Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Oт седене цял ден може да му се появят хемороиди. Пък и винаги може да го вземат терорист я в ИД я в Десен Сектор. Гладен няма да остане. :laughing4:

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Цинично е Пу да харчи реципрочни че и повече за военна операция срещу Украйна, и да реве за украинския дълг .

Май бъркаш ИД с Украйна :D

Oт седене цял ден може да му се появят хемороиди. Пък и винаги може да го вземат терорист я в ИД я в Десен Сектор. Гладен няма да остане. :laughing4:

Не знам Миро колко по цял ден седи пред компа, но като гледам класациите на заслужилите пост-аджии вие двамата, с духчето, сте все в челните класации - на седмицата, на месеца, на годината :D

Какво ви пречат парите на Порошенко? - Той дори не е най-богатия украинец, на 7-мо място е в Украйна.

Порошенко продължава да увеличава богатството си и е по-богат от Путин, Обама и други там...

От Обама със сигурност е по-богат.

На Путин май никой не му знае авоарите(а децата му са най-добре пазената гос-тайна), просто се говори, че е един от най-богатите хора в света...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

/Уффтопик

Ако имаш предвид това: "Най-активни потребители", в него се отчита дадената репутация, т.е. харесванията на постовете, а не броят написани постове. Просто е зле преведено. Нали не вярваш, че аз от обновяването на форума насам имам 1284 поста?

/Уфтопик

Трябва да ти се обясни, че за 5 минути могат да се напишат 10 поста. Тъй че аз може и в междугалактическата класация да стана №1 само за ден, ако искам.

Няма да коментирам доказаното писане в 10 форума на този терорист-сепаратист Миро, което явно му отнема доста време. Добавяме и усилената му работа с линкове и връзки и ето ти пълен 8 часов работен ден. Дори може да припечели нещо извънредно. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

/Уффтопик

Ако имаш предвид това: "Най-активни потребители", в него се отчита дадената репутация, т.е. харесванията на постовете, а не броят написани постове. Просто е зле преведено. Нали не вярваш, че аз от обновяването на форума насам имам 1284 поста?

/Уфтопик

Хм... не знаех, че репутацията е водеща като активност... Благодаря!

Но все пак се съгласи, че дори така да е, активността на Миро е в пъти по-малка. :D

терорист-сепаратист Миро,

Анти-терорист и анти-сепаратист е. Навсякъде(макар мен изобщо да не ме интересува кой, къде пише, това е личен избор и всеки коментар по този повод си е чиста проба простотия)

Не ми отговори за Порошенко...

Така ли? Като не те интересува, моля не коментирай присъствието ми в някакви класации. Това е проява на лош вкус. 

Сега да размишляваме малко над това колко е анти. Той подкрепя политиката на САЩ в Сирия. Сащ създават терористи в Сирия и ги обучават. Следователно той подкрепя терористи и можем да го наречем спокойно терорист. 

Не мога да се съглася. Отдавна съм го блокирал тоя и не му виждам мненията, но преди пишеше по над 50 поста на ден с по 10-20-30 линка, обикновено към спонсорирани от Държавния департамент на САЩ сайтове, което самите сайтове не крият, и още 5 видеоклипа в тях. Сега едва ли е много по-различно.

Жив платен чужд агент-провокатор си е. Тук не е съд, ама айде да помислиш нормално ли е да имаш толкова регистрации в толкова сайтове (и това само с единия му ник, без да съм търсил резултати за другия!, за по-лесно броене и отчитане на резултатите), да пише по цял ден с тях в продължение на вече година и да върши и друга работа, без това да е основната му работа?

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

И аз съм го блокирал, но понякога влизам без да съм се логнал и за жалост виждам мненията му... 

Не мога да се съглася. Отдавна съм го блокирал тоя и не му виждам мненията, но преди пишеше по над 50 поста на ден с по 10-20-30 линка и още 5 видеоклипа в тях. Сега едва ли е много по-различно.

Жив платен чужд агент-провокатор си е. Тук не е съд, ама айде да помислиш нормално ли е да имаш толкова регистрации в толкова сайтове (и това само с единия му ник, без да съм търсил резултати за другия!, за по-лесно броене и отчитане на резултатите), да пише по цял ден с тях в продължение на вече година и да върши и друга работа, без това да е основната му работа?

