Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 1 час, bigiadri написа:

. Ми представете си ,че стоите и вечеряте в ресторант и някаква си служба реши , че трябва да елиминира  шпионин с радиоактивен елемент или нивочок/БОВ?/и вие станете предружаваща жертва,както се казва в такива случай.

Задаваш ли си въпроса дали това е възможно? Ще сложи специално облекло ли кво ли? Съвсем се вживяхте.

преди 1 час, M.Николов написа:

И защо е трябвало да чакат 10 години, за да го направят?

Избирали са подходящ ресторант. :D

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 3 часа, bigiadri написа:

Според мен, Мей има доказателства за това ,че Русия го е направила. 

А според мен англичаните са го направили, с цел отвличане на вниманието от провала с брексита.
Тереза е в задънена улица с тоя брексит.
Останалите европейци ѝ поднасят на акъла с гоненето на дипломати, понеже са я натикали в ъгъла като наказано дете с брексита, та да не изглежда че те са лошите, като ѝ отказват на Тереза условията която тя иска.

преди 8 часа, Lumberman написа:

Нали такава е новата мода, Миро? Така се прави!

Не е мода приятелю :) а живата реалност и практика на никога непроменяните путлеристки служби, част от които е, и винаги е бил, и той.

преди 6 часа, M.Николов написа:

О да, всякакви версии... търсим "сламката" а не виждаме "гредата" .

"преклонената главичка" ей сега ще каже нещо за илюминатите , за световния заговор, и как едните искат, другите не дават .... :laughing4:

преди 7 часа, nikssi написа:

Задаваш ли си въпроса дали това е възможно? Ще сложи специално облекло ли кво ли? Съвсем се вживяхте.

Избирали са подходящ ресторант. :D

Кажи го на 140 човека ,които са били в ресторанта..

преди 6 часа, Белгиеца написа:

А според мен англичаните са го направили, с цел отвличане на вниманието от провала с брексита.
Тереза е в задънена улица с тоя брексит.
Останалите европейци ѝ поднасят на акъла с гоненето на дипломати, понеже са я натикали в ъгъла като наказано дете с брексита, та да не изглежда че те са лошите, като ѝ отказват на Тереза условията която тя иска.

Имайки предвид Ирак мислиш ли ,че точно англичаните ще изберат БОВ за да го правят? Това си е чиста проба "руски хумор"Руснаците са избрали точно БОВ/бойно отровно вещество/ за да се избъзикат с англичаните!

За руското чувство за хумор има един случай със Сталин. Ще ви го разкажа : През ВСВ /втората  свет. война/имало един министър на реките  Проходко се казвал. Среща го Сталин в министерството и му казва " Таварищ Проходко ,аз не съм ли ви разстрелял? и отминал. Този Проходко едва не получил инфаркт . След известно време пак го среща и учудено : Таварищ Проходко нали ви бях разстрелял! и продължил. На един банкет по случай победата Сталин вдигнал тост  : Да пием за победата и т.н..... /на тостовете руснаците са царе/... и за руското чувство за хумор , нали товарищ Проходко! То има и примери и за американското чувство за хумор ,но ...

преди 5 минути, M.Николов написа:

Разбира се, и то точно с това БОВ създадено в СССР.Един вид са се подписали, за да няма неразбрали после.

ТОЧНО за да покажат , че доминират и никой не е в състояние да ги спре! Така се демонстрира сила с причиняване на страх!

преди 9 часа, M.Николов написа:

Една съществена поправка  ! Не парите на хората - повечето ги нямат !

Да "изгорят" държавните дългове предимно на "демонкратичните" САЩ , но и на Европа....:)

http://www.vestnikataka.bg/2015/02/външният-дълг-на-сащ-и-европа-ги-тласка/

преди 12 часа, bigiadri написа:

Може много да се разсъждава за случая с тровения шпионин и дъщеря му. Според мен, Мей има доказателства за това ,че Русия го е направила.

Както американците имаха с Виетнам ( https://en.wikipedia.org/wiki/Pentagon_Papers )? С Ирак? Венецуела, Чили... Като с хакнатите им избори? Между другото, сега около това с Cambridge Analytica, чел ли си споменаването на SCL? Компанията-майка на първата. Всъщност и мейнстрийм медиите в Щатите споменават за връзките им с британското разузнаване, че работят бивши служители на MI5 И MI6? Това минава някак си така между другото?

За SCL писаха "Гардиън" далеч преди т.нар. скандал с Фейсбук. Материал, който не съм видял да се цитира: https://www.theguardian.com/technology/2017/may/07/the-great-british-brexit-robbery-hijacked-democracy

Между другото статията е много любопитна. Забележете кога е публикувана - май,2017.

