Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Съвсем случайно попаднах нещо странно Мирослав Великов - Миро20 или MAV в data.bg ме изуми

2015-10-18_20h36_22.jpg

@Нел как ти се струва три поста един след друг и накрая един мафофски за десерт.

През две минути. И само какъв интелект лъха от постовете му.

:D 

А, поредният ник. Даже там пише от две от регистрациите си. То и тук си имаме mav, не знам дали има общо с него. Пък и няма значение.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Миро има задачата да манипулира мнението на аудиторията (общественото мнение) в ущърб на Русия заради преобладаващите русофилски настроения в България, а не да защитава политиката на САЩ или друга държава.

Не съм убедена, че има такава задача, съжалявам, но не страдам чак от такава мнителност, за да се замисля дори, че някой от потребителите тук(това все пак е IT, а не строго политически форум) извършва нечии услуги. За мен Миро е човек, който споделя и личното ми мнение(а за себе си знам, че мнението ми е формирано с години, наблюдения, познания по история, пък и съм от тези, дето трудно се водят по нечие мнение), така че точно на мен такива мнения като на Никси(извинявай, че не се обръщам директно към теб, но гледам и волейбол-запис на снощния полуфинал) не ме впечатляват.

Миро е анти путинист, не пише против Русия, а против Путин. Опитай се да направиш разлика, Ванка и ще се успокоиш на тема "трол".

Важното в конкретния случай е, че неговото състояние се увеличава на фона на все по-обедняващата му страна благодарение на военните действия и доставки и вливащите се при него пари от всякакви схеми.

Не съм запозната неговото богатство да се е увеличило, той си имаШЕ шоколадова империя, а имаше и данъчно преследване в негов завод в РФ, което се оказа абсолютно безпочвено. Не знам дали е изтеглил производството си от там, но бях чела, че в негови фирми на територията на РФ работят над 3000 човека. 

За мен по-важни са сведенията, които вече много донбасци дават, че Захарченко е новият мултимилионер там. Което е абсурдно, Ванка!

Порошенко влезна богат в тази война, но Захарченко...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Не съм убедена, че има такава задача, съжалявам, но не страдам чак от такава мнителност, за да се замисля дори, че някой от потребителите тук(това все пак е IT, а не строго политически форум) извършва нечии услуги. За мен Миро е човек, който споделя и личното ми мнение(а за себе си знам, че мнението ми е формирано с години, наблюдения, познания по история, пък и съм от тези, дето трудно се водят по нечие мнение), така че точно на мен такива мнения като на Никси(извинявай, че не се обръщам директно към теб, но гледам и волейбол-запис на снощния полуфинал) не ме впечатляват.

Миро е анти путинист, не пише против Русия, а против Путин. Опитай се да направиш разлика, Ванка и ще се успокоиш на тема "трол".

Не съм запозната неговото богатство да се е увеличило, той си имаШЕ шоколадова империя, а имаше и данъчно преследване в негов завод в РФ, което се оказа абсолютно безпочвено. Не знам дали е изтеглил производството си от там, но бях чела, че в негови фирми на територията на РФ работят над 3000 човека. 

За мен по-важни са сведенията, които вече много донбасци дават, че Захарченко е новият мултимилионер там. Което е абсурдно, Ванка!

Порошенко влезна богат в тази война, но Захарченко...

Върни се пак по-нагоре към мнението ми относно броя постове и възможността едновременно с това да се върши нещо друго смислено. Освен това, отговаряше за 2-3 минути с по 10 линка... които аз не бих могъл да намеря за пет пъти повече време, камо ли да напиша нещо. Трол си е, та дрънка.

Относно състоянието на Порошенко: https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-положението-в-украйна-част-4/?page=60#comment-3147574

Относно състоянието на Захарченко: https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=захарченко+богатство  и  https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=захарченко+состояние - украински източници. Нещо по-сериозно? Не изключвам възможността и да е вярно, ама засега виждам само някакви голи твърдения.

Сложи и отказът да им признаят договорената автономия, за да няма мир...

Сещаш се как завършиха 5 заключени теми заради беззъбите нападки , нали ? :)

Прилагат и сега познатата схема :) Едно и също всеки път.

Всъщност, аз нямам абсолютно нищо против атиамерикански анти каквото си искате писаници тук.

Какъв е проблема да има и несъгласни с руските простотии които върши не руския народ , а един едноличен разпоредител  ? Стига да не псуват и да се държат нормално във дискусия ??

