Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 2 часа, by_chechi написа:

....Показва данни на либераст . По-скоро да се омъжи.... ! :lol6:

Аз отдавна подозирах такова нещо! Харесвал женска компания и жените, ама само платонически, за секс нито дума. Явно иска да се хареса и на мъжете смесвайки се с женска компания, та да го сбъркат с жена с тази забрадка, и да го направят щастлив!:lol6:

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 18 часа, herkules2 написа:

Хайде пак се започна с простотиите! Сега обясни ми го на италиански ако искаш! Как да не те набия ако имах възможност, заради тези злословия? barbuncela като нищо ще накаже мен, заради теб! Аз съм от скоро, а ти си още от древността тук. Щеше ми се да отвърна на репликата ти, но ще се въздържа. Обаче да знаеш, че ще те набия някой ден, ако се срещнем в реалния живот.

Е, по обективни причини няма как да се засечем в едни компании. Аз предпочитам такива с жени , защото ми е по приятно и по забавно .  :)

Ти предпочиташ мъжки компании. Поради същата причина.

Живи  и здрави да се  в хомодружинката :)

преди 8 часа, by_chechi написа:

За да се ожени трябва някоя съвсем смотана куха лейка да го хареса .....трудна работа .:nono:

За радост, аз нямам твоите проблеми . И тези на херкулесчо :) 

и не обяснявам на жените как "нямат достъп, не им е дадено" бла бла бла... .

преди 15 часа, NIKISHARK написа:

По темата,колеги,ако може по темата!Да няма сърдити после.

Дай Боже, най-после, Миро да се е оженил...

преди 10 часа, insec написа:

цъ цъ Мирчооо, Мирчо - до къде стигна: да ти пожелават най- лошото.

Една качествена жена ще му повлияе и той ще спре да папагали като идиот...

Говори на тези които са без жени, които мразят жени, и т.н.  :) 

Но то е ясно де... просто си тролите за "спорта" ...

преди 6 часа, NIKISHARK написа:

По темата,колеги,ако може по темата!Да няма сърдити после.

Вземайте мерки де  :) 

преди 55 минути, attj написа:

Представяте ли си го Миро20 като почне да мели непрестанно на главата на жена си дежурните му простотии за Путин, руснаците, социализма и комунистите, и оная ще го изрита след първата седмица.:)

преди 3 часа, miro20 написа:

Е, по обективни причини няма как да се засечем в едни компании. Аз предпочитам такива с жени , защото ми е по приятно и по забавно .  :)

Ти предпочиташ мъжки компании. Поради същата причина.

Живи  и здрави да се  в хомодружинката :)

Ясно ми е защо предпочиташ женски компании, и ти е приятно и забавно, защото ще си незабележим сред жените в лесбо-хомодружинката!

Миро,  ако не искаш да бъдеш мразен, само защото си гей, то не налагай на другите да те харесват, само защото си гей. - Народна гей-поговорка!

За радост, аз нямам твоите проблеми . И тези на херкулесчо :) 

и не обяснявам на жените как "нямат достъп, не им е дадено" бла бла бла... .

За какъв достъп говориш, който не обясняваш, че не им е даден! Инженере, да не би да си станал IT спец-хакер?

преди 1 час, attj написа:

Една качествена жена ще му повлияе и той ще спре да папагали като идиот...

Така е, само дето качествена жена никога няма да се омъжи за хомосексуалист!

преди 29 минути, miro20 написа:

Говори на тези които са без жени

Е, да де, на теб говори, ти да не би да имаш жена?

преди 1 час, attj написа:

Ха дано, ама надали за жена!

преди 36 минути, miro20 написа:

Вземайте мерки де  :) 

И аз това казвам, мерките и за теб се отнасят!

Сега по темата!!!

https://fakti.bg/world/388192-kitai-rusia-ima-voenno-prevazhodstvo-nad-sasht

Я, кажи Миро, какво ти говорят звездите? Не е чак толкова стара новина, но пък може да е фейк, както и всичко останало, което изобличава господарите ти? Дерзай, че да не си спрат заплатата!

