Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

И едно постижение, което почти ме разплака. Защо? Защото тия, които гонех, бяха с доста добри обиколки. Наложи се два дена да търся точните настройки, а когато разбрах, че съм ги намерил, се наложи да оптимизирам нещата. 

Благодаря на тия, които ме подкрепят по някакъв начин, било то с някое плюсче или съвет!  Оценявам всичко много високо!  Надявам се и други да се запалят като мен по симулаторите, били те Assetto Corsa, Project Cars, Raceroom, DIRT Rally  или други. Мечтата ми е да си имаме някакво българско отборче...дето да бие всяко чуждо отборче ;) Знам,, че е почти не постижимо, гледайки и чуждите отборчета колко са запалени, но все пак... във F1  има 22 болида и толкова редовни пилоти. В други шампионати пак горе долу толкова. Чудя се, де са останалите, дето могат да карат. Явно никъде. 

Днес ми правеше кеф с Фиестата си да дърпам ръчната в завоите на снега. Невероятно е, как това помага зимата. Някой може да си помисли - ха, ръчна, значи гъзарски истории. Не е точно така, ако се налага да обърнеш на 180 градуса или да се изнесеш бързо. На сухо не става, ама на сняг си е направо необходимост. Знаеш какво прави колата, действаш. 

Та който иска да се научи да кара, нека си взема Форд, хаха, а не БМВ, дето зимата и на 5 метра не може да мръдне от гаража. Да,, бих си взел BMW  или Mercedes, ама извинявайте, във всекдневието не това е колата.  Няма да спра да повтарям, че Форд е най-добрия автомобил за българина. За гъзарите не. Няма какво да се гъзариш с един Форд, но има какво да покажеш на останалите :P

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

преди 10 часа, sennheiser написа:

И едно постижение, което почти ме разплака. Защо? Защото тия, които гонех, бяха с доста добри обиколки. Наложи се два дена да търся точните настройки, а когато разбрах, че съм ги намерил, се наложи да оптимизирам нещата. 

Благодаря на тия, които ме подкрепят по някакъв начин, било то с някое плюсче или съвет!  Оценявам всичко много високо!  Надявам се и други да се запалят като мен по симулаторите, били те Assetto Corsa, Project Cars, Raceroom, DIRT Rally  или други. Мечтата ми е да си имаме някакво българско отборче...дето да бие всяко чуждо отборче ;) Знам,, че е почти не постижимо, гледайки и чуждите отборчета колко са запалени, но все пак... във F1  има 22 болида и толкова редовни пилоти. В други шампионати пак горе долу толкова. Чудя се, де са останалите, дето могат да карат. Явно никъде. 

Днес ми правеше кеф с Фиестата си да дърпам ръчната в завоите на снега. Невероятно е, как това помага зимата. Някой може да си помисли - ха, ръчна, значи гъзарски истории. Не е точно така, ако се налага да обърнеш на 180 градуса или да се изнесеш бързо. На сухо не става, ама на сняг си е направо необходимост. Знаеш какво прави колата, действаш. 

Та който иска да се научи да кара, нека си взема Форд, хаха, а не БМВ, дето зимата и на 5 метра не може да мръдне от гаража. Да,, бих си взел BMW  или Mercedes, ама извинявайте, във всекдневието не това е колата.  Няма да спра да повтарям, че Форд е най-добрия автомобил за българина. За гъзарите не. Няма какво да се гъзариш с един Форд, но има какво да покажеш на останалите :P

Айдееее пак изказване наизуст. Това че турбогъзарите с БМВ-та на по 100  години с 2х2 (2 летни, 2 зимни) гуми не могат  да ги карат,не прави колата лоша, още по-малко неподходяща за зимата.Задавали са ми съвсем сериозно въпрос в България,къде ми е торбата с пясък в багажника,защото иначе не мога да мръдна на един метър с това задно предаване.И това от човек каращ също БМВ.

И аз с Хюндая на жена ми трябва да дърпам ръчната за да взема както трябва завой. С БМВ-то просто подавам газ....Този спор в България с "предното си е предно" датира от времето на москвичите и жигулите. В съвременния свят нещата са по-различни и много зависи.

Оня ден един колега и той ми вкара реплика ,че няма да си тръгна от паркинга както е заваляло. Излязох си като пич и си се прибрах.И между другото карам си БМВ-то с летни гуми и не само вие в България имате много сняг........Просто бутам копчето в позиция "Eco pro",защото не захапва така рязко като подадеш повече газ и няма никакъв проблем.А на лед така или иначе нищо не важи-нито предно нито задно, нито летни нито зимни гуми. И Кико,преди да тръгнеш да ми вадиш вода от 100 кладенеца ,само да ти напомня,че имам сравнително нови коли и с предно и със задно предаване а и ако си забравил си изкарвам хляба по пътищата.Налагало ми се е да се върна с микробус със предно предаване след 10 км защото не можа да качи баир и да отида с първото ми БМВ(със зимни гуми) с един колега да вземем нова кола от автокъща на 120 км почти непочистен сняг рано сутринта. Така че митове ,легенди и закачки пред някой дето не го е пробвал и не знае за какво става на въпрос. Ако вече те е яд нещо на хората ,каращи БМВ и Мерцедес е друга бира,но това няма нищо общо с качеството на колите.

