Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

Tommygun снощи гътна кака Елисанда на нормал и щеше да мине през TS и да изкорми половината си гилдия че не бият а са облечени на животни.Или на езика на рейсърите все едно еднакви коли еднакъв път а едните карат с 300 , докато другите се влачат със 100...И всичко е за време...

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

Бат Кико, Рейсруума колко GT1 коли има на пръв поглед ?

В пака на Рейс 07 ги пишеха GT Pro, тъй че може и такова да е. 

преди 20 минути, Julius Decimus написа:

Бат Кико, Рейсруума колко GT1 коли има на пръв поглед ?

В пака на Рейс 07 ги пишеха GT Pro, тъй че може и такова да е. 

Не разбрах въпроса. GT1  са две коли, ама на пръв поглед... какво искаш да кажеш? Има един Ford GT  и един Saleen. GT3  са доста, но и сам може да ги видиш, ако имаш инсталирана играта, дори да не си ги купил. GT3  автомобилите обаче са мисля страницa и половина. Тоест доста. Най-много в цялата игра. GT2  са по-малко. Мисля бяха 4. Абе нали пуснах някакво клипче в канала си, дето показах кви автомобили има? Чакай да потърся, да видя да не съм го изтрил, че май това направих ;)

ПП: Ето, ето ;)

Малко съм се олял - 14 минути клип, ама явно толкова време ми е отнело да покажа автомобилите и оцветяването им. Разбира се, без да карам.

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

Днеска пак инсталирах GTA 4 и тоя път взе, че тръгна. Обаче тая тъпа камера докато карам много дразни. Свалих някакъв мод, който уж трябвало да центрира камерата по-бързо, но изглежда, че не действа при повечето коли.

преди 32 минути, rado84 написа:

Днеска пак инсталирах GTA 4 и тоя път взе, че тръгна. Обаче тая тъпа камера докато карам много дразни. Свалих някакъв мод, който уж трябвало да центрира камерата по-бързо, но изглежда, че не действа при повечето коли.

С тая си конфигурация спокойно може да разцъкваш и GTA 5. Не знам защо се мъчиш с GTA4. GTA 5  има дори изглед от кабината. 

Защото нямам място на харда. Чакам да излезе последният сезон на един сериал, та да си го запиша на дискове и да освободя място.

А между другото, с тая си конфигурация мислех, че ще мога да играя GTA 4 на максимум, обаче се оказа, че не мога. Както върви с 60 кадъра, изведнъж падне на 20 за малко и после пак така. Трябваше да изключа сенките, за да спре да го прави. Явно тая игра си иска 4 ядра и това си е. А сигурно и 5-цата ще е същата история.

@Julius Decimus, понеже напоследък говорим за Raceroom и по-точно, че на мен ми допада, а на теб не, реших днес да разцъкам едно Porshe GT3 ( или RUF  както му викат) на Нордшлайфе. Просто няма база за сравнение с онова Porshe 911   дето се мъчихме на Assetto Corsa. Отнемам газта и като фиестата ми - влиза в завоя и коригира траекторията. Давам газ и недозавиването е само в краен случай. Дори напротив, много завои се излизат с газ и това помага на задницата с моите настройки за Нордшлайфе. Звукът при Raceroom  е убийствен. Те там вложиха доста усилия и си личи. Да слушаш това Порше GT3  на високи обороти, е истинско удоволствие. Само заради звука си заслужава да го караш. Преди мисля година и нещо, имаха голям ъпдейт специално за звука и направиха много неща. Звуци всякакви и от каквото искаш. Аз си го карам на стандартните настройки и е добре, но човек може да се заиграе със звук на гуми, вятър, окачване и така нататък. Интересно е. Поршето просто звучи като истинско Порше, дето го познаваме от детството си ( поне аз, че съм по две твоите години). Да, AC  има нещо в нея, но винаги като пусна Raceroom  виждам разликите - какво липсва на AC. А при AC  наистина липсва добро поведение на автомобилите, когато те не са от GT  класовете. Това дразни. Дори един PCars  според мен предлага малко повече като поведение на не толкова спортните автомобили. Иначе пак казвам, като графика AC са я докарали....или поне в повечето случаи, ако не броим статичните дървета около пистите. Сега мисля леко да се позанимая с това Порше GT3  на Nordshleife, понеже съм с някакво незавидно време - 57-мо, макар и над средата на класацията. Просто при R3E  имаш по-добро поведение на автомобилите и не се занимаваш толкова с недозавивания и динамични центрове на тежестта. Може и при AC  да е по-реално направено, не знам, но ако е така в действителността, това Порше дето карахме, е доста безлично. 