Тролчета мамини златни ...  :) 

Миро това , Миро онова. 

Всъщност и преди съм казвал - насоките с които се опитвате да обиждате, говорят много не за мен, а за вас самите. За страховете ви , за комплексите ви , и какво ви липсва

:) 

Най смешен си остава херкулесчо.

За който всеки истински мъж, интересуващ се и уважаващ жените,   изкарва гей. А своите  ярко демонстрирани хомо наклонности и неприязън към противоположния пол, изкарва за "мъжество" :) :)  

гагодраго пък си е руски трол с руска клавиатура, и за негово съжаление, вече издънен трол .

Както гледам , на никого не му пука за него, ама щом говори нещо "против Миро" , значи е "наш човек" :)   Както и Мойра се сещам лайкваше женомразските простотии на херкулесчо.

преди 2 часа, gagodrago написа:

Представяте ли си го Миро20 като почне да мели непрестанно на главата на жена си дежурните му простотии за Путин, руснаците, социализма и комунистите.....

За жена му не знам, ала за котката на Миро ....

FB_IMG_1522871553134.jpg

преди 9 часа, miro20 написа:

Тролчета мамини златни ...  :) 

Миро това , Миро онова. 

Всъщност и преди съм казвал - насоките с които се опитвате да обиждате, говорят много не за мен, а за вас самите. За страховете ви , за комплексите ви , и какво ви липсва

:) 

Най смешен си остава херкулесчо.

За който всеки истински мъж, интересуващ се и уважаващ жените,   изкарва гей. А своите  ярко демонстрирани хомо наклонности и неприязън към противоположния пол, изкарва за "мъжество" :) :)  

гагодраго пък си е руски трол с руска клавиатура, и за негово съжаление, вече издънен трол .

Както гледам , на никого не му пука за него, ама щом говори нещо "против Миро" , значи е "наш човек" :)   Както и Мойра се сещам лайкваше женомразските простотии на херкулесчо.

Е те това е коментар точно по темата и хич не е извън нея. Дали не са необходими някакви мерки, или Мирчо е Богопомазан? За него всички и всичко е смешно, щото освен него останалите са с комплекси и страхове. Явно за Мирчо мъжеството се заключава в носенето на забрадка и пряко мъжко подчиняване на женски заповеди, където днес жената е глава на семейството, което все повече липсва в обществото щото така се осъществявало равноправието между половете. За това той предпочитал само женски компании в професията си, щото изцяло мъжките трудови колективи били гейски. Мирчо, може да се интересуваш от жени, ама дали ти си интересен за тях? Ако облечеш и рокля, заедно със забрадката изцяло ще заинтригуваш мъжете, дето са само мъжка компания и плющят жени, без да  ги допускат на работа в професията си! Не знам дали Мойра ще предпочете мъжеНствен лигльо-мека китка с женски глас за съпруг или приятел, пред физически силен, потентен и интелигентен мъж, готов да я защити жертвайки живота си за нея? Но и жени има всякакви. Дори такива, с претенции да са по-мъже от мъжете като теб, а ти да си по-жена от жените!
И, за да не опорочаваме темата заради глупостите на Мирчо, ето нещо интересно, което може да се коментира.

https://bgr.news-front.info/2019/08/08/amerika-shhe-zagubi-v-istinska-vojna-s-rusiya/

Мирчо, да не би и това да е фейк бе? Брей, тия американци много ги е страх от Русия и Китай бе? Я виж как щели да отвърнат на "удара"! :angry: С една дума "Империята отвръща на удара"! Но нали знаеш какво става после? Джедаите се завръщат отново!:lol6:

Spoiler
преди 28 минути, herkules2 написа:

той предпочитал само женски

Кога си чул от мен тези думи ??  Казах че никога не ми пречат жените в компанията /но не и САМО с жени/ , компанията им ми е приятна, забавна, и се чувствам супер добре.

