Инджев.

Кой проповядва фашизъм ? единствените които доказано разпространявате такива идеи сте вашата "рашистка" клика.

Рашизъм  разбирай руски фашизъм.

Има и православен руски фашизъм. Също уникално творение

Ти явно си против православието...Явно си отрязал чурката и затова? Няма да се учудя, ако почнеш скоро да се обръщаш към нас с "гяури"...Ама, ха!

Мне :) не съм против православието. Против фашизма във всякакви форми съм,.

Православно кръстен съм даже. И смятам такъв да си остана.

За мен обаче е неприемливо в стойка "хайл хитлер" да изричаш "Хирстос Воскресе".

Това е извращение.

Мне :) не съм против православието. Против фашизма във всякакви форми съм,.

Православно кръстен съм даже. И смятам такъв да си остана.

За мен обаче е неприемливо в стойка "хайл хитлер" да изричаш "Хирстос Воскресе".

Това е извращение.

Това са капиталистически извращения, нали се сещаш, че след като ФАЩ бутнаха социализма, Русия повече или по-малко се  демократизира и капитализира. Та не го присъждай това нещо на страната, а на строя до който твоите господари през цялата Студена война се стремяха да я доведат и все пак успяха. Ти сега мен уважаваш ли ме? Да ти сложа ли линкове към ритуалите на 3 хиляди секти, коя от коя по-грозна, упражняващи дейността си на територията на ФАЩ?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Бе, аз ти намекнах тактично веднъж, че не си добре. Сам си измисляш неща, казваш, че други ги казват и накрая дори се РАДВАШ, ЧЕ НЯКОЙ Е ОСЪЗНАЛ НЕЩО, според теб. Тук говорим за шизофрения.

Последният пост на darkterminal е преизпълнен с истини. Аз лично спирам вече да обръщам внимание на Миро, защото това означава да играеш играта му, а без внимание той не може да си върши работата и "умира". Нека да си лъже, клевети и словоблудства сам.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

И пак ако взема логиката ти насериозно , почвам да се питам .. дали пък турския дипломат не ви ползва вас за тези цели .. възмездно или безвъзмездно .. за такава агресивна подкрепа на сепаратистите.... второто дори е по вероятно - много хора чак удоволствие им прави безплатно да плюят и работят против България.

По принцип не вземам активно участие в тази тема. Хвърлям и по един поглед от време на време.

Трябва обаче да призная, за мое най-голямо съжаление, че в този случай Миро май ще се окаже прав.

Имам чувството ( като страничен и почти неутрален наблюдател ) че половината от тези които плюят по него, го правят с цел : прокарване на идеите за сепаратизма като нещо нормално и едва ли не логично.

За тези лоито ще се запитат : а каква аджеба е крайната им цел, нека да прочетат за визитата на турския дипломат в Кърджалийско и темата на речите му. Макар че ми се иска да греша в преценката си.

Писах половината ( от тези които плюят ) защото другата пловина го правят от носталгичнa любов по Русия ( в което число съм и аз ).

А Благо ( извинявам се че си позволявам да говоря зад гърба му, ама да не търся сега негово мнение )...той пък е на друга разкладка. Неговото верую е:  защо руснаците имат суровини, а не ги дават (без пари ) на тези които искат да ги използват Той знае кои.

P.S.Градивна критика.

Дайте да спрем да се караме и самоизяждаме. От това печелят само тези които са ни яхнали и си пълнят джобовете от далавери и антинародните закони които гласуват. Тях точно това им е изгодно - раделението на тълпата.

Ако наистина претендирате че го правите за благото на страната в която сме, дайте работим заедно за постигане на по-добър живот. Как ....нека по-умните от мен да кажат. Като гледам има доста.

Редактирано от julienalexandrov (преглед на промените)

Че къде видя да се караме. Определено начина, по който разбираме Миро, е ако не коренно противоположен, все пак достатъчно различаващ се. Въпросът е, кой го разбира правилно. Смея да го мисля за себе си, за Иван, за Веско и за поне още няколко колеги. Ти не влизаш в бройката.

:offtopic_s:

Миро, кога ще мирясаш?!

Имам чувството, че нарочно пишеш глупости, за да дразниш, защото според мен не си глупак.

Ми то и украинците не го искат,щото държавата си е тяхна, своя.И нашата си е наша.

