Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит ви платен Уиндоус 10 от днес

Featured Replies

Относно менюто. За меню "старт" на 8 и 8.1 има външни програмки, които ресурсно товарят невероятно нищожно, но превръщат менюто във познатото вече ХР или стил 7.

Относно това колко лека е 8.1 то ще дам пример с експеримент, който направих от любопиство! Та на машина, едноядрена с Пентиум 4 и 1Gb RAM и сложих 8.1 естествено с изключени екстри, добавки и ъпдейти т.е. пипната тук и там + пакет програми също пипнати! Удивлението ми бе, че машината работи прилично!  Средно консумирана RAM - 400 - 450mb, а заетото пространство на диска около 5 gb.  Тази лекота е присъща единствено за XP, но и имаме предимствата на една модерна ОС, неотстъпваща с нищо на 10-ката. Всичко това без ядове и проблеми, проблеми с драйвъри и бъгове!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Отговори 140
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не мисля че е редно да казвате че 7-цата е много по-добра от 10-ката като това са пълни глупости!Все едно да кажете Лада е много по-добра от Порше.Истината е че 7-цата с годинките много я прехвалиха и ето затова това се отразява.Нормално е човек който има компютър от 2006 с процесорче едно ядро където като сложи 10-ката да не му зареди и една папка и да си каже е*ахти тежката ОС! Трия я за нищо не става -ето това се получава в повечето от случаите и какво?10-ката им е проблем,а при мен защо откогато е излезнала с първата версия съм още кракната перфектно!Компютъра ми ще изкара още 5 години без преинсталация с тази ОС обеден съм както едно време беше при xp-το... :)

преди 38 минути, Soviet Soldier написа:

Новите ОС се правят така ,защото често се налага да се работи с "тъчскрийн" монитори. Единствената ми забележка е ,че няма опции за прозрачност на иконите или някакви други възможности за прилагане на желан дизайн. 

Е , тя забележката ти стана множествена ! :)

Малко ли е ? Искам си ги !:help wanted4:

За мен е малко. Това е дреболия ,която не пречи на нормалната работа с тази ОС. В старите ОС не виждам кое е по-доброто от към функционалност и дизайн на старт менюто. 

преди 14 минути, KOCKAR написа:

...Компютъра ми ще изкара още 5 години без преинсталация с тази ОС обеден съм както едно време беше при xp-το... :)

Е , щом си Обеден - всичко е ясно ! Да не забравиш бирата на обед , щом си обеден ! :)

Аз предпочитам да съм нощен.... ! На шопска с ракийка я карам ! Човек стил трябва да има ...! :lol6:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 1 час, Azhen написа:

Можеш да минеш и с 50лв само.

Да не си от тези които си мислят че Активиран = лицензиран Windows?

Разбира се,че не са равни...........активирания е същият като лицензирания,само че е без пари!

Е спокойно ще се започне след време да се иска пари за всичко. Та тези с безплатния Windows 10 да не се радват много.

преди 1 час, Azhen написа:

Можеш да минеш и с 50лв само.

Мога. Но предпочитам да взема две каси бира. default_lick%20lips.gif

Иначе при условие, че компютъра струва 100 лева и има само 2ГБ памет, по-скоро за 50 лева ще му взема още 4 ГБ.

преди 4 часа, Blue Ray написа:

Най-много ми харесва да гледам хората, които си вярват, че са успели да направят нещо, което никой друг не може и не знае как става... Мислиш ли, че някой, който е имал желание да актуализира до Windows 10, няма да е успял да го направи, през изминалата цяла една година?! Но ти си "умен човек", само ти знаеш как става това... Остави ни нас, простолюдието, какво можем и разбираме ние, пред теб?!

Какво да излезе?! Иначе ще се "живурка" до определено време... Ще дойде един момент, в който искаме или не, ще трябва да преминем към новото извращение, ако още не сме...