В не малка степен това се обуславя и от половия нагон и хормони, който при теб липсва. Пардон, може и да имаш такъв, но не и към жени.

Както виждаш аз никога не те обиждам за това което казваш и демонстрираш  към мъже и жени. Просто констатирам .

Даже казвам че няма нищо лошо, и че 5 или 10% от света са такива хора.

Защо си гузен от това което си , идея си нямам :)   И защо се опитваш да изкараш истински мъж , който уважава, цени и го влекат жените, че е "Гей" :laughing4:

преди 34 минути, herkules2 написа:

Дали не са необходими някакви мерки, или Мирчо е Богопомазан?

Ами мерки се вземат против тези които безпринципно и умишлено провокират и сипят офтопици и личностни заяжданици.

Аз отговарям в максимално прагматичен стил , но този който започва със заяжданици, с офтопици   и измесва темата ясно се вижда от предната страница. И това не съм аз.

Както говорехме за общи сравнения за примери за насилие, за това кой как краде държавите си , и се почнаха офтопиците и помията към мен за "попугай" , за жените и какъв бил Миро за тях,

и пак Миро такъв Миро онакъв.

Защо го правите  драги ми тролченца ? Нямате аргументи по темата , нали ? :) 

И накрая както сега, ревете защо не наказвате "Миро Богопомазания" . Е мен ли ? Човек виновен ли е че  напъплили бълхи и др паразити :) 

преди 43 минути, herkules2 написа:

https://bgr.news-front.info/2019/08/08/amerika-shhe-zagubi-v-istinska-vojna-s-rusiya/

Мирчо, да не би и това да е фейк бе?

Медията е фейкомет,  подбираща подобни целенасочени статии. Възможно е и да има надпревара във въоръжаването като едно време, но това е грешна политика.

Путлер повече от очевидно се стреми към това , просто защото други козове НЯМА.

Единствено военната промишленост му е коз, затова иска да "дрънка с оръжие" , па дори на "гол тумбак  " както е поговорката. :) 

По агресивна капиталистическа мракобесна  геополитика в никои времена в никои държави не е имало - Тотален грабеж на най богатата в света страна на ресурси от страна на олигарсите, подсигуряване чрез военнни разработки, за които се харчат милиарди , водят се всякакви /повечето неуспешни/ опити и тестове , в резултат на което виждаме и последните взривове и инциденти.

Докато народа мизерства , икономиката е с мижави проценти на растеж, а често  и липсва такъв,  стндарта на хората е близък до нашия, дето нищо си нямаме,  а  всеки руснак, който все пак има възможност и е спестил някакви пари, бърза да ги изнесе навън някъде.

Второ ... Нима си мислиш че РФ ще нападне там където са парите, семействата, децата, имотите  на управляващата мафия-олигархия ? :laughing4:

Покажи скритото съдържание

Кога си чул от мен тези думи ??  Казах че никога не ми пречат жените в компанията /но не и САМО с жени/ , компанията им ми е приятна, забавна, и се чувствам супер добре.

В не малка степен това се обуславя и от половия нагон и хормони, който при теб липсва. Пардон, може и да имаш такъв, но не и към жени.

Както виждаш аз никога не те обиждам за това което казваш и демонстрираш  към мъже и жени. Просто констатирам .

Даже казвам че няма нищо лошо, и че 5 или 10% от света са такива хора.

Защо си гузен от това което си , идея си нямам :)   И защо се опитваш да изкараш истински мъж , който уважава, цени и го влекат жените, че е "Гей" :laughing4:

Ами мерки се вземат против тези които безпринципно и умишлено провокират и сипят офтопици и личностни заяжданици.

Аз отговарям в максимално прагматичен стил , но този който започва със заяжданици, с офтопици   и измесва темата ясно се вижда от предната страница. И това не съм аз.

Както говорехме за общи сравнения за примери за насилие, за това кой как краде държавите си , и се почнаха офтопиците и помията към мен за "попугай" , за жените и какъв бил Миро за тях,

и пак Миро такъв Миро онакъв.