...

Да си бяха държали населението щастливо в този район и хората вместо да се делят, щяха сами да изритат емисарите, ако е имало такива. Украйна заложи обаче на друга карта и сега част от хората искат свобода! Ходи и ги спри...

...

И никой не иска да му режат държавата с незаконни ВОЕННИ и ТЕРОРИСТИЧНИ методи , с военна помощ от чужда държава, със измислени поводи и откровенни лъжи за геноцид, за бандеровци, нацистка хунта бла бла бла..

...

За едната страна методите са винаги терористични. За другата са образец за право дело. И английската корона си мислеше, че хората в американските и колонии си живеят добре и че просто си измислят поводи да се бунтуват. За това ги обяви за престъпници и прати армия срещу собствения си народ. Днес обаче, в САЩ всички тачат светлия пример на идеолозите и бойците загинали за национално обособяване и ги наричат Бащи на Свободата.

...

Това няма нищо общо с "природен порив човека към свобода" , и наблягам на МИРЕН порив, а не военен , терористичен, каквито са действията в Крим и на Донбас.

...

Това е конфликт! Едните искат автономия по древното право за национално и етническо самоопределение, а другите не дават в закъснелия си опит да запазят целостта на държавата си. При тези ситуации винаги има  един недоволен и рано или късно се стига до пушките! Какво неясно има? Такива конфликти се решават по един единствен начин! Не се допускат! Хората трябва да се държат щастливи! Ако не са щастливи - се ражда порива за свобода, а той както вече сам забеляза, хич не е мирен!

...

А на вас този тероризъм обаче ви харесва... щото е в чужда държава :)

...

Тук miro20 смело се отпусна в посока на ерзац ораторските си методи, опитвайки се сугестивно да манипулира аудиторията, неприкрито изтъквайки, че видиш ли на нас тероризмът бил ни харесвал, следователно ние имаме съмнителни морални устои, докато неговите са принципни и човеколюбиви, като на потребител тежащ на мястото си. Потребител тежащ на мястото си обаче, не би прибегнал до такава евтина манипулация.

За да уважим все пак дискусията, ние ще отговорим и на това "предизвикателство". Не miro20, ние уважаваме порива към свобода на угнетените. Също така уважаваме и правото на Украйна да пази териториалната си цялост. За това си седим зад компютрите, оставяйки на двете страни сами да си решат конфликта. Сами да си избират методите и сами да си избират помощниците!

Виж, на теб явно ти е изгодно, в подкрепа на анти путинската ти позиция, да сееш провокации, квалификации и да определяш, кой какво харесва. Не минава!

...

Ма как се гърчите когато ви се покаже какви античовешки сепаратистки терористични идеи и принципи изповядвате, не е истина :)

Гърчиш се ти, да ползваш неумело очернящи опонентите ти квалификации. Няма нищо по-човешко от това мирно да симпатизираш на желанието за свобода. Тези симпатии преди около 130 години повлияха на общественото мнение в Европа, в резултат, на което от турски гнет се освободиха Гърция, Сърбия, България. Турският султан се гърчеше и наричаше нашите революционери терористи, и спрягаше методите им за анти човешки, но ние не си ги тачим и празнуваме. Нали?

...

Хайде пак. Симпатизирането на желанието за свобода, не е проповядване на идеология. Знам, че на теб така ти е удобно да го представяш, но не е коректно. Бъди така добър да се ограничиш в квалификациите.

...

А иначе на въпроса ми "защо млъкнахте " като ви показах вашите идеологии и симпатии нагледно с турския дипломат, и останалите аналогии с Кърдджали .. за сега получих само един, но според мен смешен отговор - защото да симпатизираш на терористи в чужда държава може, но за своята страна - не можело .важното е " у вуте да гори чергата" - там може

Ми млъкнаха хората, щото въпрос базиран на по-тъпо и несъстоятелно сравнение не бяха чували скоро. Пък аз ежедневно се разправям със всякакви идиоти, та едно разяснение в повече за несъстоятелността на някаква си там тъпотия, не би ми дотежала.

