Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 3 часа, by_chechi написа:

Първо ! Имай уважение към името на Човека , с който не можеш и да си помисляш да се сравняваш и държавата която представлява ......!

Много ме кефят такива които слюнка им потича, коленцата им омекват пред Името Негово... Путлер амин... :laughing4:

преди 1 час, by_chechi написа:

Май бъркаш любовта с уважението..... Не си ял бой (казано простичко) , да те научат на уважение.......уважение , още страхопочитание !

Ето затова имаш отдавна заслужен прякор " преклонната главичка сабя не я сече"

Техните имена се знаят и помнят . Твоето някой чувал ли го е ?.....

И аз твоето не съм го чувал, и едва ли ще го запомня , освен като ... "преклонната главичка "

Относно Лавров... хубу му се кланяте.... ама  гледам той даже не е в състава на новото правитлество на новофюрера ви .

Сверете си часовниците  раята, пред кого да се кланяте. :) 

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 16 часа, Белгиеца написа:

Путкин е диктатор, точка !

Белгиец, това да си диктатор не е като да си светец, но понякога е по-малкото зло от това да си "демократ" като Ваньо Костов или бат' Бойко. Хайде малко уважение към човека, дори да не го уважаваш заради делата му. Най-малкото е и по-възрастен от тебе. Такова дехуманизиране не ти прави чест. А мене как ме "обижда" да не ти разправям, почти колкото ме "обиждат" тръшканията на оня със забрадката, че съм го бил "обиждал".

Думите ти са все едно извадени от наръчника за американска пропаганда. "Щом е диктатор, значи е лош; щом е лош, трябва да е диктатор." Не е сериозно това.

преди 5 часа, miro20 написа:

Относно Лавров... хубу му се кланяте.... ама  гледам той даже не е в състава на новото правитлество

Мммм http://government.ru/gov/persons/#federal-ministers

Дай някаква връзка.

преди 5 часа, nikssi написа:

Мммм http://government.ru/gov/persons/#federal-ministers

Дай някаква връзка.

Това е от 2016 г :)

Новото не е определено до колкото знам.  Но както казах чета че Лавров можело и да не в състава.

Spoiler
преди 7 часа, Lumberman написа:

А мене как ме "обижда" да не ти разправям, почти колкото ме "обиждат" тръшканията на оня със забрадката, че съм го бил "обиждал".

Не ме вълнуваш бе приятелю :)  колкото и да се обиждаш от СОБСТВЕНИТЕ си  терзания и комплекси.

ЕС солидарен с Великобритания :

Цитат

лидерите от Европейския съюз ще отзоват посланика на общността в Русия Маркус Едерер за консултации в знак на солидарност с Великобритания, предаде Ройтерс,

Британското плашило продължава да тероризира населението на европейските страни. То друг избор няма ... ако признае грешка, моментално изхвърча заедно с цялата си безумна шайка. Но тези страни, които по някакъв начин ги подкрепят (не говоря за нашите червеи и хроничните русофоби от Прибалтика и Полша), те разбират, че това е тъпо, защо се ловят на въдицата и. Само Меркел шепнешком мълви да се изчаквало мнението на някаква  комисия, която следи за забраната на химическите оръжия, сякаш си мисли, че то ще е по-различно от това на английските "експерти". Те просто изхождат от презумпцията "Виновен до доказване на противното" и за тях нужда от доказателства няма. Изпаднаха до такава степен, че използват готов модел от създаден от самите тях сериал и смятат това за неоспоримо доказателство. Според мен обяснението е едно. Западната цивилизация във вида, в който съществува, се е изчерпала ... или ще се промени, или ще изчезне, а с нея и всичко останало. Вече много поколения населението в тези държави се ражда и расте с непрекъснатото внушение, че тяхната система е единствено вярната и справедлива и вместо да мисли самостоятелно, то оставя това на медиите. Вярват на абсолютно всяка лъжа, колкото и нелепа да е тя без да си задават и най-елементарните въпроси.

Как да си обясним, че човек като Белгиеца, който е наясно с това какви престъпници управляват в България, изведнъж по тази тема се изказва абсолютно неподготвен. Путин бил диктатор. Това означава, че или не е гледал нито едно негово интервю или изказване, с които мрежата е пълна, или че това мнение му е внушено от тамошните медии. Аз също съм против диктаторите или поне в този исторически период, но да сравняваш Путин с Хитлер е направо нелепо, още повече че използва обидни имена. И няма дискусия, няма аргументи, диктатор и толкоз, няма друга истина освен моята.

