Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

е това го оправиха вчера беше в началото, сега е в края

какво да правя в началото а

Имам предвид, ще се повторя: "Като отворя някоя тема, в която още не съм влизал."  За теми в които съм влизал, правилното действие е, освен ако не последвам някое известие, да отвори темата до последното място в нея където съм бил предишният път. Ако не разбираш от български, ще се помъча и ще ти го преведа на английски :D

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 101,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пореден проблем...Като отворя някоя тема, в която още не съм влизал...Ме води не в началото й, а в края и трябва да скролирам нагоре :D

Ти бутон "Home" нямаш ли (ако е само една страница де)

е това го оправиха вчера беше в началото, сега е в края

какво да правя в началото а

Да прочетеш цялата тема, естествено.

Имам предвид, ще се повторя: "Като отворя някоя тема, в която още не съм влизал."  За теми в които съм влизал, правилното действие е, освен ако не последвам някое известие, да отвори темата до последното място в нея където съм бил предишният път. Ако не разбираш от български, ще се помъча и ще ти го преведа на английски :D

а не не сакън на английски дай на руски

разбрах, алнадъму

Ти бутон "Home" нямаш ли (ако е само една страница де)

Ми го снимай тоя бутон, и защо трябва да се мъча да диря такъв, за да си решавам чужди проблеми на мой гръб. Все още не виждам бутон за извеждане на топа отгоре, дори на последната страница от темата, камо ли в началото й, без значение как е наречен

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Да прочетеш цялата тема, естествено.

то вече и това не е интересно

няма картинки, клипчета - всичко отишло у небитието

Кви клипчета няма!

Колежката вероятно има в предвид снимките и клиповете в галерията на профила. Ми не са ги още оправили. Иди и сам виж, да не правя километрични коментари със снимки в тях.

Кви клипчета няма!

старите бе пич старите, които сме качвали

ето ти произволен линк - така са навсякъде вече

https://www.kaldata.com/forums/topic/232183-забавни-снимки-и-клипчета/?page=4

Колежката вероятно има в предвид снимките и клипавоте в галерията на профила. Ми не са ги още оправили. Иди и сам виж, да не правя километрични коментари със снимки в тях.

не в профила, в темите

клипчетата вече ги няма излезли - стои само линка от тубата, нали видя дадох произволна страница от Празните, само дето не можеш да кликнеш на него де

не в профила, в темите

клипчетата вече ги няма излезли - стои само линка от тубата, нали видя дадох произволна страница от Празните, само дето не можеш да кликнеш на него де

Явно тогава съм открил още един проблем. Влез си в профила и ще видиш това:

QoTh9nW.png

Ми го снимай тоя бутон, и защо трябва да се мъча да диря такъв, за да си решавам чужди проблеми на мой гръб. Все още не виждам бутон за извеждане на топа отгоре, дори на последната страница от темата, камо ли в началото й, без значение как е наречен

Бутон / клавиш - на твоята клавиатура, не на екрана.

Иначе би могло да се сложи "back to top" бутон.

Явно тогава съм открил още един проблем. Влез си в профила и ще видиш това:

QoTh9nW.png

оле ужас няма ми котетата снимкитее

само при мен ли е така с албума

:crying10:

Спокойно - всичко е загубено! :)

Само инфото в базата на сайта не е, ама всичко още е в процес на преиндексиране и пренастройване.

Бтв има ли как да се върне старата функционалност след натискане на бутона See my activity? Преди този бутон показваше всички теми в които съм взимал участие, а тези с новите постове в болд...сега този бутон показва само темите, които съм започнал аз и постовете, които съм направил аз, а не всички теми в които съм взимал участие и тези в които има  нови коментари и без да са мои самите теми. Доста лесно се следеше къде съм пропуснал да отговоря, а сега това е просто невъзможно. Само докладвам като feedback, не препирам разбира се. ;)

Това е гласуване за рейтинг на постовете. Точно заради това чудо и зададената дефолтна подредба по рейтинг се обърква хронологията в нормалните теми.

Забележи, че в тази тема липсва :) .

Да, забелязах, че липсва, както и объркването на хронологията. Надявам се поне последователността на постовете да се върне, за да е ясно кой на кого отговаря, а не да се рови в някакъв хаос, подобен на първичния.

А поредната "рейтингова" система е излишно усложняване, което вече сме гледали няколко пъти във времето. Имам всички основания да смятам, че в момента летят ЛС на поразия, за да се оформят клакьорските групички и групи.

А поредната "рейтингова" система е излишно усложняване, което вече сме гледали няколко пъти във времето. Имам всички основания да смятам, че в момента летят ЛС на поразия, за да се оформят клакьорските групички и групи.

На кой ли му пука за такива несъществени неща.

Не ви харесва, не можете да свикнете - това ми звучи като оплаквания на хора, посещаващи само един форум. Аз лично пиша, чета или просто разглеждам поне 10 - с кой по-напред да свикна,като повечето са различни. И на всичко отгоре - чуждите са само на английски (чат-пат руски). Мамка му, тия англета, хамериканци ...  и прочие как не научиха български. Толкова ли няма кой да им преведе нещата?...

Репликата ти към коментара ми е чиста форма на спам, нищо повече. Ти кой си тук, за да ти давам отчет колко форума посещавам и на какъв език са? За разлика от мнозина тук, аз не се страхувам да казвам това, което мисля, при това - стараейки се стриктно да спазвам правилата, които съм чел дума по дума.

Пичове. Търсачката не ви работи. Лошото е че лъже потребителя, че няма тема с такова съдържание, защото връща 0 резултата. Знаехте ли го това или сега го научавате? :ohmy:

За някои думи работи, а за други - НЕ... Въобще не е ясно кой какво ще намери и получи. :)

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

На кой ли му пука за такива несъществени неща.

Сериозно ли смяташ, че няма "пукащи им"?! Та (и) тук бъка от такива!

Сериозно ли смяташ, че няма "пукащи им"?! Та (и) тук бъка от такива!

Напълно сериозно.

За един знам със сигурност.

Един в случая не е много.

Един в случая не е много.

Важното е, че има.

Много са събраните - малко са избраните.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Кента, тая рейтингова система е американско изобретение и води допълнително затъпяване на масите. Уверен съм, че е вкарана в новите версии на IPBoard по подразбиране, за да убива мозъчните клетки на потребителите и за ди зашаматва.

Кента, тая рейтингова система е американско изобретение и води допълнително затъпяване на масите. Уверен съм, че е вкарана в новите версии на IPBoard по подразбиране, за да убива мозъчните клетки на потребителите и за ди зашаматва.

За каква рейтингова система говориш, Форца ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.