Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

преди 17 минути, Julius Decimus написа:

Той тоя нещо доста бърз. Да огледаме ама да не е било по времето преди последните ъпдейти ?

Ей сега качвам едно клипче. Просто ме предаде предна лява на последния завой, иначе бях пред него ;) А и на предпоследния шикан нямаше добро сцепление на изхода. Нещо не мога да настроя нещата така, че колата да върви с нови гуми. Все последните обиколки стават нещата. Иначе пробвах сигурно 10 настройки днес. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

преди 2 часа, bildera_ написа:

Ей сега качвам едно клипче. Просто ме предаде предна лява на последния завой, иначе бях пред него ;) А и на предпоследния шикан нямаше добро сцепление на изхода. Нещо не мога да настроя нещата така, че колата да върви с нови гуми. Все последните обиколки стават нещата. Иначе пробвах сигурно 10 настройки днес. 

Много добре. 

Аз да взема да огледам настройките тогава. Правя се на специалист и сам настройвам колата, ама да видим и други ;) 

преди 7 минути, Julius Decimus написа:

Много добре. 

Аз да взема да огледам настройките тогава. Правя се на специалист и сам настройвам колата, ама да видим и други ;) 

Това време ми изглежда извънземно. Ще ти кажа как най-добре става. Първо, пиеш кафе сутрин и сядаш да загрееш. После минаваш на бира или ракия и подобряваш времето си. След това ги омешваш и правиш рекорд :P Един трезвен рекорд нямам, да го еа. Днес пропуснах виното, но не е късно и за него. Ако искаш да гониш добри времена, пробвай се в competition  на RRRE. Особено дето гонят някой стол с геврек. 

Иначе да кажа накратко какво се опитах да направя с настройките - по-твърда задница, диференциала почти на макс, задните гуми и те с вдигнато налягане. Даже пробвах и предната лява да и вдигна налягането, но резултат няма.  Имам чувството, че тия настройки почти не влияят, а само износването на гумите. Трябва да сравня със стандартните настройки, дали наистина има разлика или си въобразявам. 

преди 22 минути, bildera_ написа:

Трябва да сравня със стандартните настройки, дали наистина има разлика или си въобразявам. 

Аааа, диференциала влияе как. 

преди 23 минути, bildera_ написа:

После минаваш на бира или ракия и подобряваш времето си.

Ром, ром, остави ракията :emoji_smiley-03:

преди 1 час, Julius Decimus написа:

Аааа, диференциала влияе как. 

Ром, ром, остави ракията :emoji_smiley-03:

Навремето бях решил да се лекувам с чай и коняк. Ама докато направя чая, изпих 500 грама Слънчев Бряг. От тогава първо чая, после коняка :P

И на мен ми се стори, че като бутнах настройките за диференциала, свалих половин секунда, ама знам ли, може аз да съм задобрял :P

Казах ти аз, виното днес го забравих. Ама за кадем си налях чашка и резултатът е налице. Навремето имаше един филм "Манастирът Шао Лин"  и там имаше един монах - Пияната тояга. Пийваше и с тоягата им разказваше играта. Та и бат ти Кико така, само дето изтървах един завой и пак не успях да дам първо време, загувайки мисля две десети. Все пак подобрих моето време...продължавам с виното :P Рекорд с ракия направих сутринта,, след това рекорд с бира, а сега и рекорд с вино. Ром нямам. 

Знаеш ли кво. Пробвай моите настройки както са, включително за отбойниците ( на руски) и намали много налягането в предните гуми, увеличи задните. Аз сега го намалих на 2.2 атмосфери и колата залепна по-добре, макар че завоите не се вземат така остро. 

ПП: Знаех си аз, че и виното ще постави рекорд ;) След малко ще кача клипчето, че ръцете ми още треперят, а краката ми се подуха да натискам стоманените педали по чорапи :P

Ето го и клипчето. Малко го украсих, ама карай. Това бе най-трудното ми първо място досега. Оня зад мен ( вече) наистина е направил добра обиколка или просто си е настроил добре автомобила.