Русофобията е вредна за вашето здраве и най-вече за екологията!!!

преди 10 минути, crazy katon написа:

не говоря за нашите червеи и хроничните русофоби от Прибалтика и Полша

A то кои останаха дето /сляпо/ поддържат РФ ? безусловно, безпрекословно, независимо от повода ? хм.. май Венецуела, Боливия, Куба, Еквадор...

:)

преди 12 минути, crazy katon написа:

Русофобията е вредна за вашето здраве и най-вече за екологията!!!

Бъркаш /както винаги/ русофобия с анти-путинизъм.  Или русофилство с путинизъм.  Все тая. Все погрешно.

преди 13 минути, crazy katon написа:

Путин с Хитлер е направо нелепо, още повече че използва обидни имена. И няма дискусия, няма аргументи, диктатор и толкоз, няма друга истина освен моята.

Мога да ти припомня /от темата за Украйна/ някои речи на Путлер, взети едно към едно от тези на Хитлер.

Както и още много сравнения и очеизвдани паралели в пропагандата .

преди 36 минути, crazy katon написа:

Как да си обясним, че човек като Белгиеца, който е наясно с това какви престъпници управляват в България, изведнъж по тази тема се изказва абсолютно неподготвен. Путин бил диктатор. Това означава, че или не е гледал нито едно негово интервю или изказване, с които мрежата е пълна, или че това мнение му е внушено от тамошните медии. Аз също съм против диктаторите или поне в този исторически период, но да сравняваш Путин с Хитлер е направо нелепо, още повече че използва обидни имена. И няма дискусия, няма аргументи, диктатор и толкоз, няма друга истина освен моята.

Много е набрал той на руснаците и не вижда нещата трезво. И това западняците използват против него. Че и на война би отишъл против Русия. Ще трябва да го лекуваме от русофобията, може с повечко химия (така, както той препоръчва да се лекуват хомосексуалистите) ;) Станал е по-западняк от западняците, има го тоя синдром.

Първо се замисли кой омаскарява Путин, Белгиец, и какво направиха преди това със Саддам, Кадафи, Чавес, и с какви основания? Епруветката на Пауъл?

преди 49 минути, Lumberman написа:

Много е набрал той на руснаците и не вижда нещата трезво.

Първо се замисли кой омаскарява Путин, Белгиец, и какво направиха преди това със Саддам, Кадафи, Чавес, и с какви основания? 

Руснаците ни натресоха тяхната заразна болест комунизма, чрез окупиране на България.
Към днешна дата Русия въобще не е препоръчително място за живеене там. Поради факта че е империя подтискаща много неславянски народи, ако си мъж може да те мобилизираш да ходиш да мреш в Чечня например.
Аз дори на синчето ми му обяснявам, че не е добра идея да се жени за рускиня, защото децата му ще имат и руско гражданство и ако майка им хукне с тях и забегне в нейната родина, той може и повече да не ги види. 

За сведение, белгийците и французите ( правиталствата ) бяха против войната срещу диктатора Садам.
Аз имам привилегията да мога да чета и гледам на руски и да знам и двете гледни точки, на запада и на Русия.
И така както не ѝ вярвам нито за миг на Тереза, така си имам мнение за руския диктатор, който е яхнал народа си и мира не му дава. То и в България един рапон ви е яхнал с благоволията на Вашингтон и Брюксел и ви се подиграва както си иска.

И пак за сведение съм против идотщината на Меркел да натресе милиони мюсюлмани на Европа. А това им беше любима тема на подигравки по държавните руски телевизии когато беше преселението на мигрантите през Гърция към Германия.  Та аз си отсявам кое от руската пропаганда е правдоподобно и кое си е фалшификация. Също така си отсявам кое от западната пропаганда е правдоподобно и кое е измишльотина. Например веднага усетих че има нещо гнило като му намериха мизерии на десния кандидат за президент на изборите във Франция и попрочетох и руските източници относно Макрон и прозрях че го слагат на власт богаташите от финансовия едър капитал. Не случайно той подкрепя Тереза, въпреки че като президент си има съветици които да му кажат, че тя си измисля тъпотии. 
Политиката е сложна и мръсна работа.

