Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Русия и Беларус са по-"духовни

Не ,бре човек...Говоря по принцип...

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

Харесва ли ви такъв морал, ценностна система, отношение и права на човека например :

Спрямо днешните събития, наистина съм възхитен от руснаците които все пак излизат да протестират.

Това е наистина геройство.  Браво ! има надежда за тази страна !

Все едно евреин да излее ''40 г на митинг пред Райхстага да протестира

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Не ,бре човек...Говоря по принцип...

По принцип, тоест 

преди 12 минути, N1K17Y написа:

общи приказки, които да звучат умно на маса, когато си на 3 ракии. 

ама реално нищо не казваме. Малко тъпо, да има много интересна тема за обсъждане конкретно, но да я разводяваме с приказки за по принцип.

преди 32 минути, miro20 написа:

Напротив, разбрах, но вие не разбрахте. милички мои празноглавци :) 

И морала и духовността, и равенството, и деморкацията и правата и възможностите за работа, инвестиции, развитие на човека и каквото можеш да се сетиш, избройте сами , са в много по голяма степен спрямо РФ

:hush:

Ах да.. или сте на вълна '80-те.. дето все говорехме за "злия загниващ Запад" :giggle1:

Така е, сега като си отворя прозореца и отвсякъде морал и духовност ме заливат.

:wub:

преди 16 минути, M.Николов написа:

Така е, сега като си отворя прозореца и отвсякъде морал и духовност ме заливат.

:wub:

Ами ако чакаш да те залее няма как да стане. Ако го нямаш, няма и да ти дойде от никъде, колкото и прозорци да отваряш.

А и говорехме за останалите постсъветски страни :hush:  Които забележи.. отдавна са нариталив сякакви комунета, провелис а лустрация, имат някакъв консенсус спрямо престъпния комунистически режим. Тук сам декларацийка приехме, и вие си продължихте да ни водите към дъното .

Ама това комунетата винаги това ви е логиката.. някой да те залива, да ти дава... ти да вземаш, някой да ти е все длъжен , все трябва друг да ти осигури нещо ...

Абе... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, M.Николов написа:

Така е, на дивите неандерталци като вас, нищо не ви трябва.Вие сте си самодостатъчни.

:)

Нещо ли  каза ?

До вчера се клехте в БКП, днес я плювате.

Морал от всякъде.

преди 2 минути, miro20 написа:

Нещо ли  каза ?

Имаш проблеми с разбирането на прост текст ли?

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Мирко, миличък, колегата имаше предвид,че парите и властта не са всичко,защото духовността и моралът са по-важни от материалното...

И от духовно- морални съображения Путин нападна Украйна, ма шибаните украинци не вдяват, че ги спасява.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

По принцип, тоест 

Става въпрос, затова,че хората трябва да поставят духовното над материалното, независимо от етнос,религия,пол и т.н.т.

преди 1 час, insec написа:

И от духовно- морални съображения Путин нападна Украйна, ма шибаните украинци не вдяват, че ги спасява.

Недей да ме клеветиш...Ти можеш ли да четеш ??? Кога съм защитавал Путин...Нито съм,нито ще го защитя...Взел си нещо да лъжеш на едро...За твое съжаление не ми е проблем да призная,че Путин е агресор и тиранин...

преди 1 час, miro20 написа:

Които забележи.. отдавна са нариталив сякакви комунета, провелис а лустрация, имат някакъв консенсус спрямо престъпния комунистически режим. Тук сам декларацийка приехме, и вие си продължихте да ни водите към дъното .