Сигурен съм че много от пишещите тук "путинисти" /те не са русофили/  си нямат на представа за руската литература, поезия и т.н..  Дори моята скромна персона имаше по добри оценки от руснаците ,когато бях  там :)

За русофилството и русофобията мисля по удачно е темата за българските възрожденци , където да се обсъждат плюсовете и минусите на държавните политики, войни, и т.н..

Но пак казвам , за мен е смешно и тъпо да тръгна да ровя фейсбуците, гугъл акаунтите и форумите ,на хората за това че са писали нещо негативно за "обонго" или че са плюели нечия американска позиция, само защото не са на моето мнение :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Бе тоя е ясен. Ако го игнорирате презрително ще го уволнят, защото не може да манипулира и е разкрит. 

Ето нещо любопитно. Това е истинска демокрация.

Бившият продуцент от телевизия „112 Украйна“ Виктор Зубрицки съобщи, че администрацията на украинския президент е поискала от телевизионния канал да не показва в ефир кадри от ръкостискането на Владимир Путин и Петро Порошенко на срещата в Париж, предаде РИА Новости, позовавайки се на съобщение на сайта 112.ua.

По думите на Зубрицки, на 2 октомври в телевизията е постъпило обаждане от президентството и съответните служби, които заявили за недопустимостта от излъчването на ръкостискането в ефир. „Порошенко стисна ръката на Путин, но поиска украинците да не знаят за това. И някак е странно, че всички телевизии в Украйна не забелязаха това събитие“, отбеляза още Зубрицки.

Той предполага, че решението на канала да излъчи в ефир ръкостискането на двамата лидери е причината за съдебното постановление за обиск на офиса на телевизията.

По думите му, това не е първият случай, когато върху медията се оказва натиск. „От април 2015 г. Порошенко с помощта на поддръжниците си използва обичайния арсенал на тиранина: заплахи за образуване на наказателни дела и лишаване от лиценз“, заяви Зубрицки.

ДНР и ЛНР са обявили санкции срещу Порошенко и други олигарси:

Ръководителят на самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР) Александър Захарченко обяви персонални санкции срещу няколко украински бизнесмени, както и срещу президента Петро Порошенко. Указ за това е публикуван в сайта на правителството на ДНР, предаде ТАСС.

"Нареждам да се наложат персонални санкции срещу Игор Коломойски, Сергей Курченко, Борис Ложкин, Петро Порошенко", се казва в документа, цитиран от Донецката информационна агенция.

Като причина се посочва "дейността на редица физически и свързани с тях юридически лица за организиране и финансиране на агресивни военни действия спрямо ДНР и за дестабилизиране на политическата и социално-икономическа ситуация в републиката".

"На всички подлежащи на санкциите и свързани с тях лица се забранява да придобиват недвижима собственост и друго имущество и да осъществяват банкови операции в ДНР, а всички вече сключени сделки се смятат за нищожни", се казва в указа.

Документът е в сила от деня на подписването му - 13 октомври 2015 г.

По-късно днес и лидерът на Луганската народна република (ЛНР) Игор Плотницки с указ въведе персонални санкции срещу президента Петро Порошенко, главата на неговата администрация Борис Ложкин, собственика на група "Приват" Игор Коломойски и предприемача Сергей Курченко, предаде ТАСС.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1517713

А за снимката с ръкостискането ... е смешно даже.. Например на фона на 300-те наградени журналисти от Пу  " за правилно отразяване на събитията в Крим"  , които разпространяваха тотални лъжи и дезинформации, опровергани след точно една година от самия Пу и филма му за военната анексия, не съм чул да ревете за "обективна журналистика, работеща без натиск от управляващите".

Това последното не прави впечатление, просто в някои държави , като РФ отдавна на никого не прави впечатление че дефакто журналистите са нищо повече от щатни държавни служители на службите.

Нищо не казвате и за 300те избити жирналисти ... пак в РФ... но иначе  рев до небесата за едно ръкостискане и дали трябва да е в медиите или не :):) мхм.. добре...

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201510191240-g0c2.htm

Порошенко се накъркал и говори небивалици. Трябва да си плаща, за да му вярва някой. :D И да влезе в клиника за пияници. 

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201510191240-g0c2.htm

Порошенко се накъркал и говори небивалици. Трябва да си плаща, за да му вярва някой. :D И да влезе в клиника за пияници. 

Да, ТВ звезда е майстор във тези фейкове за "запоите на Порошенко" :)

http://www.stopfake.org/fejk-poroshenko-ushel-v-zapoj-na-nedelyu/

То е ясно че е фейк, въпроса е защо повтаряте неща за които и вие си знаете че са лъжи ?

