Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Fallout 4

Featured Replies

преди 33 минути, p_lame_n написа:

Не преигравам .Мода прави тревата основно зелена и намалява кадрите с ~ 2-3 .Вече не играя без брони но с по леки и които не закриват много .Използвам и костюма на Грогнак защото използвам основно хладни оръжия .И да точно тези големите роботи с ракетите макар че като трудност са еднакви и с тези дето имат фигура на жена / забравих как се казват /

Е нали товарел тоя мод? И за къФ мод изобщо говориш? Имам чувството, че 2 страници изписах за нищо. Абсолютно неконкретизирани питания. 

• Отговори 198
  • Прегледи 13,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, sennheiser написа:

Е нали товарел тоя мод? И за къФ мод изобщо говориш? Имам чувството, че 2 страници изписах за нищо. Абсолютно неконкретизирани питания. 

Модовете за текстурите заемат повече памет, но като цяло повече ГПУ чак толкоз не иска вероятно. 2-та GB на тази карта са и малко за тия работи според мен. Ама щом човека казва че върви ОК...;)

Кико говори за тези роботи. Много бих искал да видя как го биеш с меч на оцеляване ;). Ок, аз съм само 17 левъл ,че не съм играл сигурно 2 седмици,но пак.

А иначе мутантите ей така най-ги обичам :D

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

преди 4 минути, Tommygun написа:

Кико говори за тези роботи. Много бих искал да видя как го биеш с меч на оцеляване ;). Ок, аз съм само 17 левъл ,че не съм играл сигурно 2 седмици,но пак.

А иначе мутантите ей така най-ги обичам :D

Точно за тоя робот говоря. С него си играх няколко часа и се отказах. Бях с брониран костюм( извинявам се, изскочи точното му име от акъла ми), ползвах Психо-винт  или както се казва на твоя език ( забавяне на времето), оръжието ( със звездичка) ъпгрейдвано на макс за як бой и аха да го утрепя, малко не ми стига. Отказах се след 1-2 часа проби и оставих за по-късен етап. Междувременно се връщах, трепех оня турел на караваната за да не ме засича преждевременно, но робота пак ме откриваше. Сега се сетих, че може да ползвам стелта, да поставя няколко мини и да чакам какво ще станае, макар че и с мини пробвах. Наранявам го малко, но недосатъчно. бягах като луд и пак ме утрепваше. Не знам как без костюм и само с меч, та бил той и за роботи ( имам и такъв) ще го утрепи на оцеляване. Да, на медиум си ги трепя, ама аз трудност не намалявам, а и не знам дали изобщо е възможно това. Досега ни един такъв робот не съм утрепал на "оцеляване". Имаше още един, дето се запънах с него на тренировъчната площадка, но след няколко часа просто реших да си плюя на петите с плячката и да не се занимавам с него. Пробвах дори записвания. Трепя го малко, влизам в сградата, където има легла, записвам се, излизам и пак не могас да го доутрепя. Има си чалъм да, ама ми писна и оставих робота да си живурка.  Тия ядрените оръжия в интерс на истината не съм ги пробвал още, ама си ги събирам и когато се наложи, ще ги позлвам, та било то и само за изпепеляването на един единствен робот. 

преди 5 минути, sennheiser написа:

Точно за тоя робот говоря. С него си играх няколко часа и се отказах.

Е той легендарен бре бат Кико. Сам ми каза, че щом пише легендарна гадинка, по-добре да стойш далече :emoji_smiley-04:

Гледам има снайпер, такъв с който ще ги правя леш. Май ще ме надъхате да пробвам преди Mass Effect.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 46 минути, Julius Decimus написа:

Модовете за текстурите заемат повече памет, но като цяло повече ГПУ чак толкоз не иска вероятно. 2-та GB на тази карта са и малко за тия работи според мен. Ама щом човека казва че върви ОК...;)

Те тия тревички...разбирам човека да не бе играл STALKER  хиляди часове, ако съдя по писанията му, товрят свръх много точно СТАЛКЕР. Да вземем един мод Lost Alpha. Треви всякакви, обаче това е най-тежкия мод, на който съм попадал:

Може това да не е най-подходящия клип. щото и тревите са доста редки, но направя ли ги гъсти, кадрите падат под 10 фпс!!!!!!!!

