Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

FB_IMG_15224264963511295.jpg.f277f36b0d82788d851021683383063a.jpg

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Проблемът с крайно десните е , че не се ограничават само срещу емигрантите от други континенти и култури, ами искат и на белите хора после да им казват как да си живеят живота. Диктатура искат да налагат, като Путкин както е направил. И ще върнат задължителнат казарма крайно десните, което отврътителна гадост.

Да ме извинявш, обаче си един доста бележит, породист екземпляр, да не уточнявам какъв точно. Белгия само трябва да се гордее, че те притежава (а ние да въздишаме с облекчение). Не искам да ти навлизам в личното пространство, само имам един въпрос. Някога способен ли си да мислиш за нещо друго освен собствената си, лично твоя изгода и дребни потребности?

преди 8 часа, M.Николов написа:

Всеки, който разбира руски би разбрал, че до момента англичаните не са представили никакви доказателства за евентуално участие на тайните служби на Русия в отравянето на Скрипал и дъщеря му и същевременно отказват на Русия да се включи със свои експерти в разследването на случая.Дори не е ясно с какво точно са отровени жертвите.

Прекрасно разбирам руски :) Попитах те нещо друго което не ме цитираш - Ако си чул нещо ново , сподели с 2 думи.

Аз не съм чул, но признавам, не догледах тези рашистки полюции ,подигравателен тон и сарказми /което само по себе си  е недостойно за дипломатическия език и протокол/  , затова попитах който е изтърпял тази гадост до края  , какво ново е казал . :)

Очевидно нищо.

преди 7 часа, Джугашвили написа:

Ще ви ева

и демокрацията откъсана!!!

Белгиеца прекрасно ти описа някои от ползите на ЕС.  А крайнодесните всъщност, се изпозлват доста активно от путинската пропаганда. Ние с нашите не-български продажни  "националисти" сме също прекрасен пример.

Това също ще ви е интересно  http://www.faktor.bg/bg/articles/ruski-miliarderi-se-gotvyat-za-byagstvo-v-es

Цитат

Над 730 топ руски бизнесмени са си купили малтийско гражданство срещу сумата от € 900 000. Сред тях са имената на Аркадий Волож, Борис Минц, Алексей Mари и други, които присъстват в списъка на руския Forbes, съобщава РБК.

Списъкът на гражданите на Малта е достъпен на уебсайта на правителството на Малта, която е член на Европейския съюз от 2004 г. насам. През последните три години броят на представителите на големия руски бизнес сред новите граждани на Малта се е увеличил значително. А паспортите са били издадени не само на самите бизнесмени, но и членове на техните семейства.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 47 минути, miro20 написа:

Това също ще ви е интересно  http://www.faktor.bg/bg/articles/ruski-miliarderi-se-gotvyat-za-byagstvo-v-es

Нищо ново. Ама това май е в противоречие на тезата ти че руснаците са бедни !

А на мен ще са ми интересни доказателствата по случая Скрипал които чакаме с нетърпение. Кога ще ни открехнеш леко завесата ? Че това информационно затъмнение почна да ми идва в повече.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Нищо ново. Ама това май е в противоречие на тезата ти че руснаците са бедни !

Не, не противоречи . Просто пропастта богати/бедни се задълбочава все повече. Докато плюете злия западен капитализъм, забравяте да погледнете дивия рашистки , който е в момента там.

96 милиардери и една камара милионери богатеят драстично  /и съм цитирал често/ последните години , за сметка на тотално ограбване на природните ресурси на най богатата на такива, страна, докато обикновенния руснак е обеднял с  около 10-15 % по статистика.

Затова и често казвам... който руснак придобие или се замогне що годе, първата му работа  е да спаси  парите си навън, и/или да изпрати семейството си в "Загниващия запад" .

преди 1 минута, miro20 написа:

една камара милионери богатеят драстично  /и съм цитирал често/ последните години , за сметка на тотално ограбване на природните ресурси на най богатата на такива, страна, докато обикновенния руснак е обеднял с  около 10-15 % по статистика.

А в щатите как е ? Така де и там е така само където понеже нямат толкова ресурси крадат и разтурят  други държави заради тях. Близкия изток го направиха дармадан. Хайде моля стига с това лицемерие.
И всичко това понеже Путин ги изгони от РФ и тия милиардери можеха да са американски. Тогава разбира се проблеми за теб нямаше да има както и за чичко Сорос.

Просто ти обясних защо твърдението ти че "имало противоречие" , не е вярно :) Иначе да, в хАмерика още бият  негрите... :)

По темата - интервю с американския посланник в РФ :

https://www.bbc.com/russian/features-43599405?ocid=socialflow_facebook

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не само, че ги бият, ами и ги застрелват.

Че чужди компании изнасят България Миро не го интересува. Него му е притеснено че имало руски милионери което е в противоречие с тезата му че в Русия са много зле.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

@miro20 Така малко да ми открехнеш завесата че тия англичани трета версия сменят а това не е на добре

Цитат

Новые детали дела Скрипаля: "Новичок" нашелся на пороге дома отравленного агента

Последно тия на пейка в парка ли ги отровиха, в ресторанта ли или в дома им ?

