Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Fallout 4

Featured Replies

Ок, да се пренастроим само ;) Все пак защо не смени името? Така и така дадохме много материал за размисъл в предната тема. Сега трябва дас е повтаряме за неразбралите.

• Отговори 198
  • Прегледи 13,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 3 часа, Кико написа:

Ок, да се пренастроим само ;) Все пак защо не смени името? Така и така дадохме много материал за размисъл в предната тема. Сега трябва дас е повтаряме за неразбралите.

Ами мисля, че не може, доста време се опитвах да го сменя ама не намерих начин 

преди 43 минути, StefanoV08 написа:

Ами мисля, че не може, доста време се опитвах да го сменя ама не намерих начин 

Ясно. Тук трябва намеса на модератор. 

Ето това е новина за играта, оставете фпс и прочие:wink12:.

Не знам как точно са тествали това с процесорите, но аз с моя дъртак си я цъкам и нямам проблем. И което е по-важно,натоварването е почти постоянно равномерно на 8 трейда.Върнах я обаче пак на 1080 защото при минимизиране и обратно в играта на 1440 ми дава грешка. И като стана дума за грешки - до момента на няколко места се появяват грозни размазани текстури през които може да се минава. Мисля че на второто ми клипче се вижда където плувам в каменоломната как се разминават текстурите. Същото е и при първия по-голям куест в автомобилния завод.

Но това ще го оправят със сигурност, вече имаше хотфиксове,така че още малко време и ще я доизчистят..

Друго което четох е ,че по изключение това е игра в която разликите в скоростта на рам паметта дават доста сериозни разлики в кадрите. Примерно между ДДР3 1600 и 2400 разликата е 20%.

Това го намирам за изключително жалко. Просто разработчик като Бетесда да не могат да се справят с такава "дреболия".

Оф  стига писах ,че трябва да се играе. Само да щракна една снимка какво ми дойде туко що по пощата да се похваля в другата тема.

преди 21 часа, Tommygun написа:

Ето това е новина за играта, оставете фпс и прочие:wink12:.

Не знам как точно са тествали това с процесорите, но аз с моя дъртак си я цъкам и нямам проблем. И което е по-важно,натоварването е почти постоянно равномерно на 8 трейда.Върнах я обаче пак на 1080 защото при минимизиране и обратно в играта на 1440 ми дава грешка. И като стана дума за грешки - до момента на няколко места се появяват грозни размазани текстури през които може да се минава. Мисля че на второто ми клипче се вижда където плувам в каменоломната как се разминават текстурите. Същото е и при първия по-голям куест в автомобилния завод.

Но това ще го оправят със сигурност, вече имаше хотфиксове,така че още малко време и ще я доизчистят..

Друго което четох е ,че по изключение това е игра в която разликите в скоростта на рам паметта дават доста сериозни разлики в кадрите. Примерно между ДДР3 1600 и 2400 разликата е 20%.

Това го намирам за изключително жалко. Просто разработчик като Бетесда да не могат да се справят с такава "дреболия".

Оф  стига писах ,че трябва да се играе. Само да щракна една снимка какво ми дойде туко що по пощата да се похваля в другата тема.

А броя на разводите как е? Сещам се като играх Far Cry 2, как ме ревнуваха от...играта, щото имаше някаква мадама, която ме спасяваше :) Това жените са опасност за игрите. 

Всъщност, исках да попитам нещо, свързано с играта. Преди малко ми светна някакво фенерче и не знам как да го излключа. Среюнах доста бъгове в тая игра, при един от които след като  взех робота със себе си, не мога да извадя оръжие или дори да се бия с голи ръце. Затова се върнах чекпойнт назад и карам без робота.  Ето снимка за фенерчерто:

5648729575a8b_Fallout42015-11-1513-56-19

Някой има  ли идея как да изключа заленикавата светлина? Получи се след опит да изкарам Правеца и той не искаше. Накрая се появи, но светна зелена светлинка :)  Видях, че има нов пач за играта, но не съм го инсталирал, щото нещата, поправени там не ме засягат. 

