Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ОПЕК, Русия и появата на нов световен ред?

Featured Replies

Колко сложно, Глен, а всъщност, като прочетеш дори и руската преса, колко е просто всъщност.

Разбира се, никакво значение няма курса на рублата и нейното движение ала страна от третия свят, нито спада на БВП, нито това, което казват някои руски експерти.

Ала гледай ти мача, ако още няколко месеца петролът е под 30 долара. На колене ще молят световните играчи да приемат поднос с главата на Путин.

• Отговори 605
  • Прегледи 34,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 10 минути, Blago72 написа:

На кой му пука за руския анализ?

Интересно ми е къде ще ходи г-н Путин, след като сдаде властта.

Каза чорбаджи Блажко, и доволно се почеса по тиквата :D:D  Направо по Вазовски , макар че реално е по Алеко :whist:

преди 58 минути, A.com написа:

Мисля, че вчера г-н.Инджев беше гост на Йорданка Ризова. Споменавали сте го тук какви са му позициите, не съм чел какво е писал и казвал, но това, което видях по телевизора ме изуми. С такъв плам в очите обясняваше какво в действителност се случва в света, за ИД, Русия, Путин, САЩ и други подобни, че неволно го сравних с президента ни. И президента ни с един такъв плам говори за неща, които си мисли, че са му ясни. Г-жа Ризова обеща пак да го покани - дано разбера кога ще гостува та пак да го гледам. Не е за изпускане.

Ето го тука ако някой го е пропуснал. Картечницата  нещо засече , чак се притесни и се обяснява като ученичка. Същите опорни точки,които защитава и тукашният корифей мирджев от русенско.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

За едно нещо обаче го подкрепям - това, че ако етническият ти произход е българин не е повод за преклонение. и за подкрепа.

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Проблемите не са само в Русия, Благо!

http://www.vesti.bg/analizi-i-komentari/komentari/uajt-neshtata-sa-tolkova-zle-che-niama-pravilen-otgovor-6048739

И проблема не е Путин, а сбъркания икономически модел действащ сега в света!

Разбира се, че не са само там. Но, интересни са ми претенциите на някои профили, според които вече аха-аха да дойде нов световен ред, начело с Русия.

Очевидно несъстоятелна теза, мисля си.

Путин е проблем, за Русия. Но това е друга тема.

Дали моделът е сбъркан, възможно е, но неведнъж съм твърдял - по-добър не е известен към момента.

Цитат

Преките чуждестранни инвестиции в страната са намалели с 92 процента миналата година, съобщи днес агенция "Интерфакс".

http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/01/21/2689910_kremul_se_opitva_da_uspokoi_obstanovkata_sled_novo/

Колкото и да "успокоява" Песков  за ситуацията с рублата.. 92 %  оттегляне на чуждестранни инвестиции е нещо огромно, със заложена още по голяма бомба от ниските цени на петрола.

Ама  как се събрахте...кой Ви е говорил, на вас двамата за нов ред ,начело с Русия!?Не разбирате ли,че коментарите ви,предизвикват насмешка , защото изкарахте ,че цял форум е платен от руснаци..за да оборва вас...как ви се вижда!?На мен ми изглежда,точно обратното...платено е на двама,да се правят на "със свещ да ги търсиш.."....Айде,няма нужда...

USA Today: Падналите цени превръщат нефтените центрове в САЩ в „градове-призраци”

Излизането на Иран на петролния пазар съвършено отчайва американските нефтодобивници

Американският вестник USA Today разказа как заради рязкото падане на цените на нефта някога успешни икономически центрове се превръщат в градове-призраци

20160122.tjjzhcrchk.jpg

Цитат

Става дума например за тексаското градче Пирсол, разположено в окръг Фрио на територията на шистовото находище Йигъл Форд, чиито фермери „станали милиардери за една нощ”. „Ние сега сякаш сме в град-призрак” – заявил за изданието собственикът на местен бар Трой Рийвс.

Според вестника, някога „нефтените пари текли като река” и неговото заведение било препълнено с хора, добиващи нефт. Сега барът е практически пуст.

„Пирсол, както и другите градчета на находището Йигъл Форд, стремително израснали на фона на нефтения бум, преживял мъчително падане „от небето на земята”, след като цените се сринали” – пише USA Today.

Ако през 2012 г. тук работели 259 сонди, сега са останали едва 68, пише изданието. Новината, че освободеният от санкции Иран излиза на нефтения пазар, съвършено отчайва американските нефтодобивници.

Рибко, така пише в заглавието на темата. Тезата за някакъв нов ред начело с Русия е застъпвана от редица профили в този форум, най-известни с поддръжката си на всякакви безумия, хармонични с руската помийна пропаганда.

преди 13 часа, NIKISHARK написа:

Ама  как се събрахте...кой Ви е говорил, на вас двамата за нов ред ,начело с Русия!?Не разбирате ли,че коментарите ви,предизвикват насмешка , защото изкарахте ,че цял форум е платен от руснаци..за да оборва вас...как ви се вижда!?На мен ми изглежда,точно обратното...платено е на двама,да се правят на "със свещ да ги търсиш.."....Айде,няма нужда...