Мога да дам и други примери с треви, например тия при Crysis 3. Все пак там процесора влияе и си хващам над 60 фпс. Но да вземем ARK:Survival  с треви. Не знам дали си играл, но там не само тревитер не са достатъчно изобразени в далечината, но кадрите пак си падат не с проценти, а в пъти!!!

преди 9 минути, Julius Decimus написа:

Е той легендарен бре бат Кико. Сам ми каза, че щом пише легендарна гадинка, по-добре да стойш далече :emoji_smiley-04:

Гледам има снайпер, такъв с който ще ги правя леш. Май ще ме надъхате да пробвам преди Mass Effect.

В тая игра снайперите не играят. Тук ти трябват някакви магии или айде, способности. Примерно ти трябва броня против роботи, способности против роботи, оръжия, дето бият роботи и ти трябва да намериш няколко списания из пустоша, дето те ограмнотяват как да биеш роботи. Не е толкова лесно, както си го представяш. да добавя и тая ти способност да вдигаш адреналина с 5%, след като утрепиш няколко врагове, ама без да спиш. Имай предвид, че спиш ли, адреналина ти пада, а от там и способността ти да трепеш наред. А не спиш ли, ти се доспива и пак ти пада какво ли не - здраве, въздух, сила...

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

преди 26 минути, Tommygun написа:

Кико говори за тези роботи. Много бих искал да видя как го биеш с меч на оцеляване

Ако го беше нацелил със снайпера отдалече да го запукаш, нямаше ли да му вкара демидж ?

преди 9 минути, sennheiser написа:

В тая игра снайперите не играят. Тук ти трябват някакви магии или айде, способности. Примерно ти трябва броня против роботи, способности против роботи, оръжия, дето бият роботи и ти трябва да намериш няколко списания из пустоша, дето те ограмнотяват как да биеш роботи. Не е толкова лесно, както си го представяш.

Е добре. А на нормална трудност обикновените добре ли се бият (в смисъл ако не бройм тия легендарните).

преди 9 минути, Julius Decimus написа:

Ако го беше нацелил със снайпера отдалече да го запукаш, нямаше ли да му вкара демидж ?

Ако 1% е демидж, да, влиза.

Ама тоя робот на върха и няма как отдалече. Няма висока сграда. Представи си опълченците на Шипка - малко са, ама спират Османците. Тоя робот така. Няма де да се скриеш и да биеш. Иначе има други места, дето може да се криеш и да трепиш други роботи, примерно на тренировъчната площадка, за която говорих. Но аз чак сега се сетих за това, докато ви писах в тая тема. Между другото да го пробвам със снайпер, бе първата ми задача ;)

Пиша от гледна точка на това, че си ъпгрейднах способностите да бия с 60 или 80% повече с пистолетите. Иначе мога да развия и снайперите, ама проблема е май, че имат ниска скорострелност.  А тоя робот като те забележи, бяга като луд и не те изоставя бързо. 

преди 10 минути, Julius Decimus написа:

Е добре. А на нормална трудност обикновените добре ли се бият (в смисъл ако не бройм тия легендарните).

Много добре се бие всичко и може да си пийваш бирата или ракията с другата ръка ;)

А, има и още нещо. Тия легендарните имат способността да се лекуват сами и по някое време са с пълно здраве. Дотогава може да си и без патрони ;)

преди 15 минути, sennheiser написа:

Ако 1% е демидж, да, влиза.

Добре, а я кажи намираме ли лесно патрони за оръжията ? Щото да кажем добре ще ги запукам аз, обаче като няма с какво....а като гледам как носите по 20-30 патрона..реалистично ама....

