Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Е, щом на Форбс не вярваш, кой съм аз, че да те карам да прогледнеш. Щом не вярваш, питай израелците как разкостят своите F-35 за да подменят нефелните щатски изпълнения, че да ги преведат в добро състояние. Само че - колко са тези държави, които могат да си позволят подобен лукс?

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 493,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 36 минути, Agentpat™ написа:

Е, щом на Форбс не вярваш, кой съм аз, че да те карам да прогледнеш. Щом не вярваш, питай израелците как разкостят своите F-35 за да подменят нефелните щатски изпълнения, че да ги преведат в добро състояние. Само че - колко са тези държави, които могат да си позволят подобен лукс?

Ти ми извади една статия, аз ти извадих за две минути повече от пет статии, в които се твърди обратното, а мога да ти извадя и още педесет статии във които, се твърди обратното. Военно Въздушния Флот на САЩ през 2022 година се възобновяват със F-35, Индонезия заряза своите СУ-35 и ги заменя за F-15. Всички искат F-35, какви са тези глупости в които искаш ние да повярваме? Толкова много статии мога да ти извадя защо целият свят предпочита и иска F-35, че ще задръстя темата. Аре моля ти се, гледай си там москвича, ладата и трабанта, калашника и макаровия, Газката и Зила! Всичкото им е такова, от едно време!

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Ти ми извади една статия, аз ти извадих за две минути повече от пет статии, в които се твърди обратното, а мога да ти извадя и още педесет статии във които, се твърди обратното.

Мога да ти извадя и повече от 5 статии в подкрепа на това, което казвам, но ще е все едно да ти доказвам, че Земята е кръгла, след като ти мислиш, че е плоска. Сиреч - безсмислено.

преди 27 минути, Agentpat™ написа:

Мога да ти извадя и повече от 5 статии в подкрепа на това, което казвам, но ще е все едно да ти доказвам, че Земята е кръгла, след като ти мислиш, че е плоска. Сиреч - безсмислено.

Еми пак не съм съгласен със теб!

Аз съм на страната на Русия, но не и на управлението на Путин. Русия е хубава държава, тя е всичко друго но не и военна страна, каквато иска да я покаже Путин. Защо не се разбере като човек със всички останали страни а се прави на най-великия, какъвто не е? Онези цветнокожите не пият водка, и не разбират от майтап, ще го смачкат ако си го поставят за цел. Помниш ли министъра във Иран как го елиминираха със дрон? През деня както се разхождаше по улицата и беше обграден със охрана, от въздуха му спукаха тиквата!

И затова ти казвам че вместо Путин да си създаде приятелски отношения със всички държави, той прави обратното, не знам до кога ще продължи това, но дано по-скоро спре, защото и на Руския Народ взе да не им харесва.

Путин се опитва да е като Хитлер, и той се мислеше за велик ама......

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Аз съм на страната на Русия, но не и на управлението на Путин. Русия е хубава държава, тя е всичко друго но не и военна страна, каквато иска да я покаже Путин. Защо не се разбере като човек със всички останали страни а се прави на най-великия, какъвто не е? Онези цветнокожите не пият водка, и не разбират от майтап, ще го смачкат ако си го поставят за цел. Помниш ли министъра във Иран как го елиминираха със дрон? През деня както се разхождаше по улицата и беше обграден със охрана, от въздуха му спукаха тиквата!

И затова ти казвам че вместо Путин да си създаде приятелски отношения със всички държави, той прави обратното, не знам до кога ще продължи това, но дано по-скоро спре, защото и на Руския Народ взе да не им харесва.

Здравей, Навалний :) 

Аз съм на почти същото мнение. А путинския режим ще се изяде отвътре сам, както се самоизяде и фалира СССР и СИВ.

на 6.01.2022 г. в 23:56, ДзВяРа! написа:

Всеки си има мнение. Не си длъжен да си съгласен с мен.