преди 4 минути, rado84 написа:

Защото нямам място на харда. Чакам да излезе последният сезон на един сериал, та да си го запиша на дискове и да освободя място.

А между другото, с тая си конфигурация мислех, че ще мога да играя GTA 4 на максимум, обаче се оказа, че не мога. Както върви с 60 кадъра, изведнъж падне на 20 за малко и после пак така. Трябваше да изключа сенките, за да спре да го прави. Явно тая игра си иска 4 ядра и това си е. А сигурно и 5-цата ще е същата история.

Пробвай да намалиш далечината на видимост. Ето това имам предвид:

2017-02-03_190637.jpg

Това е с моята GTX460. Процесорът много влияе на тия настройки. Затова ги намали, докато кадрите скочат. И изключи вертикалната синхронизация. Ако искаш такава, включи си адаптивна вертикална синхронизация от драйверите на NVIDIA. 

Верт. синхронизация я изключвам при повечето игри - основно по навик от старата конфигурация, макар че с тази карта не се налага. А при мен тия три плъзгача, вкл. и view distance са на 75%, останалото е на "хай". Само сенките са ОФФ, щот' те много товарят. Като ги изключих, кадрите престанаха да "играят".

Абе що във всички рейсинг игри, в които има Форд Фиеста тая кола е страшен боклук? И в реалността ли е такъв боклук?
Продължавам да разцъквам WRC 2 и е просто невъзможно да се кара тая прахосмукачка, при това напълно ъпгрейдната. С неъпгрейднато Пежо 208, като чуя от навигатора "hairpin right, handbrake", натискам бутона за ръчната спирачка, взимам завоя с красив дрифт и заминавам. А тая тъпа прахосмукачка Фиеста я ще излети от пътя, я ще се шибне в някоя скала, намираща се покрай завоя, или пък както често прави - просто ще спре посред завоя. Нищо, че съм давал газ точно преди това.
В GRID 2 има Фокус, вместо Фиеста - и той е абсолютно същата бездарна и боклучива прахосмукачка.

:curious-minion:

преди 56 минути, rado84 написа:

Абе що във всички рейсинг игри, в които има Форд Фиеста тая кола е страшен боклук? И в реалността ли е такъв боклук?

:15:не е как.

преди 57 минути, rado84 написа:

ейднато Пежо 208, като чуя от навигатора "hairpin right, handbrake", натискам бутона за ръчната спирачка, взимам завоя с красив дрифт и заминавам.

Да е, баш тъй :emoji_smiley-03:

на 3.2.2017 в 16:52, sennheiser написа:

ПП: Ето, ето ;)

Аз лятото на GTR Evolution съм правил:

Оф... Днес сутринта Нордшлайфе с Порше, след обяд Fallout 4  на трудност "оцевляване". Почнах играта отначало на тая трудност, макар да бях стигнал до ниво 51 и да ми бе доста комфортно след 250 часа игра. Обаче на "Оцеляване"  е съвсем различна игра,, не само защото е по-трудна, а и защото по принцип поне 30% от нещата са различни. Там трябва да спиш, да се храниш, да се лекуваш от болести, да си носиш патрони и медикаменти, които вече имат реално тегло, а не са с тегло 0. Все едно различна игра играя. Дори си търся празни бутилки, за да ги пълня с чиста вода, а не заразена, че минат не минат 20 минути и ожяднявам. И прехраната не е ей така да хапна нещичко набързо, а трябва да са поне 4-5 неща и то за съвсем малко възстановени сили. Най-кофтито е, че няма нито бърз, нито бавен запис на напредъка. Трябва ти легло или поне спален чувал по пътя, където да поспиш и се запишеш. Обаче най-кофтито е, че играеш час за някаква мисия, легла по пътя няма, а играта крашва , както сега ;) Затова и рекох да пиша тук. И кво да видя. Някой плюе Фиеста и Форд като цяло. Приемам това като умишлено заяждане. А дали спира в завоите Фиеста...горе дадох и клипове, как не само не спира, а и задницата тръгва да изпреварва предницата:

Май на Радо липсва това, което прави изпитателя от Аутомотор. А именно - изклщючване на ESP и TC, които при Форд са обединени под името IVD, като в тая система се включва и АБС, защото без АБС няма и ЕСП,  а пък TC  няма как да работи самосотятелно без ESP. Затова трите системи са обединени под общото название - IVD. Това е нещо, което държи жените в пътя и което малко помага на мъжете. За жалост при нормалните версии на Фиеста тая система не се изключва или поне при моделите, които нямат sport  в ценовата листа ( разбирай опционално спортно окачване).  Като цяло точно тия гадорийки пречат при игрите, докато в действителността повече помагат, отколкото вредят на неопитните водачи и тия с нормален опит.  В една игра караш на максимума, както никога няма да караш в действителността, защото нещо сигнализира в главата ти - така не може. Ако това нещо не сигнализираше, всички пилоти във Ф1 щяха да са поне една секунда по-бързи от рекордите си. Да, ама не. Има го онова ангелче-хранителче, дето те спира да правиш глупости. Който не спре, рядко доживява и 25. 

Та на темата. WRC 2...какво бе това по дяволите? Нещо като HL?

преди 40 минути, Julius Decimus написа:

Да е, баш тъй :emoji_smiley-03:

Гледай какво се казва "красив дрифт" при WRC 4  с Fiesta:

И това с копче, като ми каже " hairpin right ". Явно проблемът е не в хардуера, а в софтуера зад волана или в случая клавиатурата. Иначе 208 няма място за сравнение с Fiesta WRC. Просто са различен клас автомобили. Пежо нямат автомобил дори в клас R5, където мощността е леко по-ниска и повечето детайли по автомобила са стандартизирани. Пежо отдавна са вън от световния рали шампионат, като Ситроен ги заместиха с големи успехи. И да, Фиеста наистина е по-различна и от Ситроен и от Фолксваген и от Хюндай, защото колата им е по-жива. Говоря за рали игрите. И точно Фиеста се кара с ръчна добре, за разлика от другите споменати от мен, които имат повече тракция, но са като цяло безлични при каране. 

преди 20 минути, sennheiser написа:

И това с копче, като ми каже " hairpin right ". Явно проблемът е не в хардуера, а в софтуера зад волана или в случая клавиатурата. Иначе 208 няма място за сравнение с Fiesta WRC. Просто са различен клас автомобили. Пежо нямат автомобил дори в клас R5, където мощността е леко по-ниска и повечето детайли по автомобила са стандартизирани. Пежо отдавна са вън от световния рали шампионат, като Ситроен ги заместиха с големи успехи. И да, Фиеста наистина е по-различна и от Ситроен и от Фолксваген и от Хюндай, защото колата им е по-жива. Говоря за рали игрите. И точно Фиеста се кара с ръчна добре, за разлика от другите споменати от мен, които имат повече тракция, но са като цяло безлични при каране. 

Първо играй WRC 2, а после говори глупости къде бил проблемът. Защото въпросната прахосмукачка и Пежо 208 са в един и същи клас - клас S2000, които са 4х4 коли всичките. И с едни и същи настройки разликата в пърформанса на двете коли е огромна - в полза на Пежото.

преди 11 минути, rado84 написа:

Първо играй WRC 2, а после говори глупости къде бил проблемът. Защото въпросната прахосмукачка и Пежо 208 са в един и същи клас - клас S2000, които са 4х4 коли всичките. И с едни и същи настройки разликата в пърформанса на двете коли е огромна - в полза на Пежото.

Ще ме накараш да я инсталирам, но тия стари игри отдавна не са в полезрението ми. Имам WRC 3, която пазя заради рали "България" Това бе единствената година, когато и българско рали имаше в световния рали шампионат.  Но това, дето говориш, са глупости. Мoже да вземеш DIRT 3  и да пробваш Фокуси и Фиести на рали. Няма такова нещо дето твърдиш. 

преди 18 минути, rado84 написа:

Батюха, усещаш ли се какво става в темата ?

Бат Кико е специалист по симулаторите. И аз съм разбира се :P, ама той играе много повече игри. И под специалисти разбирай не най-добрите в света, ами разбираме как работят игрите и настройките на колите, пистите, настилка, температури и други. Отделно дето правим опити, къде успешни, къде не толкова за подобрение на световни рекорди. Ти биеш ботовете на не се знае каква трудност. Никой не те кара да купуваш игрите. Тия ги има, сваляш, инсталираш, караш. Сравняваш време с на бат Кико ралитата. Ся ако кажеш - "Ама какво да играя нещо дето не ми харесва ?" - аа еми....  Сори ама си типичен геймър, добър на всякакъв вид игри, ама в никакъв случай не специалист някъде (поне за рейсърите абсолютно не). Това е от мене. Язък че си 84 набор.

