Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

И въпреки това 380 4гб е по-добрия продукт. И не ми влизай точно на мен с безсмислени сравнения ако обичаш,аз съм написал че последната картинка е без значение,така че не знам какво толкова те дразни.

Искаш да кажеш с последното,да почнат да цакат и те пари на разработчиците за да им вървят по-добре игрите на техните карти. Пълен смях. Я ми кажи защо не се пуска DX 12 пача на Ark и да спрем това за спекулациите.

btw, дефинирайте ми горещо.Това с температурата е малко като това с разхода на тока - пълен смях и нещо което не интересува никой докато не му забива компа. Дали ще имаш 40 или 60 градуса ,докато компютъра върви ти е се тая. Но понеже маркетинг отдела на нвидиа го е налапал и всички разбираш ли маса и обръщат внимание. Айде стига!!

Защо ли се занимавам изобщо,че не си цъкам игричките и си гледам филмчетата с моята дърта ламя,дето харчи 800 вата ток и дига 600 градуса.

Купувайте по-бвани карти с по-малко памет само защото са зелени....

• Отговори 120
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Tommygun смей се колкото си искаш. Някой хора сменяме охладители на Пентиум (заключен) заради малко по-тихата работа което не е никак евтино удоволствие.

Други пък взимат двойно по-скъпи охладители заради разлика от 5 градуса при клок което сигурно ти звучи много смешно?

АМД чисто и просто в случая е по-лошият продукт дори "дефекта" да ти се струва смешен съответно трябва да е по-евтин за да е конкуренция.

Да го кажем така ако амд пуснат нова 380 4ГБ с TDP125W и за 40 лв. по-малко пак ли ще си купиш старата?

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Съвсем ме объркахте така, сега последно какво G1 с 2 гигабайта или с двата вента с 4 за по-малко пари ?

Tommygun смей се колкото си искаш. Някой хора сменяме охладители на Пентиум (заключен) заради малко по-тихата работа което не е никак евтино удоволствие.

Други пък взимат двойно по-скъпи охладители заради разлика от 5 градуса при клок което сигурно ти звучи много смешно?

АМД чисто и просто в случая е по-лошият продукт дори "дефекта" да ти се струва смешен съответно трябва да е по-евтин за да е конкуренция.

Наруто,що речи?

Томи,момчето си е решило да вземе 960ка.Намекнах му за 970 или 290 втора ръка (за мен 960 с скъпа глупост),макар да знам,че няма да се съгласи/съгласят (запознат съм с неговата онтогенеза)."...се е получил някакъв вид дискусия"-никаква дискусия не се е получила,а спам и раздумка на кавал,кой-какво и кога си купил и колко ушна кал има...,а за тези,които си нямат никаква идея от хардуер-нямам думи.И този пост го потвърждава,а е на 3та страница:"Съвсем ме объркахте така, сега последно какво G1 с 2 гигабайта или с двата вента с 4 за по-малко пари ?"

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Съвсем ме объркахте така, сега последно какво G1 с 2 гигабайта или с двата вента с 4 за по-малко пари ?

Мони,това може да ти е полезно в избора-gamersnexus.net.Имай предвид,че тази-евтината с 4ГБ,е може би с платката на 960тката на ГБ,която е с единия фан,но са пльоснали още два чипа врам на гърба (не намерих снимки да я разгледам);също предполагам,че е с две тръби перпендикулярно на платката,така че ще легнат и двете,та хляденето няма да е по-различно от на другите карти с такова разположение,но с 4ри тръби.Както и да е,но на мен не ми допадат подобни орязани платки с малко фази,някъв си контролер,голи чипове на паметите и изобщо пестено до санитарен минимум...

Е да  де, ама с ни една от двете карти не може да се играе нормално игри дори на 2560х1440, които заемат много памет. Немците си шляпат сравнения, ама защо не ги пуснат като кадри, а за 100% вземат Титаня с 12 ГБ памет?  Или поне ти си дал такива сравнения, не по кадри. Айде дай да видим с максималните им настройки колко кадри вадят тия карти, че ми стана интересно.  Аз ти казвам, че с нашите боклуци едва играем нормално на 1920х1080, ти си ми тръгнал да даваш примери с 4 К! 4К се играе, но който иска да играе на подобна резолюция се примирява с намалените детайли, липсата на АА или просто си купува по-бърза видеокарта или дори две. 