Защо го правите  драги ми тролченца ? Нямате аргументи по темата , нали ? :) 

И накрая както сега, ревете защо не наказвате "Миро Богопомазания" . Е мен ли ? Човек виновен ли е че  напъплили бълхи и др паразити :) 

Медията е фейкомет,  подбираща подобни целенасочени статии. Възможно е и да има надпревара във въоръжаването като едно време, но това е грешна политика.

Путлер повече от очевидно се стреми към това , просто защото други козове НЯМА.

Единствено военната промишленост му е коз, затова иска да "дрънка с оръжие" , па дори на "гол тумбак  " както е поговорката. :) 

По агресивна капиталистическа мракобесна  геополитика в никои времена в никои държави не е имало - Тотален грабеж на най богатата в света страна на ресурси от страна на олигарсите, подсигуряване чрез военнни разработки, за които се харчат милиарди , водят се всякакви /повечето неуспешни/ опити и тестове , в резултат на което виждаме и последните взривове и инциденти.

Докато народа мизерства , икономиката е с мижави проценти на растеж, а често  и липсва такъв,  стндарта на хората е близък до нашия, дето нищо си нямаме,  а  всеки руснак, който все пак има възможност и е спестил някакви пари, бърза да ги изнесе навън някъде.

Няма да коментирам сега гейското ти поведение от скрития текст, защото модовете ще се намесят. Щом сам признаваш, че гейщината е нормално поведение, няма да те убеждавам в обратното!

Я посочи някоя медия осмиваща американската простотия, която да не е фейкомет? Путин направи Русия много по-силна от САЩ и не му пука от блеенето на пентагона, за какви козове говориш? Разбира се, че военното превъзходство възпира гадовете да я нападнат. Кой кого е обградил с военни бази и си въобразява, че ще му се размине, ако ги използва за агресия? Кое според теб е грабеж? Да експлоатираш ресурсите на собствената си територия, или да налагаш "демокрация" с военна сила и да грабиш богатствата на чужда територия? Мантрата с бедстващите руснаци отдавна се изтърка. Хем са бедни, хем щели да спестят някакви пари, дето да изнесат някъде навън??? А, че ние сме вече бедни и нищо си нямаме е вярно. След "демокрацията" у нас американците и евреите ни ограбиха и народът стигна до просешка тояга. Едните ни крадат с ел. централите и с унищожаване на икономиката ни (селското стопанство) , другите крадат златните ни залежи, като окуражават власт имащите да тормозят народа с още по-големи данъци, такси и глоби, за да не се възпроизвежда и след време изедниците да заживеят на тази българска територия!.

Второ ... Нима си мислиш че РФ ще нападне там където са парите, семействата, децата, имотите  на управляващата мафия-олигархия ? :laughing4:

То това само ти си го мислиш и трепериш за милиардите на дъртия Сорос, дето ти плаща за да лъжеш. РФ никого не мисли да напада, а Русия никого не е нападала, само нея са нападали още от наполеоново време, но всичките и нападатели са се връщали, като находени по голяма нужда, освен тези, които изобщо не са могли да се завърнат обратно! Да не мислиш, че руснаците ще се оставят на американските мародери да заграбят природните им богатства? Ще ги бият докато краварите проговорят и на руски, освен на лаещият им английски! Така че, не се тревожи! РФ никого няма да напада, но ще изпепели всеки, който се опита да я нападне! Дано ние не се окажем пушечно месо!

Пак има много руснаци по българското черноморие - на тях много им харесва България.  Не мога да им обясня защо при нас има такива русофоби като неадекватника Миро - те руснаците нищо лошо досега не са ни направили.  Един милион руснаци тук при нас са реална причина да не се стреля към България.  Миро да си седи в Русе -там на руснаците им е скучно и безинтересно.  Не зная дали и там някога ще отидат да купуват БГ- имоти.