Туй за водката е вярно, ала за другите не е тревата, а коката - тези министри и президенти, като ударят две "магистрали" и не ми се мисли какво ги прихваща, при все и без това скромния им ментален капацитет.

преди 6 часа, Lumberman написа:

.....Първо се замисли......

Я ! Ти си бил голям фантазьор бре (наред с мисленето) ! :)

Няма тъкав начин да накараш някой да мисли , задръстеняк който не може да мисли ! 

Трябва двоен надник да ти се плаща !!!  :)

Първо да разчистиш боклука , а после на чисто да поставиш ценностите по местата . Ама няма кой да плаща за такъв изнурителен труд : " Ти му казваш недей ела , той не те чува никак и пак ела ! " . :)

Преливане от Пусто в Празно , това и за Херкулес е непосилно !..... :lol6:

Това примерно , въобще не е възможно да им стигне до акъла , пък как да го мислят :

преди 19 часа, miro20 написа:

Много ме кефят такива които слюнка им потича, коленцата им омекват пред Името Негово... Путлер амин... :laughing4:

Ето затова имаш отдавна заслужен прякор " преклонната главичка сабя не я сече"

И аз твоето не съм го чувал, и едва ли ще го запомня , освен като ... "преклонната главичка "

Относно Лавров... хубу му се кланяте.... ама  гледам той даже не е в състава на новото правитлество на новофюрера ви .

Доказателство за вроденият ти идиотизъм ! Или прибери този изтъркан номер в торбата с лъжите , клеветите и измамите .

Не става дума за мен , за теб , за другия , че да се пениш до посиняване.......... , а за имената на тези които се знаят и помнят !

Да им се придава друга форма е най-сигурният признак за откровена простащина........

Мислят си , че Атлантика ги пази ?! Не разбират от дума ! Разбират само от бой ! :)

Търсят си боя - ще си го намерят !

Нека и нашите "велики" атлантици да чуят !!! Путин заслужава това уважение !

А тези наши управляващи , които наистина милеят за държавата България , хубаво да си правят сметката.....

Мислят си , че Атлантика ги пази ?! Не разбират от дума ! Разбират само от бой ! :)

Търсят си боя - ще си го намерят !

Ха ха ха хванал си се на руската пропаганда за техни вътрешни цели.
Истината е че на запад живеем добре, а в Русия народа мизерства.
Война между американци и руснаци няма да има този век.
Прекарани си остават тези, които живеят под ръководството на Путкин.
Ама нищо, те от времето на крепостните селяни са свикнали да са собственост на господари.
Колкото Гърция може да стане богата като Швейцария, толкова и България може да стане богата като Белгия. Разбирай че това няма да се случи през 21-ви век.
Остава ти само да си фантазираш за великият Крали Путкин с великите му оръжия, който идва и те прави богат.
Е няма да видиш от Путкин богатство, нито пък си видял такова от Хитлер или от Сталин.
За да може ние на запад да сме по-добре, трябва вие на югоизток да сте винаги по-зле от нас.
За да мога аз да си купя Дачия комби за само 9000 евро чисто нова поръчана и доставена, трябва в Румъния бачкаторите да не са с германски заплати. Аз се явявавм експлоататор на руманци, щото при тях правят част от чарколяците. На зпад се явяваме експлоататори на шофьори от България, Румъния и други от по-бедните страни. Идват тука и спят по 3 месеца в кабината на камиона, за да ни превозват за по-евтино стоките на нас. С командированите бачкатори по строежите е същото.
Нищо не може да направи Путкин да ви отърве от мизерията в родината, за какво ви е да се радвате на диктатор ?

Според мен не си никакъв експлоататор, а си последна дупка на кавала в Белгия. За местните там винаги ще си останеш индивид втора ръка, бедното българче, избягало от комунизма, приютено по милост за да не умре от глад. Затова по цял ден киснеш в този форум, сигурно няма с кого две приказки да си кажеш там. Цялата ти радост в живота е двамата с бай ти Мирьо да пишете глупости за президента на Руската федерация. 

Само че от вас нищо не зависи, колкото да плюете и да квичите, Русия възвърна статута си на световна сила и все по-силна ще става. 