Ако питаш брат ми ,най-добрия автомобил за зимата е Сузуки Витара,защото минава навсякъде с него......

Без лоши чуства,но това е типичното кръчмарско изказване от България, и то най-често от хора ,които никога не са карали подобна кола.Не казвам ,че и ти не си, но ми омръзна всеки път едно също като прибера зимата."Малеее ,как си минал толкова километри с тая кола - направо ти съчуствам.Тя не може да мръдне зимата...":angry:

Бат Кико, офтопик.

Не веднъж съм казвал  - симулаторите готини, но тука във форума няма интерес към тях понеже са скъпи. Играта тряя се купи, волана също. Само по себе си може да се играе с всеки, но като цяло твоя е каквото трябва за добра игра.

Писал съм на един познат, дал съм му златния банан на PCars от тоя другия сайт (да не пишем да създаваме излишна работа на Капитана). Та...човека има 2 волана - г25 и 27. Тая версия на играта - Game of the year Edition, Златната версия тъй да наречем не се различава много от тая дето имаме мисля. Дал съм му твой клипове да пробва за време. Само дето те са шутър манияци, пък и такива добри времена го деморализират...:). И все пак...ще го пратя в случай че пробва и направи клип.

За колите Форда добра марка. Астъна е мъжка кола за мене, но никога няма да си купя такава. БМВ-то никога не са ме радвали. Та...за мене са коли за недорасли тинейджъри. Томигън да не се обижда. Знаем, че ползвана от когото трябва и експлотирана добре няма проблем.

От всекидневните коли може би бих избрал Мазда. Радва с иновационни екстериор/интериор, а и това е мисля една от първите марки вкарала автоматизация в производствения процес преди 30-40 години. Алфа Ромео също готино. Много пъргави коли като цяло, независимо от модела. Предавателните числа на скоростите са добре направени.

Мерцедеса е окей, ма и те лъжат тук-таме. AMG серията с 6.3 мотор харчело 10-11 смесено....ей....:D Но определено имат добри неща.

PS: И ако тръгнете да пишете за разход да кажа от сега, че няма смисъл да се сравнява. Горивото при Томигън е по-калорично, а също и е по-чисто.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Да не се отклоняваме много от темата - по принцип не ми пука каво си мислят хората, но с това изказване Кико се приравни с дървените философи,дето си нямат хабер от понятие. А аз не мисля ,че той е такъв.

Ето по темата, докъде го докарах днес. Мога обаче едва от вчера да се пробвам изобщо,защото снощи събрах всички предмети,които ми трябват. Имам много да оптимизирам - тея на първите места са по на 85 ниво рифт а аз до 73.Но иначе върви добре де,довечера се хвърлям да вадя последните % от екипа и да си дигам камъните,че оказват голямо влияние.

k9gvj_Prv8jfqRjDnjDEA6IoQep4yHKPO4Kz80H3

Това е класацията за Европа за моя вид герой. Показват се само първите 1000 места.

преди 5 часа, Tommygun написа:

Айдееее пак изказване наизуст. Това че турбогъзарите с БМВ-та на по 100  години с 2х2 (2 летни, 2 зимни) гуми не могат  да ги карат,не прави колата лоша, още по-малко неподходяща за зимата.Задавали са ми съвсем сериозно въпрос в България,къде ми е торбата с пясък в багажника,защото иначе не мога да мръдна на един метър с това задно предаване.И това от човек каращ също БМВ.

И аз с Хюндая на жена ми трябва да дърпам ръчната за да взема както трябва завой. С БМВ-то просто подавам газ....Този спор в България с "предното си е предно" датира от времето на москвичите и жигулите. В съвременния свят нещата са по-различни и много зависи.

Оня ден един колега и той ми вкара реплика ,че няма да си тръгна от паркинга както е заваляло. Излязох си като пич и си се прибрах.И между другото карам си БМВ-то с летни гуми и не само вие в България имате много сняг........Просто бутам копчето в позиция "Eco pro",защото не захапва така рязко като подадеш повече газ и няма никакъв проблем.А на лед така или иначе нищо не важи-нито предно нито задно, нито летни нито зимни гуми. И Кико,преди да тръгнеш да ми вадиш вода от 100 кладенеца ,само да ти напомня,че имам сравнително нови коли и с предно и със задно предаване а и ако си забравил си изкарвам хляба по пътищата.Налагало ми се е да се върна с микробус със предно предаване след 10 км защото не можа да качи баир и да отида с първото ми БМВ(със зимни гуми) с един колега да вземем нова кола от автокъща на 120 км почти непочистен сняг рано сутринта. Така че митове ,легенди и закачки пред някой дето не го е пробвал и не знае за какво става на въпрос. Ако вече те е яд нещо на хората ,каращи БМВ и Мерцедес е друга бира,но това няма нищо общо с качеството на колите.

Ако питаш брат ми ,най-добрия автомобил за зимата е Сузуки Витара,защото минава навсякъде с него......