преди 8 часа, RagnerBG написа:

Някога способен ли си да мислиш за нещо друго освен собствената си, лично твоя изгода и дребни потребности?

Предвид на простичкия факт, че аз съм центърът на вселената и всичко се върти около моите прищявки, декларирам че съм неспособен да се грижа за потребностите на хора извън моето семейство.
Още преди 1989г. като си хванах първото гадже чужденка и тя като ми разправяше, че се интересува от политиката в Гърция и гласува за левите там, аз недоумявах как би могло мен да ме е грижа за някакви си тъпи политици мошеници лъжци с голям апетит към власт.

преди 1 час, BMW Маниак написа:

@miro20 Така малко да ми открехнеш завесата че тия англичани трета версия сменят а това не е на добре

Последно тия на пейка в парка ли ги отровиха, в ресторанта ли или в дома им ?

И пета версия ще сменят, спокойно!!! Важното е да се гонят руски дипломати и да се вдига шум, че иначе кухите англета остават в изолация след брекзита!!! И ми е много смешно, когато някой започни да се пеняви и да ми обяснява колко държави били изгонили руски дипломати!!! Кои държави, питам аз!!! Англия и техните лакеи!!!

преди 1 час, BMW Маниак написа:

Че чужди компании изнасят България Миро не го интересува. Него му е притеснено че имало руски милионери което е в противоречие с тезата му че в Русия са много зле.

Е тей де. именно чужди. На кого подарихме  абсолютно безвъзмездно 1.2 млрд наскоро ?  Чий е суровинния монопол у нас ?

преди 1 час, M.Николов написа:

Е, американските са по куул.

Не бих казал. Опорките за Мариците ги знаем :)

Оборота ни обаче с ЕС нали знаеш че от последните данни е рекорден, в рамките на 30 млрд ли беше ?

преди 1 минута, Джугашвили написа:

И пета версия ще сменят, спокойно!!! Важното е да се гонят руски дипломати и да се вдига шум, че иначе кухите англета остават в изолация след брекзита!!! И ми е много смешно, когато някой започни да се пеняви и да ми обяснява колко държави били изгонили руски дипломати!!! Кои държави, питам аз!!! Англия и техните лакеи!!!

А над 20-те рашистки "версии" които бълва пропагандата им, и които визират и Борис Джонсън , и посланника в РФ в Москва в интервютата, не ти ли равят впечатление ? :)

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Предвид на простичкия факт, че аз съм центърът на вселената и всичко се върти около моите прищявки, декларирам че съм неспособен да се грижа за потребностите на хора извън моето семейство.
Още преди 1989г. като си хванах първото гадже чужденка и тя като ми разправяше, че се интересува от политиката в Гърция и гласува за левите там, аз недоумявах как би могло мен да ме е грижа за някакви си тъпи политици мошеници лъжци с голям апетит към власт.

Мен ако питаш, не е за хвалене, че си хванал за гадже някоя квадратна гъркиня!!! Ако и пари не си изкарал от тази работа, въобще даже!!! трябва да си плащат за да им оправим генофонда!!!

Цитат

Как вы оцениваете реакцию Москвы? Видите ли вы массированную дезинформацию с ее стороны?

Д.Х.: Ну, я думаю, эти попытки были. По последним подсчетам, [У Москвы] было примерно 20 разных версий по поводу того, кто ответственен и что стояло за этим отравлением.

Цитат

Джон Хантсман: Мы доверяем нашему ближайшему другу Великобритании. У них прозрачная система, они подчиняются закону, они входят в состав определенных правительственных учреждений, например, в Организацию по запрещению химического оружия, и проявляют интерес к ее деятельности. Так поступила бы любая страна, окажись она в подобной ситуации.

Когда у вас есть доказательства, вы должны ими поделиться, вы должны продемонстрировать людям шаги, предпринятые во время расследования.

Их оказалось достаточно, чтобы убедить не только США, но и около 25 других стран, которые предприняли такие же действия. Доказательств вполне достаточно, чтобы полагать, что российское государство стоит за произошедшим в Солсбери.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

А на мен ще са ми интересни доказателствата по случая Скрипал които чакаме с нетърпение. Кога ще ни открехнеш леко завесата ? Че това информационно затъмнение почна да ми идва в повече.

Знам, че не е той държавен секретар на сащ, но същия този навремето извади неопровержимо доказателство за химическото оръжие в Ирак, а после и химически молив не намериха. Ако това доказателство не ти е достатъчно, гледай сериала "Ответен удар", ако и то не ти стига, чети постовете на миро, против Путин може и тези на украинеца ... пардон, белгиеца. Но, както казва Иво Христов на тези истерии доказателства вече не им трябват за да започнат война.