Аз съм на страната на Русия, но не и на управлението на Путин. Русия е хубава държава, тя е всичко друго но не и военна страна, каквато иска да я покаже Путин.

Аз също съм на страната на Русия, но и на управлението на Путин. Той знае много добре, че ковбойците разбират само от езика на силата, Разберат ли, че си слаб и немощен, си загубен. Ето защо Путин не пропуска на им напомни какво ги чака, ако не си седнат на задника.

Защо не се разбере като човек със всички останали страни а се прави на най-великия, какъвто не е? 

Той точно човешки се опитва да се разбере с тях, но те не искат, защото той не им играе по "демократичната" свирка.

Онези цветнокожите не пият водка, и не разбират от майтап, ще го смачкат ако си го поставят за цел.

Трудна, ако не и невъзможна задача. А и ги е страх от следващия, който би дошъл след него. Както казваше Жириновски: "следващия няма да е толкова кротък и няма да играе шах с вас" ЦРУ стотици пъти се опита да ликвидира Кастро и така и не успя.

Помниш ли министъра във Иран как го елиминираха със дрон? През деня както се разхождаше по улицата и беше обграден със охрана, от въздуха му спукаха тиквата!

Знаеш ли кога чужд дрон ще успее да долети в близост до Путин? Точно така - никога!

Не може с всички да си приятел, а и няма как. С когото трябва Русия поддържа приятелски отношения. Не бери грижа за руския народ - те пак ще си го изберат на следващите избори и пак ще е с голям процент пред следващия.

преди 5 минути, Agentpat™ написа:

Знаеш ли кога чужд дрон ще успее да долети в близост до Путин? Точно така - никога!

Не може с всички да си приятел, а и няма как. С когото трябва Русия поддържа приятелски отношения. Не бери грижа за руския народ - те пак ще си го изберат на следващите избори и пак ще е с голям процент пред следващия.

Знаеш ли кога ще разберат, че чужд дрон е успял да долети в близост до Путин? Точно така - НИКОГА!

Путин не е лош като човек, но тези които му казват какво да прави са за трепане, дядовците комунисти, Генералите от червената армия! Докато са живи, Русия ще страда! И не са толкова велики за каквито ги мислиш, всичко им е старо и не е тествано. Вярно е че създават разни боклуци, със които могат да направят много добри неща, но им липсват опит и тестове. Давам като пример първият спътник който е изстрелян е Руски, Спутник-1, два месеца по-късно е изстрелян Американския спътник Експлорер-1, след три месеца Руския спътник пада на земята а Американския, 60 години по-късно, все още лети и РАБОТИ! Помниш ли преди два месеца че Руснаците взривиха един спътник и застрашиха космическата станция, имаше вероятност отломки да ударят станцията. И спътника го взривиха защото не работеше, нищо чудно, нали е Руски, какво от това че са дали много милиони Евро за да го направят и изстрелят! Та не са велики!:nono:

Но ти май си комунист, и като такъв няма да се съгласиш със всичко което написах. И всичко това е все едно да ти доказвам, че Земята е кръгла, след като ти мислиш, че е плоска. Сиреч - безсмислено.

Мая Русия, Мая Роша!:bye1:

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Знаеш ли кога ще разберат, че чужд дрон е успял да долети в близост до Путин? Точно така - НИКОГА!

Путин не е лош като човек, но тези които му казват какво да прави са за трепане, дядовците комунисти, Генералите от червената армия! Докато са живи, Русия ще страда! И не са толкова велики за каквито ги мислиш, всичко им е старо и не е тествано. Вярно е че създават разни боклуци, със които могат да направят много добри неща, но им липсват опит и тестове. Давам като пример първият спътник който е изстрелян е Руски, Спутник-1, два месеца по-късно е изстрелян Американския спътник Експлорер-1, след три месеца Руския спътник пада на земята а Американския, 60 години по-късно, все още лети и РАБОТИ! Помниш ли преди два месеца че Руснаците взривиха един спътник и застрашиха космическата станция, имаше вероятност отломки да ударят станцията. И спътника го взривиха защото не работеше, нищо чудно, нали е Руски, какво от това че са дали много милиони Евро за да го направят и изстрелят! Та не са велики!:nono:

Но ти май си комунист, и като такъв няма да се съгласиш със всичко което написах. И всичко това е все едно да ти доказвам, че Земята е кръгла, след като ти мислиш, че е плоска. Сиреч - безсмислено.

