Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

преди 1 час, Julius Decimus написа:

А я кажи например тука имаме Mercedes SLS AMG GT3. Ама има много версии. Виж :

Та гледам и другите GT3 са така, Нисана и тн. Каква е разликата между тоя де е GTR3 и тоя де е ADAC GT Masters 2015. Имаш ли ги такива ? И други GT3 имат ADAC Masters, та какво е това и що е ?

GT3 s.jpg

Разлика никаква, само в оцветяването. Преди един голям ъпдейт декември месец, все още съществуваха различни игри ADAC GT Masters 2015, DTM 2013, 2014, 2015 и Raceroom Racing experience. Тоест, избираш си един от тия шампионати и играеш с условията, пистите и автмобилите. Беше и различно оцветено менюто. Лично мен ме кефеше повече. Купих си ги всички, но както казах, преди 2 месеца ги премахнаха и реално стотина лева отидоха по дяволите :) Разбира се, те твърдят ( доколкото мога да си го преведа), че условията за тия шампионати ги има в менюто. Наистина ги има, но го няма самия шампионат DTM  примерно, където да се пуснеш на 6-7 писти, на колкото и карат. Все си мислех, че това е някакъв бъг и просто лошо стечение на обстоятелствата, но едва ли е така. Та разлиакта преди беше, че си имаше и отделни игри в тая игра така да се каже. Отгоре като падащо меню ти се появяваше коя игра да избереш. Наистина графиакта на менютата бе по-добра - примерно жълта или черна, което грабваше окото. А и пистите бяха с различни реклами около трасето и някак си атмосферата бе по-добра. Всичко това вече го няма и който като мен е наринал + 100 лева, че и повече, ако не е хванал намаления, губи. Все пак автомобилите си остават, но това е малка утеха. Иначе по принцип, тия разделения на класове са направени по две причини, които всъщност са една - печелене на пари. Втората причина обаче е по-сериозна за геймъра. Ако не си купил автомобили и писти, нямаш право да участваш в онлайн събитията. ей това е целта на покупките - ако искаш да си мериш силите онлайн, дори да се включиш в някакъв сървър, ще ти трябват купени автомобилите, дори да са едни и същи. Лично аз приех друга тактика. Купувам само при намаления или купувам само един автомобил в една окраска. Преди можеше да тестваш различните автомобили в различни окраски, което бе добре, защото можеш да си избереш как да ти изглежда автомобила и да не те дразни нещо, но сега вече тестовете са само с един цвят автомобил. Така ако искаш примерно да избереш някой KTM  различен цвят, няма как да разбереш как ще изглежда с дадена окраска. Примерно аз си взех онова Порше, дето скоро показвах, в тоя цвят, защото пробвах всички цветове и тоя тогава най ми фопадна. То разликите главно са в огледалата, ама все пак... Има и големи разлики в сенниците. Примерно взех си едно BMW E30  с розов сенник...е, не е много приоятно, та после се наложи да тествам други BMW E30  в други цветове, та да си избера някой, дето да не ме дразни. Абе...това са най-хитрите разработчици, дето ти продават автомобил няколко пъти, писти също. Тоест винаги има пакети с автомобили и писти, които си купил. Хубавото е, че ако си купил някои неща, ти правят голяма отстъпка от общата цена на пакета. Така е поносимо да си вземеш пакета. При мен цените са много по-ниски, отколкото се появяват при теб, след като нищо не си купил. 

Между другото, да ти кажа честно, DTM автомобилите са най-добри за игра. Много стабилни, особено на Нордшлайфе, ако сравняваме с други автомобили от GT3  класа. Имат си и DRS, макар че може да го включваш само на тренировка и когато изпреварваш в състезание. При онлайн надпреварите няма DRS. 

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

преди 7 минути, sennheiser написа:

Ако не си купил автомобили и писти, нямаш право да участваш в онлайн събитията. ей това е целта на покупките - ако искаш да си мериш силите онлайн, дори да се включиш в някакъв сървър, ще ти трябват купени автомобилите, дори да са едни и същи.

И кои от версиите се карат най-много ? GTR3 само дето е или ADAC-ците ?