Без лоши чуства,но това е типичното кръчмарско изказване от България, и то най-често от хора ,които никога не са карали подобна кола.Не казвам ,че и ти не си, но ми омръзна всеки път едно също като прибера зимата."Малеее ,как си минал толкова километри с тая кола - направо ти съчуствам.Тя не може да мръдне зимата...":angry:

Ела ми нагости сега, зимата с БМВ-то  и ще те питам как с летните гуми ще изкачиш 20 метров баир до нас. Друг изход няма. Така направиха нещата, че за да излечеш от нашите улици, трябва непременно да изкачваш баири.  Споменах това БМВ, защото точно вчера един с пета серия, предния модел, го тегли първо един джип  на заден ход, за да го изкара от преспите, дето се бе окопал, а след това мина 5 метра на другия баир и там остана. Зад него се образува малка колона. За щастие бях последен, дадох малко назад и газ през преспите, дето теглиха БМВ-то. Фиестата просто не и направиха впечатление преспите, а БМВ-то така бе разхвърляло снега... После на връщане гледам пък Мерцедес , закъсал в съседния баир, а човека извадил лопатата и разрива зад него. Не знам с какви гуми бе това БМВ, може и с летни да е било. На мен ми се е случвало с летните при съвсем лек сняг преди 9 зими със старата кола, да мина точно два метра по тоя баир и обратно, да слагам вериги. И аз тарикат като теб, че зимни гуми не ми трябват, ама като слагах един час вериги и след това карах седмица с тях, че махна ли ги, трудно пак ще ги сложа, си купих зимни гуми.  Миналата зима бе валяло дъжд, през нощта замръзна и познай. Ни летни, ни зимни гуми помагат. Минах 5 метра по баирчето, колата спря, опитах се да спра, но тя си тръгна назад и настрани. Само се молех да не закача бордюра, докато стигна до долу. Та всичко зависи от много неща, но да карам с летни гуми тук, абсурд. Първата зима с предната кола така карах цяла зима из Родопите и Стара Планина, но тогава и цяла зима сняг не падна. Ама нали ти викам, втората година тарикат като теб с летни гуми и 2 метра, не повече в баира. 

А относно коментара ми за Фиеста...аз го свързах с темата, в която пиша. А именно някои мои рекорди. Тоест, прявя връзка между човек с Форд и рекорди, както и човек с БМВ и рекорди. Просто ги няма ;) Бъзикам се, то и поста ми бе бъзик снощи за Фиестата и БМВ-тата ;) Честно, досега тая зима ни веднъж не съм закъсал, а на работа примерно паркирам в преспи, пред нас също не е почистено добре и сняг много, но тая кола ни веднъж не закъса със 7-8 годишните гудиърки отпред. Другата зима мисля да ги сменям, ще видим с какви. С тия гуми карах и предната Фиеста 3 години, с тая вече пета зима.  Време им е, най-малкото щото гума се сменя максимум на 5 години. 

БМВ казах, че няма да купя, щото първо, Форд имат по-добрите коли и второ,, БМВ е доста по-скъпо. Няма как да избера примерно някое БМВ пред Мустанг с V8  мотор и две врати. По- скоро колебанието ми винаги е било Мустанг или Focus RS. Няма такъв Форд МанЯк  като мен, ни тук, ни в БГ :P

Така, че не се заяждайте с Фордовете ми, щото на Форд реално съм се учил да карам в тия игри и това достатъчно добре говори за Ford :P Хаха. Макар, че честно казано, навремето почнах с Порше 968...пардон, ЗаЗ 968М  с V4 мотор, въздушно охлаждане и надпис като на капака на Порше. Малко като китайците...ама карай.  Та за мен има още един автомобил - Porshe. Нито Ферари, нито Макларън, нито разните му английски Астъни и тем подобни, ме кефят толкова, колкото новите и стари поршета. Имам предвид първото 911. Супер е като форма и звук! Следващите Поршета бяха зле в повечето случаи, но последните просто са върха, собено онова лимитирано 911R, с което пуснах едно клипче тук на Brand Hatch  в Assetto Corsa. Върха е. А да, другото дето ме кефи, е BMW E30. Може би донякъде сегашното BMW M2, но с уговорката, че леко формата му отпред е объркана. От по-старите, естествено любимеца ми 635i. На работа имаше едно такова около месец и му се любувах всеки ден като минавах покрай него. Да не забравя и 2002 Turbo. М1  не ме кефи много, щото формата му е малко отнесена спрямо тогавашната гама на BMW. Може би тук трябва да добавя и 3.0 CSL Hommage, което няма да се появи, но което  е просто истинско БМВ!

Толкова за БМВ-тата, които ме кефят и които може би никога няма да купя, освен някое E30.

преди 6 часа, Julius Decimus написа:

Бат Кико, офтопик.

Не веднъж съм казвал  - симулаторите готини, но тука във форума няма интерес към тях понеже са скъпи. Играта тряя се купи, волана също. Само по себе си може да се играе с всеки, но като цяло твоя е каквото трябва за добра игра.

Е аз бях запален преди десет месеца и с клавиатура, не волана е проблем. Проблемът е и в игрите, които се появяват, както и липсата на сериозна интрига там. Няма я примерно GRID, дото имаше поне 20-30 много добри дрифтъри онлайн и с които се хапехме всеки ден. И тогава едва ли някой е играел с волан - 2007-2008-ма година. Въпросът е, че примерно в една Корса няма тръпка. Говоря за офоциалната игри. Ти ми даде някои допълнения, като онова за калсациите по време, но те през 1-2 месеца ъпдейтват приложението и често нулират класациите. И пак отново. Тия от RRRE  също нулираха скоро класациите, когато нулираха и тия на PCars. Е не става така! Как човек да се навие да кара, като след седмица името му може изобщо да го няма? Никак!!! Някак си нещата са сбъркани. Дори тия онлайн състезания са някак си за избрани. 

