Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Нали знаеш че нито една лъжа нямам казана, и това ви вбесява :) 

...

За да въведеш публиката в заблуждение, не е необходимо да лъжеш. Необходимо е само да представиш фактите в необходимата ти светлина и изтълкувани в подходящия за целите ти контекст. Това е похват, от който често, но за радост, не много умело се възползваш. Само по себе си, това може предизвиква пренебрежителни усмивки в опитния читател, но не и да го вбеси. Да се надскочиш сам, опитваш, струва ми се ти...

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

http://infopolk.ru/1/U/events/59436-isda-edinoglasno-prinyala-reshenie-o-priznanii-defolta-ukrainy.html#6c945777-f0d6-4201-b042-84104abba344

Тези политически титани, които понесоха Украйна на крилете на демокрацията, ще закрият държавата съвсем . Горките обикновени украинци!

Това се очакваше много по-рано. Отпускаха помощи, спешни заеми, поемаха им част от необходимата газ (с парите на нас, данъкоплатците!)... и в крайна сметка успяха да отложат фалита с 3 месеца.

Така е.. горките украинци... добре че нямаме обща граница с Пу

Не че ние не бяхме по хубави след краха на фалиралия соц, но при тях освен това е и ежедневни загуби/разходи от $ 5 млн дневно за войната с Пу 

Нямам идея за какви граници става дума. А хората в Украйна ще гинат от глад и студ. Леко ще ти напомня, че до преди преврата си бяха нормална държава. 

Нямам идея за какви граници става дума. А хората в Украйна ще гинат от глад и студ. Леко ще ти напомня, че до преди преврата си бяха нормална държава. 

Почти позна. - Допреди руската инвазия и тотална дестабилизация в Украйна и анексирането на Крим.

Плюс диверсиите и терористични актове /над 50 ли бях цитирал в другите теми  ? / в мирните региони , извън размирните зони от подконтролни руски диверсионни групи.

Смяната на властта, наречено само от путиснката пропаганда "преврат на бандеровската хунта"  бе само повод за тази дестабилизация.

Пропаганда.

Така като ги гледаш тези накадърници Порошенки, Яценюк и Турчинов, не ти ли става съвестно за Украйна? Това ли заслужават хората там? Тези са по-зле и от нашите .

КАква пропаганда ?? Това са очевидните неща. Така мислят и 99% от хората извън пропутински промитото пространство. :) 

Прегледай всичката путиснка пропаганда от началото на конфликта, някои от днешна гледна точка изглеждат дори смешни... за бандеровци, хунта и зверствата им.

Това се оказа /очаквано и очевидно за нормалните хора/ единствено и само пропаганда и дезинформация от която дори днешните путински медии се отказаха и захвърлиха.

Само вие зациклено си я повтаряте :) 

Украинците пак ти казвам, ако искат утре ще си сменят и рпавителство и президент, и това ще си е нормален демократичен процес. И никой няма право да цепи територии НАНОВО заради това.

Или да вкарва кадрови войски ,тежко въоръжение и "уж" доброволци в чужда държава

Ехеее, какъв патос! :laughing5:

Понеже фалират и вървят от зле към по-зле, не е ли време да си сменят правителството?  Това е нормален, демократичен процес. А може би няма кой да плати за Майдан.  Украйна в момента е "прелъстена и изосавена" от САЩ.

12043030_1660813440833841_32082038994390

Судя по состоянию окраинской экономики Янукович продолжает воровать да ещё и вчетверо больше...
Окраина обогнала Молдавию по уровню зарплат. То есть Молдавия обогнала Окраину... короче теперь окраинцы будут ездить на заработки в Молдавию пока молдаване ездят на заработки в Россию... А я верил что Молдавия недолго будет самой нищей страной... Нашлись дебилы подебильнее smile emoticon

КАква пропаганда ?? Това са очевидните неща. Така мислят и 99% от хората извън пропутински промитото пространство. :) 

...

Такива резултати -  90% и отгоре има само в Русия. Е, очевидно и в България.:D

..

.

Ай ся разбирайте се помежду си, може ли да има 99% еднаквомислещи хора в извън "пропутински промитото пространство".