И пак ви казвам. Не слагайте всички под общ знаменател. Това, че вие отвреме навреме играете игрички и ви е все едно, дали е с 30 или 130 фпс не означава, че при всички е така. Както и не означава, че всички биха искали да играят като мен с 60 фпс и включена вертикална синхронизация.  Обаче тия неща трябва да се кажат. Ако някой смята, че му е добре да играе с 30-40 фпс, добре, нека взема предвид казаното за 4-те ГБ памет, но трябва да се има предвид, че това важи за малко игри. Ей сега си играх да пускам произволно игри от библиотеката ми и не можах да намеря игра, която дори при 8хАА  и 3840х2160 да ми заеме повече от 3 GB  памет, като  в същото време да хвана поне 30 фпс. Има такива игри, да, FC4, но пак ще кажете, че това е игра на NVIDIA. Определено има и други, но там кадрите са малко и с R9 290 и с GTX970. Докога ще спорим за тия глупости? Дай ми игра, при която NVIDIA  да върви примерно с 20 фпс, а R9 290  да хване над 30, та да може да се играе.  Няма такава. Ако има разлика, тя е около 2-3-5 fps, но вече говорим за много по-малко от 30  fps. Тогава да, картите на NVIDIA  запецват, ама отдавна минаха времената, когато играехме NFSU 2   с 20 фпс и това се смяташе за нормално, щото не можеше и повече заради скапаните процесори.  

• Автор

Така, ето какви са вариантите за видеокартите :

MSI nVidia GeForce GTX 960 Twin Frozr V

Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960 G1 GAMING, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Display Port

GIGABYTE 4096M GTX960 N960OC-4GD DDR5 PCI-E3.0

Джонка, честно едновременно 4-те гигабайта са плюс, а ти казваш, че самата карта не е направена хубаво.

Редактирано от ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ (преглед на промените)

1.MSI nVidia GeForce GTX 960 Twin Frozr V

2.Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960 G1 GAMING, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Display Port

3.GIGABYTE 4096M GTX960 N960OC-4GD DDR5 PCI-E3.0

Джонка, честно едновременно 4-те гигабайта са плюс, а ти казваш, че самата карта не е направена хубаво.

Предполагам,а не казвам за тая отрязаната ГБ с 4те гиги,както и че двете тръби ще са същата работа като 4те на асуса,които не лягат-не по-зле от тях;но за мен ще е минус тая орязана платка и голите чипове на врама.Отделно от линка горе става ясно,че е се тая,особено при 1080 за 4те гиги,па ся колко им са коректни нещата-*ба ли ги.

1.МСИ-кво да я гледаме,като е 20 лв по-евтина от Г1 (и двете 2 гиги)

2.Г1-ясно

3.Отрязаната-направи си сам извод дали ще ти трябват 4 гиги на тая карта,дали ще ти върши работа на тия честоти,дали ще търсиш клок...

Аз не бих си купил 960 ни с 2,ни с 4 гиги,както и орязана такава.

Имахме разговор за отрязаната палитка 970 с CanOa и след него той сложи Г1-има коментар в похвали се.Не е подходящо сравнение,но не бих бил евтин на брашното и скъп на триците.

Oтносно заетата памет при нови игри, още неизлезли. Понеже ми предложиха да стана  бета тестер на The Crew Wild Run, ето  една сцена при 4К резолюция, всичко на максимум, само АА е разкарана:

1

2

3

Накратко. В случая 41 фпс ( иначе кадрите се движат 35-50), 2.3 GB  заета памет, HBAO+  и както си подобава за подобна  игра. 960-ката с 2 ГБ в тоя случай ще извади може би 20-25 фпс ( забравих вече колко е по-бавна, а и не ми се търси), а с тия кадри никой  няма да играе, нали? На 960-ката може би ще са по силите 2560х1440 с подобни на GTX970  кадри,  а може и да не са. Само че тогава заетата памет ще е доста под 2 GB. 

Ако някой иска да го отегча още, ще направя и други снимки на игри с подобни настройки. 

