Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит ви платен Уиндоус 10 от днес

Featured Replies

преди 4 минути, peppone1 написа:

Марката няма значение, а онзи беше Тошиба и се разби, точно когато са надградили системата, това случайни работи ли са?

Да, ако искаш ми вярвай - то и аз "надградих" Касперски..., ти какво си мислиш, че хардовете са  нечупливи ли?Пък нищо не ти пречи да предявиш претенции пред производителя на харда, за да ти го сменят.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

• Отговори 140
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз също забелязах, че 10 много ми чегърташе по диска. То не беше обработка на телеметрични данни, то не беше "Windows Modules Installer Worker".

Вместо да предявявам претенции и да чакам от умрял писмо, предпочитам да не си чупя харддиска.

На кой му трябва тежка ОС, която едно по едно да скапва хардуеъра? Едно че ми гълта 500MB от харддиска само за резервиране на системата, какво ли още друго изяжда?

Иначе аз от вчера инсталирах ъпдейтите на 7-цата и този гаден ъпдейт си беше още там. Това че официално са прекратили тази услуга, не означава че тя веднага ще влезе в сила. Така че спокойно, има още време да чупите компютрите си.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 часа, peppone1 написа:

Вместо да предявявам претенции и да чакам от умрял писмо, предпочитам да не си чупя харддиска.

На кой му трябва тежка ОС, която едно по едно да скапва хардуеъра? Едно че ми гълта 500MB от харддиска само за резервиране на системата, какво ли още друго изяжда?

Иначе аз от вчера инсталирах ъпдейтите на 7-цата и този гаден ъпдейт си беше още там. Това че официално са прекратили тази услуга, не означава че тя веднага ще влезе в сила. Така че спокойно, има още време да чупите компютрите си.

Продължавай да си вярваш, че е от WIndows-a....

на 7/30/2016 в 5:47, borisfx написа:

Честито на всички. Вчера беше последния ден в който Майкрософт предлагаха на всички хора да си обновят безплатно до Уиндоус 10. От днес 30.07. Уиндоус 10 престава да е безплатен и остава само платен. Умните хора като мен отдавна си надградиха компютрите с безплатния и легален Уиндоус 10 и сега си свиркаме, за другите които цяла година спаха и не направиха тази работа, от днес да си приготвят по 119 $ за да си закупят Уиндоус 10.

Любопитно ми е и ако може някой да каже дали от днес изчезна иконата за обновяване към Уиндоус 10 при потребителите със стари Уиндоуси?

Жив и здрав "умноко" и късмет с новата боза, все още разбиращите демек хората които имат нещо в главата още не са преминали на 10 и си стоят на седем :)  20 юли 2016г. Френската Национална комисия "Информатика и свобода" (Cnil) съобщи в сряда, че е отправила изискване към корпорацията Microsoft да преведе операционната система Windows 10 в съответствие със закона за "Информатика и свобода". още тук

https://www.cnil.fr/fr/windows-10-la-cnil-met-publiquement-en-demeure-microsoft-corporation-de-se-conformer-dans-un-delai

като гледам си и леко неграмотен, те точно такива зомбита обичат от М$ :)

преди 14 минути, Highagain написа:

Жив и здрав "умноко" и късмет с новата боза, все още разбиращите демек хората които имат нещо в главата още не са преминали на 10 и си стоят на седем :)  20 юли 2016г. Френската Национална комисия "Информатика и свобода" (Cnil) съобщи в сряда, че е отправила изискване към корпорацията Microsoft да преведе операционната система Windows 10 в съответствие със закона за "Информатика и свобода". още тук

https://www.cnil.fr/fr/windows-10-la-cnil-met-publiquement-en-demeure-microsoft-corporation-de-se-conformer-dans-un-delai

като гледам си и леко неграмотен, те точно такива зомбита обичат от М$ :)

Е па ние обичаме зомбитата в Dying Light  и Dead Island. Аман от комплексари.

преди 6 часа, информиран написа:

че вече не е възможно да си слагаш собствени визуални стилове, като Licorice за 8.1, например.

Toва защо ми прави само лентите - черни? Има ли някъде каталог с тия налични теми?

Кой ти говори в случая за скинове на Win 10, че звъниш? Темата отдавна 'отиде у ряката', поне нещо полезно да се извлече от нея.

Таааа, знайко, недей звъня без да те натискат...

преди 11 часа, XYconstant написа:

Toва защо ми прави само лентите - черни? Има ли някъде каталог с тия налични теми?

За да ти работи коректно, трябва да пачнеш системен файл, за да го отключиш да приема несертифицирани теми. Най-безопасна е тази програма. След това слагаш файловете за темата в C, Windows, Resources, Themes и си я избираш през прозореца "Персонализиране", където се виждат всички теми на Windows. Успех! 

Още теми можеш да намериш тук и тук.

П.п. Ако искаш да ти изглежда баш като на снимката, трябва да използваш и OldNewExplorer, но и без него си изглежда екстра.

преди 11 часа, Stilian Hadzhiev написа:

Ами, ако има скинове и за уин 10 к'во прайм ? :) Що се обаждате като не знаете :> Arc за 10

Не казвам, че няма, но при тази версия, M$ редовно барат толкова надълбоко по системата, че скапват работата на външните визуални стилове. Съответно на разработчиците не им се занимава с тази версия. Не знам дали го правят нарочно (с цел да се познава, че си с 10 и да го рекламираш) или не, но е факт, че никога не можеш да си сигурен след някой ъпдейт дали системата няма да изглежда така, а не като на снимката от разработчика.

Редактирано от информиран (преглед на промените)

Безплатен обяд ИМА ако сте изтървали срока за Upgrade to Windows 10 то ето още една възможност отново безплатна да го направите.

https://www.microsoft.com/bg-bg/accessibility/windows10upgrade

преди 13 часа, Mario051q написа:

За да ти работи коректно, трябва да пачнеш системен файл, за да го отключиш да приема несертифицирани теми. Най-безопасна е тази програма. След това слагаш файловете за темата в C, Windows, Resources, Themes и си я избираш през прозореца "Персонализиране", където се виждат всички теми на Windows. Успех! 

Още теми можеш да намериш тук и тук.

П.п. Ако искаш да ти изглежда баш като на снимката, трябва да използваш и OldNewExplorer, но и без него си изглежда екстра.

Не казвам, че няма, но при тази версия, M$ редовно барат толкова надълбоко по системата, че скапват работата на външните визуални стилове. Съответно на разработчиците не им се занимава с тази версия. Не знам дали го правят нарочно (с цел да се познава, че си с 10 и да го рекламираш) или не, но е факт, че никога не можеш да си сигурен след някой ъпдейт дали системата няма да изглежда така, а не като на снимката от разработчика.

Тоест започваме да хакваме и пачваме перфектната Windows 10??? Така ли?

То от отдавна вървят и се правят всякакви модификации за нея. Няма перфектен софтуер. Няма нищо перфектно! Това понятие е строго относително и зависи от личните виждания и представи, на различните индивиди... Всеки има желание да променя и модифицира по нещо...

Аз още вчера по нормалния начин направих надстройка.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.