Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предимствата на евтиното комби

Featured Replies

Балгиец..ква е таз Дачия 1.2 ....тоя мотор ша умре ко се качите ти и жена ти и 2 куфара багаж :) .Оня ден за фирмата взехме нова Доккер ма тя барем с 1.6 100 катъра ......

• Отговори 363
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Е тва вече си е предимство. До сега - празни приказки. 

• Нека не казваме  "малка ти е мбижката", нека бъде "моята е по-голяма". Така оставяме място за надежда, че може да не му е толкова пък малка мбижката, просто на някой си там му е по-голяма, ама то вина

• Не разбрах на счетоводна отчетност ли присъстваме, на хвалба колко пари си похарчил или колко си се набутал? Пълен катарзис няма никъде. Рендетата са колкото френски, толкова и японски...

Публикувани изображения

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

Честно да ти кажа това хич не ми се види грозно ама щом ти казваш ...

Грозно и циганско. С тия нископрофилни гуми, ниско окачване не е практично нито за града, нито извън него.
Освен това, тая кочина комби ето тая кола ще я издуха с 2 пъти по-малък двигател
eurp_1005_05_o+1989_bmw_316+side_view.jp

• Автор
преди 1 час, BMW Маниак написа:

То е ясно и за малките деца Белджо.

На моят 9 годишен не му е ясно.
Преди 10-на дена се връщаме от Францата с него и аз си карам кротко, ама по едно време като наближихме един участък с няколко поредни кръгови движения и дадох газ и изпреварих леко нервно два дълги тира, щото много се моткат в кръговите.
И синчето вика: - "давай още, много обичам така да караш по-бързо от другите"
Ама аз му обясних че харчи повече бензин каруцата като ускорявам бързо и нямам намерение да сипвам два пъти по-често  бензин.

преди 1 час, Иво Димов написа:

Балгиец..ква е таз Дачия 1.2 ....тоя мотор ша умре ко се качите ти и жена ти и 2 куфара багаж :) .Оня ден за фирмата взехме нова Доккер ма тя барем с 1.6 100 катъра ......

С жена ми, бабето , два претъпкани куфара, инвалидна количка и сумати багаж се изкачи успешно на байра, където е старческия дом. А по-стръмен байр наоколо няма, чак в Германия като се връщам от гр. Трир е много стръмно и по-продължително. Ама тя си има и трета скорост тая Дачия.
Е, ако трябваше да минавам през Петрохан за Берковица всяка седмица, тогава не знам как щеше да се получи.

преди 4 минути, simtech написа:

Грозно и циганско. С тия нископрофилни гуми, ниско окачване не е практично нито за града, нито извън него.
Освен това, тая кочина комби ето тая кола ще я издуха с 2 пъти по-малък двигател

Много пъти съм ти казвал да си гледаш мрежите и сиско стандартите. От коли не разбираш, личи си отдалече.
Сега не мога да тръгна да предполагам какъв мотор и с какъв тунинг е заложен на тази междинна М3 (съдя че е М модел по огледала и калници) но има едно голямо НО ! Което ти никога няма да схванеш. Че на малките напомени мотори живота им не се измерва в километри пробег а в мото-часове. Сложно е не си напъвай сивака излишно и без това няма да схванеш какво искам да ти кажа.
Ако е стандартния 280 конски сили мотор за това купе на беемве малко трудно ще бие RS6 с 560 конски сили мотор.  Но в случай че ти си зад волана на аудито може и лада 2104 да те бие. Така че много е относително всичко.
Карай голфетата и пиши в теми за коли само кога автора иска с 1000 лева да си купи подвижен ковчег. В такива случаи кога идеята е да се стигне от точка А до точка Б ти може да му препоръчаш и автомобилна сбирщайн конфигурация до 800 лева. В това съм те признал.

преди 30 минути, Белгиеца написа:

На моят 9 годишен не му е ясно.
Преди 10-на дена се връщаме от Францата с него и аз си карам кротко, ама по едно време като наближихме един участък с няколко поредни кръгови движения и дадох газ и изпреварих леко нервно два дълги тира, щото много се моткат в кръговите.
И синчето вика: - "давай още, много обичам така да караш по-бързо от другите"
Ама аз му обясних че харчи повече бензин каруцата като ускорявам бързо и нямам намерение да сипвам два пъти по-често  бензин.

Понякога кога е заспал дълбоко Бай Ганьо в теб пишеш и верни неща. Не мога да отрека.