преди 2 минути, Julius Decimus написа:

Добре, а я кажи намираме ли лесно патрони за оръжията ? Щото да кажем добре ще ги запукам аз, обаче като няма с какво....а като гледам как носите по 20-30 патрона..реалистично ама....

Има способност да намираш и патрони. Сам се сещаш, че развиеш ли тия способности, ще трябва да зарежеш други. @Tommygun каза, че тръгваш в една посока на развитие и караш така. Това е правилния начин. А тия роботи не са под път и над път. Просто може да ги заобикаляш като знаеш местоположението им.  В тая игра има поне 10 или 15 вида патрони за различни оръжия. Има и възможност да си променяш калибъра на оръжията. Значи, събираш патрони, трупаш ги, докато не изразходиш другите, После сменяш оръжията различен калибър. няма смисъл да носиш по 5-6 оръжия различен калибър. Съсредоточаваш се върху едно оръжия с  много патрони или айде, върху 2-3 опръжия и още две хладни оръжия и така играеш. Поне аз така правя. Свърша ли патроните, оставям оръжието и го заменям с оръжия друг калибър, за което съм събрал много патрони. Примерно сега съм събрал над 1000 5мм патрона, които са си доста за 5 мм картечница, която пък може да трепи яко и роботи, стига да си забавиш малко времето. Оабче тия оръжия както казах, тежат доста и трябва да избираш как да играеш. 

Aз лично нямам проблем с патроните, по-скоро не мога да взема решение с кои оръжия ще играя и да нося само 3 и сега си нося 5-6 и много тежат заедно с патроните. Иначе тея роботи могат да се хакват на високо ниво на хакване и на роботика мисля се казва скила, ама още не съм до там. Играта наистина е уникална и типично в стил Бетесда - можеш да отсвириш кампанията и да си ходиш където поискаш и да правиш каквото поискаш. Аз затова едно време на Oblivion бях направил към 300-400 часа и бях разкрил мисля около 25% от картата. Скайрим много късно я купих ,но и там на свалената имам над 100 часа и нищо не бях разкрил.

Това което не ми харесва в моята посока на развитие е ,че зарязах харизмата и сега трябва много точки да мога да си направя караваните. А без тях с тоя малък багажник е кофти с материалите. Направил съм да търси само най-необходимите неща за радиокули,защитни кули и антибиотик и нищо дтуго не пипам. Ако искам да развия някое селище така както става на нормална трудност трябва да гриндя яко а честно казано една игра с гринд ми стига (WoW).

преди 8 минути, Tommygun написа:

Aз лично нямам проблем с патроните, по-скоро не мога да взема решение с кои оръжия ще играя и да нося само 3 и сега си нося 5-6 и много тежат заедно с патроните.

Аз проблем с оръжията нямам, но имам с броните, дето съм ги събрал доста и не ми се захвърлят в работилниците. Развих пистолетите и си направих 2 пистолета, с които трепя. Направих ги да стрелят бързо и да са с големи пълнители, та като тръгна да натискам левия бутон на мишката и забавя времето, да не се налага да презареждам. Примерно 10 мм пистолет събира около 50 патрона, а това е предостатъчно, тъй като съм ъпгрейдвал пистолетите до предпоследното ниво. Мисля бе 80%, ама да не ви излъжа. На практика 50 патрона в тоя пистолет са нещо много яко, само дето 10 мм патрони не се намират под път и над път. А 50 патрона се изразходват почти за нула време срещу як враг. Сега не съм играл с тия пистолети може би седмица,но имам само 90 събрани патрона. Аз по принцип си ги кътам в различните селища, но важните неща гледам да са някъде в началото на картата, а не някъде по пътя. 

преди 6 минути, sennheiser написа:

Аз по принцип си ги кътам в различните селища, но важните неща гледам да са някъде в началото на картата, а не някъде по пътя. 

Бързо пътуване из различни локации на картата тип Вещер може ли ? Или трябва да се ходи пеша ?