Едно е да си първи от 10, друго е да си първи от 100,, трето е да си 50-ти от +100 000, половината от които чийтъри. Няма го това съвсем просто нещо - класациите, докато просто се разкарваш по пистата, а не специално да пускаш hotlap  или там каквото имат игрите. При Корсата е хубаво, че е без значение в какво състезание поставяш рекорда си, пак се записва. Само че това не е официално за играта и само малцина знаят!!! Да вземем един GRID 2. Там караш кариерата, записва ти се време. Събират се 200 000 времена и гледаш къде си. При тия симулатори казах какво имам - почти нищо. Затова трябва да си избирам къде да карам, какво време да гоня и така нататък. Ето, вчера и оня ден карам с един стар Мустанг в RRRE. Бих ги мисля секунда и 2 десети, но като си погледнах карането, не ми хареса и не записах клипа. След това пак се пуснах, подобрих времето си, хареса ми долу горе карането ми, записах си клипа, но пак го има онова - липса на конкуренция. А в Корсата не бе ли същото с онова 911R? Някак си нещата са сбъркани в самите игри. Сигурно разработчиците си имат приоритети, срокове, възможности...но това убива игрите!

За колите Форда добра марка. Астъна е мъжка кола за мене, но никога няма да си купя такава. БМВ-то никога не са ме радвали. Та...за мене са коли за недорасли тинейджъри. Томигън да не се обижда. Знаем, че ползвана от когото трябва и експлотирана добре няма проблем.

Всеки си има предпочитания, това ми е ясно. Аз на Тишо не веднъж съм казвал, че харесвам БМВ и сега пак му казах. Не всичко естествено, както и не всеки Форд. Сега да ме накараш, Ka  няма да взема посмъртно. Ecosport като се появи преди години по снимките, изглеждаше добре, но това е бразилска разработка, сглобка в Индия! Посмъртно и тая кола няма да си вземе. Както разбира се и някое Turneo  от Турция. От Турция никога кола!!!! Първото дето питах за Фиестата бе, къде се произвежда. Ако бе в Турция или Испания, изобщо нямаше да си купя тоя автомобил! Второто важно нещо при избора ми, след като разбера къде е произведена колата, е дали ми е удобно зад волана. От там нататък другите неща са маловажни. 

От всекидневните коли може би бих избрал Мазда. Радва с иновационни екстериор/интериор, а и това е мисля една от първите марки вкарала автоматизация в производствения процес преди 30-40 години. Алфа Ромео също готино. Много пъргави коли като цяло, независимо от модела. Предавателните числа на скоростите са добре направени.

Тук напълно се припокриват мненията ни. Фен съм и на Мазда. Сега на работа гледах пак новата CX5...супер ми харесва като дизайн. Също така си викам, ако спечеля парички отнякъде, една Алфа Джулия с 510 коня, автомобил на Топ Гиър  за миналата година. малко предницата не ми понася с тая голяма маска, но става. Също така се замислих за едно Мазерати Levante, както и за една Alfa Stelvio. Нещо повдигнатите автомобили отдавна са ми присърце, макар че се чудя, как ще карам подобен автомобил при положение, че обичам да завивам. И там се боря със себе си - голямо и удобно за кокалите ми или малко и пъргаво за ума ми. 

Мерцедеса е окей, ма и те лъжат тук-таме. AMG серията с 6.3 мотор харчело 10-11 смесено....ей....:D Но определено имат добри неща.

Ти гледай новия E63 AMG  какво прави на пистата ;) 

преди 4 часа, Tommygun написа:

Да не се отклоняваме много от темата - по принцип не ми пука каво си мислят хората, но с това изказване Кико се приравни с дървените философи,дето си нямат хабер от понятие. А аз не мисля ,че той е такъв.

Навремето "философията" бе любимия ми предмет в университета. Обаче веднъж ни дадоха контролно или както му се викаше. трябваше да пишем нещо си, обаче аз като дървен философ, писах каквото мисля. Щото все пак "философия" означава наука за мисленето. А при една такава наука трябва да мислим сами с главите си, нали? Щото ако прочетеш философите ще видиш, че няма един с един да се покриват. И точно щото писах това, което смятам за добре, ми писа 5. Ядосах се, щото на ония, дето преписаха Ницше от лекциите и учебниците им писа 6. Както и да е, почнах да споря с нея, какво е това философия. Тогава ми стана ясно, че може да се говори едно в тая държава и изобщо по света, но се иска съвсем друго. Че и в тоя форум и тема е така. Трябва да се лигавя, да говоря, каквото трябва, да не си изтърва езика, за да съм добричък. Ама кажа ли кво мисля...не, така не става. демокрация ли? Напротив. По-голям тоталитаризъм от днешния световен ред няма!!!

Писал съм на един познат, дал съм му златния банан на PCars от тоя другия сайт (да не пишем да създаваме излишна работа на Капитана). Та...човека има 2 волана - г25 и 27. Тая версия на играта - Game of the year Edition, Златната версия тъй да наречем не се различава много от тая дето имаме мисля. Дал съм му твой клипове да пробва за време. Само дето те са шутър манияци, пък и такива добри времена го деморализират...:). И все пак...ще го пратя в случай че пробва и направи клип.