MSI nVidia GeForce GTX 960 Twin Frozr V

Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960 G1 GAMING, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Display Port

GIGABYTE 4096M GTX960 N960OC-4GD DDR5 PCI-E3.0

Виж кво ти писа Tommygun. Няма значение каква 960-ка ще вземеш, що се отнася до охлаждане. Ако гониш някой мегахерц за рекорд, пак може да се окажеш в грешка. Ето рекордите, без да се пипа напрежението:

2015-10-18_154302.thumb.jpg.759dd36146f3

Да, така като гледам Techpowerup, точно G1   ще си взема, ще поорежа кутията и кабелаците, та да мирясам.

ПП: Последното изречение бешe малко за майтап. Трябва да се уточни ( аз и уточних, ама някой може и да не е забелязал), че стaва  въпрос за клок без промяна на напрежение или базаране на BIOS.  

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Oтносно заетата памет при нови игри, още неизлезли. Понеже ми предложиха да стана  бета тестер на The Crew Wild Run, ето  една сцена при 4К резолюция, всичко на максимум, само АА е разкарана:

1

2

3

Накратко. В случая 41 фпс ( иначе кадрите се движат 35-50), 2.3 GB  заета памет, HBAO+  и както си подобава за подобна  игра. 960-ката с 2 ГБ в тоя случай ще извади може би 20-25 фпс ( забравих вече колко е по-бавна, а и не ми се търси), а с тия кадри никой  няма да играе, нали? На 960-ката може би ще са по силите 2560х1440 с подобни на GTX970  кадри,  а може и да не са. Само че тогава заетата памет ще е доста под 2 GB. 

Ако някой иска да го отегча още, ще направя и други снимки на игри с подобни настройки. 

2015-10-18_154302.thumb.jpg.759dd36146f3

Да, така като гледам Techpowerup, точно G1   ще си взема, ще поорежа кутията и кабелаците, та да мирясам.

ПП: Последното изречение бешe малко за майтап. Трябва да се уточни ( аз и уточних, ама някой може и да не е забелязал), че стaва  въпрос за клок без промяна на напрежение или базаране на BIOS.  

А бе,Кико,навсякъде разправяш колко са относителни и субективни нещата и неточни,непълни и неясни ревютата и тестовете им,а навсякъде пльоскаш такива.Вземи уточни накрая...,а и уточни аджеба К проц с 4 треда,Ксеон,К проц с 8 треда...мегахерци или тредове...Сега в кой месец си,че един месец-едно,втори-второ,трети-пак първото...?

Щом си се лепнал за 960 аз бих взел тази с 4  гб, просто картата е в такъв клас и с такива температурни данни, че това което ти казва dl777 е за охладителите и чиповете е абсолютно вярно, но повече от теоретично естество. Ако беше по-горен клас карта ,за което той е и прав като ти е препоръчал, трябваше да гледаш по-внимателно тези неща. Сега просто пляскай тази която ти изнася най-добре на личните предпочитания и готово.

Билдера ти каза, някой играем добре с 30-40 кадъра някои търсят 60 и vsynch  навсякъде - накрая винаги опира до личното предпочитание. Аз си казах мнението както и другите, но в крайна сметка парите са си твои и ти ще си играеш с каквото си купиш. Нашата задача е да те снабдим с максимално количество информация и гледни точки.В твоя случай и за тези пари аз бих взел 380 4гб нитро,но просто аз имам от години карта на АМД и не съм така наплашен,както повечето хора.Тиха е, хладна е и с малко късмет може да я заковеш на 1070-80 мхц.  Напоследък имах доста досег и с карти на Нвидиа, така че е въпрос на това кой какво търси. Мой приятел с карта като на билдера и с боксов процесор примерно няма оплаквания от температура, другия с 980 се оплаква че вие на високи кадри или на десктопа (само че на него всичко друго на практика му е безшумно),моята пък 290Х ако не съм с водното направо гасне като прегреят VRM-те или вдига кутията о земята с вентилатора и те така.

@Bildera_ в последните 3 броя на списанието има доста тестове с конкретни игри и кадри,ако искаш си погледни. Просто не ми се занимава да режа и качвам картинки а и както знаем живея в държава ,където може и в затвора да влеза за тея работи.....

btw Project Cars вече оригинална и последните пачове и драйвъри си върви перфектно на АМД-то. Нямам процесора за да си ги премерим,но скоро и това ще стане.

А бе,Кико,навсякъде разправяш колко са относителни и субективни нещата и неточни,непълни и неясни ревютата и тестовете им,а навсякъде пльоскаш такива.Вземи уточни накрая...,а и уточни аджеба К проц с 4 треда,Ксеон,К проц с 8 треда...мегахерци или тредове...Сега в кой месец си,че един месец-едно,втори-второ,трети-пак първото...?