Мая Русия, Мая Роша!:bye1:

Защо правиш тълкувания, толкова избирателно и с уклон? Не си ли разбрал, че който подценява противника, винаги губи? Руснаците пращат ПЪРВИ спътник, което тогава е точка в тяхна полза. Никой не се е интересувал колко време ще кръжи, тогава са се борили за превъзходство. И американците са били все втори. Затова създават НАСА и когато руснаците пак първи пращат човек в Космоса- Гагарин, янките им дишат прахта. Възвръщат донякъде равновесието с кацането на Луната, което и до днес, обаче, силно се оспорва от различни американски специалисти. После следват опитите със совалките, в които янките губят хора пред очите на света. Сигурно са губили хора и руснаците, но те умееха да пазят неуспехите си в тайна, а да демонстрират постиженията си. Та, в силна заблуда си, че руснаците нищо не могат и нищо не произвеждат. 

И за друго не си прав- старите фосили около Путин са участвали в бойни действия и са защитавали страната си, затова са много по в час с патриотичните чувства и реалната нужда от защитаването на суверенитета й. Техническото изпълнение и откритията, са оставени за младите, които са "заразени" в една или друга степен с либералните идеи.

преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

всичко им е старо и не е тествано. Вярно е че създават разни боклуци, със които могат да направят много добри неща, но им липсват опит и тестове.

Това са глупости и не мисля да ги коментирам.

преди 22 минути, ДзВяРа! написа:

Американския спътник Експлорер-1, след три месеца Руския спътник пада на земята а Американския, 60 години по-късно, все още лети и РАБОТИ!

:lol6: Я първо се осведоми, преди да говориш наизуст: https://en.wikipedia.org/wiki/Explorer_1

преди 25 минути, ДзВяРа! написа:

Стига плагиатства! :lol6:

преди 32 минути, absurt написа:

И за друго не си прав- старите фосили около Путин са участвали в бойни действия и са защитавали страната си, затова са много по в час с патриотичните чувства и реалната нужда от защитаването на суверенитета й.

Кои ? Изброй няколко.

преди 37 минути, absurt написа:

Защо правиш тълкувания, толкова избирателно и с уклон? Не си ли разбрал, че който подценява противника, винаги губи? Руснаците пращат ПЪРВИ спътник, което тогава е точка в тяхна полза. Никой не се е интересувал колко време ще кръжи, тогава са се борили за превъзходство. И американците са били все втори. Затова създават НАСА и когато руснаците пак първи пращат човек в Космоса- Гагарин, янките им дишат прахта. Възвръщат донякъде равновесието с кацането на Луната, което и до днес, обаче, силно се оспорва от различни американски специалисти. После следват опитите със совалките, в които янките губят хора пред очите на света. Сигурно са губили хора и руснаците, но те умееха да пазят неуспехите си в тайна, а да демонстрират постиженията си. Та, в силна заблуда си, че руснаците нищо не могат и нищо не произвеждат. 

И за друго не си прав- старите фосили около Путин са участвали в бойни действия и са защитавали страната си, затова са много по в час с патриотичните чувства и реалната нужда от защитаването на суверенитета й. Техническото изпълнение и откритията, са оставени за младите, които са "заразени" в една или друга степен с либералните идеи.

Още един комунист, опс, ЖЕНА комунист!:wub: Срам, срам.