преди 19 минути, BMW Маниак написа:

о има едно голямо НО ! Което ти никога няма да схванеш. Че на малките напомени мотори живота им не се измерва в километри пробег а в мото-часове.

Ти май не разбра следното. На BMW-то, което съм дал не му е кой знае колко напомпен мотора.2.0 - 150-180коня си е нормално.
Но посоченото BMW тежи поне 2 пъти по-малко от комбито, което си дал. Именно по тая причина ще лети и ще задминава коли с много по-големи двигатели. И освен това не е грозно и не е педалско като новите.

преди 52 минути, simtech написа:

не е педалско като новите

Стана ми интересно - кой елемент от новите дизайни на BMW ти навява хомосексуални впечатления?

преди 1 час, zemonti написа:

Стана ми интересно - кой елемент от новите дизайни на BMW ти навява хомосексуални впечатления?

Прекалено са обли.

преди 4 часа, simtech написа:

Ти май не разбра следното. На BMW-то, което съм дал не му е кой знае колко напомпен мотора.2.0 - 150-180коня си е нормално.
Но посоченото BMW тежи поне 2 пъти по-малко от комбито, което си дал. Именно по тая причина ще лети и ще задминава коли с много по-големи двигатели. И освен това не е грозно и не е педалско като новите.

Щом като всички до сега неизвестни вече са ясни остава да си свалиш молива от ухото и да почнеш да смяташ.

2025 килограма + водач = 2100 кг./560 кс = 3.75 кг се падат на всяка конска сила.

1050 за беемвето /180 кс = 5.8 килограма се падат на всяка конска сила.

Излиза че и тази сметка ти е грешна, нали ?
Единствения вариант е на писта да го победиш къде 2 тона са си сериозен товар за гумите при спиранията но това е частен случай.

преди 2 часа, simtech написа:

Прекалено са обли.

Фалически символи ли ти напомнят?

4p-gama-1.jpg

преди 5 минути, zemonti написа:

Фалически символи ли ти напомнят?

4p-gama-1.jpg

Пусни цялата снимка де ...
Тази нещо орязана ми с види.

f5qz24pbr4vj.jpg

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Хммм...

А съветските гейове в какво са се возили? Щом ръбатостта е признак за хетеросексуалност...

Ей т'ва бебче когато го паркирах пред къщата преди 5 години за рожденния ден на жената беше страшен кеф. Точно обратното на "евтино комби". Със 2.7 V6 DOHC 200 к.с. мотор с голям кеф го опъвах уикендите. Уви, вече е скрап.

3b7cc0ab8554061a77f13fe67544d6da.jpg

преди 23 минути, BMW Маниак написа:

Щом като всички до сега неизвестни вече са ясни остава да си свалиш молива от ухото и да почнеш да смяташ.

2025 килограма + водач = 2100 кг./560 кс = 3.75 кг се падат на всяка конска сила.

1050 за беемвето /180 кс = 5.8 килограма се падат на всяка конска сила.

Излиза че и тази сметка ти е грешна, нали ?
Единствения вариант е на писта да го победиш къде 2 тона са си сериозен товар за гумите при спиранията но това е частен случай.

Аз си мисля, че както си правиш тъпи сметки и избиваш комплекси. Можеш да си позволиш да караш нещо повече в Европа, където цената на горивото е абсурдна, а данъците и застраховките са убийствени, само ако си милиардер.
Няма как да ми кажеш, че 2000кубика двигател до 150 коня е нормално форсиран, а 4000кубика станаха 600 коня, а не 300 и това е дълготрайна концепция. Точно ти започна да ги раздаваш тия философии.
САМО ЧЕ. Аз давам един среден двигател в средностатистическо BMW. И няма как да ми кажеш, че 4.0 или 4.2FSI е 560коня! 375/420 по спецификация! Има BMW E30 M3 = 200коня.
Като поправим сметката с 375коня на 2100кг=5.6кг/кс А за BMW-то се падат 5.25кг/кс
Не ме мисли за шаран! Направих справка 4 литровите двигатели на Ауди до 2013включително какви са!

преди 19 минути, simtech написа:

Не ме мисли за шаран! Направих справка 4 литровите двигатели на Ауди до 2013включително какви са!