Според мен патологичната омраза на бай Мирчо към руснаците е на етническа и расова основа, защото са бели и руси, а той е дебел и черен. И от завист, защото Путин би шута на западните корпорации и хиени, които още от времето на пиянката Елцин си правеха сметки без кръчмар да докопат необятните руски природни богатства, суровини и ресурси на безценица...  но при Путин започна възраждането на руската държава, той вдигна неимоверно стандарта в Руската федерация, а бай ти Мирчо много го е яд, защото е принуден да "живее" в потъваща васална държава, чийто богатства, ресурси и блага са ограбвани и източвани от западните господари.

Затова непрекъснато ръси злобни коментари по адрес на руснаците.

преди 9 часа, herkules2 написа:

Щом сам признаваш, че гейщината е нормално поведение,

Пак измишльотини :)  Казах че няма нищо лошо в това че предпочитанията ти са такива. Защото искаш не искаш, 5-10 % от хората са такива. Не зависи нито от мен, нито от теб.

И защото дефакто ти такъв си се родил. Никой не избира как да се роди .

Ти мразиш жени, напомпал си се допълнително  с пропаганда за "Втория сорт хора" дето не стават за нищо друго освен да раждат на мъжете , феминистки виждаш и в чинията си .... и т.н..  Което пак ти казвам, е просто маска, оправдание с което да маскираш неистовата си омраза и погнуса от ВСИЧКИ жени.И да оправдваш мъжките си хомо предпочитания.

Не се срамувай,  ти вече си каза какъв си . А всичко което си споделил до момента, е ярък пример за класически гей.

преди 35 минути, gagodrago написа:

но при Путин започна възраждането на руската държава, той вдигна неимоверно стандарта в Руската федерация,

Я пак ? Какво е възродил ?? :laughing4:

Вдигна стандарта на 100-на милиардера от приятелския му кръг "озеро" които  се скъсват да крадат , а останалия народ  е длъжен " да затяга коланите"  и .. как беше... :

"Денег нет, но держитесь там...  и хорошего вам настроения "  :laughing4:

Иначе за мен е комплимент издънен рашистки трол да е ядосан от моите коментари .

Да не сте направилис пециален отдел там в тролската ви агенция ? :) 

И твоя и на atj/hey и подозирамоще някои, стила ви е един и същ.

Прозрачни сте товаришчи , много прозрачни. Отдавам го че българските изрази са уникални и когато небългарин се опитва да оригиналничи на български, много често скалъпва смешни изрази :) 

преди 11 часа, miro20 написа:

Пак измишльотини :)  Казах че няма нищо лошо в това че предпочитанията ти са такива. Защото искаш не искаш, 5-10 % от хората са такива. Не зависи нито от мен, нито от теб.

И защото дефакто ти такъв си се родил. Никой не избира как да се роди .

Ти мразиш жени, напомпал си се допълнително  с пропаганда за "Втория сорт хора" дето не стават за нищо друго освен да раждат на мъжете , феминистки виждаш и в чинията си .... и т.н..  Което пак ти казвам, е просто маска, оправдание с което да маскираш неистовата си омраза и погнуса от ВСИЧКИ жени.И да оправдваш мъжките си хомо предпочитания.

Не се срамувай,  ти вече си каза какъв си . А всичко което си споделил до момента, е ярък пример за класически гей.