Да живее Бай Тошо, да живее Партията!:getout:

преди 34 минути, absurt написа:

Та, в силна заблуда си, че руснаците нищо не могат и нищо не произвеждат. 

Пресилваш нещата.Разбира се че много могат и да произвеждат и да творят. Има една огромна подробност. Не и в "матушката".

От съветски времена способните и можещи са репресирани и разстрелвани.

Знаеш ли какво е това и на кого ?

На ручке нацарапана фамилия того, кто сделал человечеству эпохальный подарок — выход за пределы Земли.

За съдбата на Туполев и др конструктори дали знаеш :)

И обратно ... за успелите. Например сикорский, който успява да избяга от разстел, и става гениален авиоконструктор в САЩ.Оценен по достойнство.

А за заблудите, цитирал съм но да припомня и това :

https://germanych.livejournal.com/133607.html

Колко по назад са технологично го казва не аз, а например шефа на руската космическа индустрия Рогоин :

https://www.vesti.ru/finance/article/1583813

Разбира се, напоследък се хвалят с нови ракети и т.н. но това е писък набезпомощност, и опит да бъдат "равностойни" на принципа колкото е равностойна "обезьяна с гранатой" .

Да, могат да унищожат и "изпепелят в радиоактивен пепел" както се изразяват пропагандоните , но ... това ли трябва да е целта с;ед като страната ти е с мижавите 3.5 % БВП  спрямо водещите световни икономики  ?

преди 24 минути, ДзВяРа! написа:

Още един комунист, опс, ЖЕНА комунист!:wub: Срам, срам.

Да живее Бай Тошо, да живее Партията!:getout:

Ами, ти скандираш "Да живее", ти славиш бай Тошо. Не го приписвай на другите. Че и партията, с главно "П" пишеш, комнисте срамежлив.1407067229_download(16).gif.75a5c725d54854115446c04d009f885d.gif1407067229_download(16).gif.75a5c725d54854115446c04d009f885d.gif1407067229_download(16).gif.75a5c725d54854115446c04d009f885d.gif

Вие не видяхте ли какво се пишеше по Американските форуми, след като се изказа Путин, че не иска НАТО да разположат ракети в Украйна? Ракети които могат да достигнат до Москва за по-малко от 7 секунди. Спукаха го да го бъзикат, пишеха че Америка изобщо не я интересува дали ще има ракети на НАТО, близо до границата със Русия. И че НАТО не е Америка, иче на Америка им е през оная работа дали ще имат или няма да имат ракети, близо до границата със Русия! Въобще прочетохте ли как се подиграваха със Путин, не със Русия а със Путин.

Също попаднах на коментари, че Путин сам се е издал, като е показал страха да не опазят Москва.

преди 47 минути, ДзВяРа! написа:

Вие не видяхте ли какво се пишеше по Американските форуми, след като се изказа Путин, че не иска НАТО да разположат ракети в Украйна? Ракети които могат да достигнат до Москва за по-малко от 7 секунди. Спукаха го да го бъзикат, пишеха че Америка изобщо не я интересува дали ще има ракети на НАТО, близо до границата със Русия. И че НАТО не е Америка, иче на Америка им е през оная работа дали ще имат или няма да имат ракети, близо до границата със Русия! Въобще прочетохте ли как се подиграваха със Путин, не със Русия а със Путин.

Също попаднах на коментари, че Путин сам се е издал, като е показал страха да не опазят Москва.

И какво, ти сляпо вярваш, че америка не я интересува Путин, ама я интересува да си прави бази и да си разполага оръжията все по- близо, че и директно на границите на Русия? И го прави от любов към всички, които има опасност да останат извън сферата й на влияние? Мен друго ми е интересно- разискват ли в американските форуми възможността, реципрочно и незаинтересовано,  и Русия да разположи "отбранителни" сили на границите на САЩ?

