Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

преди 14 часа, Julius Decimus написа:

Никак (не съм се пускал на такова). Дето ти казвах и преди, чупя волана така.

Поради ижеспоменатата причина, няма как да коментирам как се кара добре (гледам си писал) :).

Добре, само питах, че тук във форума имаше един по-добър дрифтаджия от мен, ама от години не е писал май. В GRID  накрая ме биеше, ама аз бях инат и май единствен от всички карах без помощни системи и с Понтиак. Чакай да изровя някое клипче, да се сетя как съм карал Понтиака с клавиатура и слушалки с вибрация.

https://www.vbox7.com/play:9859acaaa2

Това не го вгражда тук, жалко. 

Гледай какво става и тук с клавиатурата:

https://www.vbox7.com/play:39ec0bf5

Тук в общата класация не ми стигнаха 5 стотни да бия най-добрия.  Сигурно съм навъртял 5000 км с тоя Нисан на тая писта. Понтиака ми за дрифт бе на 54 000 км ( за един от 10-те ми профила), колкото и истинската ми кола тогава. Имаше си километраж и това бе добре при тоя GRID. Не ти трябва статистика.  Обаче после осраха нещата с GRID 2  и от там се почнаха калпавите игри. 

Ех, времена...това бе преди десетина години ;) 2007-ма излезе GRID 1, мисля май месец я теглих от Замунда и две години не станах от нея. 

ПП:О, сега видях, че с профила ми DriftLegend42 Понтиака е на 4300 км. Фокуса в Project Cars  на колко беше? Те все нулират километражите след някой ъпдейт или преинсталация.  Около 1200 км. Не е зле. 

Леле, Нисана в GRID  на 42000 км. Баси ма.... олял съм се.  Там имах две коли, които карах - Nissan 370Z  за рекорди офлайн главно, макар че и онлайн съм ги бил доста и Pontiac  за дрифт. Други коли не карах, а и те не бяха чак толкова много. 

Глей кви съм ги ръсил преди 6 години и 5 месеца:

2016-12-31_003650.jpg

Хаха. и тогава трезвен не съм можел да карам :P

Ей тук с това BMW 3  се получи добър дрифт почти докрая, когато и аз се изморих и гумите станаха на парацали. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

Едно интересно сравнение ми попадна за декември 2016-та година. Тестване на процесори в 10 игри:

2016-12-31_172531.jpg

https://www.overclockers.ru/lab/80611_4/v-pogone-za-proizvoditelnostju-processory-dekabr-2016.html

Тук руснаците получават по-добри резултати за неклокнатият i3 6100  от неклокнат i5 6400. Разбира се, това са осреднени резултати и при различните игри е различно.  При клокнати процесори разбира се, i5 6400  има малко предимство. 

Лично аз едва ли бих предпочел i5 6400  пред i3 6100.

Пентиумите ...:lol6::lol6:

Това явно наистина е устреднено защото АМД-тата не могат във всяка една игра да дадат 70 кадъра. Вярно в повечето могат ,но пък има и Project Cars и още 1-2....

преди 13 минути, Tommygun написа:

Пентиумите ...:lol6::lol6:

Това явно наистина е устреднено защото АМД-тата не могат във всяка една игра да дадат 70 кадъра. Вярно в повечето могат ,но пък има и Project Cars и още 1-2....

Не са тествани, но за сметка на това са тествани други, дето разчитат явно на еднонишкова производителност. Все пак теста няма да е честен, ако се тестват само игри, дето се възползват добре от 4 ядра и не знаят какво са това 8 нишки. 

Пуснах тая графика, защото имаше въпрос, дали i3 4170  или i5 4460. Там вече нещата са различни, а и имаме DDR3, която оказва влияние на I3 4170, но все пак. 

Ето и къде процесорите с ниска еднонишкова производителност се дънят. Добре,че не са добавили и Project Cars.

