Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Оревахте света :) 

Няма какво друго да кажа освен че го нямаше това когато първи пуснах фейсбука на Геращенко по горе. Прегледах  бая дни назад, нямаше го.

Не го оправдавам разбира се, такъв призив за разправа е тъп , но всщност, не е негов, а той цитира в кавичките какво някой му е писал.

Неговите думи са само за събиране в отделен раздел на воюващите в Сирия.:

В связи с выше изложенным, приглашаю всех у кого есть информация о российских гражданах принимающих участие в необъявленной войне России против сирийского народа, сообщать все известные Вам данные на сайт "Миротворец", где для этого будет создан отдельный раздел "Преступления Путина в Сирии и на Ближнем Востоке".

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Хах :shock11: де го нашия укротролоподобен  :shock11: де го стопфейка. :)  Орлицата налетя ама нещо и тя замлъкна.

Айде стопфейковци. Налитайте. 

Е за трола е ясно. Ще извърти нещо, и поредните си лъжи. Орлицата я знаем.... ;)

Е за трола е ясно. Ще извърти нещо, и поредните си лъжи. Орлицата я знаем.... ;)

Ама скивай как сам се припознава :ph34r: , и отговаря след поста ми. Дежурен.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ама скивай как сам се припознава :ph34r: , и отговаря след поста ми.

Тоя ми е ясен. :ph34r: Ама как скочиха, орлица и трол, в защита на оня. Чак смешни. :D

Оревахте света :) 

Няма какво друго да кажа освен че го нямаше това когато първи пуснах фейсбука на Геращенко по горе. Прегледах  бая дни назад, нямаше го.

Не го оправдавам разбира се, такъв призив за разправа е тъп , но всщност, не е негов, а той цитира в кавичките какво някой му е писал.

Неговите думи са само за събиране в отделен раздел на воюващите в Сирия.:

В связи с выше изложенным, приглашаю всех у кого есть информация о российских гражданах принимающих участие в необъявленной войне России против сирийского народа, сообщать все известные Вам данные на сайт "Миротворец", где для этого будет создан отдельный раздел "Преступления Путина в Сирии и на Ближнем Востоке".

Айде оправдания .... там си беше ама някои са недоскиф. :clown:

Ти по добре кажи като стопфейковец дали е менте или не. Щото с орличката скочихте вкупом,че не било вярно пък то си било истина. :)

Е как да Ви  ВЕрва човек а?

Айде оправдания .... там си беше ама някои са недоскиф. :clown:

Ти по добре кажи като стопфейковец дали е менте или не. Щото с орличката скочихте вкупом,че не било вярно пък то си било истина. :)

Е как да Ви  ВЕрва човек а?

https://www.kaldata.com/forums/topic/245290-нов-майдан-изригна-в-киев-с-мощна-експлозия-пред-парламента/?do=findComment&comment=3216265

Казах "намирисва на фейк" и дадох линк с фейсбука, където не видях такъв пост. Би било много тъпо да дам линк и да кажа нещо което не е в него .

Колкото и да злорадствате, а това е именно беззъбо злорадстване, това по никакъв начин не опровергава 1001 руски лъжи и ежедневни фейкове от путинските дезинформационни медии.

И наистина, не е лощо да се събра информация за руските престъпления, защото както цитирах http://ruslanleviev.livejournal.com/40243.html

Много е странно да бомбардираш с "уж" високоточни бомби , които въобще не са такива, и то примерно три  дена по една и съща цел (?!?!?), плюс жилищните райони , да не кажа център,  в които няма как да няма цивилни жертви 

миро 100% одобрява това. Той беше на мнение, че хората на концерта в Крим трябва да се бомбардират, та какво остава за руските пилоти, които освобождават света от терористите-главорези ИД. 

Поредното умишлено вадене на думи от контекста от групата на Шаро с цел изопачаване на съдържанието им.

По-горе пише:

Они дебилы! Ещё бы их фамилии с адресами и телефонами опубликовали. Хотя я думаю, что их лиц будет достаточно, что бы игиловцы и их собратья в России, которых немало на Кавказе, смогли бы потом их найти и отомстить по канонам "Шариата".

Думаю, что при таком развитии событий яйца и головы этих техников в будущем могут не уцелеть."

И после иска информацията за военнослужещите в Сирия, за да бъде публикувана на сайта. Като не виждам какво му пречи да публикува и информация за хора, които никога не са били там. На този тиквеник като представител на властта му е пределно ясно и какво може да се случи след публикуването ѝ, и кой носи отговорността, според него - вината, за това тези хора да са там. Което си е чиста проба подстрекаване към убийство. Ей такива добри хорица управляват Украйна в момента.

