Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Аз за визия няма да пиша.Ще Ви напиша друго, по интересно! След 12 години по страниците на форума, след няколко смени на облика на форума, ето че вчера се случи това, което не съм очаквал. Не мога да си влезя в акаунта по никакъв начин и за да напиша няколко реда като съобщение се наложи да си направя единствено - нова регистрация. Чак пък да ми се смени нещо по регистрацията, не ми се вярва, но специалистите сте вие - вие ще кажете. Сега сте заети с проблемите на форума и едва ли моят е най важен, но ако решите да погледнете, защото ви пратих и съобщения (2 на брой) ще съм ви благодарен. При едновремешната регистрация си помня и номера. Регистрация с този ник във форума няма да ползвам. Ако го възтановите - добре, ако ли не - още по-добре! Предварително благодаря на екипа. С уважение: Стефан

При мен беше същия хуй,едвам влязох в профила си след 2 часа опити,писане на съобщение ама без отговор, по едно време се опрай....

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 101,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

@by_chechi, нали трябва проблемите да се докладват от някой, за да могат да бъдат оправени  ?

Отговорил съм още снощи на мейла ти:"Ако имате проблем с влизането във форума за юзър използвайте пощата с която сте се регистрирали или последния ник, който сте използвали да се показва в профила ви."

С една дума ако някога сте сменяли името си което се показва във форума използвайте последното с което сте били или мейл адреса си. Вече няма отделен юзър за вход и Име което да се показва във форума.

А който влиза с фейсбук, примерно, може ли да използва име и парола и ако може - чия парола, на фейса ли?

Нещо е намалена дозата на мастилото, по бледо изгежда написаното в постовете.

Не може ли настройките на профила да са на Български език? Аз съм Българин и пиша в Български форум на Български език. На латиница ми е забранено.

Не може ли настройките на профила да са на Български език? Аз съм Българин и пиша в Български форум на Български език. На латиница ми е забранено.

Добре бе ! Слепи ли сте ? Най-отгоре на страницата какво пише ?

Това да се сортират постовете в една тема по рейтинг е ужасна глупост. Логичният начин е да бъде по ред на публикуване. Трябва той да бъде по подразбиране! Или поне да има настройка в профила, всеки сам да си избере.

Премахването на спама в имейла става като кликнете върху профила си (в горния десен ъгъл) => "Настройки на известията". Там деактивирате всичко де що видите отнасящо се за имейла.

Работят по превода. Малко по малко думите стават на български.

Хммм... Много е объркващо.

Това да се сортират постовете в една тема по рейтинг е ужасна глупост. Логичният начин е да бъде по ред на публикуване. Трябва той да бъде по подразбиране! Или поне да има настройка в профила, всеки сам да си избере.

При мен е по ред на публикуване. Да не си бутал някакви настройки?

Ей оревахте орталъка  се едно  са ви сменили обзавеждането във домовете :)   До  началото на другата седмица  ще се нормализират нещата и ще свикнете и с визия и със всичко.  Само превеждането на толкова страници ще отнеме 1 седмица  а вие искате всичко да стане за 1 час мама му стара. Я седнете вие да преведете 30 php файла да ви видя колко сте бързи .

При мен е по ред на публикуване. Да не си бутал някакви настройки?

При мен е същото. Погледни например поста на саби и моя пост. Аз съм го постнал преди 16 минути, а той преди 17. Неговият е по-отгоре.

На мен не ми харесва новата визия, може би заради навика от старата, но все едно, ще свикна. Имам обаче питане, което като че ли не е зададено до момента: що за дяволия е това на картинката?

arx1443016191p.jpg

Ей оревахте орталъка  се едно  са ви сменили обзавеждането във домовете :)   До  началото на другата седмица  ще се нормализират нещата и ще свикнете и с визия и със всичко.  Само превеждането на толкова страници ще отнеме 1 седмица  а вие искате всичко да стане за 1 час мама му стара. Я седнете вие да преведете 30 php файла да ви видя колко сте бързи .

Чи, верно ли ще седнат да превеждат "ръчно" дума по дума съдържнието на файловете. Направо да не повярва човек, че борда ги няма готови форми на български. А пък и което е по-интересно, дали не могат да се мигрират направо преведени от предишната версия, де що се тръби за съвместимост с предишните версии на една и съща платформа, да не би да не е вярно? 

При мен е същото. Погледни например поста на саби и моя пост. Аз съм го постнал преди 16 минути, а той преди 17. Неговият е по-отгоре.

Почнал е да пише преди теб.

Имам обаче питане, което като че ли не е зададено до момента: що за дяволия е това на картинката?

Това е гласуване за рейтинг на постовете. Точно заради това чудо и зададената дефолтна подредба по рейтинг се обърква хронологията в нормалните теми.

Забележи, че в тази тема липсва :) .

Рейтинга на постовете, е същото като едно време с плюсовете и минусите и е дори още по-адски тъпо, щото абсолютни глупости, може да харесат на гламавите потребители и да ги въздигнат най-отпред. При плюс-минус системата, те дали правилно или погрешно оценени, поне си седяха по местата.

Открих два според мен user issues:

Автоматичното следване на ново съдържание, което поствам и отговорите са изключени първоначално в настройките. Според мен ще е по-удобно за потребителите и новаците да им са пуснати вместо те да бърникат.

Последните посетители вчера не ми се показваха.

Също така имам два въпроса:

Защо броят на постовете е толкова голям като размер текст? Изглежда по-голям от името на раздела.

Проверяват ли се календарните събития на потребителите от модератори, защото някой може да създава лъжливи или глупави събития?

:rolleyes:

Редактирано от frozener (преглед на промените)

Frozener, това по defaulth си е активирано ...

Аз имам два въпроса относно заглавната страница на сайта.

Като се зареди kaldata.com:

1 - имам едно прозорче, което ме подканя да харесам Kaldata във фейсбук. Как да разкарам въпросното прозорче, та никога не ми се появява? Нямам фейсбук, та няма как да харесам когото и да било.

2 - лентата, която ме подканя да инсталирам приставка за Firefox - как да я разкарам?

Ей оревахте орталъка  се едно  са ви сменили обзавеждането във домовете    До  началото на другата седмица  ще се нормализират нещата и ще свикнете и с визия и със всичко. 

Обликът е лайно, какво да му свиквам? И да ти кажа, превеждал съм цял форум за 2 дни, не ми обяснявай как свиквам. И не знам по какви правила добавя сумати интервали в мнението ми! И защо не мога да си сменям името, което се показва във форума!
Не мога да разбера по какви неведоми пътища буквите са толкова огромни и нима администрацията си мисли, че сите люде четем на Full HD или 4К форума? Нещо за много важни се имаме. И още нещо - КЪДЕ МИ Е bbcode режима? Аз си ги пиша кодоведе на ръка, не ползвам редактора!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Кон или кокошка?

Пробвам новата опция "текст в линк" :)

Пробвах :D Най-после лесен начин за тагване...За който не се е научил да го прави ръчно.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.