преди 5 минути, Julius Decimus написа:

Бързо пътуване из различни локации на картата тип Вещер може ли ? Или трябва да се ходи пеша ?

На "оцеляване" не може. На всяка друга трудност може. Нали ти казвам, че играта на "оцеляване" се играе по съвсем различен начин. Все едно си с някаква нова версия на играта.

Играл съм на много по трудни игри че да ме плашат тези големи роботи .Fallout 4 за мен е разходка сред природата / силно казано / за това си сложих и мода със зелената трева облякъл съм си рокличката нова прическа / като червената шапчица в гората  : }}}}}}/ .И сега отивам специално да смажа няколко роботизирани.големи вълка от тези дето се плашите на ниво оцеляване .Ще се опитам да направя някоя друга снимка за да не си мислите че преигравам .

преди 21 минути, p_lame_n написа:

Играл съм на много по трудни игри че да ме плашат тези големи роботи .Fallout 4 за мен е разходка сред природата / силно казано / за това си сложих и мода със зелената трева облякъл съм си рокличката нова прическа / като червената шапчица в гората  : }}}}}}/ .И сега отивам специално да смажа няколко роботизирани.големи вълка от тези дето се плашите на ниво оцеляване .Ще се опитам да направя някоя друга снимка за да не си мислите че преигравам .

Батюха, ти пусна помощтното средство май а ? ;)

Айде стига, тоя робот те сваля с 2 шота, как тъй ще му заходиш и ще го тушираш ? Ами да видим щото аз тъкмо съм се наточил да слагам и почвам играта, та може да ми дадеш някой друг съвет.

преди 30 минути, sennheiser написа:

На "оцеляване" не може. На всяка друга трудност може. Нали ти казвам, че играта на "оцеляване" се играе по съвсем различен начин. Все едно си с някаква нова версия на играта.

Добре, последен и генерален въпрос засега. Като вървиш и трепиш гадинките из локациите, след време ако минеш пак там, гадинките има ли си ги ? В смисъл тия обикновенните, легендарните 1 път убити вероятно не ги възражда пак.

Питам щото бичиш много време, качиш левел и скилове и персоната ти става яка и точно в тоя момент играта свършва и няма гадинки за трепане. Много игри от миналото са така. Качиш работите на макс и айде последна мисия вече станало и няма време да му се порадваш.

@Tommygun, какво мислиш и ти по тоя въпрос ?

преди 22 минути, Julius Decimus написа:

Добре, последен и генерален въпрос засега. Като вървиш и трепиш гадинките из локациите, след време ако минеш пак там, гадинките има ли си ги ? В смисъл тия обикновенните, легендарните 1 път убити вероятно не ги възражда пак.

По принцип ако дълго време не стъпваш на дадена локация, се повяват и врагове и плячка. Мисля имаше някаква опция за това, ама да не те излъжа. 
преди 22 минути, Julius Decimus написа:

Питам щото бичиш много време, качиш левел и скилове и персоната ти става яка и точно в тоя момент играта свършва и няма гадинки за трепане. Много игри от миналото са така. Качиш работите на макс и айде последна мисия вече станало и няма време да му се порадваш.

При тая игра не е така и съм чел ревюта още като излезе. На практика си е вечна и вечно си обикаляш. Аз дотам не съм стигнал де. 

Значи, често ми се случва да се появи някой на дадено място, дето отдавна съм разчистил. Често и селищата се нападат, та трябва да ги защитаваш след като получиш сигнал. Ако не искаш селищата ти да бъдат нападани често, а с това да пада и духа на заселниците, трябва да им направиш отбраната много добра така, че да плаши нападателите. Така по-рядко нападат. 

Ей сега го смазах големия робот от блатото където отваряш вратата а зад нея е зазидано .Само с меч почти всичко изхвърлих щото тежах много .Окрилен от лесната победа реших да счупя и великана в близост само че той беше с черепче / оправдания / и ме смаза . Снимките не ми се получиха на пейнта ми излиза само черно .