Поредното умишлено вадене на думи от контекста от групата на Шаро с цел изопачаване на съдържанието им.

По-горе пише:

И после иска информацията за военнослужещите в Сирия, за да бъде публикувана на сайта. Като не виждам какво му пречи да публикува и информация за хора, които никога не са били там. На този тиквеник като представител на властта му е пределно ясно и какво може да се случи след публикуването ѝ, и кой носи отговорността, според него - вината, за това тези хора да са там. Което си е чиста проба подстрекаване към убийство. Ей такива добри хорица управляват Украйна в момента.

Ей такива, като трола, се подвизават и тук. И всички виждат, как лъже и манипулира.

миро 100% одобрява това. Той беше на мнение, че хората на концерта в Крим трябва да се бомбардират, та какво остава за руските пилоти, които освобождават света от терористите-главорези ИД. 

Ти па терористи-главорези. Може ли такова нещо? Това са мирни борци за свобода и демокрация. Борещи се срещу руския ботуш. Трола го каза, че руснаците не нападат ИД /така де използва западните лъжи/.

Още нещо да измислиш ? терористичните простотии са си ваш патент, вие си ги защитавате, вие им се радвате, вие екзалтирано приветствате .

Доказвал съм 1001 пъти в едни съседни теми

Излезе и пояснение от самия Геращенко с който съм съгласен за повечето неща - за престъпленията и за ролята на Пу  и какъв е той самия :

Следственный комитет Российской Федерации заявил о том, что возбудил на меня уголовное дело за якобы призывы к терроризму.

Свидетели секты Владимира Путина как всегда лгут.

Я призывал и призываю фиксировать преступления террориста Путина и его подручных, как против украинского, так и против сирийского и других народов, на крови которых Путин безуспешно пытается построить здание новой империи зла.

Путин в Сирии на самом деле не борется с террористической организацией ИГИЛ. Он уничтожает силы умеренной сирийской оппозиции, борющейся с диктаторским режимом Асада и поддерживаемой в своей борьбе США и ЕС.

Наоборот, Путин сам втайне, в душе, поддерживает ИГИЛ, основу которой составляют обученные в бывшем СССР и России офицеры иракской и сирийской армий.

Я вообще считаю, что после гибели Усамы Бен Ладена, именно Владимир Путин по праву может считаться террористом номер 1 в мире.

Путину выгодно, чтобы ИГИЛ была страшилой для Запада, в то время как он, уничтожая реальную сирийскую оппозицию, помогает сохранять человеконенавистнический режим Асада, родственный его путинскому режиму по духу.

Это уже второе дело начатое Следственным Комитетом России против меня. Первое они начали расследовать больше года назад, по факту моего участия в формировании добровольческих батальонов милиции и Нацгвардии, во многом благодаря которым нам удалось отстоять Украину от полного распада и хаоса.

Все эти угрозы в мой адрес Следственного Комитета, Кадырова и других марионеток Путина - мне смешны.

Я знаю, что то, что я делал и делаю для защиты интересов Украины как в МВД, так и в Раде и в информационном пространстве - правильно!

Будущего у Путина и путинской России нет!

Российский народ, рано или поздно исправит эту свою историческую ошибку и снесёт ко всем чертям путинский режим, так же как до него пали режимы Каддафи, Мубарака, Януковича и других тиранов.

Наше дело правое! Мы победим!

https://www.kaldata.com/forums/topic/245290-нов-майдан-изригна-в-киев-с-мощна-експлозия-пред-парламента/?do=findComment&comment=3216265

Казах "намирисва на фейк" и дадох линк с фейсбука, където не видях такъв пост. Би било много тъпо да дам линк и да кажа нещо което не е в него .

Колкото и да злорадствате, а това е именно беззъбо злорадстване, това по никакъв начин не опровергава 1001 руски лъжи и ежедневни фейкове от путинските дезинформационни медии.

И наистина, не е лощо да се събра информация за руските престъпления, защото както цитирах http://ruslanleviev.livejournal.com/40243.html

Много е странно да бомбардираш с "уж" високоточни бомби , които въобще не са такива, и то примерно три  дена по една и съща цел (?!?!?), плюс жилищните райони , да не кажа център,  в които няма как да няма цивилни жертви 

Миро казах ти,че си недоскиф. Я виж откога е. Преди колко време е? Впрочем моя пост е над твоя ако не си забелязъл. :jeer:

2015-10-07_22h24_16.jpg

оф.. твоето бе скрийншот , а не линк, поне така ми се стори и се разрових сам и си изкарах обикновен простичък линк към профила му,

още глупости около този пост ще въртиш ли ? или ще прочетеш пояснението което човека сам си е сложил ?