А това с този натровения агент, едва ли ще излезе истината наяве. Дали са "руснаци" или Русия, Англия, ЦРУ... Аз си мисля, че то и няма значение.

преди 4 часа, bigiadri написа:

Имайки предвид Ирак мислиш ли ,че точно англичаните ще изберат БОВ за да го правят?

Еми те са изпаднали в паника от блъфовете на Путкин, че уж имал нови оръжия и не се спират пред никаква манипулация.
Англичаните са толкова назадничав народ че даже излизат от ЕС, където всички се опитват да влязат.

Безсмислената, истерична и непредизвикана с нищо русофобия не само не постави руснаците на колене, но напротив, отключи в тях защитния механизъм "Русские не сдаются". Фактът, че за Путин гласуваха повече от 76 %, за Грудинин - около 12 % и за Жириновски - близо 6 % или общо към 95 % означава, че педераст..., пардон, либерастките идеи там не са на мода. И как, след като единия смяташе Крим още в украйна, другия искаше да връща Курилите, а недопуснатия до изборите недонос навални прави "митинг с усмивки" (базирам се на лични впечатления от снимки на протестиращите) върху труповете на децата в Кемерово (преносно казано). За каква такава идея може да се говори, след като те абсолютно точно следват директивите на западните страни, отдавна изгубили връзка с реалния свят.

Що се отнася до споменатия защитен механизъм, то руснаците вече са били веднъж сами против целия свят и са победили. Сега няма да победят. Но няма и да бъдат победени. Героичната смърт на майор Роман Филипов показа, че руския дух е жив, но във войната на атомите той отива на заден план. Оттук нататък има две лоши новини. Първата е, че по-голямата част от Стария свят няма да успее повече да остарее, като заедно с това с него ще си заминат и видиотените американци, и разни други там неориентирани. Втората, по-лошата е, че тези, които предизвикват войната, ще оцелеят в бункерите си, независимо от това колко са дърти и грозни. Да, но и Путин ще оцелее, така че пат, реми или най-много равен. И последната новина е, че местните соросоидни тролодити, закърмени с русофобия, няма да оцелеят, за тях място в бункерите няма и ще бъдат разпределени равномерно в атмосферата на Земята.

Светът е пред война. Русия не я иска, но дългия низ от провокации все ще избие някъде, може да е в Сирия, може да е в Донбас, а може да има и още изненади. Все пак аз се надявам в последния момент разумът да надделее, защото, колкото и да са сбъркани онези шестаци, разбират, че голяма част от населението на техните държави ще изчезне и просто няма да има кого да управляват. И така, с надежда, напред!!!

преди 7 минути, crazy katon написа:

Светът е пред война.
Русия не я иска, но дългия низ от провокации все ще избие някъде, може да е в Сирия, може да е в Донбас, а може да има и още изненади. 

Ами война, няма такова нещо.
Англичаните са търпеливи и американците също. Те знаят че е по-евтино без война. Успя Рейгън да се разбере с Горби да освободи източна Европа без война. После и СССР се разпадна без война. Сега се надяват и РФ да се разпадне без война. Колко време ще им се наложи да почакат не е важно, те са оптимисти.
Сега обаче вече го няма врагът комунист, та е по-сложничко да си постигнат целите англосаксонците. Руснаците могат да пътуват където си искат и по-находчивите се изнасят в белите държави. Имат си всякакви стоки, не е като при Горби с празните рафтове по магазините.
Аз например ако бях руснак и не ме заплашваха с военна мобилизация, кво е щяло да ми пука че диктаторът сега е точно този ? Ако не е Путкин, друг ще дойде. Та ако ми се е живее задължително в Русия ( ако бях руснак) само военните са щели да ми пречат с техните претенции да ме пащат да умирам в бой с разни малцинства.

преди 26 минути, crazy katon написа:

. И последната новина е, че местните соросоидни тролодити, закърмени с русофобия, няма да оцелеят, за тях място в бункерите няма и ще бъдат разпределени равномерно в атмосферата на Земята.

А те до последно ще си мислят, че ще ги пуснат и тях в бункерите, като оня турски генерал, който беше останал извън базата Инджирлик след преврата? И какво стана с него?

преди 5 часа, M.Николов написа:

Пак не отговаряш на въпроса защо сега и защо точно този шпионин.

Един друг бивш кгб-ист се сети от Австралия че бил и той предупреден и в списъка чул за още 8 човека, между които и Скрипал , който не го познавал по принцип.