преди 3 минути, Julius Decimus написа:

И кои от версиите се карат най-много ? GTR3 само дето е или ADAC-ците ?

GTR 3  са най-много автомобилите. Всъщност всички. ADAC  е частен случай с автмобили, участващи в ADAC  през различните години.  Не знам обща статистика,, която да показва кое по се кара. Аз ти казах, че ме кефеше да играя ADAC Experience, защото пистите бяха по-колоритни, а менюто не такова бяло както на Raceroom 

преди 13 минути, sennheiser написа:

Между другото, да ти кажа честно, DTM автомобилите са най-добри за игра. Много стабилни, особено на Нордшлайфе, ако сравняваме с други автомобили от GT3  класа. Имат си и DRS, макар че може да го включваш само на тренировка и когато изпреварваш в състезание. При онлайн надпреварите няма DRS. 

Тия добре че са добри, ама не съм им фен. Като блъскащи колички са. ;)

Spoiler

Освободих си място за GTA V. Някой играл ли я е с i3-4170 да каже как се справя този процесор? Щот' като гледам как моят е с 40% по-слаб от препоръчителния процесор, си мисля, че ще е чудо, ако изкара 30 кадъра. Всичко друго го покривам от препоръчителните изисквания, само не и процесора.

преди 12 минути, sennheiser написа:

GTR 3  са най-много автомобилите. Всъщност всички. ADAC  е частен случай с автмобили, участващи в ADAC  през различните години.  Не знам обща статистика,, която да показва кое по се кара. Аз ти казах, че ме кефеше да играя ADAC Experience, защото пистите бяха по-колоритни, а менюто не такова бяло както на Raceroom 

А иначе ей на това викам GT1. Уникална машина и любимата ми кола е това. - http://game.raceroom.com/store/cars/gtr-1/saleen/saleen-s7r

преди 7 минути, SHANOVr написа:

Тъпи хора отново.

Адаш, да не та баннат за много килс ? :emoji_smiley-03:

Ами то няма кой да ме банне.Те да не мислиш има някой, който му се занимава.Пляснали там някакъв Overwatch и гнусния VAC, па да се оправяме.Сега някой ще ти тръгне да сваля и да преглежда демота.А иначе аз не се отличавам.Едната игра смазвам, другата не мога един да нацеля.Ама репорти си валят на поразия.Последната игра гледаха 70 човека.Че и в GOTV ме имало.Ма то сигурно щото в играта имаше някой стриймър, та него явно бяха дошли да гледат.Че и ранга в GOTV бил Supreme.Явно съм близко до RankUр

Кико , това с видиотяването беше по-скоро комплимент а не критика. Както и опита да обясня голямата разлика във времената.

Иначе като става дума за братюгите - и аз съм бил по едно време така. Не знам дали съм ви показвал,но когато бях по 6/7 в седмицата на рейд между 20 и 23 часа бях стигнал до първо място на сървъра ни по дрехи. Това ,което после се превърна в Gear Score беше в отделна страница. Само че тогава приятелката ми, в момента съпруга ми би шута за известно време точно заради играта. От тогава не ги взимам толкова насериозно игрите и ги ползвам за това, за което са направени - удоволствие. Когато станат задължение,дали да тренираш дадена писта или да си в определено време някъде ,защото те чакат 20 човека, вече не става дума за хоби или удоволствие.

Spoiler

982WOu5wyNYg2ZW9ehNAeWgGKFiiSvy1STT-IaYb

Та така с игрите.

преди 20 минути, Tommygun написа:

От тогава не ги взимам толкова насериозно игрите и ги ползвам за това, за което са направени - удоволствие.

Като цяло колко време трябва "да се качи левел" батка, започвайки от 0 ? На WOW.

На Вещера ще махам Aerondight меча, че съм намерил отровите за мазане последен левел - дават +50% атака. Така припадат че екшъна никакъв го няма...

преди 2 часа, sennheiser написа:

Много стабилни, особено на Нордшлайфе

Бат Кико, виж, пуснах пак онуй видео с Поршетата и рекордите. Чичо Паоло не пуска педал апликацията специалиста, че да проверим кога какво натиска. Обаче другия - Бен Корнет има. Виж, забележи как рязко натиска педала за газ, едно такова толкоз бързо че все едно е с клавиатура или бутон. 

