Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сигурен и компактен газов пистолет ?

Featured Replies

току-що, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Братле,не ти трябва пистолет-циганина най се плаши от нож.
Та закупи си един хубав ловджийски нож....

Ем е по-безшумно... (и недоказуемо)

• Отговори 78
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Братле,не ти трябва пистолет-циганина най се плаши от нож.
Та закупи си един хубав ловджийски нож....

Почваме да говорим глупости. Нали се сещаш, че циганина не ходи гол. Има ножове, боксове тръби и прочие.

преди 17 минути, Optium написа:

Вярно е че за околните е леко да се коментира от разстояние, докато аз в този момент седя в къщи с контузии причинени от

схватката ми с тази циганска гмеж и утре ми се налага да ходя при съдебен лекар на улица ЗДРАВЕЦ №2

И поради тази причина че ние сме вече ТЕРИТОРИЯ а не държава, бих потърсил консултации от някой от вас

който е наясно с нещата, да ми даде инструкция дали съпругата ми която тези дни заминава командировка в Москва,

може да ми закупи от там истински БОВ във вид на спрей и да ми го докара. Защото тук пазара е пълен с всякакви

китайски ментета без всякакъв ефект !

Отидете на бокс или кикбокс. Купете си сгъваема метална палка, ако почувствате, че живота ви е застрашен. Ще ви се наложи да ударите само първия. С нея можете да се пазите и от ножове. Ако същите хора са чести гости в квартала, съберете се с приятели и поговорете с тях. Помолете ги най- учтиво да не правят повече така. 

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

току-що, Емил Костов написа:

Почваме да говорим глупости. Нали се сещаш, че циганина не ходи гол. Има ножове, боксове тръби и прочие.

Отделен е въпроса, че много рядко се мъкнат само по един. (обикновенно минимум групичка по 6-7 мангала с качулки)

току-що, cybercop написа:

Отидете на бокс или кикбокс.

Знаеш ли каква е разликата между уличния бой и бокса ? В уличния бой няма правила.

току-що, Емил Костов написа:

Емиле да те попитам-бил ли си се с цигани?
На тях им е вкоренен страха от кръв и ножове...

току-що, Optium написа:

Благодаря ви,

за информацията но такава вещ е невъзможно да се прекара през скенерите на летище ВНУКОВО.

Става въпрос за ефективни нервно-паралитични газове във вид на спрейове,

които могат да се сложат в куфар, без да бият на очи когато минават през скенер !

Същия може да си направите и сам. Цевта на газовия пистолет е гладка ,но в нея има завит елемент който служи за по-доброто задържане на налягането и презареждането при автоматичните. То за радост се отвива ,на резба е и може да се изстрелват разни стоманени съчми. 
Взимате кутия качествени халосни патрони ,изрязвате зеленото капаче на върха и там поставяте стоманен лагер съобразен с отвора в цевта. Пробива дебела дървена врата и без проблем улучвате човек на дистанция 5-10м. Има един основен проблем ,че пробивността е сериозна и можете да убиете някого. 

преди 8 минути, cybercop написа:

Шубе е и винаги е бил шубе. Един от индикаторите е начина на псуване в отделните държави. Американците, които поне някога са разчитали предимно на себе си, се обръщат директно към опонента - F*ck You. Аз на теб. Българите не смеем да отправяме такива директни предизвикателства. Целим се в по- далечни и беззащитни обекти - майки, баби и лели. А, това, че са трима, не е основание да носиш пистолет. Ако единия бъде брутално смазан, шанса другите двама да му помогнат е нищожен. За съжаление, на хората често им личи на какво са способни и, агресорите се насочват към слабите и страхливите. За още по- голямо съжаление, въпреки, че огнестрелните оръжия са мечта за всеки страхливец, те не са за тях. Страхливия го е страх и от последиците от тяхното използване, което блокира ефективността им и ги прави опасни за самите тях. Те искат някой да им гарантира, че няма да бъдат наказани, ако застрелят някого. А, такава гаранция не може да им се даде, защото всеки случай е различен. Досега, без изключение, всички хора, които са издигали лозунги за неприкосновеност на частната собственост са били страхливи. Иска им се да застрелят някого, но да им се гарантира, че няма да има никакви последици за тях.

Не, българина не е страхлив, просто така се е научил. Някой друг да му свърши работата. Научил се е и да търпи само и само да се разминат нещата. Притиснат ли е до ъгъла тогава става страшно. До още някое пвреме ще има подобни безжчинства и глупости. Българина може сам да си оправи нещата, но не иска, а вече не му се и заниамва. Стои репликата "заеби" и готово.

Има и друго нещо, поради която самата власт не желае да разреши носенето на оръжие или използването му в частните имоти. Гарантирам, че ще има убийства през терасите. Ще се гърмят по-този начин, само защото единия съсед е казал накриво нещо на другия.

току-що, niki292002 написа:

Отделен е въпроса, че много рядко се мъкнат само по един. (обикновенно минимум групичка по 6-7 мангала с качулки)

Знаеш ли каква е разликата между уличния бой и бокса ? В уличния бой няма правила.

Не съм сигурен, доколко вие знаете. Никой не говори за правила, а за рефлекси и физически възможности. Можете да отидете в някоя зала по кикбокс и да ударите шамар на някой от трениращите там. Ще видите много ясно, разликата между бой с правила и бой без правила. 

преди 49 минути, Optium написа:

Какви са пораженията при изстрел в коляното . . .!?