Така че.. вероятно, на всеки ще му дойде реда. Ще видим какво ще стане с останалите.

Трагедията в Камерово е терористичен акт:

преди 1 час, miro20 написа:

Един друг бивш кгб-ист се сети от Австралия че бил и той предупреден и в списъка чул за още 8 човека, между които и Скрипал , който не го познавал по принцип.

Така че.. вероятно, на всеки ще му дойде реда. Ще видим какво ще стане с останалите.

А бе, Миро откъде толкова много знаеш?  Не си като янките гдето всичко виждат и пак нищо не знаят   https://www.blitz.bg/svyat/ruski-voenni-kosmicheskoto-razuznavane-na-sashch-vsichko-vizhda-no-pak-nishcho-ne-znae-video_news379186.html

преди 47 минути, attj написа:

А бе, Миро откъде толкова много знаеш? 

Е как от къде! Лично чичко Путин го е обгазил с газ Тъпичок.

преди 2 часа, miro20 написа:

Чул !!! Миро ти сериозно ли ги пишеш тия работи ?
Путин ли му подшушнал ?

преди 23 минути, BMW Маниак написа:

Е как от къде! Лично чичко Путин го е обгазил с газ Тъпичок.

Чул !!! Миро ти сериозно ли ги пишеш тия работи ?
Путин ли му подшушнал ?

Путлер бла бла ? Миро бла бла ?

Примерно... дейлимейл говори ли ти нещо  ? http://www.dailymail.co.uk/news/article-5490181/Former-KGB-agent-warned-attack-Russian-spy-Sergei-Skripal.html

:)

преди 12 минути, miro20 написа:

Примерно... дейлимейл говори ли ти нещо  ?

Тия английски служби такъв театър спретнаха пред света че хайде стига с тая пропаганда.

Миро само да те питам тоя там бившия кагебист лично Путин ли го е предупредил или някой от подчинените му ? Или може някой от английските служби ?
Кой ще тръгне да предупреждава ве Миро ?
Баси английския театър за хора обгазени с тъпичок.

Има го и в руски медии https://www.gazeta.ru/social/news/2018/03/12/n_11273515.shtml

И в български http://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/bivshiyat-ofitser-ot-kgb-i-fsb-boris-karpichkov-osem-politicheski-emigranti-sa-v-taen-spisak-za-ubivane-ot-rusiya-i-moeto-ime-e-tam

И никой не спори че е бивш  от КГБ, и че са се опитвали да го тровят 2009г, или че не е получавал заплахи. Разбира се, всеки е в правото си да приема или не тези негови твърдения .

РФ и ФСБ/ГРУ разбира се, отричат. :)

Проблема ти е че се подиграваш  с насмешка  за нещо , което поради незнанието ти и невежеството ти, дори не си направил труда да гугълнеш, за д ане се излагаш с простотии как "путлер ми го нашепнал" и т.н. :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Има го и в руски медии https://www.gazeta.ru/social/news/2018/03/12/n_11273515.shtml

И в български http://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/bivshiyat-ofitser-ot-kgb-i-fsb-boris-karpichkov-osem-politicheski-emigranti-sa-v-taen-spisak-za-ubivane-ot-rusiya-i-moeto-ime-e-tam

И никой не спори че е бивш  от КГБ, и че са се опитвали да го тровят 2009г, или че не е получавал заплахи. Разбира се, всеки е в правото си да приема или не тези негови твърдения .

РФ и ФСБ/ГРУ разбира се, отричат. :)

Ама то може и в южен Занзибар да го има. Какъв извод ми кажи трябва да си направя само ? Някой му се обадили и му казал !!!
Установено ли е кой е и за кого в действителност работи ?
И аз мога да му се обадя от името на Тръмп и да му надрънкам небивалици ако съм подготвил маскарат преди това.
Теб ще те попитам за амнайсти път. Това ли са доказателствата че е работа на Москва ?
Моля те да бъдеш малко по сериозен.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Теб ще те попитам за амнайсти път. Това ли са доказателствата че е работа на Москва ?
Моля те да бъдеш малко по сериозен.

Не го мъчете сега с трудни въпроси, човекът изразява"неангажиращо мнение". И много ясно, че това не е доказателство. Доказателството е, че Путин го е направил, за да може да се омаскари преди изборите, а ако може и да ги загуби. При такъв "железен" мотив няма нужда от повече доказателства! Тъй че, Миро, не бери грижа. Нещата са изяснени :)

Миро, отделно от това, не им се връзвай на лъжите на британските служби! Ти си мислиш, че ти като "нямаш една лъжа казана", че и те са така. Не им давай да те манипулират. Еманципирай се!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.