Кои клипове му даде? Ако е с Фокуса, може ;)   Аз пак казвам, дай конкуренция, да се състезаваме за време. Като няма конкуренция, може дадено време да ми/ти се струва добро, ама само след седмица някой да те бие яко. Това деморализира наистина, но не и ако знам, че няма конкуренция. Тук не знам пуснах ли клипа с Мерцедес 190E, май го пуснах, но точно там бях първи с една Omega. Нарочно карах с тоя автомобил, бих яко и BMW-та и Mercedes-и  и Мустанги ( :P ), но сега влизам и вижда, че съм вече на четвърто място. Затоева и се хванах да ги бия с Мерцедеса, щото това е победителят в DTM  през 1992-а  и не подобава водещия в класацията да е с BMW ;) 

преди 23 часа, sennheiser написа:

Та за мен има още един автомобил - Porshe. Нито Ферари, нито Макларън, нито разните му английски Астъни и тем подобни, ме кефят толкова, колкото новите и стари поршета. Имам предвид първото 911. Супер е като форма и звук! Следващите Поршета бяха зле в повечето случаи, но последните просто са върха, собено онова лимитирано 911R, с което пуснах едно клипче тук на Brand Hatch  в Assetto Corsa. Върха е.

Добре.

Може би тук трябва да добавя и 3.0 CSL Hommage, което няма да се появи, но което  е просто истинско БМВ!

Това, както и много други ги има като мод за Корсата. Аз имам 250gb коли. И около 45gb писти. Някои дето не карам съм изтрил, но пък ги имам на външен диск архивите. Ако спреш да мислиш, че ти чупят играта, дай да ти пратя (не всичко естествено, 300gb малко зор). Сега...физиката не е правена от разработчиците на Корсата, дето ходят по колите на живо....но...e, интериора е докаран и прави кеф да си караш. А и някои са много добре направени. Ще се учудиш. Все пак аз знам какво говоря и съм сигурен, че ще ти харесат.

Всеки си има предпочитания, това ми е ясно.

Важното е че нямаш нищо против Астъна ;). Пък и съм сигурен - ако ти дават безплатно Астън, какъвто и да е, ще предпочетеш пред BMW M-серия (което и да е, освен на един охотник ще му дойдат добре някое от тия X-серията).

Също така си викам, ако спечеля парички отнякъде, една Алфа Джулия с 510 коня, автомобил на Топ Гиър  за миналата година. малко предницата не ми понася с тая голяма маска, но става.

Това е доста скъпо. 2-3 пъти повече от Фиеста нова.

Също така се замислих за едно Мазерати Levante

Тия са готини, но тая марка е леко дамска за мене. Без обид. :P

Трябва да се лигавя, да говоря, каквото трябва, да не си изтърва езика, за да съм добричък.

Абстрахираш се и игнорираш.

Ама кажа ли кво мисля...не, така не става. демокрация ли? Напротив. По-голям тоталитаризъм от днешния световен ред няма!!!

Тъй, тъй.

преди 22 часа, sennheiser написа:

Кои клипове му даде? Ако е с Фокуса, може

Дал съм и Фокуса и Мерцедеса. Той пробва на Нюрбургринг, ама беше 2 секунди назад. Даже пусна стрим човека да гледам. Ама кара 1 час и му омръзна. Прибра волана и ги запука на онова Survarium. Имаш и на него клипове отпреди 2 години. Трябва повече време да опити, пък аз имам съмнения че волана му нещо не е настроен. С хилядите опции в PCars си е направо предизвикателство.

преди 5 часа, Julius Decimus написа:

Дал съм и Фокуса и Мерцедеса. Той пробва на Нюрбургринг, ама беше 2 секунди назад.

Аз с Мерцедеса изобщо не съм се напъвал. Единствено съм се напънал яко с Фокуса в Монако и на Sonoma. Също Мегана разработих малко повече в Монако, ама и то не е много напъване. Ако съм се напъвал за нещо, то това е на първо място Sonoma  и на второ Monako  или както му викат в PCars.  Mercedes-a  го подкарах на N\rburgring, защото около Нова Година ми се въртеше една идея да сравня обиколките на Nurburgring  с тоя Мерцедес при игрите Assetto Corsa, Project Cars и Raceroom. И знаеш ли какво се оказа? Оказа се, че Мерцедеса е почти еднакво бърз на Project Cars  и Raceroom,  но при Assetto Corsa  изоставаше с 5 до 10 секунди. Сега мога да ти кажа и точно колко, но не това е важно. Затова като се замислих, може би тоя Мерцедес при Корсата не е шампионския от DTM 1992,  а някоя шосейна версия. Това и ме отказа да ги сравнявам.  А ако става въпрос за Focus-a  на Nurburgring, дето и ти игра, то там постижението си го подобрих със 0.160 сек. някъде и бе 2.15.025. Бях се заканил да смъкна под 2.15,  но тогава се отплеснах с други работи - тестове и така нататък. Аз ти казвам, това постижение от около 2.15  е много добро, колкото и хора да карат с тоя Фокус на тая писта. Поне така мисля. 

