Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 6 часа, miro20 написа:

Валдайската конференция я коментирах отдавнa

Има си хас да не си. Виждам, че си имаш нова играчка, поредният фалшив сайт, разработка на ЦРУ. Това си го представям като някакъв контролен панел, дето само навигирате и пишете ключови думи и веднага ви излиза опорката и съответните линкчета. Лесна ви е професията. И само искаш да ти се подава, та да избълваш новата поредица фейк оборки. Може би така трупаш бонуси.

Както и да е. След като се изяснихме и за теб всичко, което не е от фалшивата ти пропаганда, било фейк, дискусията е безсмислена. Но все пак ти си поддържаш огъня с по някой метнат линк и уж оборка (ако не решим да се разровим). Ясно, че дори и сред жителите на Донбас ти намираш конспирации, била "рашистката" пропаганда в началото, сега била по права, партийна линия. Просто в началото беше директно от мястото на събитията, а на твоите хора им трябваше малко време да заметат, почистят и подготвят фейковете и опорките, които да излизат на челните страници. Твоите опорки издържат сред невежите западни зомбита, само докато не решат лично да се запознаят с обстановката, но както се говори и в горният клип - ао не спазвата правата, априлска линия, губят работа и отиват в трета глуха. Как се обърнаха нещата...

И все пак има и независими журналисти със съвест. Ето едно друго клипче, италианско. Пускам ти направо вторият журналист, очевидец, защото първият е етнически руснак (май, може и друг славянин) и пак ще креснеш "лъжа", на 5-тата минута (но то не е за теб всъщност, а за темата, дори съседната):

И тези са "рашистки" тролове, предполагам :huh:? Само ми е любопитно, от къде го усвои този термин - "рашисти", след като любимите ти, платени с пари на олигарси и НПО-та, паравоенни формирования в Украйна, са с фашистка идеология, а Опълченците всъщност залитат към Отечествената война?

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 1 час, RagnerBG написа:

Виждам, че си имаш нова играчка, поредният фалшив сайт, разработка на ЦРУ.

Идея си нямам за кой сайт говориш и дали е разработка на ЦРУ или КГБ :):) Виждам по "любезния" ти начин на изразяване си се надъхал яко с една позната стилистика от една  антибългарска атакистка пропаганда :) и простотии как си заобиколен от ЦРУ, Мосад, МИ-5.6.7 .... и т.н.

След като се изяснихме и за теб всичко, което не е от фалшивата ти пропаганда, било фейк, дискусията е безсмислена

"моята" теза, колкото и да не ти харесва, е изцяло аргументирана, включително и със руски официални източници, и такива за които никой не  спори , било то дори от уикипедията и новинарския поток.

Да, цитирам стопфейк и др подобни сайтове, защото именно те синтезират тези източници също . И оборват еднозначно  елементарни лъжи , пускани от сайтове на които вие сте фенове. :)

И все пак има и независими журналисти със съвест. Ето едно друго клипче, италианско. Пускам ти направо вторият журналист, очевидец, защото първият е етнически руснак (май, може и друг славянин) и пак ще креснеш "лъжа", на 5-тата минута (но то не е за теб всъщност, а за темата, дори съседната):

Какво да "кресна" , като това от предното което коментирах на 5-та минута си беше стар престар фейк за 5-те млрд $ дадени за Майдана от сАЩ :):):)

фейк бре приятелю , фейк. Лъжа.  Това са пари отпускани по програми от '91г до сега. За който период в РФ също са отпускани средства и то май около 3 и повече пъти по големи. Както и да е.

За оня клип вече коментирах.

Това което сега ми показваш , е пак субективно представено. Говорят разбира се - бомбардират укрите, фашизъмът няма да мине... :)

Никой не спори че хората в зоната на военните действия страдат и гинат. До колкото разбрах от цитирания журналист, става въпрос за Славянск.

Хайде да видим как сега живее Славянск ?