Туй Пежо като е по-бързо с много, пък уж е същия клас автомобил, опита ли се да си обясниш защо така изследвайки играта ? Аз не знам, нямам я.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Аз имам чувството, че Радо, ако така се казва наистина, е попаднал на нещо, дето му допада и не търси други неща. В интерес на истината и аз съм бил така в началото, когато си подбирах игри и коли, казвайки - тая игра става, тая кола не. Обаче с времето разбрах, че чисто и просто всяка игра и всяка кола си имат достойнствата. Вярно, с клавиатура не мога т да се играят всички игри, но и с волан е така - не всички игри тръгват, а и да тръгнат, не винаги играта с волан е това, което очакваш. Обаче за близо година с волан (ей тук съм новобранец, признавам) разбрах, че всъщност много игри могат дас е играят добре с волан и не е задължително винаги вибрацията да определя мнението. По-старите игри са по-постни с моя волан, но се намират игри, които къртят въпреки всичко. А има и такива,, дето не отстъпват на новите. Та ей сега мога да реша да играя The Crew,  а след това да акжем DIRT Rally. Двете игри си имат достойнства, въпреки огромната разлика и в симулацията и в предаването на движението чрез волана. Но и двете мога да играя с кеф и там е разлиакта между мен и човек, който сяда от време на време или който хванал 5 пъти волан и почнал да дава мнения, как волана не става, джойстика не става или клавиатурата не става. И като казах клавиатура, аз съм един от малкото защитници на игрите с клавиатура. Може да погледнете Замунда и да видите коментарите ми през годините, как почти няма игра, дето да съм оплюл заради това, че не можела да се играе с клавиатура. Вярно, в първия момент го има и тоя момент - първото впечатление е някакво, различно от това, с което съм свикнал до тоя момент. Но човек като поиграе игри, не само рейсъри и като разбере какво имат предвид разработчиците, мисля игрите са си ОК, както и колите или управлението на игрите. Изобщо, всичко е до свикване. Аз доста играя и доста свиквам с всички игри, независимо кой жанр са. А да кажа, че рейсър не става...няма да чуете вероятно от мен. Гледам да имам всички съвременни рейсъри, дори да не са симулатори. Единственото ми изискване е камерата да е или от кабината или от предния капак на автомобила. Иначе никога не играя от трето лице. 

Сега...тук почнах да поплювам малко Поршето в Корсата, но истината е, че ако не си давам зор да гоня времена, карането си е добро, Поршето си е добро, настройките са си добри. Има майстори, дето са му намерили цаката по някакъв начин. Евала, признавам ги. Въпросът е, че няма как да си добър в Леката атлетика като цяло. Може да си добър в една единствена дисциплина, но рядко в две или три. Дори на 100 или 200 метра да си добър, на 400 няма как да си. Да не говорим, ако трябва да бягаш маратон или да скачаш нависоко. Та така е и при игрите - добър си като цяло, ама не може да си добър навсякъде.  Аз се опитвам да съм добър на няколко места и де се получава де не, но като цяло това не може да е решението. Знам, че трябва да си хвана една игра и да я разнища от-до, но на практика нямам толкова търпение да се занимавам само с една игра. Случвало се е примерно седмица-две да съм на тема да кажем Raceroom  и някакво събитие онлайн, това дава резултат, но като цяло всичко свършва след тоя резултат. Навремето много съм се занимавал и с GRID 2/Autosport, постигнах времена в десятката от над 1500 участници, но това не ме прави кой знае колко добър в GRID, защото и не се занимавам само с това. Разбира се, готов съм на момента да се състезавам с някой в GRID, само ми дайте два часа за тренировка ;) Тук имаше един, дето искаше да играем GRID 2, ама като се нагласих и го потърсих, така и не се появи да играем. Между другото и дсега да си пусна GRID 2, че много хора я имат, приятелите ми там са доста назад като времена ;) Днес се изненадах, че има един българин, който на Нордсхлайфе бе дал по-добро време от мен, та се наложи да го подобрявам. Евала на човека. Има няколко българи там и 2-3-ма са на ниво, но това не е достатъчно. Иначе да лаем можем много - как играта не ставала и del,  как колите не ставали. Въпросът тук е не дали става играта или колата, а дали с наличните средства, може да се даде най-добро време или поне достатъчно добро. Щото ако някой дава такова време, съгласете се, че да плюем играта или колата е  все едно да плюем някоя красива жена, само защото не ни давала и нямаме шанс да ни даде. Същата работа и с това WRC 2. Добре, ако я намеря, ще я инсталирам и ще пробвам с волан. Тъкмо изтрих 3 игри в очакване 58 GB ъпдейт на Fallout 4. 

