Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

https://fakti.bg/mnenia/545001-prof-lubomir-halachev-no-comment

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 10 часа, M.Николов написа:

Тези съвсем са се умопобъркали.... ! :nono:

В същност заличават границите ! :nono:

А когато няма граници няма как да знаеш кой си , какво си , къде си  ..... 

Така се създава биомаса...... ! :angry:

• 2 седмици по-късно...

на 16.01.2021 г. в 22:29, M.Николов написа:

Не го прочетох ! Съжалявам !....

"Факти" иска да ми рови из компютъра - както си иска и...т.н.....Не , че иначе не може , но......Няма да стане ! :nono:

Чудя се руснаците какво чакат , ами не им духнат на тези наглеци под опашката.....

.......................

Клипът също е интересен ! Както се казва , истината се вижда на втори план . Едва ли е "чисто" пропагандно видео..... :nono:......трябва да е правен много рано сутрин , по изгрев.....:lol6:

По улиците няма никой бе ! :nono:......като у наше село по пладне....:lol6:само , че е :

"Сан Диего е град в щата Калифорния, САЩ. Разположен е в югозападната му част, на границата с Мексико. Той е и окръжен център на окръг Сан Диего. През 2015 г. населението на града е 1 394 928 души, което го прави осмия по големина град в САЩ. Уикипедия" (сору)

Това ще да е новото "нормално"..... :angry:

Толкоз за руския русофоб навални. Жириновски понякога е толкова точен, колкото никой друг в Русия и казва цялата истина, която онези на първите места по свобода на словото никога няма да публикуват. Ръкопляскания и от мен за смелия Жириновски, жалко че вече не е млад. Особено ми хареса там, където го прати на север "где тундра", където птиците замръзват във въздуха и падат на земята и по-късно, където описва наполовина отровения като наполовина бременна.

преди 2 часа, crazy katon написа:

Толкоз за руския русофоб навални. Жириновски понякога е толкова точен, ...

Тая дърта откачалка Жири си го пива по плюенето по западните агенти.

• Автор

Ти да видиш...

НАТО изпрати изтребители срещу руски бомбардировачи над Черно море и Атлантика

Цитат

Самолети-прехващачи на НАТО са изпратени срещу руски военни самолети в международното въздушно пространство в Северна и Югоизточна Европа на 9 и 10 февруари, съобщава НАТО

Цитат

"МиГ-21 на Румъния излетя да прехване групата. Изтребители МиГ-29 на българските ВВС бяха в готовност, а турски Ф-16 бяха във формация за отговор по всяко време. Прехващачите на НАТО се върнаха в базите си, след напускане на руските самолети от региона".

"Проследявайки активността през цялото време, Комбинираният център за въздушни операции в Торехон контролира координирани и колективни действия от ВВС на трите съюзнически държави на Черно море".

"Изтребителите на НАТО дежурят денонощно и са готови да излетят в случай на подозрителни полети близо до въздушното пространство на нашите съюзници. Въздушният патрул е важен за осигуряване сигурността на членовете на НАТО", съобщава Алиансът.

На някой да не му е ясна картинката!? Или да обяснявам  от къде точно ще се започне !?

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Обясни бе, не ми е ясно.

https://bultimes.bg/lavrov-rusiya-ne-iska-da-se-izolira-ot-sveta-no-ako-iskash-mir-gotvi-se-za-voina/

Виж това, и ако можеш да мислиш, ще ти стане ясно!

преди 10 часа, herkules2 написа:

https://bultimes.bg/lavrov-rusiya-ne-iska-da-se-izolira-ot-sveta-no-ako-iskash-mir-gotvi-se-za-voina/

Белгиеца не може да мисли .

"Комуникира" само между стомаха и задника си...знаеш там какво се случва .:lol6:

Комуникацията е безпредметна....:nono:

• Автор
преди 14 часа, Белгиеца написа:

Обясни бе, не ми е ясно.

Имам усещането,че няма никакъв смисъл....да обяснявам на човек с откъслечни проблясъци...за всичко......даже Маугли би се справил по добре...

преди 10 часа, herkules2 написа:

Я па тоя мързелан, него го мързи да обяснява, пък аз съм бил длъжен да мисля.
Ами ако ме мързи и мене ?

преди 14 минути, Proshark написа:

Имам усещането,че няма никакъв смисъл....

Липсва ти увереност в собствените ти умствени способности значи и за всеки случай предпочиташ да си мълчиш, вместо да кажеш нещо невярно и да ти се смеят после.

преди 1 час, by_chechi написа:

Белгиеца не може да мисли .

Не му трябва да мисли, той е роден всичкознаещ.
Да работят бедните работници и да се мъчат да мислят незнаещите.
А аз си почивам и се забавлявам.

• Автор
преди 6 минути, Белгиеца написа:

Липсва ти увереност в собствените ти умствени способности значи и за всеки случай предпочиташ да си мълчиш, вместо да кажеш нещо невярно и да ти се смеят после.

Всъщност се притеснявам,че си сбъркал Белгия със Бряг на слоновата кост(Кот д'Ивоар).....

Кьорфишеци новини, кьорфишеци обяснения.

Някакво евросъдче изиска от Русия "немедленно" да освободи нахални ... откога това съдче има правомощия да се меси в правосъдието на суверенна държава, която дори не е член на ес. В същото време в Испания, която е член:

Американският "бидон" смята, че Северен поток - 2 е лоша сделка за европа ... откога разни американски феодали смятат, че имат право да нареждат кой какви сделки да сключва.

Деградацията на западната демокрация е необратима и това може да доведе само до едно, ДО КРАЯ!

на 17.02.2021 г. в 22:28, crazy katon написа:

Някакво евросъдче изиска от Русия "немедленно" да освободи нахални ... откога това съдче има правомощия да се меси в правосъдието на суверенна държава, която дори не е член на ес. В същото време в Испания, която е член:

И аз това се чудя? До кога страните в Европа ще търпят това нагло съдче да осъжда безнаказано всяка държава която не иска намеса във вътрешните и работи и не им играе по свирката? Няма да е зле, ама хич даже, Русия да започне наказателна процедура срещу това съдче от извратеняци и да го ликвидира като съдче и подобие. Е, ЕК и срещу нас започва наказателна процедура! Били сме ксенофоби, расисти, американофоби и не  сме дали по-големи права на ляворезбестите от нормалните люде! Трябвало специално строг закон за наказание, ако  наречеш ром у нас с истинското му наименование.

https://www.dnes.bg/eu/2021/02/18/ek-zapochva-nakazatelna-procedura-sreshtu-bylgariia.480486

Колко "хуманни" са евреите, които постоянно избиват палестинско население с дронове. Те изобщо не са палестинофоби! Газ пикаят управниците на ЕС, заради това, че не ратифицирахме ИК. Да ги видим до къде ще стигнат? Дали англичаните няма да ги последват и други, като Полша и Унгария например?

Малко майтап , ама не е майтап :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.