2016-12-31_174423.jpg

Тая графика дори подкрепя мнението ми, че единствено клокнат I7 6700K  става за всички игри, макар че тук да е на 4000 MHz.  Това, че руснаците са клокнали всички интелски процесори едва ли означава, че  всеки ще си ги клокне. Още повече, че за целта трябват дъна и определени BIOS.

ПП: Ти можеш ли така с твоето БМВ както аз с моето :P

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Warhammer, warhammeeerrrrrr, имат ли тест на него тия забозляци ?:)

Бат Кико, гледам нещо сутринта напъваше едно БМВ за дрифт, ама станах да отида до магазина, че да купя пиене....

Томигън, Кико и другите, приятно посрещане на новата година !

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 5 минути, Julius Decimus написа:

Warhammer, warhammeeerrrrrr, имат ли тест на него тия забозляци ?:)

Бат Кико, гледам нещо сутринта напъваше едно БМВ за дрифт, ама станах да отида до магазина, че да купя пиене....

Томигън, Кико и другите, приятно посрещане на новата година !

Мда, дадох линк с БМВ-то в един от горните си постове. Сега мисля пак да седна малко, че ме сърбят ръцете, а и да се сгрея малко, че като почна да въртя геврека става горещо. преди години въртях старата си Фиеста в 3 часа през нощта на едно кръстовише, изпразних четвърт резервоар и целия бях в пот. Бях с едно яке и макар навън да бе доста под нулата, така се получава. Това е като фитнес тренировка. 

Warhammer сигурно имат, не знам, но пък има търсачка там. Те тестват всички нови игри или поне по-известните. 

Весело посрещане на Новата година на всички!

Преди 2-3 години бях писал нещо на една Нова година...нека Новата година ви донесе повече победи над машините :P

Цивилизацията са я тествали с ДХ11, с 12 нещата са малко по-различни за многоядрените процеори.

Весело посрещане и на вас. И да мога,само че Е30 не карам от 10 години вече (тогава беше тежка #is-ka). Колко народ е оставал замислен с по-нови коли тогава по пътищата на България.

Едната нощ, цяла нощ се въртях по кръстовищата в моя квартал без направя нищо и накрая взех че я блъснах на паркинга,защото падна между 2 буци лед и оставих на задна и слязох да бутам - пълен малоумник знам......;)

Бат Кико, давай да му скачаме на тоя:

Ето времена: http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=1006&car=3442

Свалил съм под 7 и 20. Утре ще направя видео може би. 

преди 30 минути, Julius Decimus написа:

Бат Кико, давай да му скачаме на тоя:

Ето времена: http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=1006&car=3442

Това имаше ли го в официалните DLC? Вече се омотах с това, кое е официално и кое не. Ако го има, ще се пробвам, ама ще ми трябва време. При Корсата имам предпочитания към късите писти. Чисто и просто по-бързо се заучават, а и като правя настройки, по-бързо разбирам стават ли или не. Иначе Нордшлейфе  е голяма хапка дори за моята уста ;) Обаче ако кажеш, ще се пробвам.Май го имаше това Мазерати в някой пакет. 

От лятото. Red Pack DLC.

Тоя нещо май се напъва да кара без ABS или така ми се струва. Иначе аз съм го пуснал. И TC също.

Колата е с по-малко настройки от GT3, тъй че...ммм...мисля е добре. Не е много бърза. Определено първия с 7:16 е добра обиколка. Аз имам към 7:19:700 и нещо. 

Не е задължително да караш. Аз като направя видео ама ще го дам тука като личен рекорд. Ако ще пробваш, пускай се на Hotlap mode.

преди 7 часа, Julius Decimus написа:

От лятото. Red Pack DLC.

Тоя нещо май се напъва да кара без ABS или така ми се струва. Иначе аз съм го пуснал. И TC също.

Колата е с по-малко настройки от GT3, тъй че...ммм...мисля е добре. Не е много бърза. Определено първия с 7:16 е добра обиколка. Аз имам към 7:19:700 и нещо. 

Не е задължително да караш. Аз като направя видео ама ще го дам тука като личен рекорд. Ако ще пробваш, пускай се на Hotlap mode.

