Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Богатир

Препоръчан отговор

Ти с тия въздухарски твърдения си страхотен. А за извеждане на извънземните от Новорусия нещо казвал ли си? Може да съм пропуснал.  :lol6:

Може и да си пропуснал.. примерно  тук накрая дадох документ качен в гугълдокс със синтезирани линкове на такива доказателства на.. как ги нарече ? "извънземни" :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Току що казах че ако не бе провокатора с гранатата, щеше да е мирен протест

A ако имаше музика и въртележки, щеше да е лунапарк.

Къв провокатор бълнуваш, то всички протестиращи са си чисти нацисти, ходят въоръжени и са подпомагани от щатите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Възможно и Одеса да се отдели от Украйна

Според Саакашвили, излизането на Одеса от състава на Украйна е напълно възможно, стига да има достатъчно основания за тази стъпка..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Работата е ясна. Четох одеве, че понеже тези мародери, фашисти и всякакви отрепки са без никакъв контрол, започват да се самоизяждат. Няма лошо.

Това за Одеса е смешно. Явно вратовръзката ще си създаде собствена държава. И без това го лишиха от грузинско гражданство, безродникът.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това за Одеса е смешно

Ти го каза :) :) :)

А Обама пък казал че Вашингтон е исконная якутская земля.... 

Вие почнахте първи с вицовете :)  :clown:

А сериозно казано - нагледен пример що за канал е ТВЗвезда :)

а още по сериозно казано , ето думите на Саакашвили

.............

Вещание ведет Россия. Одесса направляет туда группы Нацгвардии и некоторые другие подразделения», — заявил Саакашвили.

- Плохая новость в том, что Путин, конечно, будет там что-то делать. Это вполне может привести к тому, что Одесса выйдет из состава Украины.

Та.. тези предупреждения на Саакашвили, който обвинява РФ за тези действия, и предупреждава че ще се опита да направи "нещо за отцепване на Одеса"   ... от путинския канал ТВ звезда, са тълкувани по абсолютно същия начин, както тук се тълкуваше помощта на американските войници , поправящи детски градини 

- представяни като "хамерикански танкове  мачкат български детски градини "

Възможно и Одеса да се отдели от Украйна

Според Саакашвили, излизането на Одеса от състава на Украйна е напълно възможно, стига да има достатъчно основания за тази стъпка..

Ето и ти спекулираш и втълпяваш лъжа.

По типично тролски принцип :) 

Дорбе де, що го правите не ви разбирам... голям кеф да разпространявате изкривени думи и лъжливи тълкувания... :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

вижте тези интересни кадри от нападението с ръчни гранати срещу силите за сигурност

http://thesaker.is/interesting-footage-of-the-hand-grenade-attack-in-kiev/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ревове за недемократичност , курабийки за да се подкрепят съшите тези фашаги - демократи тогава , гостувания и речи на западни подлоги .... Никой дума тогава не обелваше против милитаризираните в балаклави и въоръжени метежници платени от запада, а сега, оо неее, те хвърлили димка, ужас, те хвърлили граната, ужассссттт, те имали флакони със сълзотворен газ тези гадни бунтари протестиращи , как не ги е срам , имало маскирани и облечени във военизирана форма , мале мале, какви гадове :D

Лицемерието винаги  ме е отвращавало,но напоследък само предизвиква смях   ...с всякакви мерки се опитват да си спасят отрочето така наречената демоХратизирана уж от тях Окраина и правителството на хунтата , и да озаптят подготвените от тях лично националисти и радикали, които взеха да им пречат ....за да не се получи подобно на ИГИЛ в Окраината и да подпали пожар не само в укропия ....

П.С А отделно смях предизвикват нашите укропозащитници и любители на хунтата и великия демоХратор задокеански , като им чета писаниците за граждански общества, за уж какво били казали , за уж платените протестиращи сега  :whist:

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Руснаците са майстори в правенето на диверсии и особенно на такива масови мероприятия....

Просто смениха леко тактиката - дали със пряка военна мощ, дали с подривна дейност, те трябва да постигнат целта си - дестабилизирана и разединена Украйна

войната на Донбас се закучи... намесата им е все повече очевидна, и трудна за оправдание , затова и се започна с това

Айде да не ти припомням пък какви майстори са любимите ти американци и как с подобни методи си врат носа по цял свят и свалят неудобни и вдигат удобни за тях режими.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ревове за недемократичност , курабийки за да се подкрепят съшите тези фашаги - демократи тогава , гостувания и речи на западни подлоги .... Никой дума тогава не обелваше против милитаризираните в балаклави и въоръжени метежници платени от запада, а сега, оо неее, те хвърлили димка, ужас, те хвърлили граната, ужассссттт, те имали флакони със сълзотворен газ тези гадни бунтари протестиращи , как не ги е срам , имало маскирани и облечени във военизирана форма , мале мале, какви гадове  :D

ех ех ех .. това повторение на пропагандни глупости, вече наистина ми намирисва на "оорна точка" :) 

Вече коментирах разликата , и все още се чудя, кой нарече това "нов майдан"... както и да е , няма да се повтарям.