Относно фпс...да го погледнем и от добрата страна. Когато се биеш с 10 пъти по-мощен и издражлив мутант,  е от полза :) каквото за тебе, такова и за него. А и хората са направили бързо придвижване така, че като хукнеш да бягаш, не те засяга по-ниската скорост при заключени fps. Чисто и просто играеш малко по-спокойно. Тя и играта като цяло си е спокойна. Толкова спокойна, че STALKER  изглежда като забързан екшън пред нея. 

преди 5 часа, Tommygun написа:

Трябва да задържиш копчето за правеца натиснато. 

Е аз го натисках два пъти бързо, бавно...накрая си промених цвета на бял да не ме дразни :) Интересно, че прочетох целия  хелп, никъде не видях обяснение как се включва фенерчето. и къде е това фенерче? На оръжието не е. На главата не се вижда. Няма ли батерия? 

преди 27 минути, Кико написа:

Е аз го натисках два пъти бързо, бавно...накрая си промених цвета на бял да не ме дразни :) Интересно, че прочетох целия  хелп, никъде не видях обяснение как се включва фенерчето. и къде е това фенерче? На оръжието не е. На главата не се вижда. Няма ли батерия? 

Фенерчето ти е екрана на правеца и аз се разхождах и аз в тъмното докато не видях при зареждане на играта единия път обяснението,че трябвало да натиснеш и задържиш за да светне.

преди 28 минути, Кико написа:

Ами може и да са объркали нещо руснаците, все тая. Случват се такива работи. Въпросът бе, че в игри, поддържащи Gameworks,  АМД картите по принцип се представят по-зле при включване на тия настройки, ако изобщо могат да се включат. А игрите с Gameworks  са доста напоследък, включително Fallout 4. Tommygun, дай да измислим някой тест с Fallout 4. Предлагам примерно в определен час от деня да се пуснем на определен участък, дето има добри ефекти, та да видим как ще се представят твоята и моя карти, които би трябвало да са равностойни. Дори може да се пуснем на някаква по-висока резолюция дори от 1440p.,  та да не се ограничава картата ми от 60-те fps. 4К  ще  дойде тежка,  затова някаква по-ниска резолюция. Но нямам нищо против и 4К, да видим как  NVIDIA  са направили нещата с GTX970. Не съм пробвал на тая резолюция, първо  пиша, после ще пробвам. 

E нали пуснах клипче на 1440 как върви при мен. 4К знаеш ,че не мога. Старите карти поддържат само до 3200х1800,от 285,380 нататък има пълна поддръжка на резолюциите.

Иначе с удоволствие,може да намерим някое непроцесорнозависимо място и да се пуснем - знаеш,че за такива работи съм винаги навит. В момента я играя на 1080 и си държи vsynch-a общо взето 98% от времето. Това го гледах първите няколко часа, сега се концентрирам в геймплея и изобщо не обръчам внимание,докато върви.И леко преувеличените лъчи почнаха да ми харесват - създават добра атмосфера понякога.

Даже преди малко останах замислен ,помощника ми колко неща е събрал без да му ги давам. И то повечето само с доста добро качество. Имам чуството ,че като изхвърля нещо хубаво или като подмина и той го взима.Сега качвам клипа и накрая може да се види,като е готов ще го пусна. Странно как става това без да му давам нищо.

Иначе намерих доста интересн списък с помощниците и какво дават като бонус,както и как да им се качва репутацията.Само че е на немски.

ПП. Забравих да ти кажа,за мухите и всякаква такава дребна измет само господин Молотов - много помага :wink12:

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

на 15.11.2015 г.,, Кико написа:

Сещам се като играх Far Cry 2, как ме ревнуваха от...играта, щото имаше някаква мадама, която ме спасяваше :) Това жените са опасност за игрите. 