Spoiler

В тая връзка мисля са пуснали ей това нещо "automatic throttle blip". Да земем пробваме с него пуснато ? 

AC Settings.jpg

Зависи дали играеш сам или с група но имам приятел за по 7-10 дена вдига герой от 0 до 110. Това с около по 8-10 часа на ден игра нон-стоп. Мен ме мързи и ми отнема повече време, пък и имам 3 на макс левъл така че няма време за повече.

Даже сега трябваше да съм на рейд но се скатах,че нещо ми уморено.

преди 1 час, rado84 написа:

Освободих си място за GTA V. Някой играл ли я е с i3-4170 да каже как се справя този процесор? Щот' като гледам как моят е с 40% по-слаб от препоръчителния процесор, си мисля, че ще е чудо, ако изкара 30 кадъра. Всичко друго го покривам от препоръчителните изисквания, само не и процесора.

Аз съм я пробвал с две ядра и включен HT. Ето как върви:

Това е с GTX750Ti. Процесора е на 3.9 GHz, тоест нещо подобно на процесора, за който питаш. Тоест, процесора ограничава някъде на 40-50  fps. В случая обаче по-важна е видеоакртата. Влиянието на процесора може да бъде ограничено, ако не се вклщчват допълнителните графични опции за дистанцията на видимост,, които обаче стандартно са си изключени. 

Интересно. Не знам доколко двата процесора си приличат, но щом с две ядра върви така, значи има надежда и при мен да върви добре.

А тоя first person режим някакъв мод ли е или от РокСтар са добавили опция за това?

преди 9 минути, Tommygun написа:

Зависи дали играеш сам или с група но имам приятел за по 7-10 дена вдига герой от 0 до 110. Това с около по 8-10 часа на ден игра нон-стоп. Мен ме мързи и ми отнема повече време, пък и имам 3 на макс левъл така че няма време за повече.

Той тоя добре ориентиран. Аз вообще не съм. И по 2 часа, не повече. Но добре.

преди 10 минути, Tommygun написа:

Даже сега трябваше да съм на рейд но се скатах,че нещо ми уморено.

Ейййй, тоя рейд :emoji_smiley-03:. Ей това е рейд - https://de.wikipedia.org/wiki/Vikings_(Fernsehserie) :rolleyes:

преди 16 минути, Julius Decimus написа:

Като цяло колко време трябва "да се качи левел" батка, започвайки от 0 ? На WOW.

На Вещера ще махам Aerondight меча, че съм намерил отровите за мазане последен левел - дават +50% атака. Така припадат че екшъна никакъв го няма...

Бат Кико, виж, пуснах пак онуй видео с Поршетата и рекордите. Чичо Паоло не пуска педал апликацията специалиста, че да проверим кога какво натиска. Обаче другия - Бен Корнет има. Виж, забележи как рязко натиска педала за газ, едно такова толкоз бързо че все едно е с клавиатура или бутон. 

Затвори скритото съдържание

В тая връзка мисля са пуснали ей това нещо "automatic throttle blip". Да земем пробваме с него пуснато ? 

AC Settings.jpg

Ами той натиска рязко само на места. В началото само на едно място видях рязко натискане и 3-4 завоя с плавно, някъде на 80-90%.  А може и да си е настроил педала с таква крива - първо рязко да подава газ до 70-80%, пък после по-плавно. Не знам. Нали са специалисти, може да са измислили нещо. При мен педала на газта е линеен. 

Иначе междинната газ съм я включил винаги. Както и автоматичния съединител. Тук може би въпросът е, дали не е по-добре с неавтоматичен съединител, макар че те тия с перцата на волана по задължение са с автоматичен съединител. Обаче при ония с ръчките не е така и нищо чудно да дава предимство при превключване. Навремето бях чел една  книга от специалист - състезател с Мини Купър през шейсетте и седемдесетте, дето даваше акъл да не се натиска съединителя и да не се пуска газта. Печелел по секунда на 10 километра така или нещо подобно каза. Обаче това от времето на Варшавата на прадяда ти ;), набор на дяда ти Бърни. 