Е,  аз се старая да уточнявам. Всичко е относително. Честота и 4 ядра му е майката, ама новите skylake i5  без  К  нямат никаква честота. Пък който си играе на 4К  s 30  фпс, да слага i3, повече не му трябва. Толкова ли е сложно да се разбере?

Е,  аз се старая да уточнявам. Всичко е относително. Честота и 4 ядра му е майката, ама новите skylake i5  без  К  нямат никаква честота. Пък който си играе на 4К  s 30  фпс, да слага i3, повече не му трябва. Толкова ли е сложно да се разбере?

Относно теб-да,сложно е.Като човек,занимаващ се с хардуер и игри (имам предвид теб,не себе си),те чакам да влезеш в 9ти месец,да родиш нещо и да го припознаеш,без после да казваш друго и да се поучим от теб и научим,аджеба къде е истината,макар през призмата на мирогледа ти.(не се *бавам с теб,но дай едно становище,което няма да промениш и да не е обвито в нереалности,да не е отнесено в ретроспекции и да няма сравнения с коли,жени,пиене и тн-Томи казва едно и държ на него,като го прави в прав текст,т.е. и разбираемо)

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Щом си се лепнал за 960 аз бих взел тази с 4  гб, просто картата е в такъв клас и с такива температурни данни, че това което ти казва dl777 е за охладителите и чиповете е абсолютно вярно, но повече от теоретично естество. Ако беше по-горен клас карта ,за което той е и прав като ти е препоръчал, трябваше да гледаш по-внимателно тези неща. Сега просто пляскай тази която ти изнася най-добре на личните предпочитания и готово.

Билдера ти каза, някой играем добре с 30-40 кадъра някои търсят 60 и vsynch  навсякъде - накрая винаги опира до личното предпочитание. Аз си казах мнението както и другите, но в крайна сметка парите са си твои и ти ще си играеш с каквото си купиш. Нашата задача е да те снабдим с максимално количество информация и гледни точки.В твоя случай и за тези пари аз бих взел 380 4гб нитро,но просто аз имам от години карта на АМД и не съм така наплашен,както повечето хора.Тиха е, хладна е и с малко късмет може да я заковеш на 1070-80 мхц.  Напоследък имах доста досег и с карти на Нвидиа, така че е въпрос на това кой какво търси. Мой приятел с карта като на билдера и с боксов процесор примерно няма оплаквания от температура, другия с 980 се оплаква че вие на високи кадри или на десктопа (само че на него всичко друго на практика му е безшумно),моята пък 290Х ако не съм с водното направо гасне като прегреят VRM-те или вдига кутията о земята с вентилатора и те така.

@Bildera_ в последните 3 броя на списанието има доста тестове с конкретни игри и кадри,ако искаш си погледни. Просто не ми се занимава да режа и качвам картинки а и както знаем живея в държава ,където може и в затвора да влеза за тея работи.....

btw Project Cars вече оригинална и последните пачове и драйвъри си върви перфектно на АМД-то. Нямам процесора за да си ги премерим,но скоро и това ще стане.

Аз лично под  60 кадъра не мога да играя просто се тормозя.

пп

Какъв процесор мислиш да си вземаш ? Ако ще минаваш на ДДР4 ти предлагам 2011-v3 в темата на Skylake съм постнал видео м/у Skylake и моя процесор.И давамата сме със gtx 980 ti на една и съща честота и с едни и същи настройки  в играта но аз вадя 20 фрейма повече :)

пп

Игарата е Crysis 3.