Твоя любим Нерез каква лустрация проведе бе  ??? Ако искаш да го чакаме, като бай ти Тошо да управлява поне 30 години белким свърши нещо ? Тази жена ,която си поставил е определено неадекватна , но ти си още по-зле дори от нея .  За разлика от Тулупа ние не сме целували тлъстите задници на комунистическата върхушка цял живот и изведнъж да се събудим и да се обявим за най-върлите и изявени анти-комунисти . Друг прекрасен пример в това отношение е още една лоена топка Александър Йорданов, МНОГО бързо забравя къде и какво е учил . Или май се преструва ,че не помни какво е правил в Съветския съюз !  Това се казва - Селективна амнезия !  :hush: :hush: :cool:

преди 36 минути, Лудият Учен написа:

Ти можеш ли да четеш ???

Чета, че обсъждате как Полша и Чехия стигнали до под кривата круша, а Русия цъфнала и завързала - от духовна гледна точка, че поне от материална деградацията я виждате.

преди 3 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Твоя любим Нерез каква лустрация проведе бе  ??? Ако искаш да го чакаме, като бай ти Тошо да управлява поне 30 години белким свърши нещо ? Тази жена ,която си поставил е определено неадекватна , но ти си още по-зле дори от нея .  За разлика от Тулупа ние не сме целували тлъстите задници на комунистическата върхушка цял живот и изведнъж да се събудим и да се обявим за най-върлите и изявени анти-комунисти . Друг прекрасен пример в това отношение е още една лоена топка Александър Йорданов, МНОГО бързо забравя къде и какво е учил . Или май се преструва ,че не помни какво е правил в Съветския съюз !  Това се казва - Селективна амнезия !  :hush: :hush: :cool:

Е сега имате уволнена /заедно с Пеевски/  за корупция за вицепремиер. От БСП .

Имате си червен пРезилдент, който за пръв път в новата ни история, се е обградил с ченгета от ДС и разни агенти .

Не виждам възмутени :) 

Ама то това комунетата сте толкова объркани, че все излъгани оставате.

николоффффф отдавна си ми ориентир. За когото гласуваш и пропагандираш знам че доброто за държавата е нещо коренно противоположно  , а ти си вечно излъган и разочарован в поредните си "месии" :giggle1:

Като всяко комуне.

преди 10 часа, Лудият Учен написа:

Става въпрос, затова,че хората трябва да поставят духовното над материалното, независимо от етнос,религия,пол и т.н.т.

Недей да ме клеветиш...Ти можеш ли да четеш ??? Кога съм защитавал Путин...Нито съм,нито ще го защитя...Взел си нещо да лъжеш на едро...За твое съжаление не ми е проблем да призная,че Путин е агресор и тиранин...

По принцип е вярно, но това не е тема за философстване по принцип, а си е много конкретна тема. И нищо духовно няма тук. А за да бъдеш "духовен", първо трябва да си задоволиш основните нужди. По принцип. Обикновения руснак извън големите градове няма как да мисли за духовност, нищо че сигурно има икона на Дева Мария и се моли. Тази пирамида сигурно я знаеш

1200px-Maslow-pyramid_bg.svg.png

преди 19 часа, M.Николов написа:

Много неадекватно сравнение.

Ирак, Либия и Сирия бяха добре развити държави преди Запада да ги "демократизира" защото не харесвал управлението им.

Ако трябва да бъдем по- точни.  САЩ решиха да свалят тези, на които преди години, бяха осигурили постовете. А, решиха да ги свалят, защото протежетата вече искаха сами да решават как да продължат напред. Дори в публичното пространство се носеше твърдението, че искат да започнат да търгуват петрола с рубли. И да, това бяха добре развити и богати държави, докато хамериканците не им внесоха набързо демокрацията си.

на 1.03.2022 г. в 3:14, Лудият Учен написа:

За твое съжаление не ми е проблем да призная,че Путин е агресор и тиранин...