Е какво очакваш, от двамата? Единя е комплексар и загладен мозък, другия грантаджииски отпадък и платена труженичка. :D Жалки опити правят, да се изкарат борци срещу 'злата Русия'. Колкото до темата, дали комплексара го разбира или не, света вече се променя. И ония от кравефермата, вече бавно слизат от сцената.

Нищо не разбирам аз, само не знам като свършат копейчиците, що ще чините зимъска ;)

Ето и мнението на цивилизования свят за г-н Путин - вероятен педофил, отстраняващ опонентите си по изключително жесток и мъчителен начин.

Пореден азиатски сатрап, водещ народа и държавата си към крах.

http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/litvinenko-inquiry-dissidents-who-fled-to-uk-will-fear-for-their-lives-after-ruling-on-murdered-ex-a6828481.html

преди 1 час, Blago72 написа:

Нищо не разбирам аз, само не знам като свършат копейчиците, що ще чините зимъска ;)

Ето и мнението на цивилизования свят за г-н Путин - вероятен педофил, отстраняващ опонентите си по изключително жесток и мъчителен начин.

http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/litvinenko-inquiry-dissidents-who-fled-to-uk-will-fear-for-their-lives-after-ruling-on-murdered-ex-a6828481.html

О , и не само ... цитирал съм няколко филма  :

Много странна симбиоза се породи...тези които плюят по Русия, са много по-активни...Имам усещането,че сами си търсят поводи за активност...:tease:.Както се казва...дерзайте друзья..специално за вас-придържайте се към съветите..Да не вземете да объркате нещо "гимнастиката"...:lol6:

Хехе  :) "Плюещите Русия" ??? Къде видя такива бре ???

1001 пъти съм ви казвал - разберете че путлерист  не е русофил. Както хитлерист не е германофил.

А Висоцки ми е един от любимите.

Но съм сигурен, дори ти който цитираш този клип , едва ли осъзнаваш какво всъщност цитираш.....

Едва ли осъзнаваш от коя страна на барикадата щеше да бъде той, който си е позволявал неща срещу режима във време когато никой не смееше да гъкне, и къде ли щеше да е ако живееше в днешни дни....

Или щеше да е като Макаревич, или рано или късно щеше да се озове при Боря Немцов...  уви...

На вас ви отива това лигаво клипче :):):) супер хит  ! 

Някои са заредени като C-400...Без коментар..за подготовката..личи ви....И моля ,да не въвеждате аудиторията в заблуждения...относно Висоцкий...За останалото ,може да си дрънкате каквото ,и колкото ви "душа сака"..

А ти как си го представяш Висоцки днес ? Да пее като мека китка  " ВеВеПееее....най добрияяяяя" ли ???? хехе :)

Точно обратното драги, точно обратното. Ти дори не си на един полюс със него - на различни планети сте.

Ти кога си чул,руснак да предава страната си!?..Да не мислиш ,че са като теб!?Руснаците критикуват,но не предават..."Меката китка "се пада на теб...гледаш само в "западна посока"...

...не бросай себя "Матросов", здесь никто не стреляет по русских...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Както са казали по-умни от мен

Цитат

Два дебила- ето ти сила :D

преди 23 минути, NIKISHARK написа:

Ти кога си чул,руснак да предава страната си!?..Да не мислиш ,че са като теб!?Руснаците критикуват,но не предават..."Меката китка "се пада на теб...гледаш само в "западна посока"...

...не бросай себя "Матросов", здесь никто не стреляет по русских...

Кой говори "да си предаде страната" ?? Кой говори за "запада" ?? Идея си нямаш нито от Висоцки, нито от руснаци, нито от нищо. :)

Толкова дълбоко зомбиране с путинска и соц.  пропаганда рядко може да се срещне ....

преди 39 минути, miro20 написа:

Кой говори "да си предаде страната" ?? Кой говори за "запада" ?? Идея си нямаш нито от Висоцки, нито от руснаци, нито от нищо. :)

Толкова дълбоко зомбиране с путинска и соц.  пропаганда рядко може да се срещне ....

Maй забравяш колко процента от руснаците подкрепят Путин? Май "путлерист" и русофил, ще се окажат едно и също. :)  Пак не си в час Мирккоу...

преди 8 часа, Blago72 написа:

Някаква безсилна ярост блика от този ти пост!И да ти кажа, предателите никъде не ги обичат, и съдбата им често е подобна!

Нищо не разбирам аз, само не знам като свършат копейчиците, що ще чините зимъска [emoji6]

Някаква безсилна ярост блика от този ти пост!И да ти кажа, предателите никъде не ги обичат, и съдбата им често е подобна!

Да ти кажа, много се надявам да е така. Доста предатели виждам в темите, допускам, че са професионалисти, но все пак.

Безсилието идва от умората да гледам родината ми как не може да се справи с шепа мурзилки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.