Аве човек !!! Това на снимката е RS6 я си оправи сметките. А ти сам каза че това от картинката де го постна е 180 конски сили.  Аз няма от къде да го знам! А ти щом не може да различиш RS6 avant от 4.2 avant си е твой проблем. Аз ти казах че си зле подготвен за тази тема.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 17 минути, BMW Маниак написа:

Аве човек !!! Това на снимката е RS6 я си оправи сметките. А ти сам каза че това от картинката де го постна е 180 конски сили.  Аз няма от къде да го знам! А ти щом не може да различиш RS6 avant от 4.2 avant си е твой проблем. Аз ти казах че си зле подготвен за тази тема.

И RS"10" "avant" да ми сложиш, много по-евтино ми е да направя тунинг на БМВ-то и да му сложа турбо.
Забележи, че ми даваш лайняни турбинирани двигатели, а аз съм седнал да сравнявам с атмосферки.
Аз за разлика от теб гледам неща, които мога да имам, а не се прехласвам с изплезен език и лиги по коли, които ще ги гледам само в нета.
То с чичко гугъл всеки знае да търси "мощни коли". Можеше да сложиш и бугати вейрон, че е 1001 коня. Що не го направи?
Ето за това съвременните коли са гейски. Педалски коли. С 100 сервота и 200 абс/мебиес/пебиес.  И на москвича да му сложа турбо, ще стане 2500 коня.
Ако имаш пари, вземи си и с ракетен двигател ако искаш. Друг е въпроса дали имаш къде да я караш и още повече - дали тия коне ще можеш да ги прехвърлиш на гумите или само ще ги въртиш на място в опит да тръгнеш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 минути, simtech написа:

Можеше да сложиш и бугати вейрон, че е 1001 коня. Що не го направи?

Защото се отклоняваме от главния спор де ти запрати в пета глуха. Върни се и си припомни от къде почна и сам ще се сетиш защо не ти сложих бугати вейрон.
Защото ти каза че комбито са били грозни и аз ти сложих едно ауди комби пак да си преосмислиш писаниците а ти почна да ми слагаш разни стари тройки де щели да го издухат.
Пуснах я в нета картинката с беемвето и ми излиза 316 !!!
http://bmw-mv.de/index.php/Thread/171-E30-mit-Alpina-B10-Biturbo/?pageNo=5

Та Симка карай голфетата и по малко философствай.

преди 9 минути, BMW Маниак написа:

Защото ти каза че комбито са били грозни и аз ти сложих едно ауди комби...

Това, че има двигател не го прави по-красиво. Комбито по принцип е грозно. А новото комби е педалско и грозно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 5 минути, simtech написа:

Това, че има двигател не го прави по-красиво. Комбито по принцип е грозно. А новото комби е педалско и грозно.

Добре де !!! Аз като сложих снимката писах ли нещо за мотора ? Докато ти не се обади пак неподготвен ?
Добре, приемам че не ти харесва визията му и голфа ти понеже не е комби има къде къде по мъжкарски вид. Пък това ауди го слагаме че е дамска кола.
Нали ?

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Добре, приемам че не ти харесва визията му и голфа ти понеже не е комби има къде къде по мъжкарски вид.

Аз не карам голф. ;)

току-що, simtech написа:

Аз не карам голф. ;)

А, ти кога смени 25 годишното GTI с газовата уредба? Е ми съжалявам ама сега разбирам. последно караше голф ако не се лъжа а преди това наля в една стара джета ли беше или венто още два пъти от цената на която я беше закупил. Или 1500 + 1500 + 1500 ... хайде няма да ти напомням. Всеки се е прекарвал с коли и с жени.

току-що, BMW Маниак написа:

А, ти кога смени 25 годишното GTI с газовата уредба? Е ми съжалявам ама сега разбирам. последно караше голф ако не се лъжа а преди това наля в една стара джета ли беше или венто още два пъти от цената на която я беше закупил. Или 1500 + 1500 + 1500 ... хайде няма да ти напомням. Всеки се е прекарвал с коли и с жени.

Вече не карам голф, колко пъти да ти го кажа? Карам нещо малко по-премиум, като за улегнали хора. :)

преди 8 минути, simtech написа:

Вече не карам голф, колко пъти да ти го кажа? Карам нещо малко по-премиум, като за улегнали хора. :)

Премиум, смятай Пасат 95 г. icon_evil2.gif

преди 13 минути, ostavime написа:

Премиум, смятай Пасат 95 г. icon_evil2.gif

Глупости.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.