Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обявиха новия ryZEN процесор на AMD, мнения?

Featured Replies

преди 51 минути, Kristian Denkov написа:

Гледах нови тестове изглежда, че в игрите не се представя така добре както очаквах.

На мен ми е интересно някой, ако си го е взел, да каже какви температури вдига с обикновен 120-милиметров вентилатор. Подозирам, че ще се окаже поредната печка на АМД.

• Отговори 155
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 часа, Kristian Denkov написа:

Гледах нови тестове изглежда, че в игрите не се представя така добре както очаквах.

От стария BIOS + Windows 10 все още не може да работи добре с новите процесори и платформата на AMD.Поне 1 месец мисля трябва да мине за да може да се пуснат ъпдейти и драйвъри.

Искате за двеста кинта да е като i5! Ще си почакате.Поредното чудо на АМД, малко платени тестове няма как иначе клипчета с неясни процесори в конфигурациите!

преди 5 минути, M.Николов написа:

Тепърва ще се развива.

Или ще е поредната шумотевица на големите. Вярно, че много производители бързо извадиха поддръжка на новите процесори, но...времето ще покаже.
Всички щом  покажат нещо ново задължително имат на "черточните дъски" следващ продукт в разработка
Да видим Законът на Мур какво ще извлече на сцената...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Конкуренция на i5 трябва да е четириядрения R5 1500Х, който се очаква в началото на юни с цена около 470 лева. Тогава излиза и шестядрения R5 1600X с вероятна цена от около 600 лева. Процесорите са обещаващи, но на мен не ми вършат работа и ще чакам тези с вграденото видео.

Редактирано от ncl (преглед на промените)

преди 3 часа, ncl написа:

Конкуренция на i5 трябва да е четириядрения R5 1500Х, който се очаква в началото на юни с цена около 470 лева. Тогава излиза и шестядрения R5 1600X с вероятна цена от около 600 лева. Процесорите са обещаващи, но на мен не ми вършат работа и ще чакам тези с вграденото видео.

R5 ще бъде 4/8. R3 ще бъде реално конкурента на i5 с 4/4.

на 24.02.2017 г. в 12:51, Tommygun написа:

Не бива да забравяте ,че B350 е еквивалента на H170/270 и B150/250 ма Интел,като предлага и възможност за клок,което те не предлагат. А320 е чипсета,конкурент на Н110.

ASRock A320M Pro4 — одна из первых плат AM4 на младшем чипсете  Това ли е конкурента на H110?

Откъм чипсет, да. Но тези не знам откъде са я намерили и още повече на такава цена. По принцип още ги няма. Да не говорим, че това е и мъник...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Верно ли? Къде видя да съм писал, изобщо нещо за графиките? Моля? Баси коментарът смислен...велик!

преди 30 минути, ExaFlop написа:

Малко сравнителни тестове на AMD Ryzen 7 ($199) ()  и Intel Core i7 7700K (~$430)

Добре де, тук какво пише?

всъщност сега видях, че не си посочил модела на процесора, но си посочил цена 199$

кой от 7-ма серия е с цена 199$?

Повече в този форум НИКОГА ПО НИКАКЪВ ПОВОД няма да споделям прочетено тук и там.
Арре, спокоен уикенд.

Сравнява се цената на която трябва да е 1500Х(4C/8T) и интерполираните резултати като се пуска 1800Х на 4 ядра като това се сравнява със 7700К.

Редактирано от ncl (преглед на промените)

преди 33 минути, ExaFlop написа:

Повече в този форум НИКОГА ПО НИКАКЪВ ПОВОД няма да споделям прочетено тук и там.
Арре, спокоен уикенд.

И така не става, тогава ще кажат "аре бе, що спря да пишеш".

Ryzen  се разпознава коректно в Windows 7,  но в Widows 10 има проблем при разпределяне на натоварването между физическите и виртуалните ядра, при определянето на кеша на тези процесори.
Но представители на Microsoft обещават реализиране на поддреъжка още в бъдещите издания на Windows.

Използвал съм точно думите на оригиналния текст. Но най-вероятно се има предвид актуализации.

AMD пдлага на сънение твърдението за некоректна работа на Windows 10  с  Ryzen 7
temp_01.png

Още

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.