И сега да ви открехна малко за тренировъчната ми кола ;). Сложил съм гумите за дрифт:

2017-01-11_181058.jpg

Дано се появи снимката, че тия дни има някакви проблеми.

Днес бе  ден за фитнес. Рина колата, рина около колата, рина на работа да си направя място, паркинга, дето е безплатен и дето паркирам никой не минавал, а иначе там спират поне 100 автомобила...

Отивам на работа, виждам само един Форд - моя. След час два дойдоха и няколко служебни Дачии. Най-големия майтап бе, че шефа ми, дето е под собственика, го докараха със служебна Дачия, иначе от Пежото си не слиза. Не е могъл да изкачи малко баирче от гаража под блока му. Ама кой да разчисти на тузарите, дето са се събрали мързел до мързел и всеки гледа да прецака съседа си :P

Най-големия ми шеф пък дойде с един тон сняг върху Беемвето си X5,  та кара охраната и шофьорите да му почистват колата. Кво да кажа. Абсолютно родна българска картинка. Фордовете работят, циганите и те ринат ( край нас изринаха циганите, евала), родните ни капиталисти в паника, че не могат да мръднат с кошниците си. Хубаво, че повечето от тях предвидливо са купили 4х4 БМВ-та. Доколкото съм чел статистики, може би 90% от продадените БМВ в България са 4х4. Страх лозе пази.  Днес влизам при колегите и викам - Еах му мамата, само Фордовете работят зимата! Е, после се появи и един с Опел Вектра, та добавих и Опел към картинката. Както и Дачиите разбира се. Направо не мога да повярвам, че паркинга докато нямаше сняг, едва се намираше някакво крайно място по обяд, а днес ни един не бе паркирал там! То и няма къде на друго място да паркира де. Сутринта пак някакъв ми препречил пътя, ама то от лош шофьорлък, не от кола. Най ме изкефи обначе, когато тръгвайки от място с Фиестата, изкачих баира без проблем, само с 2 по-силни превъртания на места.  Абе...Форд не работел зимата...по-скоро мозъците на някои не работят зимата. Напълних му днес до дупка резервоара, пък да закъсвам, бензин имам.  Голяма машинка е това Фиестата с 2 врати. Има си дори и истинска ръчна спирачка ;). Не мога да си представя колта ами да е с електронна спирачка. Ще издивея и само заради това няма да си купя тая кола. Ръчката си е ръчка. По 5 пъти ако трябва я чуквам леко в завой и колата си влиза в пътя. Както ни учиха в клипчетата на WRC 5  и мисля имаше нещо по въпроса в клипчетата на DIRT Rally. После симулаторите обърквали шофьора. Сигурно объркват некадърния шофьор, не знам. По-скоро некадърния компютърмен, дето н еможе да си настрои игрите, волана и педалите. Не че аз мога от раз, ама поне няма игра, дето да не съм я настроил така, както искам. После може да губя настройките след някоя преинсталация, но след тоева наново. 

Днес гледам няколко пишлемета с две БМВ-та - стари петица и E36. Единия отпред сече пътя, сучи задница на колега шофьор, караш пред мен, другия зад мен. Показах му как и Фиесатта сучи задница в завоите, а не само неговото БМВ. Мисля да направя едно клипче, как се правят слънца с предно, но не знам, дали ще ми се отвори празно пространство и някой, дето да ме снима.  Иначе може да го покажа в игра като Sebastien Loeb Rally Evo,  дето има и като моята Фиеста, макар и по-мощна.  Хубавото е, че на сняг нещата се изравняват и почти нищо не зависи от мощността. 

Това е доста скъпо. 2-3 пъти повече от Фиеста нова.

Е то това евтино. По-скоро трябва да е 5 Ф

Това, както и много други ги има като мод за Корсата. Аз имам 250gb коли. И около 45gb писти. Някои дето не карам съм изтрил, но пък ги имам на външен диск архивите. Ако спреш да мислиш, че ти чупят играта, дай да ти пратя (не всичко естествено, 300gb малко зор). Сега...физиката не е правена от разработчиците на Корсата, дето ходят по колите на живо....но...e, интериора е докаран и прави кеф да си караш. А и някои са много добре направени. Ще се учудиш. Все пак аз знам какво говоря и съм сигурен, че ще ти харесат.

иести ;) Иначе Алфата ме кефи. За Мазератито какво да ти кажа. То и Фиеста я смятат за женска кола, но гледай рекламите:

2017-01-11_175435.jpg

2017-01-11_180231.jpg

Бившата като и пратих тая снимка, след като се бяхме разделили вече, ме пита - това ти ли си? Хаха. Верно, че леко прилича на мен, ама чак пък толкова... Толкова за Мазератито. За мен пък женска кола е БМВ 4х4. Мъж никога не би си купил такава, освен ако не е джип. Шефката има такова 4х4 де...БМВ с детска седалка отзад. Като видя такова и не знам какво ми става :P

Благодаря за предложението, но не случайно играя симулатори. Надявам се все някой да е симулирал истински. По принцип мразя да играя всякакви модове, не само на рейсъри, а и на шутъри. За мен това е някакъв вид гавра с разработчика.  Преди няколко месеца забраниха модовете за F1 и това бе правилно решение. 

ПП: Гледам пак не ми се виждат снимките. Писна ми. Добре, щом трябва да е сложно, нека е сложно.