Да, естествено че ще пробвам, само че като съмне :P

преди 13 часа, Julius Decimus написа:

От лятото. Red Pack DLC.

Направих две обиколки с време там, но имам големи проблеми с педала на газта, който в долно положение прескача и не дава газ до край. Трябва да го удрям яко да захапе, но няма как 20 километра така да карам, а и ме изнервя и разконцентрира по време на обиколка. Освен това нещо не мога да си настроя волана за Assetto Corsa  и имам голяма мъртва зона с леки удари в двете страни като я намаля. На тая тясна писта съвсем леко да мръдна волана и колата шари. Свалих си сега педалите и реших да ги разглобя, но като знам колко болтчета има, се отказах. Почнах да търся в интернет клипчета как се разглобяват, че не знам дали някои болтчета не държат други части вътре, та да не ги откача и тях. Знаеш ли нещо по въпроса? Воланът е в гаранция, обаче нещо както знаеш, не ми вдъхват вяра серийните номера, които са различни с тия на кутията и тия във фактурата от e-mag. А и ако го дам за ремонт, не знам първо, дали ще признаят проблема и второ, колко време ще ме мотат. Пък и тия серийни номера не е ясно ще бъдат ли признати или не. Предпочитам сам да си го разглобя и почистя, защото предполагам е свързано с някако замърсяване, но както казах, не знам как точно да го разглобя безпроблемно. Сигурно има 20 болтчета с всякакъв калибър. Ще продължавам да търся в интернет, дали има някое клипче по въпроса. Аз и затова карам на къси писти, че там вероятността педала на газта да ми направи проблем, е по-малка. Дори с тоя Мерцедес от RRRE, дето качих за последно, постоянно имах проблеми с газта и на дългите прави някой път така изоставах, че не можех да включа на последна предавка :)

преди 14 часа, Julius Decimus написа:

С тия прекъсващи педали, първата ми бе 7.40, втората редовна 7.33, до трета не стигнах, казах защо. Просто няма смисъл с прекъсващ педал за газта да се опитвам да правя каквото и да е. Ако по някаква случайност се оправи газта, ще се пробвам за 7.20.  Но като гледам клипчето на тоя, дето прави 7.23, ми прави впечатление, че доста рано спира и не дава рано газ. Поне спрямо моето каране.  Иначе ABS  и TC  му е изключен, защото явно е задал в настройките factory,  а там няма ни ABS  ни TC. 

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

преди 1 час, sennheiser написа:

Свалих си сега педалите и реших да ги разглобя, но като знам колко болтчета има, се отказах. Почнах да търся в интернет клипчета как се разглобяват, че не знам дали някои болтчета не държат други части вътре, та да не ги откача и тях. Знаеш ли нещо по въпроса?

Знам че може да не е повреден потенциометъра, ами просто запрашен. Всякакви боклуци влизат там. При мене минавам с прахосмукачка всеки 2 дена покрай педалите. Ето какво прави тоя на G27. При тебе мисля са същите.

А ето и как махаш корпуса:

Ето за четене (повече информация отколкото във видеото) - https://www.gtplanet.net/forum/threads/spiking-pedals-fix-clean-your-logitech-g25-g27-pedal-pontentiometers.247510/

На руски (пак дават ей тия горните клипове) - http://forum.simracing.su/index.php?showtopic=692&st=60#entry61927

Аз видях като караше BMW-то на дрифта преди 10 дена, че нещо така не дава пълна газ на апликацията с педалите, ма викам - може да е от новия ъпдейт на Корсата нещо. 

Най-напред провери дали не е замърсено това там, покрай потенциометъра на педала за газ. Много да внимаваш да не деформираш пластмасата на корпуса като разглобяваш. Разглобявал съм на друг волан - Trustmaster T100 и ако го деформираш, после не затваря добре и не притиска както трябва. Става кофти. Не иска ли да падне, търсиш остатъчен болт някъде и развиваш и него. Не го дърпаш със сила.