Автомнатичното подаване на междинна газ би трябвало да доведе до стабилна кола при смяна на предавките в завой, но в случая с Поршето не е точно така, макар че недозавиването може да се приеме и за стабилно поведение. По-скоро мен ми се ще без междинна газ и превключване в низходящ ред, задницата да поднесе малко. Виж в Raceroom  как е. Превключваш в завой и задницата бяга. А това Порше в Корсата просто почва да недозавива, а задницата съвсем малко може да мръдне в някой завой и то само ако дебнеш тоя момент. 

преди 10 минути, rado84 написа:

Интересно. Не знам доколко двата процесора си приличат, но щом с две ядра върви така, значи има надежда и при мен да върви добре.

А тоя first person режим някакъв мод ли е или от РокСтар са добавили опция за това?

Това е стандартна опция. Може да караш колата и от трето лице, както и да играеш от трето. Иначе процесора съм го дал на 3.9 GHz,  за да имитира i3 4170. Моят е предното поколение Ivy Brydge, което е да кажем 5-10% по-бавно, та затова съм и вдигнал честотата толкова. И да има разлика, то тя ще е минимална. Може да дойде разлика от версията на играта, щото аз съм правил тия тестове още, когато се появи за първи път в Маймунда. От тогава може и да са променили много неща, а и драйвери нови са излезли. 

преди 52 минути, Tommygun написа:

Кико , това с видиотяването беше по-скоро комплимент а не критика. Както и опита да обясня голямата разлика във времената.

А, мерси. Приех го като упрек един вид. Ти знаеш, че аз гоня статистика, затова и харесвам игри със статистика. И естествено, харесва ми в статистиката да съм в челото, а не някъде около и след средата. Дори понякога не почвам да играя за време Raceroom,  ако нямам намерение да се захвана сериозно. Щото давам някакво не толкова добро време първата обиколка и като затворя играта, едва ли някога ще се пусна пак на тая писта. Затова като почвам да играя за време, гледам да стигна до челото, преди да затворя играта. Е, понякога си запазвам правото при следващото пускане да продължа, но обикновено при следващо пускане ми идва друг акъл и не ми се кара точно на тая писта с тоя автомобил. Аз се вманиачавам единствено, когато има нещо онлайн и се хвана по-сериозно. И сега се пускам 1-2 пъти на месеца онлайн, но не се напъвам. Гледам ако има някой българин да го изпреваря и това е ;)

Значи я инсталирам, пък ще видим. На едно място четох, че на моя процесор за ГТА 5 му помагало това, че в него имало вградена видеокарта (WTF?!).

Едит: Егати бъзика! Инсталирам GTA 5 - репак на FitGirl, който архивиран заема 34 гигабайта. Преди да пуснеш инсталацията пише, че този репак създава голямо натоварване на хард диска и ако не си спреш торенти и прочее сваляния, може да почакаш много дълго време докато свърши инсталацията. И тук идва куриозът: преди да спра торента времето за приключване на инсталацията беше 3 часа. Спрях торента и времето стана 5 часа! Пуснах пак торента и времето падна на 2 часа и 45 минути... (*почесва се недоумяващо*)

преди 2 часа, Julius Decimus написа:

А иначе ей на това викам GT1. Уникална машина и любимата ми кола е това. - http://game.raceroom.com/store/cars/gtr-1/saleen/saleen-s7r

Това го карах малко и да ти кажа, да, хареса ми. Обаче аз съм повече фен на по-маломощни машини, както си забелязал. Някак си искам да имам контрол над машината, а не да играя на тото всеки завой. DTM  автомобилите обаче са много добре. 250-270 вдигат в зависимост от пистата и предавките, но ускоряват като Формула 1. Имат сцепление като F1. Настройки бол. Недостатък - само три марки - Ауди, Мерцедес и БМВ. 

преди 9 минути, rado84 написа:

Значи я инсталирам, пък ще видим. На едно място четох, че на моя процесор за ГТА 5 му помагало това, че в него имало вградена видеокарта (WTF?!).

