Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

При мен всичко е на БГ .Буквите са си супер .Форума се зарежда супер бързо.Сегащния му вид е супер :)

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

При мен неестествено голям е само шрифта на броя на мненията. Но - аз съм с 17,4" монитор (пак лаптоп)

Единици са лаптопите, които предлагат повече от 15 инча екран. Те са тежки, не много удобни и големи. ОК, радвам се за теб. Моите наблюдения са, че хората масово купуват лаптопи до 1000-1200лв, особено много между 600 и 800лв, които лаптопи се характеризират с 14.1 или 15 инча дисплеи с резолюция средно 1280х800 или нещо от сорта. В момента за мен всички полета са прекалено големи и разхищават място, което ме кара да скролирам и прави четенето и намирането на информация много трудно. Влез в тема в други раздели и виж колко място заема рейтинга на мненията, функция без която и преди сме живели.

Единици са лаптопите, които предлагат повече от 15 инча екран. Те са тежки, не много удобни и големи. ОК, радвам се за теб. Моите наблюдения са, че хората масово купуват лаптопи до 1000-1200лв, особено много между 600 и 800лв, които лаптопи се характеризират с 14.1 или 15 инча дисплеи с резолюция средно 1280х800 или нещо от сорта. В момента за мен всички полета са прекалено големи и разхищават място, което ме кара да скролирам и прави четенето и намирането на информация много трудно. Влез в тема в други раздели и виж колко място заема рейтинга на мненията, функция без която и преди сме живели.

Пробва ли с клавиатурата .Има навигаращи клавиши .Когато кликнеш Home отиваш най-горе на страницата,когато кликнеш End отиваш най-долу .Page up едно ниво нагоре Page Down едно ниво долу :)

200px-Insertpad.svg.png

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Ако се върнем само 4 дни назад,ще видим ,че има доста направени промени.Определено мисля,че екипа има нужда от време,за да се изчистят нещата.На 2-я ден ги разкъсваме с прблемен форум..ами нормално е да има проблеми...Не е нужно да се изнервяме взаимно и да се стига до нападки и ултиматуми във форума.Потребителите да нападат администрацията,тя да им отговаря със същото.Спомена се и за"Българският манталитет",но в случая и администрацията(в случая Калин)не е много права-първо казваме "Не може",после коригираме нещата.И за това сме виновни всички-щото не се "чуваме".Определено ,има неща за изпипване(спор няма),ама ние искаме да се оправи Веднага.Абсолютно съм сигурен,че след месец тези неща (проблемните)ще бъдат забравени и не виждам никакъв смисъл,след подаден сигнал,постоянно да се "натиска паник-бутона".Имам всичко около 3 или 4 поста в темата-беше ми отговорено-точка.Няма нерви и разправии...Имам и още предложения...ама нека хората да си свършат първо тяхната работата -да видим кое до къде.От 17 страници в темата ,само 10-на поста с реални проблеми и по темата...Толерантност ,ако може колеги.Поздрави към всички!

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

оф, вземете я махнете тая репутация поне от публична видимост, напълно, освен ако не организирате томбола с награди

оф, вземете я махнете тая репутация поне от публична видимост, напълно, освен ако не организирате томбола с награди

Къде има репутация ?

Къде има репутация ?

Ох, върни се и прочети една-две страници назад в темата, има приложена и картинка. Отделно от това, в минипрофила, над броя мнения, имаш показани всички точки от репутацията си.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Администратор

Карабойчев, пиша за последно за проблемите които имам,а ти ко щеш ги оправяй,ако щеш ме банвай,но почна много ме дразиш и щи тегля едни майни.

1. Имам проблеми с влизането в форума/сайта.

2. Не мога да сменя,езика на Български всичко е на Английски.

3. Когато се опитам да прикача файлове, не ми позволява да ги публикувам.

Опитай да ми теглиш едни майни на мен или на някой потребител... 

Относно първия ти проблем прочети анонса най-горе или ако е друг проблемyt с влизането дай повече инфо не сме ясновидки

Относно втория най-долу има опция за смяна на езика.

За третия също повече инфо може и снимки не знаем какво правиш и какво ти се появява.

Единици са лаптопите, които предлагат повече от 15 инча екран. Те са тежки, не много удобни и големи. ОК, радвам се за теб. Моите наблюдения са, че хората масово купуват лаптопи до 1000-1200лв, особено много между 600 и 800лв, които лаптопи се характеризират с 14.1 или 15 инча дисплеи с резолюция средно 1280х800 или нещо от сорта.