Но това е характерна аномалия като е замърсено.

Иначе ABS  и TC  му е изключен, защото явно е задал в настройките factory,  а там няма ни ABS  ни TC. 

Аааа, тъй ли стана.....пък аз мисля че карам много добре с пуснати :)

Добре, и без ще пробвам по някое време. 

С тоя последния ъпдейт голямо влияние оказва налягането на гумите. Генерални промени са направени там. Преди беше 25 нормално за GT3 колите, пък сега 19-20. Огромна разлика. При това Мазерати карам с 30 и съм много бърз първия сектор. След него ама във третата част колата едно такова се приплъзва и не иска да завива, та се губи много време. Това е кола такава, че няма настройка за крилата и спойлерите. Високо налягане в гумите дава много предимство на правите. Но с такова високо налягане 30 ще блокирва много лесно без ABS. Ммммм...после ще видя по някое време.

преди 3 часа, Julius Decimus написа:

Знам че може да не е повреден потенциометъра, ами просто запрашен. Всякакви боклуци влизат там. При мене минавам с прахосмукачка всеки 2 дена покрай педалите. Ето какво прави тоя на G27. При тебе мисля са същите.

А ето и как махаш корпуса:

Ето за четене (повече информация отколкото във видеото) - https://www.gtplanet.net/forum/threads/spiking-pedals-fix-clean-your-logitech-g25-g27-pedal-pontentiometers.247510/

На руски (пак дават ей тия горните клипове) - http://forum.simracing.su/index.php?showtopic=692&st=60#entry61927

Аз видях като караше BMW-то на дрифта преди 10 дена, че нещо така не дава пълна газ на апликацията с педалите, ма викам - може да е от новия ъпдейт на Корсата нещо. 

Най-напред провери дали не е замърсено това там, покрай потенциометъра на педала за газ. Много да внимаваш да не деформираш пластмасата на корпуса като разглобяваш. Разглобявал съм на друг волан - Trustmaster T100 и ако го деформираш, после не затваря добре и не притиска както трябва. Става кофти. Не иска ли да падне, търсиш остатъчен болт някъде и развиваш и него. Не го дърпаш със сила.

Но това е характерна аномалия като е замърсено.

Аааа, тъй ли стана.....пък аз мисля че карам много добре с пуснати :)

Добре, и без ще пробвам по някое време. 

С тоя последния ъпдейт голямо влияние оказва налягането на гумите. Генерални промени са направени там. Преди беше 25 нормално за GT3 колите, пък сега 19-20. Огромна разлика. При това Мазерати карам с 30 и съм много бърз първия сектор. След него ама във третата част колата едно такова се приплъзва и не иска да завива, та се губи много време. Това е кола такава, че няма настройка за крилата и спойлерите. Високо налягане в гумите дава много предимство на правите. Но с такова високо налягане 30 ще блокирва много лесно без ABS. Ммммм...после ще видя по някое време.

Хм. Бях писал отговор тук, ама не го виждам. Изгледах ги клипчетата и понеже не намерих малък шестограм, реших все пак само да махна капака, да почистя и да напръскам с нещо подобно на WD 40,  но на Nigrin  за премахване на ръжда. Преди това пробвах и с течен силикон, ама във флакона ми не останало нищо. Малко прахосмукачка пуснах. Брех, много шльопи от фъстъци там :P Имах и съвсем малко сгъстен въздух, та обдухах след като напръсках с препарата на Nigrin. Бях го взел като смъквах 45 годишния бойлер...голяма мъка там с ръждясалите тръби.  Пуснах за 2-3 минути Корсата и не видях пикове в педала на газта. Тоест, заработи си мазно. Ей, тоя руснак, дето ми даде линк към форум, ще се окаже прав за WD40. Да потествам още малко, да не би пак да се върне старото положение.

С новите педали:

Вече си работи коректно газта. И това се забелязва на дългите прави най вече. Но и в завоите е като че ли по-стабилно, понеже газта не играе. Иначе в последния завой се провалих, нищо че преди това нямах грешки там много обиколки.