Може би трябваше да остави украинските фашисти да изтребят колкото могат руснаци от Донбас, а останалите да си ги прибере в Русия. Мислиш ли, че някой щеше да забележи смъртта на десетки хиляди и евакуацията на милиони, не, нямаше, нали са руснаци. В момента така наречените демокрации разсъждават точно като нацистите в Германия, смятат руснаците за непълноценни хора, за нисша раса. Точно те осем години въоръжаваха споменатите по-горе с ясното разбиране какво представляват и срещу кого ще използват тези оръжия ... и те ги използваха. Да, Русия можеше да се ограничи само с операция за освобождение на Донбас, но потокът от оръжие от "демокрациите" така и нямаше да спре, затова решиха да блокират този поток. Когато нападнеш независима държава наистина си агресор, но когато тази държава е фашистка, то тогава си освободител, не че украинците ще заобичат руснаците, но тази опасност трябваше да бъде ликвидирана, а всички помнят колко години точно Путин предлагаше какви ли не инициативи и какво го посрещаше - ехидни усмивки и злобни и постоянни заплахи за страшни санкции.

Извинявай, но мисля че се поддаваш на всеобщото течение да се сатанизират руснаците като им се отрече дори правото на самозащита и всичко се представя като агресия срещу независима държава, като се пренебрегва факта, че тази държава се управлява от нацисти и няма нищо общо с демокрацията.

преди 1 час, crazy katon написа:

Мислиш ли, че някой щеше да забележи смъртта на десетки хиляди и евакуацията на милиони, не, нямаше, нали са руснаци.

Ти сериозно ли?

Защо ли питам.

Извинявай, но мисля че се поддаваш на всеобщото течение да се сатанизират руснаците като им се отрече дори правото на самозащита и всичко се представя като агресия срещу независима държава, като се пренебрегва факта, че тази държава се управлява от нацисти и няма нищо общо с демокрацията.

Не,не искам да се Сатанизират руснаците по никакъв начин...Напротив,аз по принцип обичам Русия...Но не и Путин...Тоя човек вреди ,както на Европа,така и на собствения си народ...Нямам нищо против да дискутираме проблема,защото имам и други приятели,които мислят като теб...Поздрави !!!

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Не,не искам да се Сатанизират руснаците по никакъв начин...Напротив,аз по принцип обичам Русия...Но не и Путин...Тоя човек вреди ,както на Европа,така и на собствения си народ...Нямам нищо против да дискутираме проблема,защото имам и други приятели,които мислят като теб...Поздрави !!!

Е, аз го уважавам, но уважавам и твоето мнение, така че и от мен - Лека нощ!

Абе и двамата сте путинисти ама това като вицовете за гейовете... :getout:

Може би трябваше да остави украинските фашисти да изтребят колкото могат руснаци от Донбас, а останалите да си ги прибере в Русия.

Айде пак "може би" .

Както 2014 г укрофашистите ЩЯХА да колят и бесят и затова вкарахме войски в Крим и Донбас.

8 години чакаме, пък то нито укрофашисти видяхме , нито изколени и бесени руснаци. За сметка на това Путлер пак си измисли повод за война. Май просто му свърши търпението .

Не се ли усещате ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 минути, miro20 написа:

За сметка на това Путлер пак си измисли повод за война.

И се оказа, че срещу него има 40 милиона укрофашисти - каква изненада. Анка ни съобщава в съседната тема, че Европа е по- нацистка отвсякога. Или с други думи, ако искаш да разбереш какво мисли Путин, гледай какви ги приказва нашто Анче.

За укровфашисти дори в РФ никой не вЕрва вече. Путлер има не само 44 млн украинци срещу себе си, но и все повече от 140 млн руснаци .

За Европа мнението да не говорим .

Чудя се..  на фона на антивоенните протести в самата РФ , дали ще предизвика свалянето на джуджето ?

Съмнявам се да стане самостоятелноот народа. Прекалено много здрава е хватката на режима и военните там.

Има малка вероятност някои олигарси милиардери дето в момента губят милиарди ... те да организират нещо...

Но и тук съм песимист...  и там хватката е мн здраво склещена.

преди 6 минути, miro20 написа:

Има малка вероятност някои олигарси милиардери дето в момента губят милиарди ... те да организират нещо...

Няма да е само в момента ми се струва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.