Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Ми, много бавно ми зарежда, а мобилната версия още по-бавно. Със старата мобилна версия ми зареждаше сравнително по-бързо.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми, много бавно ми зарежда, а мобилната версия още по-бавно. Със старата мобилна версия ми зареждаше сравнително по-бързо.

Ни съ обаждай, чи прайш лошу впичътлении.

Екстра си е, фиешън, само дето още свиквам с някои неща, но виждам, че с други е по-уесну ! Помрънках малко, че аватарът е малък вече ама все тая ... пък ако имаше немска версия на форума - рахат щеше да е ... :P

Някои направиха бая постове в тази тема,направо я превърнаха в чат!Чета я от три дни и си губя времето с празните им приказки.Ако има нещо,което си заслужава да споменете добре дошло,но не нажежавайте обстановката излишно!Който не е правил досега сайт,да не си въобразява,че всичко се оправя като с магическа пръчка!Такъв си няма и на представа,колко много часове и дни са нужни,за да се приведе всичко в ред...

Да, така е, но пък си е доста гадничко бавното зареждане... Беше бавно, вече не е.

Добре де, само аз ли виждам в началото на форума едно "Известие" в което ясно и точно е казано че: Във връзка с обновяването на форума е възможно да срещате някои проблеми, като част от него да е на английски език или други. Уверяваме ви работим усилено за отстраняването на всички проблеми и ви благодарим за проявеното търпение....

Вижда се, даже и някой сме го чели . Следното обаче не е просто проблем

Tapatalk също не отваря форума. 

Направо се радвам, че макар обновяването на форума да се прави на китайски компютри (статистически най-вероятно), "част от него да е на английски език", а не втората опция - "или други" (езици - предполагам). Щото ако беше излязло на опростен китайски или на путунхуа (мандарин)

Относно новата визия на сайта = 在该网站的新面貌

Така май броя на постовете по-добре изглежда нали? Само трябва да се махне font-size. :D
http://imgur.com/WC1EIi8

Редактирано от frozener (преглед на промените)

Забелязах че вече я няма рекламата на bomba.bg

Разширен редактор. По-малки щрифтове и визуални елементи в темите. Визията на калдата от wayback machine ме връща в едни такива времена на носталгия. Сегашната е помия. Какви са и тия интервали, дето си ги слага редактора, като натисна долу бутона да не ме известява за отговор на мението ми...Ужас, развалихте го.
ФОРУМЪТ зарежда МНОГО бавно. Виждам как се отваря страницата и не мога да местя плъзгача, нищо - чакам си едно секунда и повече, преди да се изобрази нещо! Преди беше по-добре!
МНОГО несериозно обновяване, Калине. Очаквах първо да е пробвано на виртуалка, преди да се пуснат такива недоразумения. Не очаквах подобни недоразумения от един от най-посещаваните сайтове в България и то уж ИТ! Пък едно обновяване на форум не можем да оправим. Като не може, да бяхте изчакали, направили визуални стилове, тествали и тогава да го обновявате!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Уж разгледах подробно, но не намирам настройка за промяна на шрифта който ми е мъъъничко неудобен? Леко неудобно е ми е с ктрл+

Дано се сети някой да сложи други теми (например по-тъмна). Тази "бялата".... бе много бяло се е събрало на един екран... Иначе ми се струва форума много хаотичен - къде почва едното мнение, пък къде свършва, пък тва другото мнение ли е или подписът на потребителя от предното мнение. Изобщо мамата си джайса.

Гледам - вече почти всичко е на български. Are you happy??

Да. И то много.

Можеше това да се е случило "зад кадър".

Ако е лесно не е интересно. :)

Снощи,разглеждайки опциите в новата тема,и по-специално в профила, попаднах на това:

Screenshot_7.png

Странно,и незнайно как,в групата с игнорирани потребители(а аз нямам такива)е попаднала haidukpikaso ...

Идея нямам,дали това е единичен случай или е някакъв бъг.Във всеки случай,аз не съм игнорирал никого.Разбира се,веднага махнах ограничението,но се замислих за,чисто човешката и емоционална страна на ситуацията,още повече,че haidukpikaso  вчера е получила ограничение за публикувани постове. Наясно съм,че в момента има проблеми с новата визия и се надявам скоро всичко да си дойде на мястото.

Гледам - вече почти всичко е на български. Are you happy??

Не. Щрифтовете са много много големи, четенето е много много трудно. Проблеми с българският език аз нямам. Английски също разбирам
И форума е много-много по-бавен от преди!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Преди имаше най-долу едон бутонче, по средата - като го натиснеш и те пращаше горе в началото на страницата, сега това бутонче го няма. Може да го сложите отново - удобно е, ако не ви затруднява. А може и да го направите плаващ бутон встрани?!

И ако може фразата " Популярни въпроси.." да бъде заменена с "Популярни теми.."

Screenshot_8.png

"Открий въпроси" ,може да е само "Теми"

• Администратор

И ако може фразата " Популярни въпроси.." да бъде заменена с "Популярни теми.."

Screenshot_8.png

"Открий въпроси" ,може да е само "Теми"

Не може, защото разглеждаш форум който е за въпроси. Другите форуми, които са за обсъждане нямат такова поле.

Не може, защото разглеждаш форум който е за въпроси. Другите форуми, които са за обсъждане нямат такова поле.

Едва ли има значение,но разглеждам Антивирусната секция...там има теми.

Ако има начин съвсем малко по-тъмна да стане визията ще е супер! Сега малко ми вади очите и изглежда като едно цяло бяло поле (даже трудно се различават цитатите)!

Снощи,разглеждайки опциите в новата тема,и по-специално в профила, попаднах на това:

Screenshot_7.png

Странно,и незнайно как,в групата с игнорирани потребители(а аз нямам такива)е попаднала haidukpikaso ...

Идея нямам,дали това е единичен случай или е някакъв бъг.Във всеки случай,аз не съм игнорирал никого.Разбира се,веднага махнах ограничението,но се замислих за,чисто човешката и емоционална страна на ситуацията,още повече,че haidukpikaso  вчера е получила ограничение за публикувани постове. Наясно съм,че в момента има проблеми с новата визия и се надявам скоро всичко да си дойде на мястото.

Същата глупост и при мен,с тая разлика че е блокиран capmeno :D

ss+(2015-09-25+at+06.46.32).png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.