Цитат

Ти пак ли бръщолевиш простотиите си бе? Че и за модераторска намеса имаш претенции, ама не и за твоите лайномети! За какви мои гейски предпочитания бълнуваш, аз съм женен от преди 26 години вече, имам две отдавна пълнолетни деца, чакам да видя и внуците си. Знаеш ли що жени съм изплющял пради да се оженя, а след това станах примерен и почти не съм изневерявал на жена си, освен когато работим зад граница, но това не било изневяра, а задоволаване на мъжки потребности и то с платена любов ( питал съм жените в женски форум)! Я се чуй ти какви ги дрънкаш? Мреш за ИК, харесват ти извратениите в Швеция, Норвегия и в целия извратен и феминизиран скандинавски свят! Харесвала ти женска компания, ама само ти харесва, сигурно не си помирисвал жена в леглото, че да знаеш как мирише! И знай! Различно миришат. Някои изглеждат външно красиви, но ако дойде момент да ги мушнеш, смърдят ужасно, и ти се отщява, а аз съм си гнуслив по рождение, колко пъти да ти го казвам? Старите хора казват: - "Ябълката я гледаш отвън красива, ама от вътре е червива!" Няма от какво да се срамувам, защото съм хетеро-сексуален и ме е гнус и от гейове, дето  предлагат задниците си на мъжете вместо вагини ,маскирайки се като жени сред жените за да ги опънат! Ей това е много мръсно и гнусно, а на теб ти харесва и твърдиш, че било нормално, че и паради разни, платени с парите на данъкоплатците си правят, защого гейове и феминистки са превзели властта! Пет пари не давам дали 5 или 25% са се родили педали или после са станали такива. Гнус ме е от тях и толкоз! Ако зависеше от мен,........сегрегация заедно с циганите.....там ще имат възможност да задоволят нуждите си от секс с мъже! Кой е класически гей нека другите да определят, а теб като те гледам, май искаш да ти теглят някъде фишека с тая забрадка, и сигурно се надяваш да те сбъркат с жена, за това си все сред женска компания! Е, има и мъже, дето не са гнусливи като мен, така че давай, може и да ти излезе късмета! А, че жените като пол за мен стоят по-долу от мъжете съм го казвал 100 пъти и пак ти го казвам. И най-слабият в определена мъжка професия мъж е по-добър от най-добрата жена в тази професия! Така стоят нещата в действителност и за това мъжете като пол имат много по-висока стойност от жените. В кое и къде виждаш тук омраза към жените? Това, че са по-слаби и по-малко умни от мъжете значи ли, че е омраза към жените? Значи ли, че аз мразя баба си, майка си, жена си и двете щерки, защото са от женския пол? То, че ти хлапа дъската е ясно, а и другите потребители ти го казват, ама де толкова акъл за да го разбереш! Дрънкай си там простоиите, на които  сигурно сам не си вярваш!

Хайде сега спри с гейските ти простотии, а кажи, като си толкова веж в политическия спектър! Кой от кого зависи? Русия от САЩ, или САЩ от Русия и Китай? Не се иска много акъл за да се проумее, само прочети статията от линка!

http://www.focus-news.net/news/0000/00/00/2666743/

Цитат

. Русия и Китай могат да поставят САЩ на колене, лишавайки ги от критични суровини. Съединените щати признаха критична зависимост от редица вносни природни ресурси и заплашиха да предприемат безпрецедентни мерки, за да не останат без тях. Основните източници на спорове са редкоземните метали от Китай, уранът и титанът от Русия. С един удар Пекин и Москва могат да поставят американската индустрия на колене.

Брей че новина? А, дали е стара Миро, или е фейк, щото пак САЩ са уязвими, а пък още живеят с фантазиите си на хегемон!

преди 12 часа, miro20 написа:

И твоя и на atj/hey и подозирамоще някои, стила ви е един и същ.

Прозрачни сте товаришчи , много прозрачни. Отдавам го че българските изрази са уникални и когато небългарин се опитва да оригиналничи на български, много често скалъпва смешни изрази :) 

Миро20 - забавный попугай...

преди 32 минути, miro20 написа:

Точно това имах впредвид. :) 

Явно учителката ти по БЕЛ не те е била с показалката по главата и за това пишеш неграмотно, пък си и с големи претенции за много знаещ! Простено е на всеки да допуска typos, но твоето е от неграмотност. Пише се предвид, а не впредвид или напредвид! И какво точно си имал ВПРЕДВИД?

преди 59 минути, Yvan Sergeеv написа:

Гладни времена идват за папагалите тип - ръкавица за куклен театър 2038105120_c895da389b86c600cc3dd412e1e737ec9b59e3e8(250x250).jpg.0f1c0bc131c8ace75ec9ed093d10a524.jpg

миро, слагай зимнина. 😉

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.