Само да те запитам.. кой е арестуван , кой е разгонен и репресиран ?  от тези протести ?

Щото аз освен търсене на виновници за атентата /защото много наричат този акт атентат и провокация/  за други гонения и репресии не съм чул .

Лицемерието винаги  ме е отвращавало,но напоследък само предизвиква смях   ...

Интересно, и аз мисля същото като те чета... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

това е време за кръвна жертва.украинците искат хаос, и от Сорос те ще го получат! това е свобода и изборът на Европейския съюз а от другата страна са сащ и благоустройствения проект на ЦРУ с любезното съдействие на Байдън демокрацията в проекта Украйна.
над 100 ранени и един мъртъв полицай при сблъсъци извън парламента в Киев.бизнес нацистите протестират срещу законите за децентрализация. защо сега?
http://www.rt.com/news/313861-nato-naval-exercise-ukraine/
НАТО започва тренировки в Черно море с Украйна  - времето изглежда удобно!
 5 милиарда долара, изразходвани за дестабилизиране Украйна,всички смятаха че могат да победят Русия в дома й!сега могат да похапват бисквитките на Нюланд!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледам и не вярвам на ушите си. Вече втори коментар, Миро, почваш с въздишка. Да не си се влюбил в някой от противниковия лагер и да те избива на романтика?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледам и не вярвам на ушите си. Вече втори коментар, Миро, почваш с въздишка. Да не си се влюбил в някой от противниковия лагер и да те избива на романтика?

Пък аз твоите тролски офтопици и заяжданици спрях да ги броя :) :) :)

Няма да коментирам откъде пък  видя грам връзка между "ех ех ех "  и "влюбване  :cant believe:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ние също сме си имали Майдан, според Сидеров :D

Никак не ме учудваш че си му фен 

:) :) :)

Няма да се обидя ако ме докладваш за обида... то наистина си е обида да те нарекат фен на вожда :) :) :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никак не ме учудваш че си му фен 

:) :) :)

Няма да се обидя ако ме докладваш за обида... то наистина си е обида да те нарекат фен на вожда :) :) :)

Не съм му фен. Просто реших да, как го каза ти(?)....гуугълна "Майдан", да видя какво ще излезе.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да де, ама разликата между нас е че .. и аз съм чел и тези и много други простотии, но ме е гнус да ги цитирам , камо ли споменавам... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да де, ама разликата между нас е че .. и аз съм чел и тези и много други простотии, но ме е гнус да ги цитирам , камо ли споменавам... 

То си е повече от ясно, нито буква повече от това което наредят от Фашингтон, все пак те само за това плащат - извънредни - не.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То си е повече от ясно, нито буква повече от това което наредят от Фашингтон, все пак те само за това плащат - извънредни - не.

Да де.. то е повече от ясно .. :) :)  :)

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2+%D0%A4%D0%90%D0%A9&oq=%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2+%D0%A4%D0%90%D0%A9&aqs=chrome..69i57j69i61.178793j0j4&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

Моето мнение не е в ничии "опорни точки" , колкото и да си изсмуквате простотии за мен, но поне за твоето е очевидно :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Украинският президент Петро Порошенко смята, че Русия е виновна за безредиците в Киев. Това той каза в интервю за Sky News. Порошенко заяви, че Русия разширява своята „кампания за дестабилизиране” на Украйна. По думите на президента, действията на Русия са „непредсказуеми”.

цялата статия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Украинският президент Петро Порошенко смята, че Русия е виновна за безредиците в Киев. Това той каза в интервю за Sky News. Порошенко заяви, че Русия разширява своята „кампания за дестабилизиране” на Украйна. По думите на президента, действията на Русия са „непредсказуеми”.

цялата статия

Е какво да каже? Че едни бандеровци, не могат да контролират други бандеровци ли? Там на площата, бяха хора на партия Свобода, на Десен сектор, и всякаква такава паплач.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно Прасенко, е прочел Миро и компания, за  това , че Русия била виновна и е решил да тролства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Русия отговаря на обвиненията на Порошенко ТУК

Нещата все повече се усложняват, което не е на добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Русия отговаря на обвиненията на Порошенко ТУК

Нещата все повече се усложняват, което не е на добро.

Ми той Порошенко си е вечно натаралянкан. Ще ги видя зимъска какво ще правят.

Първият зам.-ръководител на групата на "Единна Русия" в парламента Франц Клинцевич напомня, че буквално тези дни премиерът на Украйна Арсений Яценюк, който се хвалел с новата доктрина, отправил молба към Русия "да отсрочи за Украйна погасяването на дълга от 3 милиарда долара до 2019 г. и да опрости 20 процента от номиналната му стойност". "Извинете, но трябва да си пиян, за да обсипеш съседа с ядни мръсни псувни, щом само преди дни си го помолил да ти отсрочи дълга", коментира руският депутат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно Прасенко, е прочел Миро и компания, за  това , че Русия била виновна и е решил да тролства.

Мне. По-точно е, че всички на хранилка от някое НПО, ползват едни и същи заучени фрази. :ph34r:  И единия и другия, са създадени с конкретна цел. :ph34r:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...