Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

За каква рейтингова система говориш, Форца ?

Тази със стрелки надолу и нагоре. Освен това съм за ремонтиране на пространството за подпис на потребителите, щото е почнало да се получава това:

TEvgewk.png

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази със стрелки надолу и нагоре. Освен това съм за ремонтиране на пространството за подпис на потребителите, щото е почнало да се получава това:

Не виждам подобно нещо. И да е имало не съм го забелязал. Не ми пречи.

А който обича да се хвали с техниката си да му мисли. Има хора с по няколко телефона и компютъра.

Всичко, което прави човек, само допълва представата на останалите хора за него.

Не виждам подобно нещо. И да е имало не съм го забелязал. Не ми пречи.

А който обича да се хвали с техниката си да му мисли. Има хора с по няколко телефона и компютъра.

Има го в доста теми все още, в някои е изнесено в страни от минипрофила, като на снимката, на други все още е както в началото на "промяната"(ай писна ми от реформи ве) стрелките са под и над аватара. Ами какво да кажа, тази система е пълен аут, особено в техническите секции, айде, за там където пишат за богове, духове, извънземни, философии и стихотворения, иди-дойди.

Има го в доста теми все още, в някои е изнесено в страни от минипрофила, като на снимката, на други все още е както в началото на "промяната"(ай писна ми от реформи ве) стрелките са под и над аватара. Ами какво да кажа, тази система е пълен аут, особено в техническите секции, айде, за там където пишат за богове, духове, извънземни, философии и стихотворения, иди-дойди.

Ама не ми пука дали има или няма някакви стрелки.

Ама не ми пука дали има или няма някакви стрелки.

А, непукист и на мен не ми пука от мнението ти чак толкова.  Какво да убеждавам някой, който си е кръстил профила на английско графство и марка цигари :D

А, непукист и на мен не ми пука от мнението ти чак толкова.  Какво да убеждавам някой, който си е кръстил профила на английско графство и марка цигари :D

Абе не ти пука пък не спираш да коментираш.

Много ми допадат буквите .Helvetica ми е една от любимите букви .Но това синьо като на Фейсбуук въобще не ми допада  .Все още не мога да разбера ,защо има толкова голям margin 

Margin външна граница ,май се превеждаше на бг  ,да не се бърка с финанси :)

http://fs5.directupload.net/images/150924/86okumis.png

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Окей, вече имаме сортиране по дата или по рейтинг, но това по рейтинг май пак е зададено по подразбиране, а то прави нещата объркани. Според мен не е от първостепенна важност да има такъв рейтинг, преди си беше окей и без него. Това е форум (а не Stack Overflow) и много често се водят последователни дискусии без задължително някой да е цитирал предния.

Относно известията - хубаво, вече имаме настройка и за това (макар и още без превод), но се получава "след дъжд - качулка" - пощата ми вече е наспамена, хубаво, че не я ползвам за основна.

Все още не виждам опция за разстоянията между редовете - и в мнения, и в подписи, и къде ли не...

Репликата ти към коментара ми е чиста форма на спам, нищо повече. Ти кой си тук, за да ти давам отчет колко форума посещавам и на какъв език са? За разлика от мнозина тук, аз не се страхувам да казвам това, което мисля, при това - стараейки се стриктно да спазвам правилата, които съм чел дума по дума.

Ти май не си се наспал ? Не се напрягай толкова - мисълта ми беше, че когато много пъти сменяш визията, в един момент спираш да се впечатляваш.

Сори, ако съм те засегнал. :white flag:

Само за протокола - графството (и цигарите) се казва Kent, а думата "ken" се превежда "зная" - one's range of knowledge or sight.

Абе не ти пука пък не спираш да коментираш.

Той понеже е "force" - и се само-форсира.

Ами не исках да го сравнявам с опаковка за бира, енергийни и други безалкохолни напитки и с Can Lee, някак си е по-гадно, по-добре да напиша нещо невярно. Поздрави:

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Ами не исках да го сравнявам с опаковка за бира, енергийни и други безалкохолни напитки и с Can Lee, някак си е по-гадно, по-добре да напиша нещо невярно.