Това не го разбирам, наистина.

Адвокатска фирма, представляваща бившия украински президент Виктор Янукович, обяви, че той съди Украйна за нарушаване на човешките му права, цитирана от АП, публикува news.ibox.bg.

Янукович избяга в Русия през февруари 2014 година след месеци на антиправителствени протести. По-късно той разкри, че е бил заплашван и принуден да напусне страната си.

Базираната в Лондон кантора Joseph Hage Aaronson отбеляза в съобщение, че Янукович е подал съдебен иск срещу украинското правителство в Европейския съд по правата на човека за„многократно” нарушаване на човешките му права. Адвокатите подчертават, че клиентът им е бил обект на„дискриминационно отношение заради неговия политически статут и неговите становища” и че не може да се върне в Украйна заради рискове.

Украйна е била задължена да прекрати гражданските полети на самолетите над зоната на конфликта в Донбас. Киев не го е направил и това показва, че цялата отговорност за катастрофата на малайзийския Boeing 777 през юли миналата година лежи на техните плещи, заяви пред CNN анализаторът по въпросите на безопасността Дейвид Суси.

Той спомена как всяка държава има изключителното право да управлява въздушното си пространство и както говорят холандските следователи, Украйна е знаела за рисковете за полетите през юли 2014 г.
Според Суси, киевските власти е трябвало да действат по-рано и определено са поели ненужен и довел до трагедия риск.

http://www.blitz.bg/news/article/369123

Бе тоя е ясен. Ако го игнорирате презрително ще го уволнят, защото не може да манипулира и е разкрит. 

Ето нещо любопитно. Това е истинска демокрация.

КАкто си и мислех, отново тъп фейк :)

Однако утверждение Виктора Зубрицкого о том, что украинские телеканалы не показали рукопожатие президентов, — ложное.

К примеру, 3 октября телеканал ICTV в вечернем выпуске «Факты» показал эти кадры (5 минута 9 секунда).

Телеканал «1+1» во время вечерней итоговой программы «ТСН. Тиждень» 4 октября показал рукопожатие Петра Порошенко и Владимира Путина (1 минута 45 секунда).

акже приветствие лидеров Украины и Российской Федерации в итоговой недельной программе «Час. Підсумки тижня» показал «5 канал», который принадлежит Петру Порошенко (8 минута 18 секунда).

http://www.stopfake.org/ukrainskim-telekanalam-ne-zapreshhali-pokazyvat-rukopozhatie-putina-i-poroshenko/

Тони, няма проблем да си разпространяваш вицове и путински лъжи , изсипвани ежедневно  , ама все пак не точно такъв раздела , не мислиш ли ?

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Електронна петиция за назначаването на Дарт Вейдър за премиер на Украйна набра 25 хиляди подписа на петиция на официалния портал на президента на страната.

Това означава, че документът трябва задължително да бъде разгледан от администрацията на президента.Текстът на петицията се състои от едно единствено предложение: “Молим да се приеме петицията за назначаването за премиер на Украйна на тъмния лорд Дарт Вейдър”. Отбелязва се, че инициатор за събирането на подписите е Матистър Владимирович Йода.

Но изглежда на известния Дарт Вейдър от Одеса, лидер на “Интернет партията на Украйна”, ще му се наложи да почака, макар че той вече нееднократно участва в избирателни кампании. Причината за това е, че друг претендент за мястото, Михаил Саакашвили набра 31 хиляди подписа за по-малко от два месеца.

:D

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Опалянка   http://www.vesti.ru/doc.html?id=2671907

Харьков намерен добиться от Киева особого статуса

В Харькове ждут ответа из Верховной Рады — быть или нет особому статусу для региона. Местные депутаты даже название придумали — Слобожанщина или Слободская Украина. Говорят, новый статус поможет им привлечь инвесторов, добиться роста экономики и как следствие — даст возможность местным жителям улучшить материальное положение. Ради этого — принят проект закона, а резолюцию направили в Киев, сообщает телеканал "Россия 24".

http://nahnews.org/353636-ukrainec-mne-ne-brat-polyaki-vyshli-na-miting-protiv-politiki-zapada/

«Украинец мне не брат»: поляки вышли на митинг против политики Запада

15.09.2015 13:38

«Украинец мне не брат»: поляки вышли на митинг против политики Запада

Варшава, 15 сентября.

Активисты Варшавы провели массовую акцию протеста против политики Запада, которая привела к ситуации с огромным потоком беженцев, хлынувшим из стран Ближнего Востока в Европу, а также к возрождению фашизма и национализма на Украине.