Онова Мазерати на Нордшлайфе изисква настройка и за пистата и за играта и за колата, което може да стане утре. Нещо Корсата не ми харесва управлението с волана ми и ми е чудно какво да променям. Много твърда връзка с червяка. Дори филтъра не върши почти никаква работа. Примерно филтъра при Project Cars  си работи много плавно и точно и там мога да си настроя добре нещата, стига да се ориентирам коя стойност за какво точно е. 

С новите педали:

Поздравления !

Онова Мазерати на Нордшлайфе изисква настройка и за пистата и за играта и за колата, което може да стане утре.

Аааа....тъкмо си подобрих времето с 0.3 - 7:19:500 и нещо. Без асисти тоя път. Намерих ама настройка даваща голям плюс та...поне 1 секунда мога по-бързо, да не е и повече. Тъй че давай.

Лошо, освен крила няма настройка и за диференциала тая кола...

Да дам и едно добро видео на Warhammer :

За подобна ситуация дето казвам че не стигат i5. Но ! Страшно меле !

@Tommygun , да не постваме в темата за картите, гледай тука какво става. :emoji_smiley-03:

Бат Кико, като свършиш Мазератито, виж и тоя специалист. Аз мисля да се пробвам.

преди 2 часа, Julius Decimus написа:

Аааа....тъкмо си подобрих времето с 0.3 - 7:19:500 и нещо. Без асисти тоя път. Намерих ама настройка даваща голям плюс та...поне 1 секунда мога по-бързо, да не е и повече. Тъй че давай.

Ха, проблемът ми е, че днес два пъти лягам да спя, Корсата и по-специално Мазератито, не съм им свикнал още и трябва да се повъртя повече, че да опозная пистата и след това колата. В смисъл, че аз на Норшлейфе карам и при Raceroom  и при PCars,  но при тия игри се кара различно, пистата изглежда по-широка. И тоя волан е много твърд, постоянно нещо стържи по правите, та трябва и с него да се занимавам, че двата мотора на G29 само ме мотат наляво-надясно. Освен това съм пуснал и колата да подскача, което още повече засилва ефекта на тясната писта и голямата скорост...та...абе ще направя още малко настройки специално за Нордшлайфе, не за колата, щото с нея ще се занимавам по-късно. 

Я да те питам, Automobilista  пробвал ли си я? Аз си я купих преди седмица, макар че преди това си я имах пиратска. Проблемът на тая игра е, че няма ръце на волана и това много ме дразни, та и за това толкова време не си я купувах.  Освен това за по-хубави писти и автомобили трябва да си купиш още DLC. Ползват енджина на rFactor 2   и това е добре за реалността, но са променили начина за настройка на волана, което не е добре.  Иначе в играта има хляб и ми се струва, че там има добри времена за обиколки. Все пак играта е бразилска, а бразилците много карат в тия игри.  Даже тоя с най-доброто време  на Нордшлайфе с Мазератито при Корсата е бразилец ;)

Бе то добре....ама...не мисля да сменям Корсата аз. Имам и сървъри и трябва се поддържат. Пък и тия другите игри нещо не ме радват.

преди 1 час, Julius Decimus написа:

Бе то добре....ама...не мисля да сменям Корсата аз. Имам и сървъри и трябва се поддържат. Пък и тия другите игри нещо не ме радват.

Ясно. Ето докъде я докарах с Мазератито. За жалост вчера преинсталирах GFE и драйверите, щото заради смяната с GTX460  нещо се пообърка, та съм настроил за само 5 минути запис. Както и да е, първото време от 7.16  мога да го бия утре или поне да се доближа. Засега 7.19.743. Мисля, че със сегашните си настройки мога да смъкна още, но вече се поуморих да въртя. 

Забележи това:

2017-01-07_224103.jpg

Не знам защо така ми ги дава времената. Може би версията на играта или по-вероятно не е засякло правилно първи сектор?  Версията ми на RSR  също е различна.