При Путин вече не е необходимо руснаците да ходят където и да било. Инвеститори от цял свят и Западна Европа сами отиват на крака при тях.

Обемът на инвестициите, които прави Саудитска Арабия в Русия, ще надхвърли 1 млрд. долара, прогнозира директорът на Руския фонд за преки инвестиции Кирил Дмитриев, цитиран от ТАСС. Той очаква подписването на множество сделки между двете страни по време на визитата на краля на Саудитска Арабия в Москва, планирана за 5 октомври.

С посещението на краля е свързана и друга прогноза на руските власти - енергийният министър Александър Новак каза, че ще бъде подписано споразумението за създаване на руски-саудитски инвестиционен фонд за енергетиката, чиято стойност също е в размер на 1 млрд. долара.

преди 12 часа, miro20 написа:

чета че Лавров можело и да не в състава.

Можело ... ама твърдиш,че не е в състава. Ето и поста.

преди 22 часа, miro20 написа:

преди 1 час, Белгиеца написа:

.....Аз се явявавм експлоататор на руманци....

Ти вече за експлоататор ли се имаш ? :lol6:

Докато си там - циганин ще бъдеш ! :)

А ако се върнеш посран - продажен родоотстъпник . За спасение на твоята душа , тук на земята вече място няма ! .....

Само ако се покаеш и поискаш прошка може да спреш да страдаш.......

А , че страдаш то се вижда , но нямаш мъжеството и силата да си го признаеш.......

:)

преди 1 час, nikssi написа:

Можело ... ама твърдиш,че не е в състава. Ето и поста.

Е и ?

Виждам че се чудиш как да си тролиш, но пак ще ти кажа... нещо което до момента не е изяснено, е въпрос на дискусия и собствени мнения.

Например ако един твърди че президент ще стане... / изключвам руските избори/  да вземем американските, че ще стане Хилъри, а друг твърди че ще стане Тръмп , никой не може да каже че единия лъже.

Просто защото това още не е факт . Дори след изборите, няма как да твърдиш че някой е лъгал. Просто единия е станал президент.

Така и Лавров. Пишат че нямало да го вземат в новото правителство.

https://rtvi.com/news/istochniki-rtvi-sergeya-lavrova-ne-budet-v-sleduyushchem-pravitelstve-rossii/

Може да го махнат, може и да са "спекулации" както казва ПЕсков. Е и ?

преди 1 час, gagodrago написа:

При Путин вече не е необходимо руснаците да ходят където и да било. Инвеститори от цял свят и Западна Европа сами отиват на крака при тях.

:laughing4:

Тези които имат възможности, / най вече милиардерите/  отдавна си живеят извън РФ, и парите им са извън РФ.  Неслучайно една от  постоянните / и все неспазени / доктрини на Путлер е как да върне парите в страната .

А ако се върнеш посран - продажен родоотстъпник . За спасение на твоята душа , тук на земята вече място няма ! .....

Чечи, много си се радикализирал бе приятелю :) Яд е е че някои хора могат да работят свободно в други страни, и да се връщат /или пращат пари/ в България ?

Това да го каже някой севернокореец, иди дойди.. ама... ?

Това доста котрастира с твоята мантра за "покорна главица сабя не я сече" . Много контрастира.

Даже бих казал .... ти с твоето подчинение пред "големия брат" си  по голямо зло за България, отколкото този "Белгиец" или всеки друг навън, който е много по свободен от теб, и дори много по голям българин от теб.

преди 19 минути, miro20 написа:

Е и ?

Виждам че се чудиш как да си тролиш, но пак ще ти кажа... нещо което до момента не е изяснено, е въпрос на дискусия и собствени мнения.

Казваш вече не е и същевременно може да не е? Мдаааа тролене било. Твоето какво е бре Миро - разпространяване на лъжии измислици, клюки ако искаш.

Нека стане официално и тогава казвай вече не е! Защото може и да не е както твърдиш и накрая излиза,че Миро истината е вече Миро лъжата. :D 

Затова не ти вярват хората тука защото ментиш и после се извърташ. Как звучи само Миро - фейка! :D

преди 24 минути, miro20 написа:

Е и ?