Ееее... Няма начин един софтуер да няма бъгове и проблеми, освен ако кода му не е няколко реда (дори и пак ще има)...

Освен, ако целия код е ... само името на въпросната ОС. Тогава трябва талант за грешки и бъгове.

преди 3 часа, simtech написа:

Windows2000 = добре, стабилно. Windows XP е посредствено. Windows7 - посредствено и малко по-шарено. Windows8/8.1 с гадното меню с плочките - отврат, отвращава всички потребители на по-старите версии. Неразбираема и неразбория между класически и "модерен интерфейс". Windows10 - същото като Windows8, но са върнали старт менюто.

Много интересно, но недоказано виждане.

Като цяло - Майкрософт показаха, че може да не разбират много от Операционни системи, но от маркетинг разбират. И то много.

1. Пуснаха 10-ката безплатно - най-любопитните решиха да пробват.
  2. Започнаха да я набутват - къде тихомълком, къде малко по-информирано. По-непукистки настроените го приеха като "пръст божи" или нещо подобно. Други си останаха на сегашната ОС.
  3. Вече е платено - сега много хора ще си инсталират. Не щото им е тупнало, ама нали ще го хакнат/кракнат ... абе - ще им сипят на ония, Микромеките.

Каквито е да са подбудите - накрая всички изброени ще са с 10-ка. Но ... най-доброто предстои ... Тепърва ще научаваме или само усещаме, дългата ръка от Redmond, Washington. Дано не е около топките (както предполагам).

PS. Не знам каква е връзката, но в момента ми излезе покана за ъпгрейт ... не на Уиндоус обаче ...

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Aз не съжалявам, че не минах на 10 вчера. Безплатен бе само за хората с оригинални лицензи и не важеше за Enterprise версиите. Така че колко е оферта е съмнителен въпрос. Аз така или иначе като го стабилизират ще купя директно лиценз за Enterprise-a. Дано redstone е стабилен, колкото blue update-a за Windows 8 (нали blue се казваше на 8.1) та така.

Дори още има смесени мнения, че май Аdobe Premiere CS6 не бачка на 10 (доста казват, че не бачка и само 2-3, че бачка), но аз нямам намерение да минавам още на CC2015/16, защото има разлики в интерфейса, бърка в джоба и заради обратната съвместимост на проектите между различните версии...от стара версия ще се отвори в новата...Но от нова версия няма да се отвори в старата версия проекта...

Колкото до 10-тката има неща за които ме е яд признавам си, защото има нови версии на DISM, SFC, CHKDSK, Driver Verifier и на повечето инструменти в ОС като цяло, но докато не излезе стабилна версия с по-малко ядове (макар че подозирам, че тази вече трябва да е такава след 1 година доработки, а и повечето проблеми сигурно са причинени от незнаещи потребители, та не вярвам аз да имам проблеми с нея, колкото и нескромно да звучи), но не бързам, защото, както казах в момента системата ми се ползва не само за забавление.

Колкото до DX12...Хич не ми е спешен. Докато не паднат цените на 1060 ще мине доста време, а в момента игрите с DX12 се броят на пръсти, а и определено не всички игри са за мен. Тези, които играя не се знае дали някога ще минат на DX12 изобщо. Проблеми с игрите под Windows 7 или Windows 8.1 не съм имал или съм, а на малкото брой проблемни такива съм оправял след малко малко ръчкане. Та мисълта ми е, че всеки си решава какво ще използва. Не минаването на 10 не прави човека мързелив или глупав. Просто е по-предпазлив и практичен и не се хвърля в неизвестното. Като ми потрябва Windows 10 винаги мога да я тествам на VirtualBox, както съм правил през няколко месеца.

Всеки си решава за себе си, та нека да не натрапваме мнението си на другите. :)

Поздрави!