Пак казвам - поне аз абсолютно съм съгласен с това пояснение . 

И малко тема за размисъл  :

http://www.dnevnik.bg/analizi/2015/10/07/2621936_trista_hiliadi/

Щото и нас ни засяга.

Очаквам от твоя любим П.Пасков какво би казал за това :

http://www.kasparov.ru/material.php?id=561561CDA2C7E

Респект .

В Киев на колене,  в  памет на загиналите жертви от агресията на Пу

12047026_1646445635639399_57571298923815

Киев. Тысячи людей стали на колени, чтобы почтить память всех жертв российской агрессии в Украине.

Тая зима определено ще са на колене. От глад и студ. 

Те едва ли ще са наколене от глад и студ.... и ще се оправят.. но твоето мислене - никога :) 

O,  извинявам се, но моето мислене си е мое и съм много доволен. За разлика от някои други хора, не мен не ми плащат, за да мисля правилно.

А украинците много скоро ще са на колене от глад и студ, защото са една фалирала държава с потоянно падащ стандарт на живот и некадърно управление. Това което нашите родоотстъпници направиха за 30г. онези в Окраина сториха за 2. И недей само да ми говориш какво ще стане, защото в България доста поколения са си заминали с мисълта за "ще".

Ето нещо хумористично.

12108772_1619208518341086_1193563106202834872_n.jpg

А украинците много скоро ще са на колене от глад и студ, защото са една фалирала държава с потоянно падащ стандарт на живот и некадърно управление.

Ето нещо хумористично.

Знаеш ли какъв е проблемът, Тони, че не само на украинците им е трудно, но и на обикновените руснаци. И, да! Заради войните, дето води Путин...

А вие с Мойра не се радвайте чак толкова на нещастието на украинците! Те ще се справят! Силни хора са!

O,  извинявам се, но моето мислене си е мое и съм много доволен. За разлика от някои други хора, не мен не ми плащат, за да мисля правилно.

А украинците много скоро ще са на колене от глад и студ, защото са една фалирала държава с потоянно падащ стандарт на живот и некадърно управление. Това което нашите родоотстъпници направиха за 30г. онези в Окраина сториха за 2. И недей само да ми говориш какво ще стане, защото в България доста поколения са си заминали с мисълта за "ще".

Ето нещо хумористично.

12108772_1619208518341086_1193563106202834872_n.jpg

Не, няма да ти казвам "ще" . Просто ще ти напомня , че както у нас, никоя смяна на правителство и управление не е свързана с цепене на територии, само защото на някой му хрумнало че не му харесва текущото правителство .

Както и няма държава по света, и от най бедните, които да си коригират границите, само защото бедно живеят, и им е по хубаво при някой "руски брат" 

Пу се възползва от смяната на неговата кукла - олигарх Янукович и си развилня коня.

Сега най много съжаляват руснаците в региона за тази ситуация.

Защото това което гледам че става.. е че руската кадрова армия се изнася в стил .. ни лук ял ни лук мирисал..  а от псевдо-държавните институции на терористичните образования, непризнати от нито една държава по света - ДНР / ЛНР лека полека взеха да свалят помпозните знамена и символи на мъртвороденото недомислие "новоросия"... и т.н. и т.н.. 

Та... общо взето , тежки времена за хората в региона, само и единствено заради игрите на новия фюрер Пу, който сега си има друга играчка - Сирия.

Относно сваления Боинг , малко преди поовесяване на новия холандски доклад излязоха някои насоки от белингкат :

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2015/10/08/mh17-the-open-source-evidence/

А вие с Мойра не се радвайте чак толкова на нещастието на украинците! Те ще се справят! Силни хора са!

Моля, докажи, че  Мойра някъде е изразила радост от чуждо нещастие!

В противен случай написаното от теб се квалифицира като умишлена клевета.

Моля, докажи, че  Мойра някъде е изразила радост от чуждо нещастие!

В противен случай написаното от теб се квалифицира като умишлена клевета.

Лайка ти на злорадия пост на Тони е напълно достатъчен за всеки нормалномислещ човек, Мойра, за да е наясно с  твоето, на Колев, и на Upili злорадстване.

Дерзайте си! Загубихте човешки облик от натягане! Пред кого? - И вие не знаете...