Ти от ирония породена от тази фалшива анкета , не разбираш ли ? :) 

А междувременно ОССЕ продължава да фиксира нарушения на "уж" изтегляне на тежката военна техника от терористите сепаратисти 

http://www.osce.org/ukraine-smm/189266

Ай ся разбирайте се помежду си, може ли да има 99% еднаквомислещи хора в извън "пропутински промитото пространство".

Егати безсрамника! :cant believe:

Ти от ирония породена от тази фалшива анкета , не разбираш ли ? :) 

А междувременно ОССЕ продължава да фиксира нарушения на "уж" изтегляне на тежката военна техника от терористите сепаратисти 

http://www.osce.org/ukraine-smm/189266

Каква ирония? Нали ти, Реджеп Иведик и мо_хи_ни, твърдяхте в един глас, че такива проценти (над 80) на единодушие и подкрепа, имало само във фашистките държави?

П.П. Тази наблюдателна ОССЕ, да беше официално регистрирала и присъствие на руски армейски части и подразделения, нямаше да се налага да те питам четири пъти, дали ти и е от първа ръка информацията, която така компетентно ни свеждаш за правдива и ти все така да не ми отговаряш.

Каква ирония? Нали ти, Реджеп Иведик и мо_хи_ни, твърдяхте в един глас, че такива проценти (над 80) на единодушие и подкрепа, имало само във фашистките държави?

П.П. Тази наблюдателна ОССЕ, да беше официално регистрирала и присъствие на руски армейски части и подразделения, нямаше да се налага да те питам четири пъти, дали ти и е от първа ръка информацията, която така компетентно ни свеждаш за правдива и ти все така да не ми отговаряш.

пффф.. абе човек, тая анкета нали сам разбираш че щом с едно рефрешване гласуваш колкото си искаш пъти, само деца могат да смятат за "единодушна подкрепа".

Че и съвсем насериозно ми спориш тука  върху тази недомислица наречена анкета и то в една телевизия :) 

Но има резон в самото твърдение. Наистина по принцип проценти над 90 не е нормално . И да, наистина е само в тоталиарни, и/или диктаторски държави.

Но има резон в самото твърдение. Наистина по принцип проценти над 90 не е нормално . И да, наистина е само в тоталиарни, и/или диктаторски държави.

Или в държави улучили с управник.;)

Или в държави улучили с управник.;)

Я да видим ? "случили на управници" разбирам тези към които се стремят сегашните бежанци, тези дъжави които са с най добър стандарт и социални продобивки... 

Бегъл поглед по резултатите от евроспейските избори ми показва резултати най много към 60-70 % 

Защо ли така ? Сигурно защото "не са случили на управници ли " ??

И да погледнем диктаторските режими.. имаше един колаж от фейсбука... :

http://anticache.img0.reactor.cc/pics/comment/Я-Ватник-политика-песочница-политоты-1841445.jpeg

пффф.. абе човек, тая анкета нали сам разбираш че щом с едно рефрешване гласуваш колкото си искаш пъти, само деца могат да смятат за "единодушна подкрепа".

Че и съвсем насериозно ми спориш тука  върху тази недомислица наречена анкета и то в една телевизия :) 

...

Hypocrita, eice primum trabem de oculo tuo, et tunc videbis eicere festucam de oculo fratris tui. Сложи акцента върху 99-те процента от твоето изказване и лично твоето твърдение, че над 90 не е нормално (а аз ще си затворя очите, че в предишни постове беше за 82, 83, 84 и т.н. проценти). Ай ся ми кажи, какво се опитваш да ни кажеш?

1. Извън "пропутински промитото пространство" хората не мислят нормално (над 90% не е нормално все пак - според тебе де)?

2. Извън "пропутински промитото пространство" хората живеят в "антипутински промитото пространство" и де факто имаме сблъсък на две общества с промити мозъци?

3. След толкова постове манипулации си се объркал какви ги плещиш и се оказа, че хиперболизирайки ситуацията, сам захапа опашката си?

Според мен и трите ;)

Аз продължавам да си стоя зад думите. Мен няма да ме видиш да правя изказвания, за които да държа, че са 99% истина.:tease:

Няма никакво противоречие darkterminal . Хората биха казали и че Земята е кръгла. е .. застраховам се и казвам 99% . щото винаги има някои които ще кажат - не , плоска е.