Че не са много лаптопите над 15,4" - съгласен съм, но моя е Acer Aspire 7715Z - 3,3 kg. Не е много - не е като ASUS-ите - 4,3 kg. Виждал съм и 19-ки - над 5 kg. Няма носене. Цената му преди 5 години беше малко над 1000 лв. с ДДС. Резолюцията му е 1600 x 900. Купуван е за работа, ама вече е старичък.

Опитай да ми теглиш едни майни на мен или на някой потребител... 

Относно първия ти проблем прочети анонса най горе или ако е друг проблема с влизането дай повече инфо не сме ясновидки

Относно втория най-долу има опция за смяна на езика.

За третия също повече инфо може и снимки не знаем какво правиш и какво ти се появява.

Не ме предизвиквай!

Прочел съм го, но явно нищо не сте свършили. Щи дам,нещо друго аз на теб. Прочети добре,предния ми пост! Когато се опитам да вляза,всеки път ми изписва грешно име/парола. След като направя 5-6 опита, чак тогава успявам да се логна. А след това, като затворя страницата пак,същия хуй

Ти верно си бая зле,когато цъкна да е на Български, нищо нестава и пак си стой на Английски!!!

Когато се опитам да прикача снимка, просто не ми позволява да публикувам мнението с снимката, направо ме връща в началото на коментара, все едно нищо не съм писал/прикачвал файл....

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

При мен всичко е на БГ .Буквите са си супер .Форума се зарежда супер бързо.Сегащния му вид е супер :)

Добре пичага, но някои хора имат проблеми със системата. ;)

Калин съм и в момента пиша и прикачвам от твоя юзър.

Поздрави и си преинсталирай машината или иди в сервиз лични проблеми с браузъри и операционни системи няма да отстраняваме. Или да ти пратя някой да ти преинсталира компютъра освен.

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Администратор

@Малкия стар войник Виж поста над този. Пуснах го от твоя профил и за последен път те предупреждавам внимавай с езика.

Ки проблеми ,бе преди що немах ядове с форума? Всички други които участвам ,нямам проблеми освен с този. Я ходи,друг да предупреждаваш! Ще преинсталирам машините,ако пак проблема е налице тогава, наистина щи тегля едни,че да разберат хората к'во представляваш. Айде с здраве

• Администратор

Ки проблеми ,бе преди що немах ядове с форума? Всички други които участвам ,нямам проблеми освен с този. Я ходи,друг да предупреждаваш! Ще преинсталирам машините,ако пак проблема е налице тогава, наистина щи тегля едни,че да разберат хората к'во представляваш. Айде с здраве

Както виждаш по-горе публикувам и прикачвам снимки с твоя юзър от моя компютър без никакви проблеми. Освен да пишеш глупости размърдай си това в главичката и прецени къде е проблемът. Как от моя компютър става от твоя не ще.

Хах, то стана говори си му ми и си си ми, го погали. То е ясно че с тоя акъл, проблем с затлачен кеш, или прецакан профил на потребителя, само в базата на браузера, се оправя с преинсталация на бозътъ

Това ти е най-смисления пост от 2 години, 3 месеца, 12 дни, 347 часа, 129 минути и 76 239 секунди.

Това ти е най-смисления пост от 2 години, 3 месеца, 12 дни, 347 часа, 129 минути и 76 239 секунди.

Мани ,мани, за ме похвали някой, който е с една от най-високите репутации :ph34r:

това животно с лимита много ме е харесало ей, тоз път каза 53 секунди

само да споделя де

8377378a.jpg

Да и на мен не ми хареса този лимит...

Хах, то стана говори си му ми и си си ми, го погали. То е ясно че с тоя акъл, проблем с затлачен кеш, или прецакан профил на потребителя, само в базата на браузера, се оправя с преинсталация на бозътъ

Хахаахах, че то е ясно защо ти махнаха зелената табелка, за която толкова много ревеше из всички теми. Близко е до акъла, но явно не ти достига сивото вещество.

Хахаахах, че то е ясно защо ти махнаха зелената табелка, за която толкова много ревеше из всички теми. Близко е до акъла, но явно не ти достига сивото вещество.

Щото нямаха избор, не му го оставих на Калин. Не ми беше акъла, когато приех да съм със тази табелка .

Дали си давате сметка,че тази тема още не е заключена заради позитивните(евентуални )мнения в нея!?Да не кажете после,че някой не ви обръща внимание...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.