Не им е лесно на рубладжиите, от сутрин до вечер трябва да бълват новини, да си харесват постовете и задължително хвалебствия към бащицата Путин хехе

Има и друг проблем-ние пък си" живеем" перфектно...с ЕС и всичко американско....

p.s.-Моля, да не се лайква поста,защото уронва "престижа" на Монсанто,МакДоналдс,базите на НАТО,хранителните вериги,натъпкани с Е-та,цената на горивата,цените на ел.енергията,заплатите,25-годишно ограбване на държавата,сключването на договори,за жълти стотинки(с американски и западноевропейски фирми) и всички "летящи" хамбургери в страната...

Кадиров обеща да отговори на заплахите на Геращенко към руските пилоти

Кадиров обеща да отговори на заплахите на Геращенко към руските пилоти

/КРОСС/ Чеченският лидер Рамзан Кадиров обеща да не остави без внимание думите на съветника на украинския вътрешен министър Антон Геращенко, съдържащи заплахи по адрес на руските пилоти в Сирия, като обвини Геращенко за това, че е свързан с терористите, пише в. „Известия“, цитиран от РИА Новости.

„За тези, които търсят адреса, съобщавам, че аз съм първият пилот от руската авиация, нанесъл удар по позициите на „Иблиска държава“. И сега се намирам зад щурвала в небето над Сирия. Адресът и телефонът ми са известни. Не се съмнявам, че Геращенко по някакъв начин е свързан с ИД. Имаше информация, че той може да е съучастник във вербуването на младежи в тази терористична организация. Във всеки случай реалните заплахи няма да останат без необходимата реакция. Не смятаме да оставяме без внимание заплахите по адрес на нашите летци. И отговорът ще бъде осезаем. За тази цел има сили и средства. Убеден съм, че на изказванията на Геращенко са обърнали внимание и синовете на тези, които са били разстреляни или запалени от терористите в Сирия“, заяви Кадиров.

Освен че призова обществеността да не се поддава на провокациите от страна на Запада, чеченският президент нарече „абсурдни“ твърденията, че представителите на ислямисткото движение „Ислямска държава“ не са терористи.

„Тиражират се твърдения, че ИД изобщо не е терористична организация. Това едва ли не са сунити, противопоставящи се на шиитите, воюващи срещу сунизма в целия свят. Това са абсурдни твърдения!“, отбелязва политикът.

Кадиров отбеляза също, че никой не бива да се съмнява в намеренията на Русия да постави край на съществуването на терористичната групировка „Ислямска държава“.

„Никой не бива да се съмнява в твърдостта на позицията на ръководството на Русия по въпроса за проблема в Близкия изток. Ние не можем безкрайно да слушаме заплахи по свой адрес, да наблюдаваме мълчейки как близо до нас набира сили международната терористична организация, разрушаваща страната и проливаща кръвта на хората. Дните на ИД са преброени“, каза още Кадиров.

Припомняме, че по-рано съветникът на украинския вътрешен министър Антон Геращенко призова да бъде публикувана информация за руските пилоти, изпълняващи бойната операция срещу терористичната организация „Ислямска държава“ в Сирия, за да могат след това „идиловците и събратята им в Русия да ги намерят и да им отмъстят по законите на шариата“. По-късно в Следствения комитет на Руската федерация бе изпратено искане от председателя на Комитета за сигурност и противодействие корупцията към Държавната дума на Русия Ирина Ярова за образуване на наказателно дело срещу Геращенко за подстрекателство към тероризъм.

http://www.cross.bg/gerashtenko-kadirov-organizatziya-1483463.html

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Лайка ти на злорадия пост на Тони е напълно достатъчен за всеки нормалномислещ човек, Мойра, за да е наясно с  твоето, на Колев, и на Upili злорадстване.

Дерзайте си! Загубихте човешки облик от натягане! Пред кого? - И вие не знаете...

В самото начало на поста на Тони се казва- на нас не ни плащат за да мислим правилно. И не ние сме загубили човешки облик, а управляващите в Украйна. И по тяхна вина ще се случат нещата описани в прословутия пост. Също така държа да поясня, че лайкнах поста не от злорадство, а поради принципно съгласие с прогнозите за бъдещото развитие на нещата. За мен лично, човешки облик са загубили поддръжниците (особенно платените) на политиката на една далечна държава, която наводни света с терористи, изби и продължава да избива милиони хора и да се пъчи най-нахално с безнаказаността си. За да парирам тролските спекулации в зародиш- визирам САЩ. Поради гореизброените причини, лайка ми ще си стои на поста. Винаги съм стоял зад думите и постъпките си. Дадох и обяснение защо съм го сложил, а всеки е свободен да го разбира както иска.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.