преди 29 минути, absurt написа:

И какво, ти сляпо вярваш, че америка не я интересува Путин, ама я интересува да си прави бази и да си разполага оръжията все по- близо, че и директно на границите на Русия? И го прави от любов към всички, които има опасност да останат извън сферата й на влияние? Мен друго ми е интересно- разискват ли в американските форуми възможността, реципрочно и незаинтересовано,  и Русия да разположи "отбранителни" сили на границите на САЩ?

Чакай малко, и ти като другите не правиш разлика между НАТО и Америка:nono:? Все едно да ми кажеш че Международната космическа станция МИР е Руска! НАТО е съюз който е създаден от Американците, но не представлява САЩ!:nono: Хайде помисли малко, кой иска да разположи ракети, които могат да достигнат до Москва за 7 секунди?:)

преди 3 часа, Agentpat™ написа:

Не бери грижа за руския народ - те пак ще си го изберат на следващите избори и пак ще е с голям процент пред следващия.

Целият свят видя как се прави инструктаж за провеждане на избори и как се правят избори в Русия. Целият свят видя как думата "конституция" в Русия не означава нищо, особено за Путин. Намери се и един "велик вожд", който да "копира" постиженията на Путин. Очакваме го да си нулира мандатите като президент и пак "народът" му да го избере.

преди 2 часа, absurt написа:

После следват опитите със совалките, в които янките губят хора пред очите на света.

Историята е каквато е, а не каквта на някой им се иска. Space shuttle program е успешна, независимо от двете катастрофи и загубените животи.

Сигурно са губили хора и руснаците, но те умееха да пазят неуспехите си в тайна, а да демонстрират постиженията си. 

"Сигурно са губили хора и руснаците,..." ???  Наистина ли?  "Сигурно" ???

Това "Сигурно са губили" показва колко точно обективен си, когато става въпрос за Русия.

преди 45 минути, ДзВяРа! написа:

Чакай малко, и ти като другите не правиш разлика между НАТО и Америка:nono:? Все едно да ми кажеш че Международната космическа станция МИР е Руска! НАТО е съюз който е създаден от Американците, но не представлява САЩ!:nono: Хайде помисли малко, кой иска да разположи ракети, които могат да достигнат до Москва за 7 секунди?:)

Разбира се, че не правя разлика, когато американските самолетоносачи напъват да влязат в Черно море и когато 6 американски бази имаме на наша територия. Как пък, една немска "представителка" на НАТО  нямаме? Една френска или която и да е Европейска? Как в Турция НАТО пак е представено от американска техника и американски войници? И да, то е ясно кой иска да разполага ракети и бази, и войници- достатъчно е да видиш от каква националност са всички те във всичките "натовски", че и ненатовски още, страни.. 

преди 57 минути, absurt написа:

Разбира се, че не правя разлика, когато американските самолетоносачи напъват да влязат в Черно море и когато 6 американски бази имаме на наша територия. Как пък, една немска "представителка" на НАТО  нямаме? Една френска или която и да е Европейска? Как в Турция НАТО пак е представено от американска техника и американски войници? И да, то е ясно кой иска да разполага ракети и бази, и войници- достатъчно е да видиш от каква националност са всички те във всичките "натовски", че и ненатовски още, страни.. 

Те не са се напъвали, и ако искаха щяхя да влезнат! Миналата година един самолетоносач и една бойна фрегата влезнаха! :cool: Помниш ли Путин когато се разрева, и започна да заплашва че притежавал изотропно оръжие, което ако използвал срещу тези два кораба, нямало да разберат къде се намират? :giggle1: Помниш ли? Ако искаш мога и статиите да ти изкарам! И в крайна сметка, корабите влезнаха, дори акостираха край бреговете на Украйна, но не БЯХА АМЕРИКАНСКИ а бяха ВЕЛИКОБРИТАНСКИ! :bye1:И във България има не 6 а 9 бази, и те не са Американски, а са построени и се използват свместно договора на Република България със съюза на НАТО! Вярно е че идват и Американски отряди, които водят учения, но идват и отряди от много други държави членки на НАТО, да не ги изброявам.

