Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

.................

Редактирано от embolado (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Отваряш ESS и натискаш F5. Ще се отвори прозореца на програмата.Избираш вляво Инструменти---Системни обновления и вдясно избираш-Няма обновления.Потвърждаваш с ОК и няма да те пита повече нищо .

Отваряш ESS и натискаш F5. Ще се отвори прозореца на програмата.Избираш вляво Инструменти---Системни обновления и вдясно избираш-Няма обновления.Потвърждаваш с ОК и няма да те пита повече нищо .

Този номер го знам но не искам да ги закривам ада ги инталирам това имам впредвид за решаване на проблема. :rolleyes:

Редактирано от Stopchy (преглед на промените)

Да,но казваш че проблем ти е ESS,а това е проблем на ОС,която вероятно е Windows XP.

първо се следват инструкциите от "кораба-майка": http://support.microsoft.com/kb/910339

Да,но казваш че проблем ти е ESS,а това е проблем на ОС,която вероятно е Windows XP.

проблем му е ОС разбира се, защото не успява да инсталира ъпдейта а ESS алрамира заради посочената по-горе от теб настройка

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Да но щом Еset ме оведомява за тези ъпдейти значи е задължително да се инсталират през нея поне така смятам аз. :rolleyes:

мнения и дискусии по темата колкото искаш, дори и тук в този форум (и практически във всеки подобен форум) въпроса е кое искаш да решаваш - алармите на ЕСС (решението е дадено по-горе от dimd) или неинсталирането на ъпдейтите?

Пробвай през Автоматичният ъпдейт на ОС. Не казваш нищо за нея. Да не би да е Windows XP SP2 ?

ами той от там пробва - ЕСС само му подава линк към Windows Update ....нищо не се прави през ЕСС което Stopchy не значи че е задължително

мнения и дискусии по темата колкото искаш, дори и тук в този форум (и практически във всеки подобен форум)

въпроса е кое искаш да решаваш - алармите на ЕСС (решението е дадено по-горе от dimd) или неинсталирането на ъпдейтите?

Срещу всеки един ъпдейт ми пише препоръчителна ана най горния критична опитвам се да кача снимка но размера е голям повече от 2МБ е.

използвай външен хостинг на мен ми е ясно как изглежда - опитвам се да ти кажа че дали ще избереш да стартираш ъпдейтите през ЕСС или сам ще си сстартираш Windows Update ще стигнеш до едно и също място а ЕСС ще продължи да ти ги иска докато не ги инсталираш успешно, което очевидно не става

Ама четири поста пишеш,а все още не се знае с каква ОС си.....

Пробвай през Автоматичният ъпдейт на ОС. Не казваш нищо за нея. Да не би да е Windows XP SP2 ?

Това е първото което пробвах просто забравих да го спомена да с xp sp3 съм.

използвай външен хостинг

на мен ми е ясно как изглежда - опитвам се да ти кажа че дали ще избереш да стартираш ъпдейтите през ЕСС или сам ще си сстартираш Windows Update ще стигнеш до едно и също място

а ЕСС ще продължи да ти ги иска докато не ги инсталираш успешно, което очевидно не става

Значи предпочитам да ги инсталирам през Eset но и през нея и през самия Windows все не се получава вече сериьозно почвам да се нервирам от 4 години имам компютър и никога не съм имал подобен проблем.

Ето за всеки случай да се види нагледно

post-315606-0-11013500-1325919126_thumb.

мнения и дискусии по темата колкото искаш, дори и тук в този форум (и практически във всеки подобен форум)

въпроса е кое искаш да решаваш - алармите на ЕСС (решението е дадено по-горе от dimd) или неинсталирането на ъпдейтите?

първи стъпки: http://support.microsoft.com/kb/910339

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Ама четири поста пишеш,а все още не се знае с каква ОС си.....

В пред последния пост казах с Windows xp Pro 2002 sp3

първи стъпки: http://support.microsoft.com/kb/910339

Пуснах този инструмент да сканира и намери 2 проблема и казва че са поправени и след това пак опитах да ги инсталирам и не става.

Това направихте ли го ? Беше предложено пак по-горе. Рестартирайте и обновете ръчно ЕSS.

Публикувано изображение

Eто ти го ъпдейта. Инсталирай си го.

http://www.microsoft...Fx20SP2_x86.exe

Редактирано от embolado (преглед на промените)

Това направихте ли го ? Беше предложено пак по-горе. Рестартирайте и обновете ръчно ЕSS.

Eто ти го ъпдейта. Инсталирай си го.

http://www.microsoft...Fx20SP2_x86.exe

Извинявам се че не съм отговорил веднага но ми спреха интернета. Значи аз тази функция я знам как да спре да ме информира за ъпдейтите но пак казвам нее ми е това проблема. А трябва да ги инсталирам. ;)

Нямам опция сканирай с есет нод антивирус по отделно всеки файл мога пълно сканиране да извърша объркал съм нещо.Вчера си преинсталирах компа и си инсталирах есет , но забравих че засича един покер като вирус и се опитах да го спра да не се зарежда със уиндоус като пиша в старт на рън мсконфиг и отивам в стартъп не става и тва си е като ресна писи то пак се зарежда есет.отварям уинутилитиес мъча се да махна стартирането на есет не става шах ми дава есета викам ще му дам мат с процес хакер истривам му сервиза ресвам не баца есета и пак не мога да инстална покера ядосах се тотално пиша в гугъл есет унинсталл утилити тегля ресвам влизам в сейф мод деинсталирам нода зареждам уина и инсталвам файла който ми трябва инсталвам нода , работи но го няма като дам десен бутон върху файла скнаирай с нод някаква идея ето снимка

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Вие с граматиката не се обичате май? Пробвай да "поправиш" инсталацията на Есет. Това става като от "Програми", посочиш Eset и после "Деинсталирай" или Uninstal, Появява се едно прозорче, където има две бутончета - Uninstal и Repair. Даваш му второто, изчакваш да свърши и рестартваш. Да те предупредя, че ако използваш фикс, проблема с контекстното меню ще е най-малкият. Така че, ако използваш Fix, деинсталирай цекият НОД, барабар с фикса. На втората снимка засича тестов айкар файл.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Благодаря нямам фиксове истеглих есет някъде 1 мегабайт онлайн инсталатор сега го нямам в инсталирани програми уина не го вижда мисля че докато се тегли ми е спрял нета сега ще го мисля

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

опитах се да го инсталирам пак но не става казва че е инсталиран

Интересно,след повечето от прочетеното някой от пищещите се изразяват така,едва ли не участват в разработката на софтуера..странно

От както инсталирах "ESET Smart Security" през няколко часа се появяват pop-up съобщения 'Открита е атака за претоварване / Открита е скрита канална уязвимост" Как да го оправя?

От както инсталирах "ESET Smart Security" през няколко часа се появяват pop-up съобщения

'Открита е атака за претоварване / Открита е скрита канална уязвимост"

Как да го оправя?

Тук помагат. (:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.