С тия настройки на автомобила определено може и по-добра обиколка. Във виното е истината, както имаше една латинска приказка. 

преди 3 минути, Julius Decimus написа:

Айде стига толкова за момента :

pCARS64_2016_12_26_23_23_57_930.jpg

Още малко и ще хванем първите две български места, както на Silverston ;) Аз се отказах вече, че педалите ми много чаткат вечер и някои хора се сърдят, щото не могат да спят. Пък и си псувам на воля, та...

преди 7 часа, bildera_ написа:

Пък и си псувам на воля, та..

Тъй, и какво псуваме тука батюха ? :P Любопитен съм. На шутър, другите припадняци, ами тука ? :emoji_smiley-03: Па и на Hotlap Mode сме сами на пистата.

преди 3 часа, Julius Decimus написа:

Тъй, и какво псуваме тука батюха ? :P Любопитен съм. На шутър, другите припадняци, ами тука ? :emoji_smiley-03: Па и на Hotlap Mode сме сами на пистата.

Ами...трябва ли да има някой пред теб, за да псуваш? Примерно колата не реагира така, както трябва и...или пък аха да поставя рекорд и...абе има какво да се псува. Само проследи радиокоментарите във Формула 1 и ще разбереш. Някои псуват другите пилоти, други псуват инженерите, а трети просто колата ;) Като мен. А може и разработчиците.  Понякога и педалите ми правят проблеми. Например снощи бях почнал една добра обиколка, но педалите ми се хлъзнаха под масата, масата ми е стара и нестабилна, та постоянно се мести...и аз си псувам. Има какво да се ядосвам, след като цял ден почти се занимавам само с една писта.  В един момент трябва перфектност и примерно ако картината ми прескочи нещо или заяде, ето ти тема за псуване, тоя път на NVIDIA  и Windows ;). Не е като да карам за кеф и после наново. 

Аз вече тоталка изтрещях от тия разработчици.Колкото повече пари взимат, толкова повече искат.Бива да си нахален, ама тва тяхното вече се обръща на чиста простотия.Явно приоритета им не е да подобряват играта откъм бъгове и проблеми, а да вадят нова захранка(скинове, глупости) и да зарибяват малките деца да си дават парите за глупости.Когато имаш проблем и се свържеш с малоумната им поддръжка имаш чувството, че си пишеш с роботи.Чакаш по цели седмици и накрая се появява едно уж "опечален" тъпанар, който с огромно разочарование ти казва всичко друго но не и това дето ти искаш.Бих му пръснал главата с кеф. 

Цс-а май ще я зарежа.Когато играя цял ден и накрая ми дропне жалък скин за 3 цента направо почервенявам от яд.Чуда им се на тия дето играя с тях като извадят някакъв нож за по 300-400 левчета.

В другата баталящина да не коментирам,Там положението е 50/50.Ама и аз съм си един тъпанар де.Накрая ше зема да си продам де що имам и ше изпозарежа всичко.

Клипа е бруталка.Ако си го представите по-добре, можете и да се доближите до реалността.Мой фраг, който изобщо не беше това дето е на клипчето.Мерника ми изобщо не отива надясно от енемито преди да го убия, но демотата в тая игра са такива.И оня другия флик на cache е същия.Мислех си, че клипчето е в тая тема, ма явно по невнимание съм го качил в другата дето се дискутират Nvidia/amd.Не знам защо изобщо забива така, но първо ме мързеше да го презаписвам, второ-голяма мъка е специално при мене.В предвид, че играх MG2 примейд играта не беше толкова завързана, че и се лигавех де.Инак оня да ме беше разлупил още с първия патрон.Много ми е чудно как в някои игри буквално ги унижавам.Буквално тва мойто граничи с мазохизъм.Срещу мене са някакви дето буквално за я изяли тая игра.3-4 хиляди часа, дето играят от как е излезнала играта.Аз горкия от май месец имам само 430 часа и ги стрелям на 60-70 кадъра на 19 инча жалкарско мониторче.

Редактирано от SHANOVr (преглед на промените)

преди 3 часа, SHANOVr написа:

Не знам защо изобщо забива така,...