Напълно съм съгласен! Сто % са опасност. Мен също са ме ревнували, но от Лара Крофт. То бяха сръдни, чудеса. :D

Като сме почнали в този дух: Half-Life 2,сцената преди последната мисия,където мацката така леко ни моли да се пазим :) .

A кака Лара понеже лятото с намаленията си я купих и сега си я играя основно,имахме малък проблем преди да излезе Fallout. Нещо в стил "на тая само и зяпаш косата а мен не забелязваш като си сменя цвета". В кръга на шегата естествено,но все пак.....

преди 26 минути, Tommygun написа:

E нали пуснах клипче на 1440 как върви при мен. 4К знаеш ,че не мога. Старите карти поддържат само до 3200х1800,от 285,380 нататък има пълна поддръжка на резолюциите.

Иначе с удоволствие,може да намерим някое непроцесорнозависимо място и да се пуснем - знаеш,че за такива работи съм винаги навит. В момента я играя на 1080 и си държи vsynch-a общо взето 98% от времето. Това го гледах първите няколко часа, сега се концентрирам в геймплея и изобщо не обръчам внимание,докато върви.И леко преувеличените лъчи почнаха да ми харесват - създават добра атмосфера понякога.

Даже преди малко останах замислен ,помощника ми колко неща е събрал без да му ги давам. И то повечето само с доста добро качество. Имам чуството ,че като изхвърля нещо хубаво или като подмина и той го взима.Сега качвам клипа и накрая може да се види,като е готов ще го пусна. Странно как става това без да му давам нищо.

Иначе намерих доста интересн списък с помощниците и какво дават като бонус,както и как да им се качва репутацията.Само че е на немски.

ПП. Забравих да ти кажа,за мухите и всякаква такава дребна измет само господин Молотов - много помага :wink12:

Затова и споменах да не е 4К,макар че сега аз направих и такива клипове. Но искам  да не се ограничаваме от 60 фпс, че не всеки ще разбере нещата, още повече, че информацията при АМД и NVIDIA  за натоварването на видеокартата е рaзлична с MSI Afterburner. Но пък кадрите ще се видят, стига да няма някакъв спад при запис. Ама това ще уточним допълнително, колко е спада на кадри при запис. Стоим на едно място, пускаме записа и го изключваме. Гледаме каква разлика дава FRAPS.  Но нека всичко е на максимални детайли.  Кажи и какви резолюции имаш над 1440p. та да виидя и аз дали ги имам. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Трябва да тествам,но аз вече правя клиповете само с функцията за highlight и по точно го оставям да запише цялата сесия и си избирам после какво ми харесва. Субектино загуба на кадри няма,но трябва да пробвам. На един и същи сейф да спра от Gaming Evolved highlight-a и да видя как е.

Иначе за нашия клас карти мисля че 1440 си е напълно адекватна резолюция за някакъв реален геймплей.

преди 14 минути, Tommygun написа:

Като сме почнали в този дух: Half-Life 2,сцената преди последната мисия,където мацката така леко ни моли да се пазим :) .

A кака Лара понеже лятото с намаленията си я купих и сега си я играя основно,имахме малък проблем преди да излезе Fallout. Нещо в стил "на тая само и зяпаш косата а мен не забелязваш като си сменя цвета". В кръга на шегата естествено,но все пак.....

Не знам дали  е шега, но във всяка шега има и доза истина. Значи не е само при мен, хаха. 

преди 11 минути, Tommygun написа:

Трябва да тествам,но аз вече правя клиповете само с функцията за highlight и по точно го оставям да запише цялата сесия и си избирам после какво ми харесва. Субектино загуба на кадри няма,но трябва да пробвам. На един и същи сейф да спра от Gaming Evolved highlight-a и да видя как е.

Иначе за нашия клас карти мисля че 1440 си е напълно адекватна резолюция за някакъв реален геймплей.