Миграционный кризис, который настиг Европу из-за потока нелегальных мигрантов, расколол европейские страны на два лагеря. Одни европейцы поддерживают беженцев и считают, что правительство их страны должно помочь людям, спасающимся от войны. Вторые, наоборот, выступают против размещения нелегальных мигрантов в странах ЕС, обвиняя во всем политику США и Запада.

Так, в Варшаве прошел многочисленный митинг против принятия Польшей беженцев из стран Ближнего Востока. 10 тысяч человек принесли с собой плакаты «Польша свободна от ислама», «Нет исламизации Польши! Нет исламскому району в нашем городе!». Демонстранты с криками «Запад войны вызывает, пусть мигрантов принимает» прошли по улицам польской столицы.

«Сегодня я протестую против политики Европейского Союза, который хочет навязать Польше мигрантов. Изначально говорили о 2 тысячах человек, а теперь появилась цифра 12 тысяч. Эти мигранты исповедуют ислам. Опыт Западной Европы  - Германии, Франции и Великобритании, где таких переселенцев много,  показывает, что они не ассимилируются с новым обществом. Поэтому подавляющее число жителей Польши против того, чтобы беженцы остановились у нас», — рассказала участница митинга.

Кроме того, протестующие выступили на митинге против политики Запада, которая коснулась и Украины. Митингующие принесли с собой плакаты, на которых перечеркнули герб Украины, шеврон полка «Азов» и Бандеры. Лозунгом «Украинец мне брат» поляки продемонстрировали свое отношение к возражению фашизма и национализма на Украине.

Отметим, что Польша  - не первая страна, жители которой выступили против потока беженцев. На массовые акции протеста вышли жители Венгрии, Словакии и Чехии. Люди призвали правительства своих стран отказаться от принятия мигрантов. А в Праге вообще потребовали отставки чешского правительства и выхода из ЕС.

В Испании же, наоборот, сразу в нескольких городах прошли митинги в поддержку мигрантов, ищущих спасения в Европе. Испанцы потребовали открыть все границы, чтобы беженцы могли свободно попасть в Европу.

На Трафальгарской площади в Лондоне также состоялся митинг солидарности с беженцами. Собравшиеся призвали ЕС выделить финансовую помощь мигрантам и предоставить им безопасное место для жизни.

Таким образом, в европейском обществе произошел раскол. Что делать с беженцами, руководство Европы не знает до сих пор.

Напомним, что с сегодняшнего дня в Венгрии начинают действовать жесткие миграционные правила — будут арестовывать всех, кто нелегально перешел госграницу. Кроме того, на границе с Сербией уже возводиться стена, полностью обнесенная колючей проволокой. Для охраны объекта уже высланы венгерские военнослужащие.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Опалянка   http://www.vesti.ru/doc.html?id=2671907

Правилно ли чета ?

На Украине очередной разговор об особом статусе — не в Донбассе. В Харькове думают создать особый регион — "Слобожанщина".

Чета линка... - там старите кагебейски путински операции от април месец  2014 г :)

В городе Краматорске в Донецкой области вечером 21 апреля протестующие взяли под контроль все административные здания. Они заняли управление Службы безопасности Украины и городской отдел милиции. Над зданиями активисты вывесили флаги Донецкой народной республики. Кроме того, сторонники федерализации контролируют сейчас и местный аэропорт.

няк'во дежавю ли ви гони, что ли ? 

Нооо.. браво.. добре е да се припомнят тези събития.. особенно путинските лъжи които се сипеха като "от ведро" в онези месеци ... 

новината от "нахнюз" ти сам прочете ли си я ?

"възрождение на национализма и фашизма в Украйна " ???

ехооо... тази фейк пропаганда я минахме миналата година..

Ще преговаряме годината ли :):):)

а иначе, поляците са може би първите.. мне.. вторите след украинците, които откровенно мразят руснаците....

Международният валутен фонд (МВФ) може да спре програмата за финансиране на Украйна, ако парламентарният комитет по въпросите на данъчната и митническата политика на страната внесе в парламента свой проект за данъчна реформа. Това предава УНИАН, като се позовава на изказване на председателката на комитета Нина Южанина след срещата с постоянния представител на МВФ в Украйна Жером Ваше, съобщи focus-news.net.

По нейни думи, представителят на МВФ се отнася скептично към проекта за реформа, изработен от украинските депутати. „(Жером) Ваше каза, че ако ние зарегистрираме проекта сега, той ще направи изявление, че мисията на МВФ не поддържа нашата реформа. Това ще има негативен резултат за страните-кредитори на Украйна, които се вслушват в тяхното мнение“, съобщава Южанина.