Нали беше с NVIDIA  карта, че да не ровя назад в темата? Ако правиш запшис с Shadowplay, как са настройките ти за записване на временния файл и на истинския файл? Какъв модел хард диск ползваш? Тия засечки ми приличат на проблеми с бързината на хард диска. Ако  на един дял са ти и временния файл и истинския, тогава хептен са тегави нещата,, а ако е и някой по-стар хард диск, забрави. Ако имаш втори хард диск, раздели временния файл и истинския файл на записаната игра. Ако си само с един хард диск, сложи временния файл на друг дял, примерно D,  а записът на играта да се извършва на C  или Е, ако имаш повече дялове. Пробвай и обратния вариант. При мен е помагало като разделя дяловете на временния и истинския файл. Особено е важно временния файл да е на по-бързия хард диск, ако имаш такъв или да пробваш на различни дялове, както казах. 

преди 2 минути, SHANOVr написа:

Да, с 950ка.Еми временния е в С, другия в Д.Харда ми е някакъв малоумен Samsung Sata2 7200RPM 320GB.Модела го забравих. 

Вероятно харда е зле и затова не може да правиш запис. Пробвал ли си да намалиш настройките при запис?

Записа е на 720п 60 фрейма и 50 битрейт.Битрейта е по дефолт мисля.Не съм пробвал, защото честно казано записвам веднъж месечно.Ако направя някой готин кил си го права на клипче да си го гледам после.За сега ми върши работа, сигурно вече си е затръгвал, ма преди процесор само в краен случай ще го сменя.Никога не съм го тествал.

Я да се допитам.Струва ли си да взема I3 4170?Или да почакам малко за i5 4460.В смисъл разликата в парите струва ли си?Главно за цсго. :D

преди 42 минути, SHANOVr написа:

Я да се допитам.Струва ли си да взема I3 4170?Или да почакам малко за i5 4460.В смисъл разликата в парите струва ли си?Главно за цсго. :D

Почакваш малко за 4460 е моето мнение. 4 ядрено ЦПУ е оптимално за CS GO.

PS: После няма да съжаляваш. При дифолт честоти i3 може има 10 фпс повече да речем (който не са проблем при 300+ налични вярвам), заради по-високия гигахерц. Но това което може се получи е например си отворил браузер или антивирусната почне да се ъпдейтва. С i3 може да има лаг. Докато с другото няма.

А и като специалист не вярвам да играеш на Very High с Антиализинг.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 5 часа, bildera_ написа:

Вероятно харда е зле и затова не може да правиш запис. Пробвал ли си да намалиш настройките при запис?

Едно клипче на тебе как караш форда?:biggrin:

Ми на мен не ми пречи дори и да е и3-ката.Аз я бях поръчал ама я отказах, щот си викам я още малко да се ограмотя.Та както казах, основната цел е CSGO.Резолюция - FullHD.Графиките-Low.Но мисълта ми е, че искам да мога да си мултитасквам без проблеми.Примерно в хрома да върви стрийм.Да мога да outtabвам, без да зарежда по 1 минута и да се кръста да не забие.Та това сега е доста трудно, защото лагва на куче.Ако искам да слушам музика докато играя, трябва да я тегля, а не ми се теглят миксове по 2 часа.Това може и тъпо да звучи, ама е така.Въпреки hyperthreading-a при i3 пак мисля, че 4те физически ядра при i5 са по-добрия вариант.То както се казва, няма хода в гроба с тоя процесор, ама поне ако е гарга да е рошава.Аз ако имах парите на момента, нямаше да го мисля толкова.

преди 2 минути, SHANOVr написа:

Примерно в хрома да върви стрийм.Да мога да outtabвам, без да зарежда по 1 минута и да се кръста да не забие.Та това сега е доста трудно, защото лагва на куче.Ако искам да слушам музика докато играя, трябва да я тегля, а не ми се теглят миксове по 2 часа.Това може и тъпо да звучи, ама е така.Въпреки hyperthreading-a при i3 пак мисля, че 4те физически ядра при i5 са по-добрия вариант.То както се казва, няма хода в гроба с тоя процесор, ама поне ако е гарга да е рошава.Аз ако имах парите на момента, нямаше да го мисля толкова.