Сам ли ще си намериш инфо , или да ти помогна как в момента живее освободения от терористи  с георгиевски лентички, Славянск ?

https://primechaniya.ru/home/news/avgust_20161/konflikt_donbass_slavyansk/

https://www.gazeta.ru/politics/2015/06/26_a_6857141.shtml

преди 1 час, miro20 написа:

Сам ли ще си намериш инфо , или да ти помогна как в момента живее освободения от терористи  с георгиевски лентички, Славянск ?

https://primechaniya.ru/home/news/avgust_20161/konflikt_donbass_slavyansk/

https://www.gazeta.ru/politics/2015/06/26_a_6857141.shtml

Аз ти показвам независими журналисти и обективни, безпристрастни мнения, снимки на терен, ти ми пускаш пропагандата на хунтата, дето е на челните страници в търсачките. Е, няма нужда. Кой ли жител на окупираните градчета ще посмее да се оплаче пред украинските, правителствени медии? И ако посмее, как ли ще го излъчат? А хората от Донецк говорят, какво са чули от онези територии - изнасилвания, тормоз, мародерства. Вече ти отговорих каква е разликата - Опълченците не обстрелват жилища и цивилни сгради, въпреки лъжите на укро-пропагандата, на която и в САЩ не вярват, след изцепките на официозите им. А хунтата бомбандира жилища и цивилни обекти, в клиповете, които пускам има интересни сцени, как украинските превратаджии говорят в ефир, че 1мил. от населението на Донбас трябвало просто да се изтреби, други пък казват, че трябва всички да се избият и ценни там били само ресурсите им, а Тимошенко иска атомни бомби да им пуска. А в твоите клипчета - театри и колко добричка нация били укро-фашистите от прав сектор (не казват всички украинци, колкото и да им промиват мозъците), жертви били, взели им Крим (кога ли е бил техен). Пуснах една сълза.

Аз мога да ти пусна още десетки клипове, но вече съм писал, че нямам някаква мисия като теб, нито голяма мотивация. Просто ти реагирам - безсмислено начинание. Та, мисля да спирам.

Редактирано от RagnerBG (преглед на промените)

преди 27 минути, RagnerBG написа:

Аз ти показвам независими журналисти и обективни, безпристрастни мнения, снимки на терен, ти ми пускаш пропагандата на хунтата, дето е на челните страници в търсачките. Е, няма нужда. Кой ли жител на окупираните градчета ще посмее да се оплаче пред украинските, правителствени медии? И ако посмее, как ли ще го излъчат?

Това е пропаганден филм бре драги. Без никаква обективност и представяне на различни гледни точки . Един въпрос , един отговор - Кой стреля ?   -укрите фашисти.  :) Това не е журалистика.

И аз ти показах, и сам можеш да провериш как живеят на освободените територии освен Славянск.

Никой не коли и не обсрелва нито руснаци нито други. Война има само там където са военизираните тежковъоръжени изроди с георгиевски лентички и то на тази едва 2.6 % територийка.

Нито в Славянск, нито другаде е нужно никакво ОССЕ, никакви сини каски и т.н. а само там където са бойните действия. Защото там е терора , и там загиват мирни жители.

Няма как по просто да се каже.

преди 34 минути, RagnerBG написа:

Опълченците не обстрелват жилища и цивилни сгради, въпреки лъжите на укро-пропагандата

О да бе... :) Споменах ти Мариупол януари 2015 г.

Това отделно от ежедневните боеве, които както бях цитирал, по официални украински данни /руски няма разбира се/   струват 5 млн дневно .

Откъде и как "мирните шахтьори" намират реципрочна сума за  военна техника, огромен , извиращ от шахтите, поток нови руски танкове, извиращи попълнения възкръснали бойци,  пари за муниции, заплати на наемници и т.н.. ти ми кажи . При положение че  е хуманитарна криза в тези окупирани региони.