Значи предлагам следното. Стоиш до 8 часа сутринта и ставаш. В селището след убежище 111, ако имаш такова. Аз все там се въртя и развивам. Почваме да обикаляме по асфалта и после по моста и вдясно гората. Хм. Не знам дали ме разбра, но най-добре е в тоя участък да направиш клипче и аз да повторя. Гледай обаче да е в 8 чса сутринта при слънчево време. Защото при дъжд и облаци при мен кадрите много скачат. 

Не мога да си появя оръжие стигам до където влизам в една сграда и трябва да се кача на горе по стълбите но не знам как да извадя оръжие и ме убиват.Ако може някой да ми каже как, ще съм му благодарен.Иначе играта върви много добре на i7 4790, r9 290x, 8bg ram.

В инвентара трябва да цъкнеш на самото оръжие за да се появи една точка пред него или по-добре да отделиш 2 минути и да наредиш оръжия по бутоните с цифри. Натискаш Q когато си избрал оръжието и ти отваря менюто с фаворитите. После като решиш на коя позиция искаш цъкаш E или Enter и ти го запаметява. После можеш с 1,2,3 и т.н. да си ги сменяш бързо. А при мен самото вадене когато е прибрано оръжието става с дясно копче. Но първо трябва да си го сложил изобщо.

Иначе чак днес разбрах как се прибира оръжието и то случайно като гледах едно клипче. Задържа се R за всички,които са се чудили.

И на мен ми върви доста добре с 290Х@1175 (на вода) и с i7 920@3,88. Даже сега свалям новия драйвър на АМД 15.11.1 с подобрения и за тази игра,да видим дали ще има разлика.

Ето и интересно клипче за сравнение на различните варианти АА. ТАА определено е фаворит,а и не струва особенно много ресурси.

http://www.computerbase.de/videos/2015-11/fallout-4-kantenglaettung-im-vergleich/

преди 6 часа, pc_fan написа:

Не мога да си появя оръжие стигам до където влизам в една сграда и трябва да се кача на горе по стълбите но не знам как да извадя оръжие и ме убиват.Ако може някой да ми каже как, ще съм му благодарен.Иначе играта върви много добре на i7 4790, r9 290x, 8bg ram.

Аз попаднах на бъг, след който оръжие не се вади, та се наложи да преиграя два чекпойнта. 5 пъти пробвах с какви ли не комбинации, след като казах на робота да ме последва, но оръжието се прибира и дотам.  

преди 3 часа, Tommygun написа:

Ето и интересно клипче за сравнение на различните варианти АА. ТАА определено е фаворит,а и не струва особенно много ресурси.

http://www.computerbase.de/videos/2015-11/fallout-4-kantenglaettung-im-vergleich/

И аз си правих тия експерименти, видях че няма разлика в кадрите спрямо FXAA  и си върнах пак TAA. FXAA  по принцип си работи добре в определен тип игри, например рейсъри. При шутърите по-далече от нея, макар че STALKER  не може  без нея :) Неговите АА са тежки и неефективни, а FXAA  заглажда  всичко. Слагам и 2xAA  с MFAA, игхрата заспива като гладкост на картината. 

Zwischenablage01.jpg.1adc088d544a7656150Zwischenablage02.jpg.fd1e66145e3c01e7b2f

Ето клипче на ултра на 1440. Процесора ужким го показва ненатоварен,но както често се случва с по-бърз може и да са повече кадри. Но сутринта на слънце наистина падат кадрите най-много,така че това е Wcs. Само тоя куч,дето ме нападна обърка малко нещата,но другите пъти като пробвах и ме нападаха мутанти а не ми се разправя да почистя цялата гора,че трябва да се играе.

По-подробно може събота и неделя с Фрапс и бенчмарка му ,че сега даже го нямам инсталиран.

Първо нещо интересно:

Fallout 4: как попасть в секретную локацию со всеми предметами

Или  накратко в конзолата пишете  coc qasmoke

Това го четох вчера,но на мен не ми допадат такива работи. Чак ако запъна зверски и няма минаване.

Има и друга врътка - кучето може да ти носи неща през заключени врати които не можеш да отвориш. Като в началото леденото оръжие са успели да го вземат с кучето през затворения шкаф.