Това са капиталистически извращения, нали се сещаш, че след като ФАЩ бутнаха социализма, Русия повече или по-малко се  демократизира и капитализира. Та не го присъждай това нещо на страната, а на строя до който твоите господари през цялата Студена война се стремяха да я доведат и все пак успяха. Ти сега мен уважаваш ли ме? Да ти сложа ли линкове към ритуалите на 3 хиляди секти, коя от коя по-грозна, упражняващи дейността си на територията на ФАЩ?

Няма нищо , ама нищо общо със "капиталистически извращения" още по малко вкарани от САЩ.

Както казах - аз за пръв път виждам това изращение, и то си е оригинален руски патент, който аз никога не бих употребил за поздрав за Великден. Ама никога !

. Ако греша. и има повечко инфо по въпроса  - поправи ме.

Както е патент например руската секта на скопците... и това е извращение... както и да е.. това са други теми вече.

Слагай каквито искаш линкове за САЩ. в съответните теми разбира се.

Разликата между нас е че мен това ама никак не ми пречи, докато истини за любимия ви Путин ви жегва едва ли не на лична остнова.

Аз съм против както тази секта с "хайл хитлер" , така и към другите .

........

Чудех се какво да отговоря, и осъзнах че на всяка твоя откровенна глупост, трябва да се повторя същото което и по назад.

Затова ще го спестя. Няма какво да добавя към вече казаното.

Имам чувството ( като страничен и почти неутрален наблюдател ) че половината от тези които плюят по него, го правят с цел : прокарване на идеите за сепаратизма като нещо нормално и едва ли не логично.

Именно.

Поне ти правилно си ми разбрал акцента. Защото всеки път им показвам какви античовешки методи защитават, ама всеки път се правят на незнам какво... :)

И което ми е по интересно - никой не говори защо нямаше мирно начало на тези процеси за автономия .

Ама никой !

А това за мен е корена и истината за нещата - Донбас бе следствие от военния сценарий в Крим, почти копие .

Еднаква пропаганда, еднакви лъжи, и най вече - масирана тайна военна офанзива.

Нямаше нито една руска партия, новосъздадено движение /освен стандартно руската комунистическата/  нямаше нито една политическа личност, дисидент и т.н. които да се опитат по мирен път да се борят за правата си , ако въобще може да се нарече че има нарушени права .

Почна се с тотална ексцесия - насилствено - чрез тълпата и чрез зелените маскирани човечета /руски спецназ/  превземане на украински администрации и сгради, сваляне на украинските знамена и провъзгласяване на някакви измислени ДНР / ЛНР.

с подкрепата на огромната пропагандна путинска медийна машина за разпространяване на лъжи и фейкове.

Украинците отговориха абсиолютно правилно , както се отговаря на сепаратисти терористи - с военна операция.

Останалото го знаем в общи линии и до днес.

Писах половината ( от тези които плюят ) защото другата пловина го правят от носталгичнa любов по Русия ( в което число съм и аз ).

Няма абсолютно нищо лошо да си русофил.

И аз съм русофил , колкото и невероятно да звучи за някои.

Но не съм путинист. Разликата е като да си фен на Хитлер, и на германския народ и култура.

Та не го присъждай това нещо на страната, а на строя до който твоите господари през цялата Студена война се стремяха да я доведат и все пак успяха. 

Ама разбира се.. кой е виновен за идиотската соц политика, тромаво управление, стопанско безхаберие и т.н. ако не... САЩ :) :) 

На 5 април съм писал нещо подобно:

Да, Русия защитаваше собствени територии. След като прегази кърваво ония с бомбите - справка - това съм го писал по-горе -, дето взривяваха театри и влакове - и там си беше чист екстремизъм, както в Ирландия и Испания-, сега налива куп пари в Чечня именно за да не даде повод пак да искат отделяне. Навсякъде в държавите, които приемаме за демократични, малцинствата са ухажвани и им се угажда - за да не тръгнат да се вдигат и да искат отделяне или още по-големи привилегии. Я кажи "негър" в САЩ (достатъчно е само да го кажеш публично!); виждала ли си как се отнасят с емигрантите от бившите колонии във Франция, да речем, или в Холандия? За втори път - има едно филмче на д-р Пламен Пасков за това, което прави в момента Русия в Чечня - изгледайте го. И вече никой не иска отделяне - вече им е хубаво и благоустроено и никой не мисли, че като се отдели, ще му бъде ПО-ХУБАВО.