Аз не съм го блокирала и даже лайкнах някои негови постове в темата за сигурността на България - смислени, пък и се оказа, че мнението му по въпроса съвпада с моето.

В темата за Сидеров също има добри изяви.

Възможно е. Жив и здрав. Да го блокирам си е мой личен избор заради непрекъснатото съзнателно изкривяване на случилото се, заради постоянните опити за манипулиране, заради пропускането на неизгодните му мнения и коментирането на тези, които му изнасят по някакъв начин, заради съзнателното предизвикване на ответна негативна реакция, заради многократното и целенасочено пробутване ни в клин, ни в ръкав на ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА манипулация за Новоосмания, подклаждаща верска нетърпимост, и така нататък. Не съм казвал, че е глупав - напротив. Но си е продажник и трол. Доказан. Дори само това стига.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Вижте, и преди съм ви казвал , като сте ми такива фенове, направете си отделна темичка за мен, и полюциаствайте, псувайте, изливайте си абсолютната помия коооолкото щете :)

Аз проблем с това нямам. Даже ми прави чест. Все пак какви ли неща съм чувал за мен.. "ванката" е първенец по простотии и измишльотини, с-дух-чето го следва, него го посъветвах вместо във всеки пост псувни и обиди  към мен , да си ги сложи в подписа.. ще спести много писане. :)

Та.. -  както  от първите теми за Украйна /а те са вече 5 заключени не по моя вина/  ви казвах - направете си отделна темичка за мен , и се излейте на воля всичките комплекси и несбъднати излияния :)

Това няма да ви направи по качествени, по стойнсотни, по умни, по обективни, но....  удовлетворени , може би ...

.............. Той подкрепя политиката на САЩ в Сирия. Сащ създават терористи в Сирия и ги обучават. Следователно той подкрепя терористи и можем да го наречем спокойно терорист. 

Първо - я кажи къде съм подкрепял политиката на САЩ в Сирия ?

Второ - подкрепям ударите на САЩ. Те също бомбардират ИД, за ралзика от Пу , който първо разчисти периметъра на Асад, и за да махне "от хорска срама" удари и няколко позиции на ИД , които по преценка не на мен , а на чужди разузнавания които съм цитирал , са .. обратното на 90 % , т.е. около 10 ? :)

Трето - Пу официално призна за "доброволци" в Украйна, които са отишли доброволно и самоволно , в отпуск, да подкрепят сепаратистите терористи на Донбас. Ти подкрепяш /както и други тук безрезервно/ всичко което прави Пу , значи ти си терорист. Да ? Правилно ли съм те разбрал ?

Примерите ми за "новоосмания" са именно породени от вашите терористични абсурди които защитавате.

Именно понеже НЕ подкрепям и съм категорично против всякакви такива настроения, НАГЛЕДНО ви показах с тази измислена "новоосмания"  колко сте неадекватни , защитавайки сепаратистите терористи в Украйна.

И съм доволен - реакцията ви на тези сравнения е показателна и красноречива. . :)

Май бъркаш ИД с Украйна :D

Не, не бъркам. прочети ми целия пост какво имам предвид.  - разходите , военните такива, и дълговете.

Възможно е. Жив и здрав. Да го блокирам си е мой личен избор заради непрекъснатото съзнателно изкривяване на случилото се, заради постоянните опити за манипулиране, заради пропускането на неизгодните му мнения и коментирането на тези, които му изнасят по някакъв начин, заради съзнателното предизвикване на ответна негативна реакция, заради многократното и целенасочено пробутване ни в клин, ни в ръкав на ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА манипулация за Новоосмания, подклаждаща верска нетърпимост, и така нататък. Не съм казвал, че е глупав - напротив. Но си е продажник и трол. Доказан. Дори само това стига.

Уважавам личния избор на всеки човек, както и правото му да изкаже своето мнение.

Единственото, което ме отвращава са обидите на лична основа.

Колкото до Миро, да, той в много случаи като че ли нарочно дразни и по тази причина рядко чета постовете му.

Вижте, и преди съм ви казвал , като сте ми такива фенове, направете си отделна темичка за мен, и полюциаствайте, псувайте, изливайте си абсолютната помия коооолкото щете :)

Аз проблем с това нямам. Даже ми прави чест. Все пак какви ли неща съм чувал за мен.. "ванката" е първенец по простотии и измишльотини, с-дух-чето го следва, него го посъветвах вместо във всеки пост псувни и обиди  към мен , да си ги сложи в подписа.. ще спести много писане. :)

Та.. -  както  от първите теми за Украйна /а те са вече 5 заключени не по моя вина/  ви казвах - направете си отделна темичка за мен , и се излейте на воля всичките комплекси и несбъднати излияния :)

Това няма да ви направи по качествени, по стойнсотни, по умни, по обективни, но....  удовлетворени , може би ...