Така да е, до следващата игра ;) След година може  и да я оправят. И както казваш, важни са гледните точки, пък Монката да си преценява. в крайна сметка, това  което му казвам и показвам,  може да се провери на практика. Дори сам може да си го провери с наличния си хардуер и да апроксимира нещата. Обаче  ако не го провери, просто се връзва на разни кьорфишеци, пуснати от тоя и оня, та  дори и от разни сайтове.  Сам знаеш, че една  игра може да я направиш така , че да ти върви с 10 фпс, както и да я направиш да ти литне със стотина, почти без промяна в качеството. Вземи едно Метро с SSAA.  А и коя да е игра, почти винаги има някоя настройка, която ти срива  кадрите. Било то някаква безсмислена АА или някаква настройка като в DIRT Rally. Дадох пример и с WRC 5, където пък за сефте виждам  такова голямо влияние  на AF. А аоко прочетеш насам натам няма как да не забележиш, че АФ отдавна я имат за лека настройка, която почти не влияе на кадрите.  Обаче при WRC  5  се получава случая с DIRT Rally, видеото поне едно 30-40 % почва да се товари повече. За всяка игра може да си намериш по някоя тежка настройка, в  повечето  случаи безсмислена. Например при игрите на Codemasters  напълно безсмислено е да поставяш отражението на автомобилите на ultra  вместо на high. Никаква разлика в картината,  но 15 кадъра надолу. За да бъдем честни, трябва ни супер клокнат процесор на азот, поне 3 видеокарти като GTX980Ti, 1200 вата платинено захранване и 4К монитор 21:9, за предпочитане по-голям от телевизора. Към това добавяме и една Рекаро  седалка със салтанатите,  един G29 и MoTeC за финал. 

Относно теб-да,сложно е.Като човек,занимаващ се с хардуер и игри (имам предвид теб,не себе си),те чакам да влезеш в 9ти месец,да родиш нещо и да го припознаеш,без после да казваш друго и да се поучим от теб и научим,аджеба къде е истината,макар през призмата на мирогледа ти.(не се *бавам с теб,но дай едно становище,което няма да промениш и да не е обвито в нереалности,да не е отнесено в ретроспекции и да няма сравнения с коли,жени,пиене и тн-Томи казва едно и държ на него,като го прави в прав текст,т.е. и разбираемо)

Нищо не каза. Това, че чак сега ти е светнало какво съм искал да кажа преди девет месеца, си е твой проблем. Аз каквото съм казал и преди 9 години, в голямата си сила е валиднно и днес. Дори на тая тема преди време в една друга тема се разискваха нещата относно това, какво влияние оказва  процесора. Бе преди 8-9 години, а тогава аз твърдях подобни неща.  Това, че теб те е нямало тук и не знаеш какво съм писал и твърдял, си е твой проблем, не мой. 

Нищо не каза. Това, че чак сега ти е светнало какво съм искал да кажа преди девет месеца, си е твой проблем. Аз каквото съм казал и преди 9 години, в голямата си сила е валиднно и днес. Дори на тая тема преди време в една друга тема се разискваха нещата относно това, какво влияние оказва  процесора. Бе преди 8-9 години, а тогава аз твърдях подобни неща.  Това, че теб те е нямало тук и не знаеш какво съм писал и твърдял, си е твой проблем, не мой. 

Както и да е,макар изказванията да са за последните 3 години,но в момента е друго за темата и ако искаш с едно изречение го кажи.Например:

Томи е за малката гигабитка с 4 гиги врам (по-точно:най-евтината с 4ри гиги);

Аз-за Г1 с 2 гиги вирам;

Ти,като човек,занимаващ се с игри-за кое видео си да си вземе момчето от 3те изброени от него или друга 960ка?

Както и да е,макар изказванията да са за последните 3 години,но в момента е друго за темата и ако искаш с едно изречение го кажи.Например:

Томи е за малката гигабитка с 4 гиги врам (по-точно:най-евтината с 4ри гиги);

Аз-за Г1 с 2 гиги вирам;

Ти,като човек,занимаващ се с игри-за кое видео си да си вземе момчето от 3те изброени от него или друга 960ка?

Ами аз си казах мнението. Щом не го бъркат 4 GB,  да ги взема. Сещам се за един в HBG  преди 5 години, когато си бе взел GTX460  на Палит с 2 GB  памет и всички му се смееха. В крайна сметка се оказа, че картата изгоря преди да влязат в употреба тия 2 GB. Много си бяха навремето за тая карта, както и към тоя етап са много 4GB  за GTX960. Виж, ако имаше по-евтина версия с 3 GB, би била идеалната.  Но да,  нека взема карта с 4 GB памет, та била тя и R9 380. 

Иначе,  лично аз за себе си бих взел пак MSI. 