Айдеее. Безперспективният проект да се закрива вече. Тия искат да крадат сами, но ония им напомнят, че господаря е друг. 

Проблеми за руската субективна дезинформационна пропаганда   в Латвия  относно Украйна

В частности, НСЭСМИ счел неправильным показ в новостях ПБК за 16 февраля представителей ДНР, называвших в эфире киевскую власть "хунтой" и обвинявших ее в невыполнении Минских договоренностей. При этом мнение украинской стороны освещено не было.

Ранее исполнительный директор Ассоциации вещателей Латвии Гунта Лидака заявила, что если Национальный совет по электронным СМИ обнаружит новые нарушения в эфире российского телеканала "Россия РТР", его вещание в Латвии могут запретить.

а иначе, поляците са може би първите.. мне.. вторите след украинците, които откровенно мразят руснаците....

Що за обобщение е това!?  Пак лъжеш. Има много смесени бракове и това доказва противоположна истина.  Множество различни славяни нямат вечни причини да се мразят постоянно помежду си. Повечето отлично разбират, че антиславянското поведение е вредно за всички тях.

Off-topics

Четири месеца бях в Полша  тази  година,що не ме питаш,кой кого мрази....кого обичат и кого не ..

Редактирано от lost in (преглед на промените)

Поляци и руснаци са воювали помежду си - това не означава, че те вечно трябва да се мразят. Украинската ССР е създадена от от болшевиките начело с Ленин - той е реален основател на съвременната украинска държава.  Защо ли му разрушиха паметниците в Украйна!?  Отношенията между поляци и украинци са си сложни  от векове  http://www.dw.com/bg/вековната-вражда-между-полша-и-украйна/a-17705372  

В Украйна се разрази скандал във връзка със „сивите“ заплати на телевизионния канал, който е собственост на президентa Петър Порошенко, съобщава „Дойче веле“, цитира fbr.bg.

Първи за машинациите със счетоводството съобщи журналистът от „5 канал“ Роман Сухан във „Фейсбук“, след което той е бил уволнен. По думите на журналиста той е бил помолен да напусне, след като посочил на ръководството на канала прекомерната натовареност на персонала и това, че на всеки се налагало да „работи като за трима“.

В интервю за „Дойче веле“ Сухан съобщава, че телевизионният канал изплаща официалната и неофициалната заплата на различни банкови карти, а служителите не са здравно и социално осигурени. „Изглежда цинично президентът да декларира едно, а всъщност да върши нещо съвсем друго“, казва Сухан.

Други служители на „5 канал“ потвърдили пред „Дойче веле“ тази информация, с условието анонимността им да бъде запазена. Ръководството на „5 канал“ отрича всички обвинения.

„Скандалът с вероятно систематичните нарушения на закона за труда и укриване на данъци е свързан с немалки рискове за репутацията на президента. В края на краищата, ключов лозунг на предизборната му кампания бе „Да живеем по нов начин“, отбелязва немското издание.

Загубата на популярност за украинския президент ще бъде по-скоро не във вътрешен, а във външен аспект. Ако украинското общество е свикнало с това злоупотребите да остават ненаказани, то Западът може да се отнесе към това по друг начин.

Независимият медиен профсъюз е уведомил Международната и Европейската федерация на журналистите за предполагаемите нарушения на „5 канал“. „Това е повече от удар по международната репутация на Порошенко, тъй като той обеща, че в Украйна ще бъдат въведени европейски стандарти“, коментира представителят на профсъюза Александър Тарасов.

Що за обобщение е това!?  Пак лъжеш. Има много смесени бракове и това доказва противоположна истина.  Множество различни славяни нямат вечни причини да се мразят постоянно помежду си. Повечето отлично разбират, че антиславянското поведение е вредно за всички тях.

Поляци и руснаци са воювали помежду си - това не означава, че те вечно трябва да се мразят. Украинската ССР е създадена от от болшевиките начело с Ленин - той е реален основател на съвременната украинска държава.  Защо ли му разрушиха паметниците в Украйна!?  Отношенията между поляци и украинци са си сложни  от векове  http://www.dw.com/bg/вековната-вражда-между-полша-и-украйна/a-17705372  

Разбира се че има смесени бракове. От последните  събития обаче, Полша категорично застава зад Украйна, не зад руските терористи.

А понятие "славяни" в историята , поне 2 века и по  назад, няма.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.