Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

подбран метъл за ценители

Featured Replies

А дедо Ангъс взривява всеки път и навсякъде.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 244,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Имам този концерт на блурей - нещо грандиозно е!

преди 22 минути, Agentpat™ написа:

Гледал съм им доста концерти и досега слаб не съм виждал.  :)

Малко еротика. :D

:band:

Spoiler

По принцип да чуем мнението на AC/DC почитателите:

Spoiler

Аржентинци са. Не голямо развитие в композицията, ама пускаш и това е. Добре е според мене.:emoji_smiley-02:

преди 1 час, Julius Decimus написа:

По принцип да чуем мнението на AC/DC почитателите

Много добре. Не съм AC/DC почитател де. Но това напомня нещо на старите динозаври. 

преди 8 минути, bildera_ написа:

Много добре. Не съм AC/DC почитател де. Но това напомня нещо на старите динозаври. 

Какво най много обичаш ма майче, та да ти пратя някоя и друга дискографийка. Я да чуем?

преди 12 минути, ****** написа:

Какво най много обичаш ма майче, та да ти пратя някоя и друга дискографийка. Я да чуем?

Ами като бях с две годишна коса на кратуната си, най ми харесваше Metellica, Nirvana, Iron Maiden, Helloween, но с удоволствие слушах и по-меки хард рок парчета. На тия им имам дискографията. Но по принцип търся качествени .flac  парчета, а не някакви орязани mp3. Иначе си имам качествени касетки от онова време, комунистическото. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

преди 30 минути, bildera_ написа:

Ами като бях с две годишна коса на кратуната си, най ми харесваше Metellica, Nirvana, Iron Maiden, Helloween, но с удоволствие слушах и по-меки хард рок парчета. На тия им имам дискографията. Но по принцип търся качествени .flac  парчета, а не някакви орязани mp3. Иначе си имам качествени касетки от онова време, комунистическото. 

Ти защо не можеш да получаваш съобщения бре?

преди 32 минути, bildera_ написа:

Но по принцип търся качествени .flac  парчета, а не някакви орязани mp3.

Можем да ти направим такава MP3-ка, че разлика да не чуеш с оригинала. Тука по едно време преди Белгиеца писа за тая работа - ами обикновенно не става, ама има една програма дето ги прави. Разлика ще видиш в софтуер за анализ да, ама на слух много трудно. Аз знам какво да слушам и пак не чувам разлика почти. Но трябва да е 320kbps точно константно иначе не става. При наличие на AAC формат, дето ги прави хем и по-малки е малко безидейно MP3-то, но за теста става. Някой ако е навит да тестваме. В друга тема де. Да не дразним Сергеев ;).

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

http://www.bitelevision.com/plamen-dimov-balgarinat-zad-najtuish/

Това не е нещо ново и предполагам ви е известно, просто реших, че трябва да се обърне внимание. Който е по- любопитен, може да намери много материали в мрежата за Пламен Димов... както и... самия Пламен Димов. :) Много отворен човек и истински музикален ентусиаст.

http://metalhangar18.com/site/balgarskata-iskra-v-nightwish-intervyu-s-plamen-dimov.mh18

на ‎8‎/‎10‎/‎2017 в 19:16, _слънце_ написа:

А дедо Ангъс взривява всеки път и навсякъде.

Пусни и някое клипче с Бон Скот. Там Ангъс е в 3-ти клас.

на 8/10/2017 в 19:48, Agentpat™ написа:

Батюха, виж ей тия ако не си. Качеството в Youtube лошо, ама каквото такова:

Spoiler

Благодарско!

Е има и с движещи се картинки, въпреки че са с отвратително качество свалени от видеокасети презаписвани многокротно.

Хайде да се изкефим подобаващо!

Тука Ангъс още не е усвоил "походката", която взривява!

Редактирано от AGD
Добавка, без която не може. (преглед на промените)

И най-важното!!  Да не забравяме, че най-големите хитове на AC/DC са изпълнени преди 40 години от Великия Бон Скот.

Редактирано от AGD (преглед на промените)

преди 33 минути, AGD написа:

И най-важното!!  Да не забравяме, че най-големите хитове на AC/DC са изпълнени преди 40 години от Великия Бон Скот.

А така !

А пък най-първия им клип май, Скот се прави на ученичка и накрая удря Ангъс с един гумен чук :) Ама хем пуши, хем и пее.