Категорично не споделям мнението, че е прав - има за цел да провокира и да ръси антируска пропаганда по всички поводи и с всички средства. Тук и в още най-малко 20 форуми и сайтове, поради което твърдя, че става дума за платен трол. Към това се добавят и заобикалянето на аргументите, които не му изнасят, повтарянето на едни и същи лъжи, полуистини и псевдоаргументи, непрекъснатото докладване на постове, които той самият съзнателно и умишлено е предизвикал. Очевидно обаче и вярва в тия неща, иначе досега да е хвърлил всичко и да си е намерил нормална работа.

Относно оправдаването на тероризма - както и по-горе беше казано и както и аз неведнъж съм го казвал, зависи от гледната точка. За едни тероризъм и сепаратизъм, за други - националноосвободително движение. Дадеш ли повод за сепаратизъм, той рано или късно се появява.

Респект към darkterminal за мненията!

...

Чудех се какво да отговоря, и осъзнах че на всяка твоя откровенна глупост, трябва да се повторя същото което и по назад.

Затова ще го спестя. Няма какво да добавя към вече казаното.

...

Колкото и да се повтаряш, нито ще измениш събитията причинени от историческите необходимости - нито ще промениш начина за решаване на конфликти в общностите. Откакто свят светува, назрелите исторически процеси се управляват от държавата по два начина или се потушават и заливат с кръв или не се допускат! Късно е да дърпаш синджира на развързалия се роб... Късно е...

А се чудиш какво да отговориш, защото осъзнаваш неизбежността на ситуацията, но се въртиш пробутвайки ни сълзливия си репертоар. Да! И на нас ни е мъчно, че гинат и страдат хора, но щом те самите са решили, че друга алтернатива нямат и са сложили главата си в торбата, значи определено не им е било добре!.

...

И което ми е по интересно - никой не говори защо нямаше мирно начало на тези процеси за автономия .

Ама никой !

...

Разбирам да говориш за някъде другаде, но точно там хората все още добре помнят как на 9 Януари 1905 година мирната демонстрация от невъоръжени работници, майки, старци и деца, водена от поп Гапон бе клана със шашки и разстрелвана от упор от царските джелати. Кой ще тръгне вече, даром да става курбан?

Към това се добавят и заобикалянето на аргументите, които не му изнасят, повтарянето на едни и същи лъжи, полуистини и псевдоаргументи, 

:) нещо не ти изнася че нямам нито една неистина казана, а на аргументите ми нямаш какво смислено да отговориш , освен сляпо наивно отричане в стил " да , ама пък Земята е плоска".

е става дума за платен трол.

И на това съм ти отговарял многократно - няма в природата платен трол , който да е лесно разпознаваем, който употребява една стилистика, еднакви аватари и никове.

Тролове са тези които симулират различни личности с различни акаунти, с различни ИП-та, с една камара ралзични регистрации и т.н. и .н.. което не че и тук не се практикува, но за твое съжаление, не съм аз пример.

:)

непрекъснатото докладване на постове, които той самият съзнателно и умишлено е предизвикал

"непрекъснато" ? айде бе ? имаш официалното ми разрешение който иска модератор да предостави моите доклади, и публично да се прецени дали не съм имал основание.

Само ще намекна че причините за тях, по скоро опонентите ми, са именно причина за заключване на няколкото теми, заради грубости, обиди, псувни и т.н.. 

така че .. логиката ти " кой ми ака в гащите" може да важи за някои деца , но за големи хора.. малко  тъпо звучи .

А да.. за П.Пасков забравих че дори акцента му е руски... тоя човек е хубаво да си поприпомни българския.

А коментарите му за Чечня.. не искам да коментирам.. пак приказки за 1001 нощ...  интересно как би коментирал факта че бюджета на Чечня е 56 млрд от които 52 млрд са руска субсидия.

Това съм го споменавал вече, и ще ми е интересно когато в един момент това спре да бъде практика, защото няма как да продължава вечно.

Това че е по в Алфа на националния предател ВоленСидеров, който е очеизваден путински проект , няма да коментирам.. 

просто Срам.

........

Ко речи ?? 

Гледам нещо си зациклил около век назад.. 1905 г... :)  страхотни аргументи , няма що ...  можеш да вкараш нещо от "границите на руските губернии " отпреди няколко века.. :)

Ще си също толкова смешен, ако не  и повече. :)

Ко речи ?? 