Май пропускаш, че под Win 10  натоварването на процесорните ядра е разпределено по-равномерно при доста игри, дори тия игри да са DX11. Поне аз с такова впечатление съм останал. Доста от игрите ми просто вървят по-добре под Win 10, разбирай по-гладко, с по-равномерни кадри, дори да не е включена вертикална синхронизация. Не може да се обобщава за всичко, да. Има и проблеми със старите DRM  игри, които не тръгват по принцип. С времето обаче се появиха решения, а някои игри дори имат ъпдейт, който елиминира тая DRM  защита. Но това за стари игри и такива на дискове. Кофти, че няма да тръгнат някои от тях, но това е положението. Ако човек издебне в магазините, винаги ще има някоя евтина оферта за старите игри, които има на диск. Не е задължително де...щото напоследък вдигнаха доста цените на игрите, а от там и на старите.  Аз както казах, също нямам игри с DX12, Освен една на Microsoft  - Forza Motorsport 6, която май още си е бета, но не я играя, щото няма поддръжка на волан. Иначе графиката с DX12  си я бива, както и вървежа на 1440p.  с GTX970. Тая игра няма как да я играеш под Win 7:

Това жалко, че се играе само с клавиатура или джойстик. Иначе графиката си я бива, ефектите също, особено при дъжд. Сори, ама да стоя на 7 и да има такива неща за 10...няма да стане! 

Бях почнал да пиша един пост тук преди няколко часа, но Опера крашна :P Вярно, има си проблеми все още, но те не са по-различни от тия под win 7. Там Опера също ми крашваше и то доста по-често. Така, че предимство за 7 в това отношение не виждам. Каквито проблеми си имах със 7, такива долу горе си имам и с 10. Е, може да има нюанси. Относно драйверите за хардуера...май отдавна излязоха драйвери и за 10. Да, отначало нямах няколко месеца за механичната ми клавиатура Asus и имах често проблеми, но изкараха. 

А в предния си пост исках да кажа, че много се поляризират мненията. Win 10 има недосатъци и те са свързани главно с по-добрата защита и защитата от пиратство, което вреди и на непиратите, но пък 7 също има доста недостатъчци. DX12 и по-калпавия вървеж на игрите споменах. Вече интерфейса е въпрос на вкус, но при Win 10  аз имам доста повече възможности в Explorer, които не бяха налични при 7 или ако са били, са дълбоко скрити от погледа ми. Аз не съм програмист и специалист на тема ОС, а обикновен ползвател, който играе повече игри и върши по-малко работа ;) От моя гледна точка Win 10  е за предпочитане, дори и бъгав първите месеци, дори и с проблемите, които има с някои драйвери. Има някои неудобства, свързани с игрите, но се преодоляват по някакъв начин. Такива неудобства имаше и при Win 7, но пък се преодоляваха по съвсем друг начин. Ето това е разликата и ако някой е свикнал да се оправя с win 7( Говоря за тая система, защото за щастие прескочих 8 и 8.1), то ще му трябва доста време да се пренастрои за 10. Но веднъж стори ли го, 7 ще му се струва някаква архаична ОС.

Ако Windows 10 е толкоз хубава и прекрасна ОС нямаше да има тази наглост и зор да я наложат на пазара. За MS  в момента мога да кажа само едно :vomit:

преди 34 минути, Емил Костов написа:

Ако Windows 10 е толкоз хубава и прекрасна ОС нямаше да има тази наглост и зор да я наложат на пазара. За MS  в момента мога да кажа само едно

Хората са мързеливи и могат да карат с една ос  в продължение на 100 години . Точно това не е добре за развитието на една ос. Точно затова подкрепям и спирането на ъпдейтите на по-старите версии.