на ‎8‎/‎12‎/‎2017 в 20:52, Julius Decimus написа:

По принцип да чуем мнението на AC/DC почитателите:

Покажи скритото съдържание

Аржентинци са. Не голямо развитие в композицията, ама пускаш и това е. Добре е според мене.:emoji_smiley-02:

Откъде пък Аржентинци станаха?

Австралийци са, Бот Скот е от град Пърт.

"AC/DC are an Australian rock band, formed in 1973 by brothers Malcolm and Angus Young.[1] A hard rock/blues rock band,[2] they have also been considered a heavy metal band,[3][4][5][6] although they have always dubbed their music simply "rock and roll".[7]

AC/DC underwent several line-up changes before releasing their first album, High Voltage, in 1975. Membership subsequently stabilised until bassist Mark Evans was replaced by Cliff Williams in 1977 for the album Powerage. Within months of recording the album Highway to Hell, lead singer and co-songwriter Bon Scott died on 19 February 1980 after a night of heavy alcohol consumption."

преди 24 минути, AGD написа:

Откъде пък Аржентинци станаха?

Той искаше да каже, че групата 42 DECIBEL са аржентинци.

преди 9 минути, Agentpat™ написа:

Той искаше да каже, че групата 42 DECIBEL са аржентинци.

Благодаря за уточнението. Аз не съм разбрал.

Напоследък много рок стана, та да постнем и малко метъл.

Това според мене чист метъл. Да поздравим всички, а пък и създателя на темата. Това, особено първото се слуша на високо волуме  ;) Слагам в спойлер тип, че да товари по-малко страницата.

Spoiler

Spoiler

Абе я да попитам металистите, колко от вас имат дълги коси или са имали някога? Щото метъл без дълги коси не върви. Айде, при мен няма как да стане, че съм като негър в косата, макар че две години и нагоре я държах. Иначе като се окъпя в морето, ставаше. Примерно нещо такова:

2017-08-16%2022%2044%2037.jpg

Тук на 20. 

преди 25 минути, bildera_ написа:

Абе я да попитам металистите, колко от вас имат дълги коси или са имали някога? Щото метъл без дълги коси не върви. Айде, при мен няма как да стане, че съм като негър в косата, макар че две години и нагоре я държах. Иначе като се окъпя в морето, ставаше. Примерно нещо такова:

2017-08-16%2022%2044%2037.jpg

Тук на 20. 

Много легендарни металисти са без дълги коси. 

Five finger death punc:
5fdp_band_1024x1024.jpg?v=1492814048

Metallica:
metallica-2016-band.jpg

Linkin Park:
linkin_park-23.jpg

Disturbed:
d560c02ffe2a6077f7c3c615f94cd86bd404c481

И мн.др. 

преди 14 минути, Soviet Soldier написа:

Много легендарни металисти са без дълги коси. 

Five finger death punc:
5fdp_band_1024x1024.jpg?v=1492814048

Metallica:
metallica-2016-band.jpg

Linkin Park:
linkin_park-23.jpg

Disturbed:
d560c02ffe2a6077f7c3c615f94cd86bd404c481

И мн.др. 

На времето изобщо не бе така и всички бяхме с дълги коси. То и това ни отъждествяваше със стила, Иначе към днешна дата педали навсякъде. Като им погледнеш розовите цвички и повече не се интересувай кой какъв е. Знам, че за много от вас  това е оправдание, но истината е, че истинския металист никога не е с къса коса. Е, има и плешивци, ама и плешив с дълга опашка е по-добре, отколкото 0 номер. Иначе кви металисти сте без коса?? Кога аз си отрязах косата, зарязах и метЪла. Те това е. Човек трябва да си знае границите, не да е хермафродит!

И да, Металика бяха Металика до 90-та! Преди малко трябваше да обяснявам на лична, що смятам, че Металика няма да изкарат отново хит. Те и за това  - косата. До 1990-та аз не знаех метЪл група с къси коси. Дори и рок група. От там нататък всичко се изроди. За мен метЪла бе до 1990-та. Днес е просто едно нищо. 

А и преди някой да ме е обвинил, че косата ми къса...аз всяка година си я оставям поне 7-8 месеца да расте. Колко от вас правят изобщо тия жертви? ;)

И още нещо да ви питам - как танцувате метЪл след акто сте с къса коса? Кво мятате? Уйовете си ли? И как ги мятате, ако не е тайна?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

За косите разбрахме! Кой има, кой няма, плешивци и т.н. Аиде да видим колко мотористи има и да си покажат моторетките.

За малко да забравя любимото ми изпълнение.

Редактирано от AGD (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.