А аз какво си намерих преди малко,страшен кинжал в една кариера на дъното на тунелите под водата. Май ще пробвам без огнестрелно оръжие как е.Така и така си набих още отначало всички точки на сила и издръжливост,поне да маам яко с някой чук.

Те  и на мен не ми допадат. Никога не ползвам чийт. Дори и избягвам дазни DLC  към игри, които отварят разни неща, като например всички автомобили от дадена игра и тъй нататък. Дори ме хвана яд като си купих Far Cry 2,  че ме пуска с две или три нови оръжия, с които трепя всичко наред.  Не е като да почна в началото с пушка, дето и на 5 метра не може да свали никой. Е, сигурно можех да си махна DLC,  не съм гледал дали изобщо е DLC, но тия неща развалиха впечатленията ми от играта. Когато играех Rage  открих как да натрупам несметни богатства и часове се занимавах само с  това. След това  обаче като пуснах играта отново, я  изиграх без трикове - отивам, купувам разни неща от един и ги продавам на друг на 10 метра от него на много по-висока цена. И то се развали цялото удоволствие от играта.  

ПП: След малко ще се пусна като теб, да видим колко кадри ще извадя. Менюто  ти е на немски, но се надявам това да означава максимални настройки. 

ПП2: Ето как е при мен:

Аз  исках на по-висока резолюция, точно за да изчезне ограничението на fps. Ако съм направил правилно теста, то виждам, че заетата видеопамет при мен е с над 100МБ повече средно и играе по-малко, отколкото при теб. Но аз на заден план бях пуснал Chrome  да качва видеоклип в You Tube, та може и за това. Какъв ти бе охладителя на процесора? Гледам държат подобна температура при тая игра. Аз обаче съм с две видеокарти в момента, което вдига допълнително температурата на GTX970,  макар процесора да не се влияе. Все пак е клокнат със смотания CM612.  

Сега ще ми е интересно някой да набичи на макс тая игра и с FX8320/50, та да видим печка ли е  или не. 

ПП3: А, при теб било 16.11.2287 година. При мен е 24.11.2287 :P

Това на 1440 ли е при теб?

Явно все пак има значение процесора,защото 10-а кадъра отгоре изкарават  по тестовете за Нвидиа,но тук са над 25 разлика.

Иначе настройките са всичко на макс да.По нагоре като резолюция аз имам само 3200х1800,което е никаква.

Охладителя ми е вода и на графичната карта и на процесора.Само че ми е малък радиатора и затова толкова висока температурата.Пък и е с 45+% овърклок и 1,35V,така че охлаждането е предизвикателство.Макар че същите температури ги държи и с Prolimatech-a на въздух.

На мен би ми било интересно ако индивида с пентиума пусне един тест ,как ще му върви на него на двете ядра :wink12:

Ами аз мога да пусна тест с две ядра на някаква по-ниска честота или дори на тая, в опит да имитирам G3258. Но ние май пропускаме факта, че аз съм с DDR4,  а не знам как влияе това на тая игра. Те хората дават някакво предимство за процесора, но предполагам всичко останало е еднакво, включително DDR4  или DDR3. Но пак казвам, не е проблем да смъкна честотата. Само че ми трябва уеднаквен тест, а тук трудно ще стане.  И да, на 2560х1440 е. Допусках, че някой може да попита това. Доказателство е наличието на 1440p.  резолюция на клипа, макар че не с всички браузери може да се види това, както и с Flash Player. Ето и снимка, ако не се вижда 1440p. резолюция:

2015-11-18_110634.thumb.jpg.4a802ec5a39c

А за процесора и температурите попитах малко със задни мисли, защото от много време  се опитвам да обясня на АМД феновете, а и не само на тях, че температурата на процесора зависи от това, колко енергия изразходва за даден кадър, а не като цяло колко може да бъде горещ при максимално натоварване. А и с вертикална синхронизация натоварването е още по-малко в моментите, когато се достигне лимита от 60 fps. Макар че това не е процесорнозависима игра, както искат да я изкарат. Все пак има ограничение и то е от 5-то ядро при мен винаги. Но пък при доволно натоварване на това ядро, натоварването се пренасочва към другите нишки. Може и  от там да идва разликата в процесорите, ако изобщо има такава, както казваш. Добре, това ще го проверя. Между  другото и аз съм на 1.33 волта, което е малко под лимита да избухне процесора. Макар че това не е критично напрежение  за температурите.  