Редактирано от sky1 (преглед на промените)

преди 58 минути, Кико написа:

Май пропускаш, че под Win 10  натоварването на процесорните ядра е разпределено по-равномерно при доста игри, дори тия игри да са DX11. Поне аз с такова впечатление съм останал. Доста от игрите ми просто вървят по-добре под Win 10, разбирай по-гладко, с по-равномерни кадри, дори да не е включена вертикална синхронизация. Не може да се обобщава за всичко, да. Има и проблеми със старите DRM  игри, които не тръгват по принцип. С времето обаче се появиха решения, а някои игри дори имат ъпдейт, който елиминира тая DRM  защита. Но това за стари игри и такива на дискове. Кофти, че няма да тръгнат някои от тях, но това е положението. Ако човек издебне в магазините, винаги ще има някоя евтина оферта за старите игри, които има на диск. Не е задължително де...щото напоследък вдигнаха доста цените на игрите, а от там и на старите.  Аз както казах, също нямам игри с DX12, Освен една на Microsoft  - Forza Motorsport 6, която май още си е бета, но не я играя, щото няма поддръжка на волан. Иначе графиката с DX12  си я бива, както и вървежа на 1440p.  с GTX970. Тая игра няма как да я играеш под Win 7:

Не съм забелязал подобно нещо, но си има поправка и за паркирането на ядрата. Доколкото съм запознат това е включено по подразбиране за всички версии на Windows, но досега не ми се е налагало да го tweak-вам. Но аз и толкова не цъкам. Ако ти се занимава можеш да провериш и да докладваш разликите:

http://forum.cakewalk.com/Windows-7-amp-Core-Parking-a-better-way-to-Turn-It-OFF-m1861804.aspx

Колкото до старите игри, то се появиха решения и под Windows 8.1 А аз именно на стари игри играя в повечето случаи. Симулаторите с коли не са за мен така че определено няма за къде да бързам. А и както казах, аз освен да играя и работя, а под 10 някои версии на дадени програми не тръгват и нямат и намерение да тръгват за да могат и производителите на ОС и на програмите да те накарат да мигрираш към новите версии на програмите и ОС. То е ясно, че един ден всички ще сме на 10, но живот и здраве не мисля, че при мен това ще е преди 2017/18-та. :)

Отделно не мисля, че 8.1 е архаична чак толкова спрямо 10. Windows 7 да, но 8.1 не. Някои казват, че точно хората с 8.1 трябва да минат на 10, а тези с 7 да си стоят на 7. За мен е точно обратното...точно, хората с 7 трябва да минат на 10. Потребителите с 8.1 могат да изчакат, защото разликите дори да ги има са по-малко в сравнение с дупката между 7 и 10.

преди 54 минути, Кико написа:

Това жалко, че се играе само с клавиатура или джойстик. Иначе графиката си я бива, ефектите също, особено при дъжд. Сори, ама да стоя на 7 и да има такива неща за 10...няма да стане! 

....за тези пари , които ще дадеш за ОС и игра , истинска кола ще си купиш . Е , не точно като тази , ама ще върви....:lol6:

Нито левче на тези пладнешки разбойници ! :)

преди 59 минути, Кико написа:

Май пропускаш, че под Win 10  натоварването на процесорните ядра е разпределено по-равномерно при доста игри 

А ти, май пропускаш, че някой хора ... ама изобщо не им пука, как вървят или не игрите. Освен тези с топка/и или карти (може и от GoogleMaps)

преди 9 минути, sky1 написа:

Хората са мързеливи и могат да карат с една ос  в продължение на 100 години . Точно това не е добре за развитието на една ос. Точно затова подкрепям и спирането на ъпдейтите на по-старите версии.

Аз къде казах, че не трябва да има нови версии. Но не може едно "лайно" да го парфюмираш и да твърдиш, че е скъп и прекрасен парфюм. Това направиха MS.