Защо американците гласуваха за Тръмп. Един обективен поглед на "Гардиън". Бонус: не са руснаците. ;)

https://www.theguardian.com/us-news/2017/nov/06/my-travels-in-white-america-a-land-of-anxiety-division-and-pockets-of-pain

Цитат

White Americans make up a majority of the country. Compared with other races, they may enjoy an immense concentration of wealth and power. But these privileges are nonetheless underpinned by considerable anxiety. Their health is failing (white people’s life expectancy has stalled or dipped in recent years), their wages are stagnating (adjusting for inflation, they are just 10% higher now than they were 44 years ago) and class fluidity is drying up (the prospects of poor white Americans breaking through class barriers is worse now than it has been for a long time). Out-traded by China (in 2016 the trade deficit with the country was $347bn); soon to be outnumbered at home (within a generation white people will be a minority); and outmanoeuvred on the battlefields of the Arab world and beyond (neither of the wars launched in response to 9/11 have ended in victory), these vulnerabilities are felt at home and abroad. Meanwhile, Black Lives Matter protesters are in the streets over police brutality, football players are taking a knee and the movement to bring legal status to large numbers of undocumented people grows. White Americans feel more pessimistic about their future than any other group. Almost two-thirds of white working-class people think the country has changed for the worse since the 50s.

Цитат

You hear privilege, and you think ‘money and opportunity’, and they don’t have it. I understand how it works but I don’t think most people do. So when Trump says stuff, they can understand what he’s saying and he speaks to them in a way other people don’t. And then you’ve got people calling them stupid and deplorable. Well, how long do you think you can call people stupid and deplorable before they get mad?”

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

Опа...

http://www.securityweek.com/wikileaks-says-cia-impersonated-kaspersky-lab

на 7.11.2017 г. в 12:02, nikssi написа:

Ммм де го Смърфa дa негодувa ... двойни стaндaри.
Методи, нa бългaрски може ли ?

...мързи ме, сори... Общо взето, това, което на всички е известно (освен на "някои"): хората от вътрешността на страната (основната част от гласувалите за Тръмп) са разочаровани от управлението на демократите, от неспазените обещания, от неспирните войни без смисъл и без край, от липсата на всякакви перспективи. Явява се Тръмп, който говори на техния език, обещава им неща, които искат да чуят, не ги нарича тъпи и жалки (deplorables) и общо взето, нормалните неща. Не е като да е открил топлата вода журналиста, но все пак е от мейнстрийм медия, макар и британска. И журналистът е чернокож. Това като вметка...

heres-the-final-2016-electoral-college-m

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

За да няма тролове-мролове , нито пък не чух-не видях (с разбирането нещата стоят малко по по-друг начин !) , пийте вода от извора :

А за да разбирате повече - тук :

Казано на кратко - едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават .

Кой , кой е ?    :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 6 часа, by_chechi написа:

За да няма тролове-мролове , нито пък не чух-не видях (с разбирането нещата стоят малко по по-друг начин !) , пийте вода от извора :

И коло пъти ще повтаряме  тази валдайска конференция ? :):) неведнъж съм коментирал и цитирал мнения.

Една от най смешните и незначителни речи на Путлер от години насам :)

пп

След скандалите със дезинформационните служби на РФ вилнеещи в медийното пространство и в ЕС и в САЩ - РТ и Спутник  , РФ ще въвежда  ограничения  спрямо хамериканские медии

https://tvrain.ru/news/volodin_nazval_srok_vvedenija-449864/?utm_term=449864&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=instant&utm_content=tvrain-main#0_5__12419_982_177091610

:)

Аз идея си нямам как американските медии влияят на руския или корейския медиен пазар... то там няма опозиционни медии...  но ... сигурно ще се отрази в количеството интервюта на Путлер за СНН примерно ... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 14 часа, miro20 написа:

....Една от най смешните и незначителни речи на Путлер от години насам :)Аз идея си нямам ....

Разбира се , че си нямаш идея . Кога е било да имаш разбиране , че и идея ? .......

Намали алкохола !  :lol6:

„....След серия от вдъхновени , лечебни сеанси с група алкохолици , млад и амбициозен психиатър завършва цикъла на лечение с потресаващ експеримент. Той поставя пред тях две стакленици пълни прозрачна течност пояснявайки , че едната е пълна с дестилирана вода , а другата с чист спирт. После пуска един червей в тази с водата. След известни подчертани усилия червеят изпълзява на вън. Същият червей е пуснат и в стъкленицата със спирт. Пред очите на аудиторията червеят потъва на дъното и бавно се разлага.