Умишлено дразниш, Миро.

Уважавам личния избор на всеки човек, както и правото му да изкаже своето мнение.

Единственото, което ме отвращава са обидите на лична основа.

Колкото до Миро, да, той в много случаи като че ли нарочно дразни и по тази причина рядко чета постовете му.

Умишлено дразниш, Миро.

С какво съм те обидил или нападнал на лична основа ? пробвай да се поставиш на мое място ако тази помия /част от която по горе/ е насочена към теб ?

И  какво дразнещо съм казал сега ? дори меко и учтиво си казах мнението .

Така ли? Като не те интересува, моля не коментирай присъствието ми в някакви класации. Това е проява на лош вкус. 

Сега да размишляваме малко над това колко е анти. Той подкрепя политиката на САЩ в Сирия. Сащ създават терористи в Сирия и ги обучават. Следователно той подкрепя терористи и можем да го наречем спокойно терорист. 

Не те коментирам, Тони. Подбутвам те, дано се сетиш, че и ти(като и аз, и Миро, и всеки друг тук и навсякъде) не си безгрешен.

И че коментарите ти за някой от другите потребители нито те прави по-умен, нито по-важен, а само говори, че се самозабравяш.

Миро не защитава и не подкрепя политиката на САЩ нито в Сирия, нито където и да е. Жалко, че сте толкова повърхностни, за да не можете да разберете, че да си противник на путиновата политика, не означава автоматично, че си привърженик и/или защитник на американската външна политика. Хайде разберете най-накрая, че има хора, които не са чак толкова елементарни, за да делят света на свои и чужди, още повече че сме българи и двете велики сили(САЩ и Русия) просто ни нямат за нищо... Резонното е и ние да не питаем предпочитания и боготворение към нито една от империите.

Умишлено дразниш, Миро.

Не, Мойра, към него е насочена голяма доза грубост, простотия, агресия в тази и във всички теми, в които пише мненията си. Той обикновено е с много добре подплатено с аргументи мнение, а това явно дразни хората, чиято идея е просто да поддържат някакво становище, което дори не могат да обяснят, както за милионите на Порошенко, например... Тони така и не ми отговори и явно не е знаел, че далеч не е най-богатият украинец.

С какво съм те обидил или нападнал на лична основа ? пробвай да се поставиш на мое място ако тази помия /част от която по горе/ е насочена към теб ?

И  какво дразнещо съм казал сега ? дори меко и учтиво си казах мнението .

Не, не си ме нападал, нито обиждал, но други са го правили и никой не е вземал мерки, дори след доклад, поради което отдавна спрях да докладвам.

Според мен поведението ти е предизвикателно.

Само казвам мнението си, но не ти налагам да го промениш.

Ми да беше казала какво конкретно да променя ? помолих за пример с какво дразня ?

с примера на Тони ли ? С това че му отговорих със почти същата логика, която той прилага към мен че съм "терорист" ??? /което е абсолютна глупост разбира се/

хм.... не съм те видял на него да кажеш че е "предизвикателен" .

Това е субективизъм в теб  .

не ?

Миро има задачата да манипулира мнението на аудиторията (общественото мнение) в ущърб на Русия заради преобладаващите русофилски настроения в България, а не да защитава политиката на САЩ или друга държава. Поне това трябваше да си видяла. За целта непрекъснато бълва само и единствено материали, очернящи Русия, включително много често с умишлена и многократно досега доказвана манипулация. Имаше време, когато аз отворих една от темите за Украйна, защото тоя обикаляше целия раздел и, с извинение, дрискаше във всички останали теми в раздела за Путлер, агресията на Русия и прочие глупости. Идеята е манипулацията на мнението в определена (в случая със знак минус) посока - анти всичко руско.

В България много хора не правят разлика между русофил и путинист.

1001 пъти съм казвал - аз съм русофил, колкото и невероятно да звучи за някои това.