Тъй. Тъкмо си редактирах поста, ама ти си го написал по-добре. Окей, значи разбираш и няма проблем (без обид, не следя всички участници във форума да имам представа кой какво разбира). 

преди 10 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Едно клипче на тебе как караш форда?:biggrin:

Нещо не те разбрах.

Аааа, може би имаш предвид как карам наистина.  Ами нещо такова, като  се бъзикам:

https://www.vbox7.com/play:aff61494fa

Тая зима ако има сняг, ще ти направя клипче как се дрифти с предно предаване и как се прaвят слънца пак с предно :P

И едно междинно рекордче пак, че вече ги навързах някоко след последния ми клип горе, но все с по 1-2 стотни по-добри времена. Тук дори не си бях включил Shadowplay, но пък си имам FRAPS  за скрийншотове ;)

2016-12-30_132714.jpg

Мисля като смъкна под 2.15 да се откажа с бързите обиколки на тая писта и с тоя автомобил. Голямо предизвикателство за мен е гледам Megane, че времената са доста по-слаби от тоя Фокус, а на Монако бяха равни при мен.

А, да, преди 4-5 дни писах, че времето на втория ми изглежда извънземно. Днес просто във всяка втора сесия го постигам. Все едно  на пазар се разхождам. За тия времена си промених още малко настройките към "жива задница с напомпени гуми" и резултатът е налице.

Ааа, забравих да напиша, че тоя резултат е на бира. Вече почнах да засичам кога карам най-бързо - на бира, ракия, вино, кафе или като ги омешя яко. Имам и едно Уиски, ама с него по-нататък ще пробвам, ако не смъкна под 2.15.

@Julius Decimus, как си с дрифта? Днес ми се доакра с вратите напред, понеже @_Alex&Vanko_ ме бутна. 

Час и нещо се въртя, а преди това още сигурно половин час. Накрая вече нямах сили за нищо, съблякох се по къс ръкав,, смених кафето с бира...

Това Porshe 911 Carrera S  е страхотно за дрифт. Пробвал съм ги всички коли преди да излязат пакетите с Поршета, но това се владее много добре. Нищо, че сега не карам като хората. То като поиграя един ден и съм вече в час. Сега ми просветна, що толкова въртя волана като правя обиколки за време. Ами виждаш, при дрифта няма как да не въртиш, а аз две години само това правех при GRID, нищо че бях с клавиатура. То за мен е едно и също. Няма значение с клавиатура ли завивам или с волан - импулсите са едни и същи. А и моята истинска Фиеста има доста чувствителен в центъра волан, та просто го отпускам леко докато карам и не го мърдам изобщо. В завой обаче не е точно така ;)

Гледам някои хора докато карат истинските си коли, шарят наляво-надясно или постоянно ръцете им коригират траекторията на колите им. Навремето карах камиони и коли все с големи луфтове във волана и това бе нормално за мен, ама тия новите коли нямат луфтове и да въртиш волана в права посока, е глупост. 

А тоя дрифт в Корсата направо си е за професионалисти. Тръгвам на прашна писта със студени сликове. 20% ми е ESP,  че без него трудна работа при такива мощности. Няма завой със завой еднакъв, та е трудно да направиш няколко обиколки без грешка, защото едно, че гумите загряват и колата почва да се плъзга повече и второ, че пистата подобрява състоянието си с всяка обиколка. Но пък е най-големия кеф от всички рейсъри. Жалко, че в играта са заебали дрифта. Няма класации, няма дори и запомняне на резултатите. Направили са го добре, ама не са го доразвили. 

преди 41 минути, bildera_ написа:

@Julius Decimus, как си с дрифта?

Никак (не съм се пускал на такова). Дето ти казвах и преди, чупя волана така.

Поради ижеспоменатата причина, няма как да коментирам как се кара добре (гледам си писал) :).

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.