Да, определено има respawn като не наобикаляш известно време дадено място. Иначе труповете дето си ги бил стоят много дълго време по земята. И гадовете ,които се пявяват са винаги на твоята трудност - там където преди това е имало по някое зомби после може да са рейдъри с яки брони или дори и от големите мутанти. А доста по-често и легендарни гадове. И Кико - не им се пълни живота ами се преобразуват. На мен поне ми казва легендарния противник мутира. И става едно с пълен живот ми и по-яки. На нормал може да ги гътнеш преди да се преобразуват на оцеляване няма шанс.

преди 2 минути, Tommygun написа:

Иначе труповете дето си ги бил стоят много дълго време по земята.

ИМа способност да ядеш трупове, та затова и си стоят ;)

преди 4 минути, p_lame_n написа:

Ей сега го смазах големия робот от блатото където отваряш вратата а зад нея е зазидано .Само с меч почти всичко изхвърлих щото тежах много .Окрилен от лесната победа реших да счупя и великана в близост само че той беше с черепче / оправдания / и ме смаза . Снимките не ми се получиха на пейнта ми излиза само черно .

На каква трудност? Защото отново да го потретим на "оцеляване" е съвсеееем друга игра...

преди 5 минути, Tommygun написа:

И Кико - не им се пълни живота ами се преобразуват. На мен поне ми казва легендарния противник мутира.

Да, така е, ама да не задълбваме.

преди 4 минути, Tommygun написа:

На каква трудност? Защото отново да го потретим на "оцеляване" е съвсеееем друга игра...

Абе той може да го утрепи, чалъм винаги има. Проблемът е, че при "оцеляване" нямаш възможност много много за експерименти. Леглото за запис не е много наблизо. А и да е наблизо, щукне ли ти нещо, трябва да се връщаш до някакво селища и така...

преди 5 минути, Tommygun написа:

На нормал може да ги гътнеш преди да се преобразуват на оцеляване няма шанс.

Аз на медиум винаги ги трепех. Вече за по-високи трудности не знам.

На оцеляване само с меч .Изхвърлих си всички оръжия защото на тази трудност тежат и боеприпасите .Признавам че е по трудно но ако се вкара малко ум нещата се получават .Например аз се въртя около бункера със зазиданата врата той неможе да ме уцели .а на мен бавничко ми се вдига живота .И като се вдигне достатъчно и отивам при него и бам бам и пак бягам .Нищо сложно и магическо .

преди 5 минути, p_lame_n написа:

На оцеляване само с меч .Изхвърлих си всички оръжия защото на тази трудност тежат и боеприпасите .Признавам че е по трудно но ако се вкара малко ум нещата се получават .Например аз се въртя около бункера със зазиданата врата той неможе да ме уцели .а на мен бавничко ми се вдига живота .И като се вдигне достатъчно и отивам при него и бам бам и пак бягам .Нищо сложно и магическо .

Е всичко зависи от способностите. Доколкото се сещам, това да ти се възстановява живота, е доста назад като способност. Тоест, иска си първо левел, после насока за игра. Не лъжи хората. Роботи се трепят, да, ама тогава други твари не се трепят. А и ти на практика си постигнал нечестно способностите си на "оцеляване"!

И да, за спорта, ей сега ще направя клип и ще утрепя робота, но това си е самоцел. Не е като да играеш играта с някаква обща цел, към която се стремиш. Ако целта ми е да утрепя подобен робот, ще измисля начин и ще го направя. 

И пак ще кажа нещо стандартно. Проблемът е, че тая игра не е от типа "трепане на роботи". И точно това е хубавото. Ако решиш утре да утрепиш два робота, веднага намираш начин и го правиш. Само че заебаваш други работи, дето трябва да правиш. Изборът е твой!

Вдига ми се постепенно и бавно живота защото съм си сложил стимулатор .а не защото съм направил някоя шмекерия.И да идеята ми не е просто да бия силни добитъци /но казвахте че е невъзможно да се убие голям робот на оцеляване .а аз казвам че може дори и във близък бой /  .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.