никакви не са пораженията

газовите се преправят на бойни.иначе са като с  капсите от битака освен ако не уцелиш някой в окото да го окьоравиш

преди 2 часа, Optium написа:

Посочете ми за закупуване качествен, сигурен и на добра цена модел газов пистолет,

пистолета на еним мехемедов

нямаш право да се защитаваш по българските закони освен с оръжието като на нападателя и до 300 лв грабеж не е престъпление>

Можете да отидете в някоя зала по кикбокс и да ударите шамар на някой от трениращите там.

Те имат много здрави нерви. ;)

току-що, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Емиле да те попитам-бил ли си се с цигани?
На тях им е вкоренен страха от кръв и ножове...

И къде е доказано това твърдение, че само циганина се страхува от кръв, защото аз съм бил свидетел в няколко ситуации където и българи припадат от кръв. Също така съм виждал и ситуации, в които порязания му идва адреналина и вече не го е страх от нищо. Та отново ще кажа, да не говорим глупости.

• Автор
преди 1 минута, niki292002 написа:

Жалкото е, че между откраднатите мои документи и пари се намира и личната ми карта /обявена вече за невалидна/

Но за това пък адреса на който живея вече съм им го поднесъл на тепсия !

Така че не мога да я карам "напред с рогите", защото мога да го отнеса още по-жестоко . . . 

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

газовите се преправят на бойни.иначе са като с  капсите от битака освен ако не уцелиш някой в окото да го окьоравиш

нямаш право да се защитаваш по българските закони освен с оръжието като на нападателя и до 300 лв грабеж не е престъпление>

Правеха се на бойни само руските на Байкал ,които си бяха чист пистолет Макаров с цев от оръжейна стомана ,без направени нарези. Такива днес не се внасят. Всички други са от сплав ,която при поставяне на мощен боен патрон ще ви гръмне в ръцете. 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Не, българина не е страхлив, просто така се е научил.

Със сигурност се е научил. Около 200 години под властта на византийци и 500 под властта на една от най- кървавите империи - Османската. В промеждутъците - васали на татарите и крепостничество от самата българска аристокрация, почти еквивалентно на робство. 

преди 1 минута, cybercop написа:

Със сигурност се е научил. Около 200 години под властта на византийци и 500 под властта на една от най- кървавите империи - Османската. В промеждутъците - васали на татарите и крепостничество от самата българска аристокрация, почти еквивалентно на робство. 

Не са ни виновни византииците и турците. И преди тях пак сме си били такива.

преди 6 минути, niki292002 написа:

Те имат много здрави нерви. ;)

Все пак - опитай. Но, питай някой познат в залата, кой от тях не работи за престъпен бос, защото става въпрос за научен експеримент, а не за самоубийство. 

преди 1 минута, cybercop написа:

Все пак - опитай. Но, питай някой познат в залата, кой от тях не работи за престъпен бос, защото става въпрос за научен експеримент, а не за самоубийство. 

Аз самия тренирам бокс и ги познавам. 

• Автор
преди 9 минути, Yvan Sergeev написа:

Тука човека е прав,

защото в полицията при грабеж по-малко от стойността на една минимална заплата /400 лева/

не желаят да образуват преписка и те гонят от районното управление . . . 

преди 8 минути, Емил Костов написа:

И къде е доказано това твърдение, че само циганина се страхува от кръв, защото аз съм бил свидетел в няколко ситуации където и българи припадат от кръв. Също така съм виждал и ситуации, в които порязания му идва адреналина и вече не го е страх от нищо. Та отново ще кажа, да не говорим глупости.

Бил си свидетел,попитах те бил ли си се?

Цитат

Също така съм виждал и ситуации, в които порязания му идва адреналина и вече не го е страх от нищо

От ромското малцинство ли?

Аз съм до тук,спокойно обсъждане-и без лоши чувства! :)

Ако тренираше, нямаше да пишеш такива неща. За уличен бой, просто трябва да тренираш в два режима. 

Ако тренираше, нямаше да пишеш такива неща. За уличен бой, просто трябва да тренираш в два режима. 

В бокса се пазиш с ръкавици и само от удари с ръкавици. Едва ли влачиш навсякъде със себе си боксови ръкавици, а едва ли биха ти помогнали срещу нож или метална тръба.

преди 5 минути, Optium написа:

Тука човека е прав,

защото в полицията при грабеж по-малко от стойността на една минимална заплата /400 лева/

не желаят да образуват преписка и те гонят от районното управление . . . 

Пишете пълни глупости. Грабежът е тежко престъпление. За него не важи маловажност. Бъркате го с кражба. която също е тежко престъпление, но, само по принцип. Фактически - зависи от вида на кражбата, какво е взето и, дали е възстановено.

Бойните спортове са само развлечение. Като те налети тумба цигани с разни тояги и какво ли още не ,какво от това ,че тренираш? Както споменах бойните спортове са само развлечение ,а в истинския бой правила няма.
Изучаването на най-слабите места в човешкото тяло и ударите там са приоритет при ръкопашния бой. Общо взето армейските бойни изкуства са най-ефективни ,защото в тях правила няма ,а и ограничения. Учиш се да използваш всякакви материали ,които са ти под ръка ,пръчки ,тухли ,арматури. Всичко това не се научава за 1 ден ,пък и човека не възнамерява да става нинджа или командос. 
Реално и притежанието на бойно оръжие не решава проблемът ,защото ако не дай си боже застреляш някой от тая измет ,след това ще се наложи да го лежиш. 
Винаги е най-добре да се избягват подобни конфликти на всяка цена и да се търси съдействие от органите на реда. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.