Гледам нещо снимките пак не се виждат...

@Julius Decimus,  я кажи, има ли възможност при Assetto Corsa  винаги да ми се показва сравнение с най-доброто ми време?Защото се нервя, че не ми показва резултата. Карам 20 км и не знам къде съм спрямо предното си време. Смисълът леко се губи 8 минути да обикалям и накрая да разбера, че съм 2-3 секунди назад. А и искам да виждам де печеля в завоите. Пуснах ghost car-a, ама пак не ми показва време. Има ли начин да се назначи такова време, което да виждам? Иначе сега гледам междинните си времена и те са си пак такива като на горната снимка. Явно нещо са променили. 

преди 57 минути, sennheiser написа:

я кажи, има ли възможност при Assetto Corsa  винаги да ми се показва сравнение с най-доброто ми време?Защото се нервя, че не ми показва резултата. Карам 20 км и не знам къде съм спрямо предното си време. Смисълът леко се губи 8 минути да обикалям и накрая да разбера, че съм 2-3 секунди назад.

Може, трябва инсталираш допълнителна апликация. И да, не е официална от разработчиците.

Ако та интересува кажи. 

Ей това - http://www.racedepartment.com/downloads/raceessentials.10016/

Това като направиш обиколка я запазва като най-бърза. После като караш ти сравнява.

Разликата с нормалната делта апликация е, че нормалната трябва да направиш поне 1 обиколка за да запази време и след това да ти сравнява. А в Hotlap mode не правиш 1 обиколка преди да опиташ бърза, та затова не показва.

А пък аз с ABS и TC ли да карам после ? Времето ми еднакво с и без. Ама с новите настройки със ще съм по-бърз вероятно.

PS: Това ако те интересува да обясня как се инсталира. Не важи само за него, ами и за всички апликации такива.

1. Теглиш zip - а от сайта, линка по-горе отляво на страницата имаш Download.

2. Разхивираш тука - X:\Spiele\steamapps\common\assettocorsa - директорията на играта.

3. Пускаш играта и отиваш в настройки/General. Виждаш името и там в листата - Race Essentials. Маркираш. Снимка :

App install 1.jpg

4. Зареждаш писта и кола. Отдясно намираш апликацията и цъкваш върху нея. Трябва тръгне и да изглежда така (може да се мести разбира се където искаш по екрана) :App in game.jpg

Това е. Правиш 1 обиколка (валидна, без излизане от пътя) за да запази време и след това ще ти показва всеки път.

Има и по-компактна, програмирана от същия човек. Ето : http://www.racedepartment.com/downloads/sidekick.11007/

Може и нея да инсталираш и да пробваш. По същия начин се прави. 

Ето как изглежда : 

Тая даже могат да се променят параметри какво да показва за всяка кола. Например на колко оборота да светне червено и да ти напомни да смениш предавка. Гумите, температури и други.

И не, нито една от двете не вреди/променя геймплея/вируси и други. Нищо им няма.

Може, трябва инсталираш допълнителна апликация. И да, не е официална от разработчиците.

Ако та интересува кажи. 

Ей това - http://www.racedepartment.com/downloads/raceessentials.10016/

Това като направиш обиколка я запазва като най-бърза. После като караш ти сравнява.

Разликата с нормалната делта апликация е, че нормалната трябва да направиш поне 1 обиколка за да запази време и след това да ти сравнява. А в Hotlap mode не правиш 1 обиколка преди да опиташ бърза, та затова не показва.

А пък аз с ABS и TC ли да карам после ? Времето ми еднакво с и без. Ама с новите настройки със ще съм по-бърз вероятно.

PS: Това ако те интересува да обясня как се инсталира. Не важи само за него, ами и за всички апликации такива.

1. Теглиш zip - а от сайта, линка по-горе отляво на страницата имаш Download.

2. Разхивираш тука - X:\Spiele\steamapps\common\assettocorsa - директорията на играта.