Малко редакция.  Сега се сетих  като си вземах Палитката. Предния ден бях твърд противник  на Палит, щото са евтина марка. Но поради факта, че при GTX750Ti  не беше от значение производителя, защото картата винаги беше спъната като захранване, то  за мен нямаше значение  че картата е на Палит. В тоя случай ми бе все едно какво купувам, стига да е евтино. Всичко бе на едно ниво, дори като шум.  Та и с GTX960  сега е нещо подобно. Вярно, по-лакома е и е добре да се клокне повече, но то всичко  се клоква. И там проблемът не е в захранването, а на съвсем друго място - малко корекции на BIOS. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор

MSI ми изглежда доста добре. G1 също, а тази с 4 гигабайта ще се представи ли по-добре в игрите или?

MSI ми изглежда доста добре. G1 също, а тази с 4 гигабайта ще се представи ли по-добре в игрите или?

Нали това ланкахме 2 страници. Ще се представя по-добре при висока резолюция и  при игри, които заемат повече видеорам. Но с оглед "бързината" на тая карта, представянето ще бъде доста  скромно, което предполагам няма да те удовлетворява при игра със запис. За да ти е мирна главата,  вземай 4 GB  версия. Това, дето писах по-горе, бе за доизясняване на нещата. Никога повечето видеорам не е водила до  голямо предимство, освен както споменах горе, за избягване на накъсана картина при липса на РАМ памет. Но  всичко си е пак до играта. А да се мъчиш на 4К и да се радваш, че има два пъти повече кадри с 4 ГБ версия,  е все едно да пируваш след война. Щом GTX970  при 4К вади 30-50  fps  в зависимост от играта и настройките, смятай колко ще вади GTX960. Нали говорим все пак за някакви средни настройки без АА, щото с АА работта става дебела дори с 4 ГБ памет и  дори с АМД карта. 

• Автор

По-скоро G1 или MSI, втората е по-евтина.

След като не те вълнува количеството памет взимай 100ME - http://hl-eshop.com/one_product.php?view_data=1|0|0|29512|0|0

Със задна планка като G1 но по-тиха и къса (точно по-вкуса на Кико).

пс. Само че при наличието на G1 за 440 лв. с безплатна доставка не виждам какво още се чудиш?

http://www.emag.bg/video-karta-gigabyte-nvidia-geforce-gtx-960-g1-gaming-2048mb-gddr5-128bit-hdmi-dvi-display-port-n960g1-gaming-2gd/pd/D2FCYMBBM/ 

Явно ще е мъка завирането на толкова дълга карта но все пак е възможно. Ако и ти като Кико нещеш такава взимай горната.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Мони,не сме кьорави,а и трябваше да връзвам още два монитора,за да събера надписа.

Тая карта е по-зле и от Асус Стрих-орязана,една фаза по-малко от асуса-3 за ядрото и 1 за паметите;тайвански кондензатори като при асуса...,хладенето е с цяла плочка,а не като при асуса да не лягат тръбите,но пък не е директен контакт...паметите са голи.А бе-мани я,то смотаната асус стрикс е по-добре.

Image_10S.jpg

След като не те вълнува количеството памет взимай 100ME - http://hl-eshop.com/one_product.php?view_data=1|0|0|29512|0|0

Със задна планка като G1 но по-тиха и къса (точно по-вкуса на Кико).

пс. Само че при наличието на G1 за 440 лв. с безплатна доставка не виждам какво още се чудиш?

http://www.emag.bg/video-karta-gigabyte-nvidia-geforce-gtx-960-g1-gaming-2048mb-gddr5-128bit-hdmi-dvi-display-port-n960g1-gaming-2gd/pd/D2FCYMBBM/ 

Явно ще е мъка завирането на толкова дълга карта но все пак е възможно. Ако и ти като Кико нещеш такава взимай горната.

Наруто,тая лимитирана МСИ...и тя не преде пред 960Г1 като направа и за платката и за кулера,а е и по-скъпа:

105314_8.jpg

105314_7.jpg

Айде, айде, MSI  си е супер. Няма такъв охладител като нейния. Ще го чуеш на путкин ден.

Ето Кико много интересно що всички Титани немат ребра, тръби, три перки?Тоз  е на Гигабайт и другите техни са такива!20150317133029_big.png

Щото е забранено, както навремето бе забранено  за 8800GT. Затова и тия излитащи турбини, които бъркаха в здравето.

При GTX970  пък ще те попитам, що NVIDIA  нямат подобна хвърковата карта.  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.