Едит: Егати бъзика! Инсталирам GTA 5 - репак на FitGirl, който архивиран заема 34 гигабайта. Преди да пуснеш инсталацията пише, че този репак създава голямо натоварване на хард диска и ако не си спреш торенти и прочее сваляния, може да почакаш много дълго време докато свърши инсталацията. И тук идва куриозът: преди да спра торента времето за приключване на инсталацията беше 3 часа. Спрях торента и времето стана 5 часа! Пуснах пак торента и времето падна на 2 часа и 45 минути... (*почесва се недоумяващо*)

Тя играта е малко под 60 GB . Това с вграденото видео е пълен ташак. Няма такова нещо. 

преди 2 часа, SHANOVr написа:

Тъпи хора отново.

Абе това е незаконно май ;) Аз затова и не искам да играя подобни игри. Навремето доста време загубих с Tom Clаncys  GHOST Recon AW2  онлайн, но постоянно ме трепеха от разни дупки. Е и аз се понаучих на гюме да чакам, но не това е играта за мен. Някак си честността липсва. 

Само да спомена, че това не е хак :D Виждат се защото записвам от демо.Не си мислете, че чийтвам.Иначе тука целта е такава.Единия отбор чака другия да дойде и да заложи бомбата.Тъпи са играчите и то повечето от тях.Те играят толкова тъпо и смотано, че чак ми се реве.Ей днеска единия щото го teamkill-наха почна да тролва.Не го изтърпях и директно си излезнах.30 минути бан от ранкед.Еми окей.Стигал съм и до една седмица, тъй, че това не ми е проблем.

Иначе както казах, аз докато играя не ги виждам.Просто след като изтегля демото на него се виждат всички.Дори и да те гледа някой през играта пак ще ги вижда и двата отбора.Затова са сложили delay мисля 3 минуен.

преди 55 минути, SHANOVr написа:

Само да спомена, че това не е хак :D Виждат се защото записвам от демо.Не си мислете, че чийтвам.Иначе тука целта е такава.Единия отбор чака другия да дойде и да заложи бомбата.Тъпи са играчите и то повечето от тях.Те играят толкова тъпо и смотано, че чак ми се реве.Ей днеска единия щото го teamkill-наха почна да тролва.Не го изтърпях и директно си излезнах.30 минути бан от ранкед.Еми окей.Стигал съм и до една седмица, тъй, че това не ми е проблем.

Иначе както казах, аз докато играя не ги виждам.Просто след като изтегля демото на него се виждат всички.Дори и да те гледа някой през играта пак ще ги вижда и двата отбора.Затова са сложили delay мисля 3 минуен.

Е то нали си има такива програми, дето по шума издават местоположението на противника?

За такива програми в цс не знам да има.Има хакове, който показват противника през стените.Точно както на клипчето, но в реално време.Това се наказва с перма бан.Има и такива които автоматично бият глави.Те също.Има и много други.Aimlockeri общо взето са всякакви.Ходенето може да те издаде и без програма.То по принцип това е най-лесния вариант да разбереш някой къде е.Може в други игри да има, но звучи нелогично и тъпо, защото това по принцип си е част от самата игра.

Тоя телефон...

Редактирано от SHANOVr (преглед на промените)

Бат Кико, айде да се пробваш ако искаш и да обменим идеи за настройките.

Между другото Лукана е с мотор на Порше.

PS: Минах го:

PCars Lykan WR.jpg

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Изненадващо ГТА 5 върви перфектно с 60 кадъра (ни повече, ни по-малко - заради верт. синхр.) с тези настройки, които самата игра си е задала при стартирането ѝ:

bb620a7ec0.png

преди 13 часа, sennheiser написа:

Лично аз приех друга тактика. Купувам само при намаления или купувам само един автомобил в една окраска.

Добре. 

Я кажи, тия цени по принцип нормални ли са или им пускат и промоции ?

RRE Tracks.jpg

RRE GT3 Cars.jpg

Друго интересно за PCars 2 - http://www.racedepartment.com/threads/pcars-2-announcement-trailer-released-massive-q-a.131576/ - гледам има и Астон Вулкан, бря, бря...

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Ето видео с рекорда. Височината отпред 100мм, отзад 105мм. Ролбара отзад 40n/m, отпред 70. Камбера -2 отпред, -1.4 отзад. Гумите 2.10 бара отпред, 2 отзад.

Spoiler

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.