преди 4 часа, simtech написа:

Windows2000 = добре, стабилно. Windows XP е посредствено. Windows7 - посредствено и малко по-шарено. Windows8/8.1 с гадното меню с плочките - отврат, отвращава всички потребители на по-старите версии. Неразбираема и неразбория между класически и "модерен интерфейс". Windows10 - същото като Windows8, но са върнали старт менюто.
Windows7 кои функции по-точно са му орязани? И ти си играеш с операционната система или я ползваш като платформа да си подкарваш приложенията? Какво значение има старт менюто дали е скучно, след като филмите, музиката, интернета и игрите вървят?
Глупости, че всяка по-нова версия е по-добре. Това не е така и е нагла лъжа, която само платен драскач или заблуден може да напише. И това за ъпдейтите не е вярно. Microsoft пускат нови ISO-та, когато има нов service pack. За минорни обновявания има WindowsUpdate.

Аз ползвам още 7 и съм доволен. И го ползвам със сивата класическа тема, с която ползвах и Windows 98, и Windows2000, и WindowsXP. Писна ми от будали, които търсят само шаренкото и дават акъл. Нагледал съм се на проблеми с Windows8.

При 7 няма:

- магазин за приложения.

- няма възможност да ти сканира кое колко място заема на диска.

- няма възможност да кажеш коя програма искаш да ти се стартира и ос да я стартира

- няма възможност да видиш времето без да е нужно да посещаваш сайта на Майкрософт или на Яху

- няма инсталиран OneDrive

- няма възможност за повече от един десктоп

- неможеш да си записваш бележки в календара

- няма аларма която да те събуди

-  старт менюто е скучно и не е шарено откъм цветове

- няма Картана

-

преди 8 минути, sky1 написа:

При 7 няма:

- магазин за приложения.

- няма възможност да кажеш коя програма искаш да ти се стартира и ос да я стартира

- няма възможност да видиш времето без да е нужно да посещаваш сайта на Майкрософт или на Яху

- няма Картана

Липсата на магазин за приложения за някои е плюс. Това е първото нещо, което махнах на 8.1

Има си TreeSize Free portable.

Брей не знаех, че Windows 7 няма Task Scheduler или msconfig или regedit? :D

Има си притурка за времето (нищо, че ги забраниха от съображения за сигурност - Windows Gadjets - или старата версия на Windows Apps).

Има DropBox.

Има си програми и за бележки и за аларми.

Точно старт менюто на 10 е ужасно...по-добре да не го бяха връщали. Така или иначе и на 8.1 и на 10 слагам ClassicShell и това е първото нещо, което правя дори.

Супер че няма Cortana...това лакомо за ресурси нещо е просто излишно. Стандартната търсачка си е предостатъчна.

Не защитавам нито 7, нито 10, но това което си изброил като доводи е просто meh.

преди 25 минути, by_chechi написа:

....за тези пари , които ще дадеш за ОС и игра , истинска кола ще си купиш . Е , не точно като тази , ама ще върви....:lol6:

Типично българска черта! Как ще даваме пари за въздух, я?! Нали трябва в коли да се возим, частни самолети и яхти да притежаваме... Нищо, че вкъщи хем си гледаме стоката в кочината, хем видео наблюдението на кокошарника... 

преди 17 минути, sky1 написа:

При 7 няма:

- магазин за приложения.

- няма Картана

-

А при "10" като ги има тези неща, по-добре ли се чувстваш и това спомага ли ти за работата с устройството? Особено, любимата ти КАртана... Луд на шарено се радва... Нали е ново и скъпо, а още повече дадоха ни го без пари, какво повече можем да искаме?! Такива потребители са мечтата на MC!

П.П. За някои от нещата, много сериозно се лъжеш, че ги няма...

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

преди 14 минути, sky1 написа:

При 7 няма:

- магазин за приложения.

- няма Картана

И ти искаш всичко да го има наготово - НАЛИ?

Колко от нещата, дето ги има вградени в 10-ката , се конфигурират "юзър френдли" (или изобщо могат да се бутат - нормално)

преди 3 минути, Blue Ray написа:

Типично българска черта! Как ще даваме пари за въздух, я?! ...

Да си призная - на една от предишните ми машини ... лицензиран беше само BIOS. Сори - не намерих пиратски ...