Така наречените "кутийки" (бира, безалкохолно) е "can", за Силвия Хасан - ..."либо либо далч ю"

По скоро "Ken" - а къде е Барби ??

latest?cb=20120626221843

Барби се разведе с него. Сега тя има колата на кен, има къщата на кен, има парите на кен.

Сега, имам въпрос. В тази тема как се сортират мненията ? По рейтинг или по дата ? Защото в останалите теми има едно от което си избираш как да ти ги сортира, а тука няма.

Сега, имам въпрос. В тази тема как се сортират мненията ? По рейтинг или по дата ? Защото в останалите теми има едно от което си избираш как да ти ги сортира, а тука няма.

Тази тема няма рейтингова система и затова подреждането е само хронологически.

Порових в други теми, с повечко отговори - сортирането по рейтинг действа само когато има мнения с различен коефициент.

И както казва

Солиден процент от постовете изчезнаха след ъпгрейда на форума, да не говорим, че не можеш и да разбереш кое е цитат кое е отговор.

при отваряне на по-стари страници - цитатите не са в рамка, а целия пост е само текст. 

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Ти май не си се наспал ? Не се напрягай толкова - мисълта ми беше, че когато много пъти сменяш визията, в един момент спираш да се впечатляваш.

Сори, ако съм те засегнал. :white flag:

Не съм се засегнал, не съм дете :handshake:. А визията се промени няколко пъти за 10-те години, в които съм в тоя форум. Имало е и по-добри решения, както и по-лоши, но не е имало връщане назад, та затова и казвам, че ще свикнем и с тая. Не знам кое е наложило промяната, сигурно има важни причина за това.

Посока право напред с рогите, не винаги е правилната посока. Следването на "модерността" налагана от Майкрософт, не води до разнообразие и конкурентност, а до монополна визия.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

https://web.archive.org/web/20080618014444/http://www.kaldata.com/forums/index.php

Ето така е най-добре 

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

acnekt, не е. На мен ми харесваше както си беше преди този ъпдейт. И линка с правилата още си липсва.

Гледам постовете от преди промяната и просто нямам думи - всичко е тотално прецакано.

Само това, че не са маркирани цитатите, е достатъчно да направи всеки един пост тотално безсмислен. :doh:

Що не си върнете,старата визия много по-добре беше "лично мнение", сега е егати обърквацията. 

Намалете цифрите за броя на постовете,че са по-големи от логото на форума :) Който е правил дизайна на тоя форум е бил сляп като къртица .

Намалете цифрите за броя на постовете,че са по-големи от логото на форума :) Който е правил дизайна на тоя форум е бил сляп като къртица .

За какво говорите ?

А, видях. Почти не отварям началната страница и затова не съм ги забелязал.

Но не е кой знае какъв проблем.

Пробвай направо

format c:

Тествах дали има секюрити проблем за Js and HTML injection.

За какво говорите ?

А, видях. Почти не отварям началната страница и затова не съм ги забелязал.

Но не е кой знае какъв проблем.

Добрият дизайнер приема фийдбек от клиентите си и подобрява продукта/услугата. Скандинавци са ми блъскали главата, за да го науча това. ;)

Добре де, само аз ли виждам в началото на форума едно "Известие" в което ясно и точно е казано че: Във връзка с обновяването на форума е възможно да срещате някои проблеми, като част от него да е на английски език или други. Уверяваме ви работим усилено за отстраняването на всички проблеми и ви благодарим за проявеното търпение. 

Та в тоя ред на мисли, след като хората са казали, че работят по очевидните проблеми (които не отричат, че има), не е ли добре да се изчака няколко дни и да не се пише за едни и същи неща по 100 пъти? Просто си мисля, че така е редно. 

Винаги е било от помощ, потребителите да откриват проблеми, които да бъдат отстранявани. Сега е видно, че такива има (нормално е да има след такъв преход), администрацията не твърди друго, а напротив, като ясно е заявила позицията си, че се работи по тяхното отстраняване. 

При новия "облик" как може да си видиш постовете- т.е. преди като кликнех горе вдясно имаше "съдържание" и там като кликнех излизаха темите, в които съм писал. Сега как става това, че не намирам такава опция?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.