-          Какъв е изводът от проведеният експеримент ? – пита докторът своите пациенти.

Става един от задните редове и отговаря :

-          Ами който пие , никога няма да се разболее от глисти....”

преди 1 час, by_chechi написа:

Разбира се , че си нямаш идея . Кога е било да имаш разбиране , че и идея ? .......

Като игнорирам подигравките  ти, вземи довърши мисълта ми де. Как соред теб американските и др медии влияят на руското или севернокорейско общество ?

Нали идея си нямам :)

преди 8 часа, miro20 написа:

Като игнорирам подигравките  ти, вземи довърши мисълта ми де. Как соред теб американските и др медии влияят на руското или севернокорейско общество ?

Нали идея си нямам :)

Анекдотът по-горе не е подигравка , а е забавен начин да те накара да се замислиш , какво и как мислиш ....ако изобщо мислиш....

Гледай себе си (ама не можеш ! :)) и не питай - ти си класически случай как американските медии влияят....и не само американските медии , а всички средства за общуване, когато се "гледа само с едното око"....

Знаех си че няма да кажеш как влияят на руския или севернокрейски медиен пазар  :) 

По темата... Пак "нож в гърба " на Пу ? :)

http://www.dw.com/ru/сша-и-китай-заключили-торговые-соглашения-на-253-млрд-долларов/a-41308757

САЩ и Китай подписаха договори и меморандуми за над 253 млрд $

И в частност,  договори за доставки на газ на стойност 43 млрд $

Къде ли е мястото на "силата на сибир" в този пъзел ?

преди 11 часа, miro20 написа:

Знаех си че няма да кажеш как влияят на руския или севернокрейски медиен пазар  :) 

По темата... Пак "нож в гърба " на Пу ? :)

http://www.dw.com/ru/сша-и-китай-заключили-торговые-соглашения-на-253-млрд-долларов/a-41308757

САЩ и Китай подписаха договори и меморандуми за над 253 млрд $

И в частност,  договори за доставки на газ на стойност 43 млрд $

Къде ли е мястото на "силата на сибир" в този пъзел ?

Чети внимателно и мисли какво се случва бре ! Да не би да си въобразяваш , че Китай е подарил милиардите на САЩ ? :lol6:

".... Китайский экспорт в США значительно превышает объем импортируемых КНР  американских товаров....." - това е копи от твоя линк , ама не мислиш и не разбираш , а лапаш като патарок пропаганда....

Дошло е време Китай да смуче от САЩ......Като прахосмукачка започват да ги прибират , а САЩ няма на къде да мърдат......на крака им отиват (пак копи от твоя линк - "....В ходе государственного визита Трампа в Пекин....") ! 

Де се е чуло и видяло император при васали да ходи да моли за търговия ? Обратно е - от мен да го знаеш....! Има си хора за тая работа . Като си я закъсал и при араби ще ходиш и къде ли не още.....:)

.....дядя Вова не го мисли - той продава (освен газ и петрол , и не само) космически и ядрени сюрпризи ...скоро и електроника , и други неща  дето още не можем да ги мислим......:)

Това , от което още от времето на Петър І-ви "Западът" се страхуваше (Петър обръсна брадите на князе и дворяни :lol6:) , че и две световни войни устрои на Русия , вече не може да бъде спряно с нищо....

Хайде и аз да се направя на умен :

Един Призрак ходи по планетата Земя - Призракът на Цивилизацията . Времето на диващината свършва .....както и да свърши !

:lol6:

а лапаш като патарок пропаганда....

Хем е от "моя линк" хем лапам пропаганда... ти освен да си измисляш противоречия и да  плюеш друго правиш ли ? :)

Именно че и аз казвам това което в линк-а особенно в аспекта кои са добри бизнес партньори, и кои ги наритват в ъгъла, където в момента е другаря ти Путлер

И не знам какво " са закъсали" , само ще спомена което мернах из медиите .. че БВП на Ню Йорк /около 1.4 трлн$/  задмина целия на РФ ....  :) живи да ги оплачеш хамериканците... :)

.....дядя Вова не го мисли - той продава (освен газ и петрол , и не само) космически и ядрени сюрпризи ...скоро и електроника , и други неща  дето още не можем да ги мислим......:)

Това , от което още от времето на Петър І-ви "Западът" се страхуваше (обръсна брадите на князе и боляри :lol6:) , че и две световни войни устрои на Русия , вече не може да бъде спряно с нищо....

