Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

• Администратор

Едва ли има значение,но разглеждам Антивирусната секция...там има теми.

този сме го пропуснали, направих го за дискусии, сега ще прегледам отново кои не са предимно за въпроси

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

този сме го пропуснали, направих го за дискусии, сега ще прегледам отново кои не са предимно за въпроси

Благодаря!

Здравейте !

Не съм сигурен дали проблема се наблюдава само при мен и дали не е съобщено вече, но не успях да намеря линк към правилата на форума в новата визия, която е приложена текущо. Това важи както в страницата за отворена тема, така и на началната страница на форума.

Допълнително, линка "Условия за ползване" в началната страница (https://www.kaldata.com/) ме препраща към следното съобщение.

Знам, че това едва ли ще се сметне в момента за голям проблем, но ще е добре да се погледне и това, ако ресурсите и времето на екипа дават подобна възможност.

Поздрави и успех !

Редактирано от soundtracker (преглед на промените)

Странно,и незнайно как,в групата с игнорирани потребители(а аз нямам такива)е попаднала haidukpikaso ...

Същата глупост и при мен,с тая разлика че е блокиран capmeno :D

Абе вие се радвайте, че не се се самоблокирали - тогава ще е интересно.

Абе долу-горе зехте да го докарвате кат старата визия

8V.gif

Ша земе да ни ареса и новийот форум :P

Аз не държа да харесвам визията - на мен ми харесват посетителите (поне част) на форума.

Е па аз що се гледам да сам Убаф:thumbelina:

убаф, не убаф - ти си в топ 10.  :go ahead:

убаф, не убаф - ти си в топ 10.  :go ahead:

Ти тук ли си писал бре:eek:Па аз те цитирах, щот мислех , че сме в идиотската тема.

Баси, как се изложихме пред чужденците:speak:

И при мен са се появили няколко блокирани потребители.... Само 8 страници....

Block.jpg

то малко остава да блокираш сичкото личен състав, барабар с админите и модовете.

ps. пък аз си нявмам блокирани ...

Отваряйки страницата за блокираните - най-отгоре ми излезе аватара на Калин (със съобщението за обновяването) и си викам - баш пък него ли да съм блокирал.  :no-no:

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Не може, защото разглеждаш форум който е за въпроси. Другите форуми, които са за обсъждане нямат такова поле.

Кога такова глупаво нещо като щрифтовете, особено на главната, ще се оправи? За какво са ни тия рейтинги на отговорите в темите, които са от безсмислени до безполезни? Защо не се подрежда в хронологичен вид, както е редно? Това тук Yahoo Answers ли е или какво? Защо форумът под Internet Explorer 11 зацепва за половин-една секунда, преди да се изобрази? До кога проблеми с дизайна и най-вече защо един от най-големите ИТ сайтове в България обновява своята платформа толкова немарливо? Защо не се тества на виртуална машина? Защо бутоните са толкова огромни? Защо цигатът като бутон не е където си беше и е объркан с редакция? Защо всичко е такова огромно, а аватарите не мож ги види? Много несериозно.

...

Рейтингът според мен е за да може потребителите да знаят кой дава добра или лоша информация, но не знам колко внимание им обръщат.

Какво става ако някой има коментар с много харесвания?

То от тея рейтинги няма смисъл. Само спамят с минуси.

То от тея рейтинги няма смисъл. Само спамят с минуси.

Аз няма да ти пиша минуси!

Ей, оср*хте и тоя форум. Гледате че другите си сменят визиите и айде и вие. Доста наподобава ш*бания Metro интерфейс. Направо ме е гнус като го погледна. Хората са си свикнали а вие тука за да сте модерни им го нач*квате. Сигурен съм, че не съм единствения, който мисли така.

Ей, оср*хте и тоя форум. Гледате че другите си сменят визиите и айде и вие. Доста наподобава ш*бания Metro интерфейс. Направо ме е гнус като го погледна. Хората са си свикнали а вие тука за да сте модерни им го нач*квате. Сигурен съм, че не съм единствения, който мисли така.

Защо пък да е Metro ? На мен пък ми прилича на Material Design както в Android 5+

Ми няма да сложа, я! То да не е само интерфейса! По всички форуми му коментират лицензионното споразумение и как микромеките си врът носа навсякъде! До 2020г. се поддържа 7-цата, а и линукси бол.

Се едно ти няма да сложиш Windows 10! Да не си още отсега с него!Нема къде да избегаш!:D

Що пък "само" 10 - аз отдавна съм с 14. По-точно с 14.04 LTS.  :wow:

Апропо - когато използваш даден емотикон, ти го слага отгоре, в отделен ред. Готино.

Защо пък да е Metro ? На мен пък ми прилича на Material Design както в Android 5+

Ми то от metro-то тръгна тая мода. Едно такова квадратно "абстрактно". Хората са си свикнали с едно нещо а те тука... Ама нали ся новото е най-яко. Пък и гугъл щът не щът тряя се съобразяват с метрото за по-добра интеграция, да покажат че и те не са назад.

Е това не е ли последния линукс.Що не стоиш с 9 да кажем или каквато е там номерацията!

Не е последния - след 14.04 има 14.10 и 15.04, но донякъде си прав - това е последната LTS - версия.

KDE-то има нова версия с нов интерфейс, ама не съм го слагал. Само го пробвах - нИ мЪ кефи.

Е това не е ли последния линукс.Що не стоиш с 9 да кажем или каквато е там номерацията!

Тва за ся е единствения LTS има и 15.04 ама той е за гъзари, особено Kubuntu.

П.С. Съжалявам за дублирането, не съм видял отговора на jhoro :D

Редактирано от RunningUser (преглед на промените)

Тва за ся е единствения LTS има и 15.04 ама той е за гъзари, особено Kubuntu.

Като мен :wow:

ps. Но и при него няма драстична разлика.

ps.

П.С. Съжалявам за дублирането, не съм видял отговора на jhoro :D

Няма нищо - просто сме писали едновременно.

С една дума пак ще опрете и там до новия интерфейс.Едва ли ще върнат стария в 16.

За това си има различни дистрибуций. Unity прецака Ubuntu - факт. Но има Ubuntu Gnome, Xubuntu, Lubuntu, Kubuntu ... Та там интерфейсът не е проблем. Ама май много се отклонихме от темата. Но за визията на сайта си казах мнението.

Е какво сме се отклонили като е същото! Това нали е най-новото IPB ли е какво е не разбирам!

Просто пак ще ни се карат, че линуксарите им спамим темата.

Аз пък си мислех,че водещо е удобството когато се ползва  софтуера ама явно за някой хора модата е на 1 място.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.