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

преди 6 минути, sennheiser написа:

Благодаря за предложението, но не случайно играя симулатори. Надявам се все някой да е симулирал истински. По принцип мразя да играя всякакви модове, не само на рейсъри, а и на шутъри. За мен това е някакъв вид гавра с разработчика.  Преди няколко месеца забраниха модовете за F1 и това бе правилно решение. 

Добре е. Да пратя 2-3 коли пък ти ще пробваш и ще кажеш дали са майтапчийски ? Нищо няма правиш, само разхивирваш. 

преди 3 минути, Julius Decimus написа:

Добре е. Да пратя 2-3 коли пък ти ще пробваш и ще кажеш дали са майтапчийски ? Нищо няма правиш, само разхивирваш. 

Добре, прати. 

Сега да направя архива и да го кача. Като е готово давам линка. Акаунта е мой, така че никой друг няма да има линка.

преди 49 минути, sennheiser написа:

Добре, прати. 

5 коли - Фокус (специално), BMW M1 1980 Turbo, Mercedes C63 AMG, BMW Hommage (това е с извънземен интериор, ако не та радва пробвай другите 4, винаги може го изтриеш), Gumpert Apollo. Май стигат като за тест. Имат и различни цветове, та може си сменяш. Gumper-а например има 10-15 отбора скинове.

Сега, къде се разхивират и как:

1. Теглиш архива -  https://mega.nz/#!1cUXBZgb!uvCiZyeq3sO8A5Suvcs3hAe5V3iJIPwp0kcSm87th4s

2. Разхивираш в - X:\Spiele\steamapps\common\assettocorsa\content\cars - директорията на играта, content и cars.

3. Пускаш играта и си търсиш колите. Мерцедеса при Мерцедесите, Gumper-а ще ти се появи нова марка (червена с едно като Грифон), вътре цъкаш. Фокуса при Фордовете. Hommage-то при BMW-тата. 1980 Turboto е в нова марка - "Group 5 Classics". Слагам снимка да видиш. Избираш си кола и писта и караш. Както обикновенно.

4. Ако не ти харесват как ги триеш? - отиваш в същата папка дето ги разхивира. Намираш им папката по име и триеш. После пускаш играта и ги няма. Това е. Как им се казва папката ще кача снимка. Ето.

Например искаш да махнеш Hommaget-то. Триеш папката с име - "bmw_csl_hommage_r".

BMW M1 Turbo.jpg

Unistall 1.jpg

Unistall 2.jpg

5. Казваш как са с 2 думи и дали си разочарован :)

преди 1 час, Julius Decimus написа:

Сега да направя архива и да го кача. Като е готово давам линка. Акаунта е мой, така че никой друг няма да има линка.

5 коли - Фокус (специално), BMW M1 1980 Turbo, Mercedes C63 AMG, BMW Hommage (това е с извънземен интериор, ако не та радва пробвай другите 4, винаги може го изтриеш), Gumpert Apollo. Май стигат като за тест. Имат и различни цветове, та може си сменяш. Gumper-а например има 10-15 отбора скинове.

Сега, къде се разхивират и как:

1. Теглиш архива -  https://mega.nz/#!1cUXBZgb!uvCiZyeq3sO8A5Suvcs3hAe5V3iJIPwp0kcSm87th4s

2. Разхивираш в - X:\Spiele\steamapps\common\assettocorsa\content\cars - директорията на играта, content и cars.

3. Пускаш играта и си търсиш колите. Мерцедеса при Мерцедесите, Gumper-а ще ти се появи нова марка (червена с едно като Грифон), вътре цъкаш. Фокуса при Фордовете. Hommage-то при BMW-тата. 1980 Turboto е в нова марка - "Group 5 Classics". Слагам снимка да видиш. Избираш си кола и писта и караш. Както обикновенно.

4. Ако не ти харесват как ги триеш? - отиваш в същата папка дето ги разхивира. Намираш им папката по име и триеш. После пускаш играта и ги няма. Това е. Как им се казва папката ще кача снимка. Ето.

Например искаш да махнеш Hommaget-то. Триеш папката с име - "bmw_csl_hommage_r".

BMW M1 Turbo.jpg

Unistall 1.jpg

Unistall 2.jpg

5. Казваш как са с 2 думи и дали си разочарован :)

Ей сега ще ги пробвам. Интересно ми е как е Фокуса. 

преди 15 минути, sennheiser написа:

Ей сега ще ги пробвам. Интересно ми е как е Фокуса. 

Ако нещо не тръгва питай. Gumper-а е животно. И БМВ турбото.

преди 21 часа, Julius Decimus написа:

Ако нещо не тръгва питай. Gumper-а е животно. И БМВ турбото.

Всичко тръгва, все пак доста отдавна се занимавам с компютри, а и съм почнал като програмист така да се каже ;)  Мечтата ми бе да стана програмист по време на комунизма, ама събитията ми препречиха пътя и дадох път на вас, по-младото поколени. Кво да се прави, съдба. Аз ще бачкам и върша мръсната работа, за вас оставих климатиците и офисите. 