Детинска, наивна червена пропаганда .... :):) 

Идея си нямам какво "скоро ще" продава, не знам къде с ее засилила че д абъде спирана.... но има си сериозни икономически показатели за състоянието на икономиките, и да ти кажа, те коренно се различават от твоите бръщолевяния и слепи възхвали  :)

преди 18 минути, miro20 написа:

Хем е от "моя линк" хем лапам пропаганда... ти освен да си измисляш противоречия и да  плюеш друго правиш ли ? :)

Именно че и аз казвам това което в линк-а особенно в аспекта кои са добри бизнес партньори, и кои ги наритват в ъгъла, където в момента е другаря ти Путлер

И не знам какво " са закъсали" , само ще спомена което мернах из медиите .. че БВП на Ню Йорк /около 1.4 трлн$/  задмина целия на РФ ....  :) живи да ги оплачеш хамериканците... :)

Просто е , ама пак не е за твоята глава ! Имат преднина след 500 години дивашко грабене от целия свят ! Ама вече ги оплакват ......те самите плачат , та се късат : " За всичко Путин е виновен ! "....:lol6:

Абе, защо имам исещането, че Тръмп започна да си отмъщава на творческата гилдия с тия компромати? Както е тръгнало ще започнат от гимназиалните им години да вадят жертви или "жертви".

Затова акцентирах  какво става със "Силата на Сибир" за Китай, който проект още повече забуксува ?

Тръмп удари по най болезненото място - суровинния износ и милиардни доходи на РФ от газ и нефт.

Трудности се очертават и за "северен поток 2" . Еврокомисията смята този проект за излишен, тъй като потребностите от газ дори ще са намалени

https://www.gazeta.ru/business/2017/11/09/10976558.shtml

Турски поток да не забравяме - и там под въпрос е втората тръба за Европа....https://news.rambler.ru/articles/37438138-sanktsii-ili-turetskiy-potok-chto-ranshe/

преди 24 минути, by_chechi написа:

Просто е , ама пак не е за твоята глава !

Високомерието ти е пословично , но както виждаш многократно съм ти показвал и противоречията и смешните алабалистики, облечени в привидна "логичност", а то си е чиста наивна детинаска пропаганда,  прикриваща елементарното ти незнание , и подсолена леко  за "вкус" със намеци за илюминати, световен заговор, рептилии и т.н..  :)

преди 39 минути, ExaFlop написа:

Абе, защо имам исещането, че Тръмп започна да си отмъщава на творческата гилдия с тия компромати? Както е тръгнало ще започнат от гимназиалните им години да вадят жертви или "жертви".

Пушилки за "простосмъртни"...............вместо да умират скоропостижно от инфаркт примерно , отсвирват с махленски клюки . А "простосмъртните" за това са "простосмъртни" - мотат се в пушилката.... По-безболезнено е....Истинската битка е по-дълбока ....

преди 38 минути, miro20 написа:

......алабалистики, облечени в привидна "логичност", а то си е чиста наивна детинаска пропаганда,  прикриваща елементарното ти незнание , и подсолена леко  за "вкус" със намеци за илюминати, световен заговор, рептилии и т.н..  :)

Кое по-точно ? :)

Чети история , а не жълти вестници . Историята от живяли човеци произлиза...... Който не знае история , не разбира днес какво му се случва и не вижда по-далеч от носа си в бъдещето ......

Що се отнася до моето "високомерие" , агресивното невежество трябва да си знае мястото . Няма друг начин поне малко да му се въздейства , да се кротне и да вземе първо да се образова.....

преди 29 минути, by_chechi написа:

агресивното невежество трябва да си знае мястото . Няма друг начин поне малко да му се въздейства.....

Абсолютно е така :) Именно затова гледам да те приземя от тези алабалистики, защото сипеш обвинения, без абсолютно никаква конкретика по дадена тема.