А "ванката" отново говори  глупости разбира се :) плочата е една и съща. за съжаление няма нито едно подкрепено с аргументи  мнение за измислиците  с които ме напада заради личното ми мнение, което винаги обосновано подкрепям .

В България много хора не правят разлика между русофил и путинист.

1001 пъти съм казвал - аз съм русофил, колкото и невероятно да звучи за някои това.

А "ванката" отново говори  глупости разбира се :) плочата е една и съща. за съжаление няма нито едно подкрепено с аргументи  мнение за измислиците  с които ме напада заради личното ми мнение, което винаги обосновано подкрепям .

Тук пишат само русофили, а не Путинисти.

Ванката има основание да говори и не мисля, че са глупости.

Миро има задачата да манипулира мнението на аудиторията (общественото мнение) в ущърб на Русия заради преобладаващите русофилски настроения в България, а не да защитава политиката на САЩ или друга държава. Поне това трябваше да си видяла. За целта непрекъснато бълва само и единствено материали, очернящи Русия, включително много често с умишлена и многократно досега доказвана манипулация. Имаше време, когато аз отворих една от темите за Украйна, защото тоя обикаляше целия раздел и, с извинение, дрискаше във всички останали теми в раздела за Путлер, агресията на Русия и прочие глупости. Идеята е манипулацията на мнението в определена (в случая със знак минус) посока - анти всичко руско.

Ясно, а дали съществува механизъм за справяне с доказани тролове?

Не визирам конкретно Миро, разбира се.

Тук пишат само русофили, а не Путинисти.

Ванката има основание да говори и не мисля, че са глупости.

Ясно, а дали съществува механизъм за справяне с доказани тролове?

хм.. пък аз виждам много малко русофили и виждам 99% путинисти.

Между другото, в Украйна 25 октомври също провеждат местни избори ... и  гледам си върви почти същия диспут какъвто и у нас...

Хората не виждат переспективи, виждат стари муцуни , чудят се "новите" дали си заслужават, и т.н. и т.н.. нормален демократичен процес в това което путинската пропаганда нарича .... "хунта" ?

:)

Относно троловете, съм си казвал мнението , може би ще се съгласиш донбякъде ? - трола винаги е с различни никове, с аманйсет регистрации, влиза с ралзични проксита, крие стил и правопис, симулира различни личности , никога не говори с истинско име и т.н.

Винаги съм казвал че примерно аз,  съм коренна противоположност на това.

Не мога да се съглася. Отдавна съм го блокирал тоя и не му виждам мненията, но преди пишеше по над 50 поста на ден с по 10-20-30 линка, обикновено към спонсорирани от Държавния департамент на САЩ сайтове, което самите сайтове не крият, и още 5 видеоклипа в тях. Сега едва ли е много по-различно.

Съвсем случайно попаднах нещо странно Мирослав Великов - Миро20 или MAV в data.bg ме изуми

2015-10-18_20h36_22.jpg

@Нел как ти се струва три поста един след друг и накрая един мафофски за десерт.

През две минути. И само какъв интелект лъха от постовете му.

:D 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Има, друг е въпросът колко е изпълним на българска почва - руснаците му викат "Не кормите тролля"; в руските форуми, които аз посещавам, има желязна дисциплина - там такива много бързо и лесно получават БАН по IP и по ник.

Да не съм съвсем извън темата - сега видях - не е важно Порошенко на кое място е в момента, а на кое е бил преди началото на събитията, с колко му се е увеличило състоянието от началото на Майдана и на колко възлиза сега, след като Украйна официално е във фалит. Важното в конкретния случай е, че неговото състояние се увеличава на фона на все по-обедняващата му страна благодарение на военните действия и доставки и вливащите се при него пари от всякакви схеми.

Съвсем случайно попаднах не що странно Мирослав Великов - Миро20 или MAV в data.bg ме изуми

@Нел как ти се струва три поста един след друг и накрая един мафофски за десерт. През две минути. И само какъв интелект лъха от постовете му.

:D 

https://www.kaldata.com/forums/topic/245290-нов-майдан-изригна-в-киев-с-мощна-експлозия-пред-парламента/?do=findComment&comment=3222729

:)

:) боже господи колко болни хора имало тук.. да се ровят какво съм писал преди години ... божеее... :):)

човешките комплекси и беззъба злоба са ниастина безкрайни :)

Само ще кажа че няма нито едно нещо което съм казал , да се срамувам.

Всичко останало си е за ваша сметка. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.