То щото WRC 4 е големият симулатор. Ако WRC 4 е симулатор, английската кралица е травестит! В тая боза няма никаква физика, камо ли симулация. Взимаш завои с невероятна скорост, няма никакво съпротивление от страна на пътната настилка... Т'ва е по-голяма аркада от най-аркадното НФС, за което се сетиш.

преди 9 часа, rado84 написа:

То щото WRC 4 е големият симулатор. Ако WRC 4 е симулатор, английската кралица е травестит! В тая боза няма никаква физика, камо ли симулация. Взимаш завои с невероятна скорост, няма никакво съпротивление от страна на пътната настилка... Т'ва е по-голяма аркада от най-аркадното НФС, за което се сетиш.

Извинявай, ама ако си дошъл да се заяждаш, а не да коментираш или да искаш /дадеш някой съвет, спирам да ти отговарям. Според теб каква е разликата между WRC 2  и WRC 4?  Това са едни и същи игри, всяка година актуализирани за новия WRC шампионат. След 2015 година, разработчикът бе сменен. 

И да, WRC 4  може да не е "големия симулатор" както казваш, но WRC 4 е същата оная WRC 2,  която хвалиш. 

2017-02-05_095306.jpg

Milestone  си дадоха зор да оправят графиката чак след излизането на Sebastien Loeb Rally Evo, която реално е най-добрия рали симулатор заедно с DIRT Rally. 

преди 2 часа, sennheiser написа:

Извинявай, ама ако си дошъл да се заяждаш

Пичове, аз съм дошъл да ви кажа че си поръчах симулатора. Да се надявам до 2-3 седмици максимум да дойде с кокпита. Че транспорта му от щатите заради големината ще е с кораб. Ще има и мита ...
Та каква конфигурация на пц-то да му подготвя до тогава е въпроса. И ще може ли да е с три монитора ? Или зависи от играта дали ги поддържа ?
Снощи съвсем случайно разбирам че всички де карат в местния тука шампионат имали симулатори !!! Не че някой е тръгнал да ограничава тестовете на пистата ама там една обиколка излиза средно около 50 долара в най добрия случай.
Пц-то смятам чаркулята без захранване и кутията да ги поръчам от eBay, така че дайте някакви предложения за конфигурация де ще вървят тези игри че до сега съм бил само с лаптопи с готови конфигурации и не много мощни като хардуер.
Поздрави.

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

Пичове, аз съм дошъл да ви кажа че си поръчах симулатора. Да се надявам до 2-3 седмици максимум да дойде с кокпита. Че транспорта му от щатите заради големината ще е с кораб. Ще има и мита ...
Та каква конфигурация на пц-то да му подготвя до тогава е въпроса. И ще може ли да е с три монитора ? Или зависи от играта дали ги поддържа ?
Снощи съвсем случайно разбирам че всички де карат в местния тука шампионат имали симулатори !!! Не че някой е тръгнал да ограничава тестовете на пистата ама там една обиколка излиза средно около 50 долара в най добрия случай.
Пц-то смятам чаркулята без захранване и кутията да ги поръчам от eBay, така че дайте някакви предложения за конфигурация де ще вървят тези игри че до сега съм бил само с лаптопи с готови конфигурации и не много мощни като хардуер.
Поздрави.

Ами първо честито за леко промененото ти мнение относно симулаторите и това, има ли той почва при Хамилтън или не. 

Относно трите монитора...всеки уважаващ себе си симулатор ги поддържа. 

Относно хардуера мога да дам някакъв съвет, но без да търся части в ebay. Все пак тук най-важни са процесор и видеокарта. Ако ще караш сам на пистата, не ти трябва кой знае какъв процесор. Видеокарта каквато си избереш над 150 долара, стига да е и последен модел, а не нещо старо на няколко години, ама с висока цена. RAM  памет пак каквато намериш в количество 2х8GB.  Трябва и едно що годе сносно захранване, за предпочитане над 60-70 долара. Абе...ако пуснеш една тема в подфорума за конфигурации, ще ти предложат предполагам нещо сносно. Изключвам разни лапешки истории за псевдо конфигурации. 