Нещо да греша в новините или изводите за конкретните отношения между САЩ , Китай и РФ ?

"Възхвалите" които сипеш към РФ също нямат грам почва.

преди 28 минути, miro20 написа:

Абсолютно е така :) Именно затова гледам да те приземя от тези алабалистики, защото сипеш обвинения, без абсолютно никаква конкретика по дадена тема.

Нещо да греша в новините или изводите за конкретните отношения между САЩ , Китай и РФ ?

"Възхвалите" които сипеш към РФ също нямат грам почва.

Днес ме хващаш в настроение . Какво да ти кажа ?

Върни се в политическите теми 2-3 години назад (щото тази е такава) и виж какво съм писал и кое не е станало....

Ако се интересуваш , може и в други теми....

.....ти мен да ме приземяваш ? :no-no:Че ти нищо общо със земята нямаш .....:lol6:

Ето това е именно "хвърченето" . Аз го питам конкретни неща  кое от казаното от мен е непраилно или грешно.. кои жълти вестници съм цитирал,  той - "просто е ама не за твоята глава' , "виж кво съм писал преди години, и кое не е станало "  :lol6:

Лети си , лети си ...

преди 1 час, miro20 написа:

Ето това е именно "хвърченето" . Аз го питам конкретни неща  кое от казаното от мен е непраилно или грешно.. кои жълти вестници съм цитирал,  той - "просто е ама не за твоята глава' , "виж кво съм писал преди години, и кое не е станало "  :lol6:

Лети си , лети си ...

Не са значими твоите "конкретни неща" , защото едно се раздува и казва , а друго ловко се премълча . Пък то е "каквото повикало , такова се обадило" - никой не знае друг начин или нагло лъже , че има такъв........Както и правиш !

Кой кой е ? И какво прави ? Това е основна изходна точка в мисленето , ако искаме да има такова . Едните искат ресурса на целия свят , а другите не си го дават .

Важно е при това какво реално ни се случва и какво следва от това ! Това е вектора , тенденцията и посоката на развитие .

Другото са подробности за корекция , но нищо по принцип съществено . Често са неверни , подлежащи на манипулация , произволни тълкования деформиращи , маскиращи истинската действителност....

За това казвам , не за да те обиждам или да проявявам високомерие - това не е за твоята глава . Колкото и да ти се иска да бъдеш нещо - не знаеш и не можеш . Следва първо да се образоваш в мислене - що е това , как се случва ....Съжалявам !

Пък щом ти харесва продължавай да празнословиш с "жълти новини" от преса и "компетентни" изказвания.....и какво от това ?

Нищо !

За това казвам , не за да те обиждам или да проявявам високомерие - това не е за твоята глава . Колкото и да ти се иска да бъдеш нещо - не знаеш и не можеш . Следва първо да се образоваш в мислене - що е това , как се случва ....Съжалявам !

И откъде разбра че аз не разбирам твотие философствания  и обобщения ?

Откъде  получи просветление че "това не е за моята глава" ? че трябвало да "се образовам в мислене"  мнеее.. няма грам обиди и високомерие нали :)

продължавай да празнословиш с "жълти новини"

Кога  и къде съм цитирал жълти новини ? Цитирам официални срещи, изказвания, международни договори  и ги коментирам.

Едните искат ресурса на целия свят , а другите не си го дават .

Да, знам че това ти е цялата философия. Спокойно можеш да обобщиш абсолютно целия раздел и форуми за политика с тази "сентенция".

И естествено че ще си прав. :) Защото в цял свят от векове и след векове , интересите са били винаги такива .

Е и ?  Да дискутираме политиките на едните и другите , кой какви договори , срещи и т.н. прави,  защо трябва да е "не е за твоята глава" , " научи се да мислиш" , "чети си жълтите новини" защото някъде някога си казал и повторил  великата мисъл " едните искат, другите не дават" ??? ?

Все едно да НЕ изучаваме и коментираме химия, физика, астрономия, Земята, галактиките, просто защото един ден Земята няма да я има :)  Да не ядем защото един ден ще умрем ?

Дали осъзнаваш , летейки в обаците, колко несъстоятелно звучиш ?? :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.