Просто от няколко месеца GTX970  се представя отлично и при игри, изискващи повече видеопамет или на по-висока резолюция. Факторите може да са много - Win 10, драйвери, оптимизации на самите игри...но фактът си е факт. Знаеш ли какво ме озадачи  вчера? В сайта на NVIDIA  видях изисквания за GTX970 3GB. А сега де. Как не са го надушили AMD  феновете ;)

Ще повторя пак теста, защот може да е станала грешка и да си прав. Аз натискам бутона "ultra" и газ, но май има и по-висока настройка, ще видя.  

Ето и редакцията. Грешката е моя или по-точно на тия, дето те карат да натиснеш Ultra  и да си мислиш, че играеш на ultra. Ама и аз се подведох, макар да знам, че всички игри напоследък имат по някоя скрита опцийка "супер ултра" :) Но първите ми клипове наистина са на ultra, защото там ръчно оправях настройките. Проблемът дойде от това, че още при първото пускане на играта аз оправих всичко на ултра и не съм се занмавал да гледам дали ултрата е наистина ултра. А може би грешката  дойде от момента, в който каза,  че си намалил лъчите и аз го направих за проба. 

Ок така е доста по-лесно обяснимо.Така имаш и ти дропове и то сериозни,но хората бяха написали,че тази опция струва страшно много дори и на Нвидиа карти а разликата поне за мен е незабележима.

За рам паметта съм писал по-горе, че това е от малкото игри където оказва голямо влияние каква и на каква честота е рамта.

Spoiler

Wer mit Performance-Problemen zu kämpfen hat, sollte außerdem einen Blick auf seinen Arbeitsspeicher werfen, wie Wccftech berichtet. Im Testsystem wurde zunächst ein Intel i5-4690K zusammen mit einer Titan X verbaut. Anschließend wurden die Auswirkungen des Arbeitsspeichers auf die Framerate gemessen. 1600-RAM sorgte in diesem Testsystem für durchschnittliche 54,6 Fps, 2133-RAM schon für 61 Fps und 2400-RAM für 66,9 Fps. Das sind Unterschiede von circa 20 Prozent, ausschließlich verursacht durch die Taktrate des Arbeitsspeichers. Alles Weitere zu Fallout 4 finden Sie auf unserer Themenseite.

Разликата е 12 кадъра само от 1600 до 2400 ДДР3,което са си 20%.

В теста на немците разликата между такава като твоята карта и 390Х ,където аз се движа като скорост с клока е 9 кадъра на 1080 и 4 на 1440,така че долу горе и ние сме с хората :wink12:.Пък твоята е клокната още повече,значи е още по-бърза.Аз пък съм с новия драйвър а и играта от теста им е пресверсията защото пуснаха теста един ден преди официалния релийз.

Zwischenablage011.jpg.d391ae2ed5146ee1d8

Само че те са тествали с лъчите на high. После като се прибера ще повторя и аз като теб в първото клипче,за да сме сравнили и двете ситуации.Трябва само да ми кажеш дали само лъчите са ти били на предпоследната степен или цялото осветление(3-тата или 3-тата и 4-тата опция отдолу нагоре.).Вече дали процесора оказва влияние не знам,това което оказва влияние е броя на ядрата. Тествали са с 5820 на 2,5Гхц с клокнат Титан на 1500 и на 720р. Виж какво излиза:

Zwischenablage01.thumb.jpg.fa0c015fa98fa

Източник за картиниките PCGH.de

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.