5abf438a748e0_-iloveimg-compressed-iloveim-iloveimg-compressed.png.0f8fc4e1b8ca27237c95d01828498bfb.png

току-що, miro20 написа:

А над 20-те рашистки "версии" които бълва пропагандата им, и които визират и Борис Джонсън , и посланника в РФ в Москва в интервютата, не ти ли равят впечатление ? :)

Кои са тези 20, че не се сещам!!! Щото руски представители не се допускат до разследването!!! И дай да видим някакви доказателства, независимо от коя английска версия са, че нещо са кът!!! Но това по никакъв начин не им пречи да клеветят най-долно и да нарушават всички международни спогодби!!!

преди 1 минута, crazy katon написа:

Знам, че не е той държавен секретар на сащ, но същия този навремето извади неопровержимо доказателство за химическото оръжие в Ирак, а после и химически молив не намериха. Ако това доказателство не ти е достатъчно, гледай сериала "Ответен удар", ако и то не ти стига, чети постовете на миро, против Путин може и тези на украинеца ... пардон, белгиеца. Но, както казва Иво Христов на тези истерии доказателства вече не им трябват за да започнат война.

5abf438a748e0_-iloveimg-compressed-iloveim-iloveimg-compressed.png.0f8fc4e1b8ca27237c95d01828498bfb.png

Аз си спомням как негъра размахваше една алуминиева тръба в конгреса и обясняваше, как служела за направата на химическо оръжие!!! Тогава ми мина през акъла, че ако влезнат в някой български цех за алуминиева дограма, от нашата държава не трябва камък върху камък да остане!!!

преди 3 часа, adersa написа:

Ще има трета световна няма как да не ни се размине . На някой лидер нервите му няма да издържат вече и бушоните му ще експлодират .

Няма да има трета световна война, защото англосаксонските боклуци знаят много добре, че няма кой да се бие на тяхна страна и накрая ще останат сами.

преди 50 минути, Тoни написа:

Няма да има трета световна война, защото англосаксонските боклуци знаят много добре, че няма кой да се бие на тяхна страна и накрая ще останат сами.

И не само заради това. Те много добре знаят, че само една руска подводница да изстреля ракетите си и след 5 минути Албиона става ядрена пустиня за период от 100 000 години.

Този клип ( " Кой , кой е? " ) трябва да стои в началото на всеки пост писан тук , пък всички други "писанки , мисленки , приказванки и др.т."  след това , под клипа : 

Цитат

В щаба на руските ракетни войски влиза началникът:
- Господа офицери, дойде заповед за съкращаване на щатовете с 10%. Разбирате ли какво означава това?
- Да...
- А сега подробностите: смятам, че трябва да започнем с Тексас, Флорида, Алабама...

:)

преди 1 час, by_chechi написа:

Този клип ( " Кой , кой е? " ) трябва да стои в началото на всеки пост писан тук , пък всички други "писанки , мисленки , приказванки и др.т."  след това , под клипа : 

И какво разбра от клипа ? рашист обяснява на някакъв украински участник как другите са нацисти с маниери на нацист. Руски войски на Донбас нямало, но пък имало американски с украинските :)

А Кедми откровенно лъже за Грузия.

Я питай Кедми, защо бе осъдена  една рускиня за един "невинен" СМС преди грузинския конфликт, където споменава за струпване  и прехвърляне на руска армия  в Грузия през проходите ?  Осъдиха я / после наскоро отмениха присъдата/  за издаване на държавна тайна. т.е. руската армия предварително и целенасочено подготвяше тази война. Да, след многократни взаимни провокации, грузинците първи нападаха.  И се започна с фалшивите данни за жертви и геноцид, клипове на самолети и бомбардирания, които се оказаха... упс..  руски самолети, които по погрешка  бяха сваляни от своите си руски войски

Запознай се млако повече с тази тема. Нали си знаеш . Незнанието не е аргумент.

Ето ти  малко насоки :

преди 3 часа, miro20 написа:

И какво разбра от клипа ? 

Ти  , би трябвало да разбереш , но не си ! Не веднъж съм го писал - нямаш умствен капацитет и мисловен достъп !

Този клип не е за тъпаци , чоплещи семки на пазара , плюещи по земята която ги е родила....:getout:

" Искате да избегнете война ? Ще получите и позор и война . " (Чърчил)

".....САЩ не биха търпели батальон на Мексиканската граница , а вие търпите....."

........а батальон на Мексиканската граница е на път да се случи , ако продължават да настояват с Украйна&Сие наоколо . В същност в Куба е достатъчно.....Тогава ще наблюдаваме истерии и припадъци , до колкото малоумниците сега си въобразяват , че океан ги дели от Апокалипсис.....

Това поне ясно ли ти е под шапката , когато даваш "компетентни" мнения ? Не ли ? :angry:

Знаеш защо ! :lol6:

Историята с Карибската криза се повтаря ! Дай Боже да завърши по същия начин ! Защото иначе , още тогава океанът не ги делеше от пълно изтриване.....

П.П. За твое сведение и на всички други тъпаци :

https://www.24chasa.bg/novini/article/4843841

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.