Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 22 часа, absurt написа:

Писна ми от тъпотията ти, честно! Разбрал- не разбрал, тичаш да си напишеш опорките. Ти не си бил чувал, и щом не си, не е казано и не съществува. Вярно си медицински случай отвсякъде.

Можеше да ме обориш преди да си изливаш простотията наново :) 

Ама май няма с какво ....

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 33 минути, miro20 написа:

Можеше да ме обориш преди да си изливаш простотията наново :) 

Ама май няма с какво ....

Колко пъти да те оборвам? Написах ти- разбрал-неразбрал, тичаш да си изпееш опорките. Ми, няма да повтарям и обяснявам постовете си, че дано вденеш. Диагнозата не прощава, но пък и аз не съм майка Тереза. Оправяй се.TCGOZ.gif.1a9576ee01e28721f7546bd7d0d2aa09.gif

преди 2 часа, absurt написа:

Написах ти- разбрал-неразбрал, тичаш да си изпееш опорките.

Отговори ми с "писна ми ... бла бла бла" ...

Това не е оборване. Например ако имаше малко акъл, можеше да кажеш културно - "Миро , не си прав, може и да не си чул от западен лидер, но ето заповядай пример как еди кой си заплашва с ядрен удар".

Та ?  За кого е метлата и кой е с простотиите ? :giggle1:

преди 57 минути, miro20 написа:

Това не е оборване. Например ако имаше малко акъл, можеше да кажеш културно - "Миро , не си прав, може и да не си чул от западен лидер, но ето заповядай пример как еди кой си заплашва с ядрен удар".

Високоинтелигентните и хората, с ниво на интелигентност над средното не се изразяват така. Така се изразяват тези под средното ниво. Нискоинтелигентните.

Да не вземеш да се обидиш. :)

преди 1 час, symanbg написа:

В по голема криза сме от Карибската.

image-158.png

Не знам дали кризата с по-голяма, ама ми прави впечатление, че просащ троловете, явно най-важната им задача, е да вкарат България във войната и да бъде унищожена, ама какво друго може да се очаква от предатели измекяри.

Rumours (actually it's almost certain) Polish intelligence and the CIA are setting the stage for a coup to overthrow the Hungarian PM Viktor Orban if he doesn't lift veto on EU sanctions on Russian oil.

WASHINGTON: Religious freedom has deteriorated “significantly” in India under the Hindu nationalist government, a US commission said Monday as it again recommended targeted sanctions over abuses.

Хахаха! Трансджендерите от уйефа и другите западнясали изрУди в тоя спорт, дисквалифицирали руските отбори, в това число и женските от техните първенства. Знаем, че тия всичките са сащ роби, така че мислА, че за тук е бъзика.

• 3 седмици по-късно...

Забраниха на още 963-ма  да влизат в РФ.

https://www.rbc.ru/politics/21/05/2022/6288d1f69a79472bcfd46013?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=preview

Цукърбърг, фрийман, Байдън ревът от мъка....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

сащ е благословена страна, винаги ще водят в отношенията. Днес, поредната масова стрелба, в южен тексас, не помня в кой град. Тийнджендер открива стрелба в начално училище. Убива най-малкото 19 деца и трима възрастни. 

• 2 седмици по-късно...

19 ч.  ·

"Веднъж ме попитаха: кажи ни защо на СССР му трябваше Афганистан? Какво са търсили там? Ще си послужа с думите на А. Солженицин,когато му задават този въпрос. Солженицин отговаря така : "попитайте един раков тумор, защо се разпространява? Той убива самото тяло ,макар че ще умре с него." Така виждам днес съвременна Русия. А Украйна е онази жива тъкан , сбор от онези малки тела, които устояват на тумори. И сякаш казва с примера си: момчета, ние не се страхуваме от ядрена война - ние се съпротивляваме и няма да се поддадем, дори и всички да загинем! И това дава огромна надежда.
Когато работех в Швейцария, пристигна съветска делегация от заслужили производствени работници. Разхождаха се, гледаха как живеят швейцарците в най-богатата страна на света. А в същото време Швейцария няма минерали, няма нефт, няма нищо. Нашите хора се обезсърчиха ,но офицерът от КГБ, който ги придружаваше , каза: „Момчета, те изобщо не знаят как да се бият, но ние сме победителите!“ И изведнъж цялата тази делегация се преобрази. Същият синдром проработи и сега в Украйна : ние сме победители,знаем да се бием. Уж в Украйна живеят хора като нас /руснаците/ . Но по някаква причина те живеят красиво: виждат се чистотата , асфалта, хората са прилично облечени. Докато в руското село е някакъв ужас. И ето ревността, завистта работят – мисля, че това е причината за зверствата.
Тук искам да спомена Полша.Имам много приятели там. На великия полски народ - моята искрена благодарност за подкрепата и помощта, която поляците оказват на Украйна. И каква красива комбинация се получава, когато две приятелски държави се простират от Балтийско до Черно море - Полша и Украйна! Този съюз няма да позволи на тумора да се разпространи някъде по-нататък, на запад. Целият свят разбира това. И колкото повече руски самолети бъдат свалени, танкове изгорени, транспортьори и бойни машини на пехотата заседнат в плодородния украински чернозем, толкова по-добре ще бъде за целия свят. Сега Украйна защитава Европа, света , демокрацията. И това е нейната историческа мисия."
Из интервю на Виктор Суворов.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.