Гледам нещо си зациклил около век назад.. 1905 г... :)  страхотни аргументи , няма що ...  можеш да вкараш нещо от "границите на руските губернии " отпреди няколко века.. :)

Ще си също толкова смешен, ако не  и повече. :)

Рекъл го е неволно наблюдаващия художник интелигент Серов:

Това, което видях от прозорците на Художествената Академия на девети Януари, няма да забравя никога - сдържаната, величествена, невъоръжена тълпа, вървяща срещу кавалерийските атаки и мерника на пушките - ужасяваща картина!

За това се намират хора, да припомнят, кое е ужасно, за да не им е на такива като теб смешно!

няма да забравя никога - сдържаната, величествена, невъоръжена тълпа, вървяща срещу кавалерийските атаки и мерника на пушките

Аха.. само дето няма нищо общо със сегашната ситуация.

да не кажа .. че бе точно обратното - тълпата завладя с помощта на руския спецназ украинските администрации , полицейски управления , кметства, напълно незаконон без съпротива , без обосновка, само с лъжливата путинска пропаганда на уста за "хунта и нацисти" ... СЛЕД което , повтарям специално за теб поне трети път - СЛЕД което украинците приеха решение за АТО.

И още нещо ще припомня специално за теб от другите теми - че на освободените области от руски тероризъм , които също са част от Донецка и луганска области, никой не коли и не репресира жителите и те си живеят мирно и спокойно , доколкото могат да се възстановят от военните акции  на руските кадрови военни и останалите сепаратисти.

Странно , не ?

Как си го обясняваш това нещо ? Не трябваше ли хунтата на тези територии да коли и беси рускоезично население ?

Защо терор има само на 2.7 % от неподконтролна на украинците , области ? наречени ДНР/ЛНР ?

Аха.. само дето няма нищо общо със сегашната ситуация.

да не кажа .. че бе точно обратното - тълпата завладя с помощта на руския спецназ украинските администрации , полицейски управления , кметства, напълно незаконон без съпротива , без обосновка, само с лъжливата путинска пропаганда на уста за "хунта и нацисти" ... СЛЕД което , повтарям специално за теб поне трети път - СЛЕД което украинците приеха решение за АТО.

...

Нямам преки наблюдения и не мога да кажа имало ли е или не е имало външна помощ по време на обявяването на независимост. Ти също. Останалото са спекулации. Неоспоримия факт е, че тези хора повече не са щастливи с живота си в Украйна и правят всичко възможно да подсигурят свободата си.

...

И още нещо ще припомня специално за теб от другите теми - че на освободените области от руски тероризъм , които също са част от Донецка и луганска области, никой не коли и не репресира жителите и те си живеят мирно и спокойно , доколкото могат да се възстановят от военните акции на руските кадрови военни и останалите сепаратисти.

Странно , не ?

Как си го обясняваш това нещо ? Не трябваше ли хунтата на тези територии да коли и беси рускоезично население ?

...

Не е никак странно! Ако "освободителите" започнат да тероризират мирното население, ще има нова вълна от изразено въоръжено недоволство!

С три думи. Шубе ги е!

С две думи. Не смеят!

...

Защо терор има само на 2.7 % от неподконтролна на украинците , области ? наречени ДНР/ЛНР ?

Терор го наричаш ти, там го наричат по друг начин...

Нямам преки наблюдения и не мога да кажа имало ли е или не е имало.....................................Неоспоримия факт е, че тези хора повече не са щастливи с живота си в Украйна и правят всичко възможно да подсигурят свободата си.

Нямаш набллюдения, не знаеш.. но твърдиш за "неоспорими факти" 

Аха.. :)

И каква свобода бре :) кой им е пречел, тероризирал, репресирал и т.н.  до тогава ?? - никой. 

Ходеха си и ходят в РФ когато си поискат и където си поискат , включително и колкото останалите украинци.

За хронологията дето "не знаеш" , прегледай предните теми за Украйна че не мис е повтаря на всеки нов "нечул неразбрал незнаел ама твърди че..."

Не е никак странно! Ако "освободителите" започнат да тероризират мирното население, ще има нова вълна от изразено въоръжено недоволство!

С три думи. Шубе ги е!

С две думи. Не смеят!