3. Пускаш играта и отиваш в настройки/General. Виждаш името и там в листата - Race Essentials. Маркираш. Снимка :

App install 1.jpg

4. Зареждаш писта и кола. Отдясно намираш апликацията и цъкваш върху нея. Трябва тръгне и да изглежда така (може да се мести разбира се където искаш по екрана) :App in game.jpg

Това е. Правиш 1 обиколка (валидна, без излизане от пътя) за да запази време и след това ще ти показва всеки път.

Има и по-компактна, програмирана от същия човек. Ето : http://www.racedepartment.com/downloads/sidekick.11007/

Може и нея да инсталираш и да пробваш. По същия начин се прави. 

Ето как изглежда : 

Тая даже могат да се променят параметри какво да показва за всяка кола. Например на колко оборота да светне червено и да ти напомни да смениш предавка. Гумите, температури и други.

И не, нито една от двете не вреди/променя геймплея/вируси и други. Нищо им няма.

Благодаря! Аз знам как се инсталира, нали съм инсталирал RSR,  та мисля е същото. Но ми е интересно, защо разработчиците не са предвидили тия неща.  Примерно пускам RRRE и там ми помни времена от години + ghost автомобила, стига да не е нулирана класацията.  Поне в AC  да бяха направили така, че след рестарт на пистата, да помни последното време. Ама то и това не помни. Не са предвидили и след връщане в бокса да се тръгва по-отрано при hotlap,  та да не се прави цяла обиколка, за да започне новата. Все пак това е hotlap  и е важно времето. Не е тренировка, дето може да си карам както искам. При Project Cars  винаги те пуска малко преди началото на бързата обиколка, а и при RRRE. 

Иначе за бързата обиколка...като сравнвам времената си по сектори, трябва на края да съм доста по-бърз, ако събера всички сектори. Ама нали ти казвам, като нямам сравнение, ми е по-трудно да карам. И при RRRE  е така. Там винаги си пускам призрака. Някак си ме амбицира като карам сам. 

ПП: Така и не видях откъде се тегли тая апликация. Защо винаги е толкова сложно?

Мдааа. Май видях откъде се тегли. 

преди 13 минути, sennheiser написа:

Иначе за бързата обиколка...като сравнвам времената си по сектори, трябва на края да съм доста по-бърз, ако събера всички сектори. Ама нали ти казвам, като нямам сравнение, ми е по-трудно да карам. И при RRRE  е така. Там винаги си пускам призрака. Някак си ме амбицира като карам сам. 

ПП: Така и не видях откъде се тегли тая апликация. Защо винаги е толкова сложно?

Ето е бат Кико. Айде стига се оплаква  :P, И не, не ти трябва регистрация.

Аз с или без ABS и TC да пробвам после ?

Download.jpg

Ето е бат Кико. Айде стига се оплаква  :P, И не, не ти трябва регистрация.

Аз с или без ABS и TC да пробвам после ?

Download.jpg

Много е шарено, не го видях. Иначе си стартирах апликацията, но пак много шарено. Ще пробвам и другото дето ми даде след малко. Иначе докато търсех линк за сваляне, се регистрирах без да искам и във форума на Assetto Corsa :P

Чудя се, що толкова малко хора се престрашават да покарат малко за НБО. Все пак на Земята живеем над 7 милиарда ако не греша. Честно, не разбирам. Да не говорим, че и самите разработчици постоянно правят така, че класациите им да са почти нулеви. Спомням си с умиление времената, когато примерно при GRID  или DIRT  имаше над 100 000 времена на дадена писта, първите 50-100 от които бяха или на чийтъри или някакви грешки при отчитанията. Днес пускаш игра, има ъпдейт и попадаш на нова класация. Дори да си бил някъде много добър, максимум след година те изтриват, та ако ще и хиляди да са се състезавали. Тъпо. Обезсмисля всичко в симулаторите. Затова реших, да поставя 10-20 рекорда на някаква писта, да направя клипче и да го кача за вечни или почти вечни времена. Писна ми някой да омаловажава труда ми, да ми взема парите всеки месец почти и накрая нищо!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.