Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

КЪДЕ МИ Е bbcode режима? Аз си ги пиша кодоведе на ръка, не ползвам редактора!

И на мен ми лисваше в първия час, докато осмисля функционалността на новия интерфейс. Доста по-интелигентно поема подаденото инфо. Например за линкове с етикет - пишеш етикета, маркираш го и щракваш горе иконката за линк. Поставяш уеб адреса и потвърждаваш.

За картинка/видео от мрежата - бутон Доб.други Ф.->Прикачи снимка и ти закача снимката/видеото.

Спойлерът беше написан с BB код и го разпозна и направи.

Спойлер за проба

Значи Ентелигентно разпознава BB code  в текста. Лошто е, че в режим на редакция, не можеш да го редактираш (BB кода) 

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 101,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо е толкова бавно  се зарежда ?:(

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Аз имам два въпроса относно заглавната страница на сайта.

Като се зареди kaldata.com:

1 - имам едно прозорче, което ме подканя да харесам Kaldata във фейсбук. Как да разкарам въпросното прозорче, та никога не ми се появява? Нямам фейсбук, та няма как да харесам когото и да било.

2 - лентата, която ме подканя да инсталирам приставка за Firefox - как да я разкарам?

Да не би да си настройл браузъра сам да трие бисквитките. Аз веднъж като ги затворя тия неща и при следващо зареждане на сайта не се показват.

Сървъра умря вчера :( , но днес е малко по пъргав :)42mkyqg3.png

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Да не би да си настройл браузъра сам да трие бисквитките. Аз веднъж като ги затворя тия неща и при следващо зареждане на сайта не се показват.

Браузъра ми трие кеш и бисквитки. Явно ще трябва да ги разреша.

Предлагам екипа като свърши с настройките и работа по форума , тогава да започнем да РЕВЕМ :) 

Екипа да напише тук във темата че те са приключили - сега сте вие :wink12:

Скалата, да нямаш предвид себе си :D  Беляков,  поне пише на място^

Предлагам екипа като свърши с настройките и работа по форума , тогава да започнем да РЕВЕМ :) 

Екипа да напише тук във темата че те са приключили - сега сте вие :wink12:

Няма да стане свършването. M$ кво казаха за Вин 10 "forever beta version"

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

jonov много ти е секси аватара :clown:.Туй някакъв бъг ли е (заради промените по сайта), или  просто сега намери време да се снимаш?

Редактирано от skalata_73
правописна грешка (преглед на промените)

Аватара ми вчера не се виждаше - беше елипса - заради това се изплезих на Калин :) Ще го сменя след като поулегне форума .

вече втори ден не мага да се логна през началната страница ???

решение ?

вече втори ден не мага да се логна през началната страница ???

решение ?

Здравейте ! 

Малко по - рано в темата беше пуснат отговор за подобен проблем. Ако не сте го пробвали, опитайте - при мен лично проработи с последно зададения username. 

Дано да Ви бъде от полза !

Поздрави !

малко ме нерви това връщане в началната ама тва да е кусура

а най-хубавото нещо е че вече могат да се качват клипчетата от фейса

:yanim:

малко ме нерви това връщане в началната ама тва да е кусура

а най-хубавото нещо е че вече могат да се качват клипчетата от фейса

:yanim:

Остави тези клипчета.

Направи нещо по въпроса с нервите.

Остави тези клипчета.

Направи нещо по въпроса с нервите.

е не знам с това Home, аз ако знаех да помогна ...

а клипчетата от фейса нервираха шефката не че на мен много ми пука и ме вълнува дали са в линк или излизат

:D

Пратих СМС за ВИП и ми върна select package error!

Каква е разликата между обикновен потребител и Вип?

Каква е разликата между обикновен потребител и Вип?

VIP потребителят си плаща за да може да се възмущава, колко много печелят собствениците на сайта.

Обикновеният може да го прави безплатно.

На мен не ми харесва новата визия, може би заради навика от старата, но все едно, ще свикна. Имам обаче питане, което като че ли не е зададено до момента: що за дяволия е това на картинката?

Не ви харесва, не можете да свикнете - това ми звучи като оплаквания на хора, посещаващи само един форум. Аз лично пиша, чета или просто разглеждам поне 10 - с кой по-напред да свикна,като повечето са различни. И на всичко отгоре - чуждите са само на английски (чат-пат руски). Мамка му, тия англета, хамериканци ...  и прочие как не научиха български. Толкова ли няма кой да им преведе нещата?

Например за линкове с етикет - пишеш етикета, маркираш го и щракваш горе иконката за линк. Поставяш уеб адреса и потвърждаваш.

Това и преди го имаще.

Да не би да си настройл браузъра сам да трие бисквитките.

За вас не знам - аз бисквитките си ги ям.

Това да се сортират постовете в една тема по рейтинг е ужасна глупост. Логичният начин е да бъде по ред на публикуване. Трябва той да бъде по подразбиране! Или поне да има настройка в профила, всеки сам да си избере.

При мен само така си се показват - по хронологичен ред.

Калине защо да не се върне таз опция?:rolleyes:

Коя опция?

Или аз не обяснявам добре - в предишната версия при мен не е работило никога (в никой браузър) така.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

пак съм аз

преди беше по-добре под съответния раздел да е изписана и темата, в която е коментирано нещо си

сега трябва да отворим раздела - за да видя че в нищо, дето ме интересува, не е писано

може да не може вече да се изписват темите

а това пък долу с новите отговори ... от раздела Празни приказки и забава за чий без извинение трябва да излизат - зер някой много го вълнува последната сричка или асоциации и т.н. от игрите, излишно е

Пореден проблем...Като отворя някоя тема, в която още не съм влизал...Ме води не в началото й, а в края и трябва да скролирам нагоре :D

Пореден проблем...Като отворя някоя тема, в която още не съм влизал...Ме води не в началото й, а в края и трябва да скролирам нагоре :D

е това го оправиха вчера беше в началото, сега е в края

какво да правя в началото а

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.