Аха.. не смеят.. да бе :) 

Хората си възстановяват живота, работата, семейството , и всички останали неща които са имали винаги,  а ти ми говориш "не смеят щото ги е шубе" .

Това "шубе" отде го измисли ? на същия принцип дето и предното ли ? - "аз нямампреки наблюдения, не знам. но .. да си кажа... " :) :)  

Пак ти казвам максимално простичко - имаме две ситуации - под контролна ДНР/ЛНР - терор и самовластие на групировки, липса на пари, спекула, непризнати документи.

- освободени от терористите - нормално съжителство ,  гражданство, пенсии, доходи и т.н. както е в останала Украйна, както са всички останали 40 млн украинци.

Къде е проблема се питам , и къде е "шубето" в цялата ситуация ?

Нямаш набллюдения, не знаеш.. но твърдиш за "неоспорими факти"

Аха.. :)

...

Щом има брожение, значи има причина! Това е факт! "Независимите" сайтове, които ти предлагаш, не са!

...

И каква свобода бре :) кой им е пречел, тероризирал, репресирал и т.н. до тогава ?? - никой.

Ходеха си и ходят в РФ когато си поискат и където си поискат , включително и колкото останалите украинци.

...

Ходи и ги питай. За мен, едното им желание да се самоуправляват е достатъчно.

...

За хронологията дето "не знаеш" , прегледай предните теми за Украйна че не мис е повтаря на всеки нов "нечул неразбрал незнаел ама твърди че..."

...

Твоя репертоар го знам наизуст. Считам, че ти крайно едностранно интерпретираш ситуацията.

...

Аха.. не смеят.. да бе :)

Хората си възстановяват живота, работата, семейството , и всички останали неща които са имали винаги, а ти ми говориш "не смеят щото ги е шубе" .

Това "шубе" отде го измисли ? на същия принцип дето и предното ли ? - "аз нямампреки наблюдения, не знам. но .. да си кажа... " :) :)

Пак ти казвам максимално простичко - имаме две ситуации - под контролна ДНР/ЛНР - терор и самовластие на групировки, липса на пари, спекула, непризнати документи.

- освободени от терористите - нормално съжителство , гражданство, пенсии, доходи и т.н. както е в останала Украйна, както са всички останали 40 млн украинци.

Къде е проблема се питам , и къде е "шубето" в цялата ситуация ?

Възстановяват си семействата, работата и живота, щото властите и местните тарикати не смеят да ги тероризират. Неясно ли го написах? Шубе ги е. Да не се объркаш, че хората ги е шубе - властите ги е шубе, че ако допуснат некоректно отношение към някои граждани, нова вълна от въоръжени протести ще плъзне по страната.

П.П. Като заговорихме за наблюдения, твоите преки ли са? От първа ръка?

Значи утре турците, помаците или каквито там се водят като се почувстват, че не са щастливи дай да тръгнат да си подсигуряват свободата както е възможно. А по форумуте ще си наслагаме аватари на Ердоган и ще обясняваме как помага на хората

Ама едно шубе е настанало... :) :) :) 

Значи утре турците, помаците или каквито там се водят като се почувстват, че не са щастливи дай да тръгнат да си подсигуряват свободата както е възможно. А по форумуте ще си наслагаме аватари на Ердоган и ще обясняваме как помага на хората

Така е... мен обаче ми е забавно колко още могат да се оплетат в сосбтвените си кълчища по горните фенове на сепаратистите терористи.. сега пък ще се грижат /оправдават сепаратизма/  със  "щастието и усещанията за свобода на всеки който почувства такава нужда" ...  :) :) 

т.е. ето и сега имат повод - тия дни се дискутираше регионалните програми на турски език на БНР за Кърджали . Като гледам такива са първи защитници на горкото нещастно турчеещо се българско население , техните усещания и скАла на щастие.

До къде ще стигнете се питам ?  до това което говори турския дипломат ли ? 

Считам, че ти крайно едностранно интерпретираш ситуацията.

В повечето случаи оспорвам и развенчавам фейкоеве и пропагандни лъъжи.

В това няма как да има  две страни - или е лъжа или не е. Това което съм опонирал и опровергал е лъжа. Няма друга позиция, няма как и да има средно положение.

Твоя репертоар го знам наизуст.

Поласкан съм :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.