преди 2 минути, jhoro написа:

И ти искаш всичко да го има наготово - НАЛИ?

Колко от нещата, дето ги има вградени в 10-ката , се конфигурират "юзър френдли" (или изобщо могат да се бутат - нормално)

Колкото повече неща има толкова е по-добре. Като има вградена антивирусна след преинсталацията не се занимавам да инсталирам някоя антивирусна от която може да бъгва ос.

Хи-хи-хи .:biggrin:  .. най-големия вирус си имал ... антивирусна.   :biggrin:

на 30.07.2016 г. в 16:04, sky1 написа:

Колкото повече неща има толкова е по-добре. Като има вградена антивирусна след преинсталацията не се занимавам да инсталирам някоя антивирусна от която може да бъгва ос.

То щото процеса на Windows Defender под 10 не създава проблеми? В нета е пълно с high cpu usage теми за процеса използван от Windows Defender. Под 8.1 въпросната програма пък след 1-2 месеца бачкане да вземи да реши, че ще се самоизключи и пак от регистрите трябваше да премахвам policies, които си е създала за да се самоизключи. Не е лош продукт, но не е безпроблемен. Та дали ще е външна програма с повече екстри или вградената, която при 10 работи на kernel ниво и има по-добър облак, но като цяло и по-слаб detection rate е все едно и също. 100%-ва защита само с антивирусна и без това няма и трябва да се качи допълнителна програма и работата само с вградената не гарантира пълна безпроблемност така че е малко патова ситуацията.

преди 36 минути, by_chechi написа:

Играта е безплатна ( защо ли), а за ОС дадох 30 лева преди около година, което се оказа грешно решение може би или поне не толкова истинско, защото явно тия OEM  ключове не са толкова законни, макар че всичко е законно по принцип. Днес са обаче 51 лева като минимум. Както и да е, аз не използвам ОС за печелене на пари, тоест за работа, а единствено за развлечение. 

преди 38 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Не съм забелязал подобно нещо, но си има поправка и за паркирането на ядрата.

Както казах, не съм програмист, не съм специалист по ОС, а просто съм ползвател. Едва ли повече от 0.01% от хората ще знаят какво е паркиране на ядрата. Навремето се опитвах да не ги паркирам за да получа някакъв резултат, но не се получи там, където чаках резултат. Ако всичко това е автоматично, ОК, значи съм назад с информацията. Аз също няма как да сравня двете ОС сега. Срявнявам ги спрямо резултатите си преди година с Win 7. Ако от тогава са оправили натоварването на процесора при Win 7, значи съм в грешка и назад с информацията. Но дори и така да е, пак няма DX12.  Това вече  е особено важно за тия, които играят игри с процесор и видеокарта на AMD. Нека не гледаме само от гледната точка на Intel и NVIDIA  потребители и нека не гледаме от гледна точка на хора, играещи стари игри или рейсъри без DX12  все още. Но само след 20 дни очаквам новата F1_2016  и там не е много ясно как ще стоят нещата с DX12, но се канеха да го пуснат като ъпдейт още за F1_2015. Та нищо не се губи. Ако тоя месец съм назад с DX12  игрите, не се знае дали пък утре няма да пуснат и DX12  за ARk:Survival. искам да кажа, че днес може да изглежда ненужен тоя DX12, но само след месец може да не е така. Всъщност, излязоха доста игри с DX12, които за жалост не играя, ама както казах, нека не гледам само от моята геймърска гледна точка. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 7 минути, Кико написа:

... за ОС дадох 30 лева преди около година, което се оказа грешно решение може би или поне не толкова истинско, защото явно тия OEM  ключове не са толкова законни, макар че всичко е законно по принцип.

Даже са си много законни, ама при спазване на едни мааалки подробности.

И емблемата от МерсЕдес си е оригиналдЪ, ама като я сложа на Трабито - все тая. Не върви повече и да вози по-добре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.