След  стотиците пропутински лъжи и дезинформации , много от които цитирани от мен  , пак бих казал 99% извън пропутинската фейк пропаганда  , не са облъчени от тези лъжи.

Ти спекулираш с изборни резултати и рейтинги над 90 %  което е съвсем друго

и трето - знаеш че говориш глупости, но не знам защо го правиш :) не ме и интересува.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Аз продължавам да си стоя зад думите. Мен няма да ме видиш да правя изказвания, за които да държа, че са 99% истина.:tease:

Стой си. Твоят аналитичен апарат си работи доста прилично, макар и малко емоционално...

Няма никакво противоречие darkterminal . Хората биха казали и че Земята е кръгла. е .. застраховам се и казвам 99% . щото винаги има някои които ще кажат - не , плоска е.

След  стотиците пропутински лъжи и дезинформации , много от които цитирани от мен  , пак бих казал 99% извън пропутинската фейк пропаганда  , не са облъчени от тези лъжи.

Ти спекулираш с изборни резултати и рейтинги над 90 %  което е съвсем друго

и трето - знаеш че говориш глупости, но не знам защо го правиш :) не ме и интересува.

miro20, не се спря да сипеш щуротии. 99-те процента твърдящи, че Земята е кръгла са чудесен пример, за промити мозъци... Земята е много други неща, но не и кръгла! Защото x² + y² = R² е функцията описваща окръжност, кръга се описва с прост интеграл върху тази функция, но това във всички случаи ни дава 2D фигура, а Земята, като болид носещ се в космическото пространство се описва поне като 3D фигура. Виж само колко си далеч от идеята ;)

С резултати и проценти спекулира друг, аз само го цитирах ;)

Аз няма да ти кажа, че говориш глупости, дори не се налага...

Стой си. Твоят аналитичен апарат си работи доста прилично, макар и малко емоционално...

Хм, ти да ми говориш за "емоционално" при положение, че си по-често заядлив, отколкото ведър кат океански бриз?

(Аз имам само една тема, по която съм кон с капаци, щото ми става черно пред очите поради определени лични и исторически причини.)

Но!

Когато имаме щастието да ни зарадваш с Вашето присъствие и Ваше Величество да е в добро разлоположение на духа, то, признавам, че се наблюдават наченки на интелект по-високи от средните за страната.;)

Хъм, а нашите медии писаха, че били напуснали, когато Путин започнал речта си...

Изгонени като мръсни котки. И аз знаех, че уж демонстративно били напуснали.

Спестили са умишлено факта, че украинците са изгонени.

От медии, подчинени на управляващите всичко може да се очаква.

Да бяхте си погледнали видеото и да видите че украинската делегация мнооого отдавна е напуснала /а не изгонена/ от местата си на първия ред пред трибуната ?

на 11-13 сек от видеото ? 

Ама не.. вместо уважение към излишните жертви, разстреляни като кучета от руските военни в Иловайск, откъдето е донесен "този  прогорял изопокъсан парцал"  ,  вие предпочитате да се гаврите, при това абсолютно спекулативно.

Толкова ви е съвестта .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ама не.. вместо уважение към излишните жертви, разстреляни като кучета от руските военни в Иловайск, откъдето е донесен "този  прогорял изопокъсан парцал"  ,  вие предпочитате да се гаврите, при това абсолютно спекулативно.

Питах и преди, но никой не ми отговори, явно защото никой не знае. Но ти, ако знаеш, можеш ли да ми кажеш, защо украинците, които държаха знамето(аз поне не съм го наричал прогорял изпопокъсн парцал) така лесно го дадоха на господина в униформа? Това знаме би трябвало да е истинска светиня за Украйна и народа ѝ. Не подобава на когото и да било да го навива като парцал в ръцете си, независимо дали е украинец или чужденец.

Извън темата:

Преди години Крум Савов водеше едно предаване по една телевизия. По едно време започна да ползва националния ни трибагреник като покривка на бюрото си. Обади му се един човек по телефона и му направи забележка, та след това знамето-покривка беше преместено.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.