А сега ми кажи колко Американски войници има във Украйна, и колко от други държави членки на НАТО?

Ей това е актуална статия от вестник с днешна дата, и ако Путин не се зъбеше на Байдън, нямаше да дават оръжия!

https://pan.bg/view_article-49-550055-Washington-Post-v-sasht-podgotvyat-oryzhiya-za-ukrainski-partizani-v-sluchaj-na.html

А това е НАТО!

https://pan.bg/view_article-49-550045-nato-e-gotova-da-obsydi-izteglyaneto-na-vojskite-ot-granicite-s-rusiya-v-preg.html

Новини от днес!

https://pan.bg/view_article-49-550022-nato-shte-formulira-edinna-poziciya-po-ruskite-predlozheniya-za-sigurnost.html

Източник: gazeta.ru

преди 1 час, absurt написа:

леле колко не си в час :) :)

Тези клишета са едно към едно от бесепарските и атакистки сайтове и форуми :) 

преди 1 час, A.com написа:
преди 4 часа, absurt написа:

Сигурно са губили хора и руснаците, но те умееха да пазят неуспехите си в тайна, а да демонстрират постиженията си. 

"Сигурно са губили хора и руснаците,..." ???  Наистина ли?  "Сигурно" ???

Това "Сигурно са губили" показва колко точно обективен си, когато става въпрос за Русия.

тя може би има впредвид  излезлите съмнения че опити да се прати човек в космоса са много, но публично видяхме само Гагарин . :)  Щото неуспешните са свършвали със смърт 

Мен друго ми е интересно- разискват ли в американските форуми възможността, реципрочно и незаинтересовано,  и Русия да разположи "отбранителни" сили на границите на САЩ?

Аз съм сигурен в едно - че в американски форуми можеш да намериш всякакви мнения /както и слава богу и в нашите като тукашния форум/  за и против, докато в руски форуми и медии това е абсурд.

:)

преди 4 часа, ДзВяРа! написа:

Това само показва колко не са в час горките нашмъркани и зомбясали краварчета. Сега сигурно ще се изсмееш на последните две констатации, но преди да го направиш, виж това:

И за да не се объркаш - това не е от филма "Живите мъртви", а реалността в днешна Америка. 

преди 2 часа, A.com написа:

Целият свят видя как се прави инструктаж за провеждане на избори и как се правят избори в Русия. Целият свят видя как думата "конституция" в Русия не означава нищо, особено за Путин. Намери се и един "велик вожд", който да "копира" постиженията на Путин. Очакваме го да си нулира мандатите като президент и пак "народът" му да го избере.

Като ми пееш, Ленче ле, кой ли ми те слуша?:lol6:

преди 17 минути, Agentpat™ написа:

Това само показва колко не са в час горките нашмъркани и зомбясали краварчета. Сега сигурно ще се изсмееш на последните две констатации, но преди да го направиш, виж това:

И за да не се объркаш - това не е от филма "Живите мъртви", а реалността в днешна Америка. 

Като ми пееш, Ленче ле, кой ли ми те слуша?:lol6:

Такива клипове има и за Москва!

Така и нищо не казваш, само се опитваш да спориш това което ние казваме.

И аз съм на страната на Русия, за не знам кой път го казвам вече, но съм против да това управление което сега има. Нищо няма да постигнат със това, ако се стигне" не дай си боже" до военни сблъсаци, ще им таковат мамата на Русия. И без това все още стари жени умират девствени, заради втората световна война. Има села във които живеят 80 жени и 20 мъже, време е да се спре това, не си ли съгласен? Никой не иска вече война, крайно време е Путин да тегли една на комунистите и да се впише във Европа. Всички ще го приемат и ще се разберат със него. Ти не го ли искаш?

преди 48 минути, ДзВяРа! написа:

Такива клипове има и за Москва!