По темата за петте автомобила. Пробвах ги и петте, макар и доста малко. Какво ми прави впечатление. Първо, таблото на Аполото е доста добре направено, особено при светване на светлините. Мерцедеса също не мога да се оплача много. Таблото на фокуса е зле. Първо, че при Форд таблото винаги е осветено, след като запалиш мотора. Поне уредите - скоростомер, оборотомер и така нататък. Второ, в мода са осветени само скоростомер и оборотомер, но не и дребните уреди, както и ония за турбото по средата, бутоните по волана и така нататък.  Трето, звука ми прилича на тоя от стария RS. При новия имаме 4 цилиндъра с турбо и звуков генератор. Доколкото съм слушал по разни клипове в тубата, макар и изкуствен, звука е по-различен. Не знам, може и да греша, трябва да сравня допълнително. БМВ-то M1 вади страшен звук, това не мога да отрека. CSL  ми е доста кофти. Имам чувството, че с тракшън и без тракшън е все тая. Тоест, тук са наблегнали на стабилността, а аз не съм сиогурен, дали в действителността е точно така при положение, че има 12 степени на тракшън контрола. Пробвах на дрифт C63  и Фокус. Първия върви страхотно с 10% ESP. Втория( Фокус )  е нещо неориентиран. Скоро гледах предване по германския канал Ауто Мотор унд шпорт ТВ, където на една мадама, дето никога не е дрифтила и дадоха точно Фокус РС и тя се справи страхотно. Аз не мога в играта :P Това без ESP. С ESP  става, но идеята при Focus RS  е, че има допълнителни два съединителя на задния мост (вече това се копира от Алфа и някои други марки), които разпределят въртящия момент, за да може да се получи дрифт и с 4х4. Освен това задните колела могат да се въртят с до 1.8 пъти по-бърза скорост от предните, за да осигурят тоя дрифт. В играта това го няма. Опитвам се да дрифтя и на 90 градуса :) Това няма как да стане в реална ситуация с RS. Тук куцат точните настройки и на съединителите и на ESP. Аполото ще го сравня с това в RRRE, Но ми се струва доста еднакво. Имам предвид, че ускорява по-бързо, отколкото спира. Това често ме дразни, но с оглед на това, че тая кола вдига страшни скорости, е нормално и точката за спиране да е изнесена доста назад. Като цяло мисля, че модове могат да се играят, но с уговорката, човек да не се доверява на това, което вижда и чувства.  Не ме разбирай грешно. Не че съм карал тия коли, но виждам някои недостатъци, които ми правят впечатление. Виждам и предимствата - просто човек има допълнителна занимавка.  Въпросът тук е, да се доверявам ли на модовете или не. Аз когато карам симулатори, разчитам, че ми предоставят коректна информация за поведението и формата на автомобилите. Не знам кога ме лъжат и кога не, но ти споменах за Фиестата в Sebastien Loeb Rally Evo. Според мен тая игра има един от най-добрите енджини и препредава най-точно ситуацията на пътя, въпреки че остана недоразбрана и от купувачи и от разработчици, които изобщо спряха поддръжката още като я пуснаха! Появи се само някакъв скапан ъпдейт, който не ме касае и това беше. Иначе жалко за Льоб. Добра игра, добре измислена, добра физика, но калпави коментари и оценки, а разработчиците все едно продават сладолед и след това не ги интересува какво е станало с кофичките на сладоледа и самия сладолед.  Жалко, защото Codеmasters  не предлагат нещо по-добро с DIRT Rally,  но пък имат почитатели. Италианците направиха добра основа за играта и до там с кариерата на Льоб. Ако бях на мястото на Льоб, щях да искам обяснение. Жалко, че истински добрите игри, макар и недоразвити, остават неразбрани от феновете на симулаторите! 

Заповядайте още една безплатна игричка изглежда супер аз липно ще я взема. 

https://www.humblebundle.com/store/dirt-showdown-free-game?utm_source=Facebook&utm_campaign=Dirt_Showdown_Free_Game&utm_medium=Link

преди 5 часа, Kristian Denkov написа:

Заповядайте още една безплатна игричка изглежда супер аз липно ще я взема. 

https://www.humblebundle.com/store/dirt-showdown-free-game?utm_source=Facebook&utm_campaign=Dirt_Showdown_Free_Game&utm_medium=Link

За жалост не поддържа волани Logitech, както и други. 

преди 6 часа, sennheiser написа:

За жалост не поддържа волани Logitech, както и други. 

Bugatti Chiron попробуеш ?:P -  https://mega.nz/#!MQ1VRaAQ!ROa2TSQXHnk1cOWAUNmvSawQoaGNBW8eAaDwpj4bobQ

Инсталираш като тия по-горе. Имаш много цветове за интериора/екстериора.

Папката на колата се казва "bugatti_chiron" за триене. 

Утре чакам I5-чката и ше я вида кво може в цс-чето :D Може и няколко клипчета да запиша на разни фрагчета, имам няколко демота от фейсит и още няколко от MM

преди 1 час, SHANOVr написа:

http://www.prikachi.com/images.php?images/480/9021480G.jpg

Не знам до колко се вижда, но да.I5 4460, само в CS видях че е 180+ фрейма. :D 

Нищо не се вижда, но честито за ЦПУ-то. Дано да паднат много килс :).

Някой може ли помогне днес си изтеглих Simcity инсталирах я копирах крака но като я пускам ми излиза тази грешка :

The procedure entry point RegSetKey  ValueA could not be located in the dynamic link library  ADVAPI32.dll

ако може някои дами помогне.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.