Между другото какво поръча? 

ПП: Сега да не си помислиш, че за 1000 лева ще вземеш идеалната конфигурация. Не, но пък не е проблем и с такава да играеш симулатори. Просто се намалят графичните настройки. Вече ако искаш максимум качествена картина, ще трябват доста повече пари, най-вече за видеокарта. Ако искаш и да се състезаваш с ботове, пак ще ти трябва по-скъп процесор. А ако искаш да играеш на по-висока резолюция, за да си личат по-добре дребните детайли,тук вече ще ти трябва видеокарта не за 150 долара, а за 700-800.

Между другото какво поръча? 

c6885bce49bef31ca3e00df7327ca22c.jpg
9b2aefbed0bdb0084b710f9496558716.jpg
и това си взех за реалната бегачка
8db82c55dbb04a9ee511213e1e0a3933.jpg

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
преди 8 минути, sennheiser написа:

Относно хардуера мога да дам някакъв съвет,

Бат Кико, направи му конфиг направо.

Аз и преди споменах, има 3-ма човека разбиращи добре. Томигън, бат Кико, Наруто. Всички други са за пас. Не, че няма и други свесни от другите раздели, но те не пишат в конфигурации темите.

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

Пц-то смятам чаркулята без захранване и кутията да ги поръчам от eBay

От Ебай ако ще търсиш готов компютър, аз съм навит да търся с тебе. Ако на части, другите да се изкажат първо.

Замисли се дали искаш задължително 3 монитора, или предпочиташ 1 по-голям. За 3 се иска по-сериозно видео.

преди 2 минути, Julius Decimus написа:

Замисли се дали искаш задължително 3 монитора, или предпочиташ 1 по-голям. За 3 се иска по-сериозно видео.

Ми като ще е гарга да е рошава. Три монитора ми се види по добре. Колко инча е препоръчително да са мониторите ? Аз виждам добре и на малки. Тоест 15 инчовия на лаптопа от 50-60 см далечина ми е идеален. От близко ми откриха 2 диопъра за четене.

преди 4 минути, BMW Маниак написа:

Ми като ще е гарга да е рошава. Три монитора ми се види по добре. Колко инча е препоръчително да са мониторите ? Аз виждам добре и на малки. Тоест 15 инчовия на лаптопа от 50-60 см далечина ми е идеален. От близко ми откриха 2 диопъра за четене.

Уау. Аз за проба си сложих 32 инчовия телевизор на 50 сантиметра пред носа и да ти кажа, колата сама влизаше в завоите ;)  Иначе играя на 23 инчов и затова не мога да нацеля пътя доста често. Пуснах се на 32 инча и все едно карам истинска кола по истински път в мащаб 1:1 Да ти кажа, това е за предпочитане. Представи си, че тоя волан все пак се върти почти на същите градуси като истинския, а автомобила ти трябва да нацелва 10 сантиметра път. Как да стане? Или айде, да не са 10 сантиметра, ами 20-30. Все тая.

преди 3 минути, sennheiser написа:

Уау. Аз за проба си сложих 32 инчовия телевизор на 50 сантиметра пред носа и да ти кажа, колата сама влизаше в завоите ;)  Иначе играя на 23 инчов и затова не мога да нацеля пътя доста често. Пуснах се на 32 инча и все едно карам истинска кола по истински път в мащаб 1:1 Да ти кажа, това е за предпочитане. Представи си, че тоя волан все пак се върти почти на същите градуси като истинския, а автомобила ти трябва да нацелва 10 сантиметра път. Как да стане? Или айде, да не са 10 сантиметра, ами 20-30. Все тая.

На телевизор става ли ? Навремето бях чувал че имали лоши графики ама беше отдавна. Ако става на телевизори моя си е баш 32 инча и мога да започна с него и да преценя дали ми трябват още.

преди 3 минути, BMW Маниак написа:

На телевизор става ли ? Навремето бях чувал че имали лоши графики ама беше отдавна. Ако става на телевизори моя си е баш 32 инча и мога да започна с него и да преценя дали ми трябват още.

Моя телевизор е 1366х768 и на 50 сантиметра пред носа ми е много зле като картина. Доста е размазана.  Аз говоря за големина, че когато пътят е голям, се кара по-лесно и по-точно насочваш колата. Но монитора си е монитор и качеството е много по-високо. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.