Така и нищо не казваш, само се опитваш да спориш това което ние казваме.

И аз съм на страната на Русия, за не знам кой път го казвам вече, но съм против да това управление което сега има. Нищо няма да постигнат със това, ако се стигне" не дай си боже" до военни сблъсаци, ще им таковат мамата на Русия. И без това все още стари жени умират девствени, заради втората световна война. Има села във които живеят 80 жени и 20 мъже, време е да се спре това, не си ли съгласен? Никой не иска вече война, крайно време е Путин да тегли една на комунистите и да се впише във Европа. Всички ще го приемат и ще се разберат със него. Ти не го ли искаш?

Не знам откъде ги черпиш тия сведения, но дори да е заради ВСВ, то само показва колко жертви са дали руснаците, докато другите се туткаха с откриването на втория фронт. Друго не взимаш предвид- за тангото са нужни двама, както и за договор с Европа. Не може всички да са срещу Русия, защото тя не иска да се подчини на техните политики, които де факто, са политиките и интересите на янките, и да очакваш "вписване" в Европа. Реално погледнато, всички страни от ЕС, че и още неприетите, вече не са суверенни, а подчинени на Брюкселските чиновници и натовските военни. На англичаните, които също са с имперско минало и амбиции, това положение не им изнесе и се отвързаха, а Путин също не намира причина да клекне и да стане едно от зъбчетата на колелото, както направихме ние. 

преди 37 минути, absurt написа:

Не знам откъде ги черпиш тия сведения, но дори да е заради ВСВ, то само показва колко жертви са дали руснаците, докато другите се туткаха с откриването на втория фронт. Друго не взимаш предвид- за тангото са нужни двама, както и за договор с Европа. Не може всички да са срещу Русия, защото тя не иска да се подчини на техните политики, които де факто, са политиките и интересите на янките, и да очакваш "вписване" в Европа. Реално погледнато, всички страни от ЕС, че и още неприетите, вече не са суверенни, а подчинени на Брюкселските чиновници и натовските военни. На англичаните, които също са с имперско минало и амбиции, това положение не им изнесе и се отвързаха, а Путин също не намира причина да клекне и да стане едно от зъбчетата на колелото, както направихме ние. 

Тук не става въпрос за егото на някой "ПУТИН" ,а за интересите на народа и доброто за него! Какво дрънкам аз от десет страници назад? Не е ли най-добре, да се загърби комунизма в Русия и да се стигне до споразумение, между целия свят и Русия? Всички това искат, никой не иска да ги стреля, "както те си мислят" да си стиснат ръцете и да да настъпи мир. Толкова ли е сложно? Комунистите, Генералите от Червената Армия, пенсионери,  които стоят зад управлението на Владимир Путин, ако се махнат от властта, Русия ще стане прекрасна държава!

А сега какво става, накараха Путин да анексира Крим, за какво им е? Все едно ти да притежаваш цялата гора, не цялата планина, и да се нахвърлиш върху мижавото смешно дворче на съседа ти? Ами много ясно че ще предизвикаш гнева на стопанина и близките му. Затова всички ги плюят, абе не ми се говори.

преди 2 часа, Agentpat™ написа:

Абе реалност, колко да е реалност...

Гледам няма  автомобил под 40к покра тия зомбита, ,както и нито един неизмит и  не лъснат :)   Хартийки навсякъде, боклуци разхвърляни, но никой не си е спестил автомивката .

Как стават тия работи, не знам :) 

Всъщност, можеш сам да се поразходиш със стрийтвю-то

https://goo.gl/maps/4PGYtdmR1tVbTYm3A

Странно .. нито едно зомби няма :) 

Както и да е...  да припомня едно много по реално видео  на сравнения на любимата ви Аляска която все повече напирате да анексирате :) 

Пак от гугъл стрийт вю

Тукняма нагласени актьори.

За самолетите

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.