Става Миро - ментата! :D

преди 1 минута, nikssi написа:

Казваш вече не е и същевременно може да не е? Мдаааа тролене било. Твоето какво е бре Миро - разпространяване на лъжии измислици, клюки ако искаш.

Нека стане официално и тогава казвай вече не е! Защото може и да не е както твърдиш и накрая излиза,че Миро истината е вече Миро лъжата. :D 

Затова не ти вярват хората тука защото ментиш и после се извърташ. Как звучи само Миро - фейка! :D

Става Миро - ментата! :D

Например ако един твърди че президент ще стане... / изключвам руските избори/  да вземем американските, че ще стане Хилъри, а друг твърди че ще стане Тръмп , никой не може да каже че единия лъже.

Просто защото това още не е факт . Дори след изборите, няма как да твърдиш че някой е лъгал. Просто единия е станал президент.

преди 23 минути, miro20 написа:

Е и ?

https://rtvi.com/news/istochniki-rtvi-sergeya-lavrova-ne-budet-v-sleduyushchem-pravitelstve-rossii/

Какво си го подхванал, тоя Лавров? Явно си си същата заядница и обичаш да кълвеш и спекурираш, като да си дразниш. Писа се вече по нормалните медии, не фейковите ти, дето търсят под вола теле, като великата интрига с руският Патриарх. Човекът е изморен, пред пенсия, иска да си почине. Споменава се, че ще е на нов пост, но с по-малко тичане. Не ми се търсят статиите, ясно е, че плетеш някакви интриги, като да си пишеш.

преди 5 минути, miro20 написа:

... ако пък друг каже,че даден човек вече не е в новото правителство и същевременно това е опровергано официално тогава той дали е лъжец?

на 22.03.2018 г. в 21:12, miro20 написа:

Така,че Мироментата ти приляга чудесно. 

преди 4 минути, RagnerBG написа:

Какво си го подхванал, тоя Лавров? Явно си си същата заядница и обичаш да кълвеш и спекурираш, като да си дразниш. Писа се вече по нормалните медии, не фейковите ти, дето търсят под вола теле, като великата интрига с руският Патриарх. Човекът е изморен, пред пенсия, иска да си почине. Споменава се, че ще е на нов пост, но с по-малко тичане. Не ми се търсят статиите, ясно е, че плетеш някакви интриги, като да си пишеш.

Аз го зачекнах,че разпространява клюки. Миро клюкарката...ментата...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 11 минути, gagodrago написа:

Не мога да разбера, защо този бай Миро е толкова озлобен срещу руснаците? Това неговото е патология.

Той веднъж се изказа, че бил русофил.:D

преди 17 минути, nikssi написа:

... ако пък друг каже,че даден човек вече не е в новото правителство и същевременно това е опровергано официално тогава той дали е лъжец?

Когато го каже след оповестяване на състава на правителтвото - да, този който твърди след това, че не е там , да, той е лъжец.

Вземам примера от по горе - ако някой СЕГА твърди че Хилъри е американски президент, той е лъжец.

преди 7 минути, Agentpat™ написа:

Той веднъж се изказа, че бил русофил.:D

И сега го твърдя  . Защото познавам и руснаците, и много други националности там, живял съм с такива, говоря езика, изучавал съм и литаратура, и съм имал по високи оценки и от руснаците :) и т.н.  т.н. И сега гледам руска телевизия, често се позовавам на изцяло руски източници и какво ли не.

Преди да съм русофил, обаче съм българин.

За разлика от путинистите, които четат руски с гугъл транслейт, хабер си нямат от мантралитета, характера, изкуство и литература, и които преди да са българи , на първо място са путинисти.

Путинист и русофил въобще не е едно и също , другари :)

преди 26 минути, RagnerBG написа:

Какво си го подхванал, тоя Лавров?

Отговарям на тролчото , който върти и сучи измишльотни колкото да се заяжда с мен.

Той друго тук и не прави де. :)

преди 27 минути, gagodrago написа:

Не мога да разбера, защо този бай Миро е толкова озлобен срещу руснаците? Това неговото е патология.

Прочети казаното за путинисти и русофили. Руснаци аз не мразя :)  Това че критикувам политиката на един провален за народа си , диктатор, обслужващ единствено милиардерския си кръг приятели, обсеили и окрали целия суровинен ресурс на най богатата в света държава,  е съвсем друго.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.