Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 28 минути, miro20 написа:

Когато го каже след оповестяване на състава на правителтвото - да, този който твърди след това, че не е там , да, той е лъжец.

Мироментата, който твърди, че вече не е - без да е оповестено официално е лъжец.

Ама разлика между ЩЕ е и НЕ е. Лъжецо.

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 2 часа, gagodrago написа:

, Русия възвърна статута си на световна сила и все по-силна ще става. 

Русия с нейните мижави 150 милиона население е едно икономическо джудже.
Американците са два пъти повече хора и 10 пъти по-богати.
А в ЕС сме 500 милиона.
Ако европейците спрат да купуват нефт и газ от Русия, ония там ще издъхнат под тежеста на военния им бюджет.
То тя и Канада изглежда внушително голяма на картата, ама няма народ там.
Виж китайците и индийците са много паплач.

преди 29 минути, miro20 написа:

И сега го твърдя  . Защото познавам и руснаците, и много други националности там, живял съм с такива, говоря езика

Те баш такива им трябват на Козяк 16. :D Много ми е интересно, като гледаш руска телевизия, как спиш после, "русофиле"?

преди 2 минути, Agentpat™ написа:

Много ми е интересно, като гледаш руска телевизия, как спиш после, "русофиле"?

Прекрасно си спя :)  И за разлкика от теб, въобще не ме интересува ти как спиш :)

За съвети и взаимопомощ /никсчо и за теб е/   , нали си знаете темата .

току-що, miro20 написа:

Прекрасно си спя :)  И за разлкика от теб, въобще не ме интересува ти как спиш :)

За съвети и взаимопомощ /никсчо и за теб е/   , нали си знаете темата .

Въпросът ми беше риторичен, лицемере! И тази тема е точно за такива като теб, а не за нас! :D

преди 40 минути, miro20 написа:

Това че критикувам политиката на един провален за народа си , диктатор

Този "провален диктатор" беше избран с почти 77% одобрение от народа си! Ти наистина лъжеш и мажеш, че не се и усещаш! :laughing4:

Приятелю, мен  въобще нищо не ме интересува за теб, не говоря за теб, не те квалифицирам, а отговарям на нападките.

Затова и направих въпросната тема, да си синтезирате и фокусирате проблемите, и да намерите това което търсите тук.

Мирча, предай специален по-здрав от мен на господарите си - работодатели:

Скачать видео

Президентски избори 2018 в "цивилизована" Русия 1f603.png:D

И така "абсолютно изненадващо" Путин спечели изборите за Путин. Най- ниска е изборната активност в Грозни.

преди 2 часа, miro20 написа:

/никсчо и за теб е/   , нали си знаете темата .

Че тебе кой те брои за жив бре? :D  Понякога се гаврят с постовете ти и нищо повече. Лъжецо!

преди 57 минути, kalansuv написа:

Путин спечели изборите

Бахти тролската атака - едно търсене по изображение 

https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZitQJFLpX-yBIIXiIRAicjGClQ5J2ooDXk_1jqoAguHWCQICGQlus8BHBhypV7QeHUzkpkF5kmdFKCVcrf-iFx1ZqtEOz4BAEPwBzeuIlhh_1LeUGNWDbHN288TJnJE3sAoII3QCLAB33aMIb07whBejibydIrUk239pRryZVDKSQo-vg_1_14TYzoPHIraFvf6NvOa9OxO_1OC1p4UmJHkqGzYvC_1WMUfJCV_1vzASqw_14RXllyssuJqvm1h4kT9a2uKw6nerlTMlqEYzUowagespNutT0oR8WbD8FLVFLG-HQEs9WgLntxIFe5SzXhJ64YXqR3nmERJ5xYmgGKCWKMsDnxy8A1_1Tyg&ei=H5K1WriCLcrX6AT7_bq4AQ&start=10&sa=N&biw=1366&bih=637

Ето Ви и една връзка на тролски задници  -  https://durdom.in.ua/ru/main/photos.phtml

Хо Це Украина!

преди 6 часа, nikssi написа:

Отдавна има камара клипчета как са минали изборите :)

А страните от ЕС и те обмислят изтегляне на дипломатите си . Ние едва ли ще сме сред тях, все пак ББ се чуди как да лавира в ситуацията... както бе и позицията му за санкциите

https://www.novayagazeta.ru/news/2018/03/24/140435-the-times-20-evropeyskih-stran-planiruyut-vyslat-rossiyskih-diplomatov

преди 12 часа, miro20 написа:

.....никой не може да каже че единия лъже.Просто защото това още не е факт .

Дамм ! Много е вероятно руснаците да са отровили Скрипал.....Но за всеки случай вече ги осъдиха :)........Според западната ценностна система - критерий за истинност !....:lol6:.....Това е само един от неизброимите , жалък пример за така силно препоръчваните ни "законност и Демоокрация"....Благодаря ! :)

Аз когато съм ходил по "запада" и на "изток" още по "онова" време , повечето "супер умници" тук хабер са нямали да са родени ........ Т.е. дедо  знае "две и двеста" !:)

Това са фактите !

Т.е. , едно е че нямаш достъп , второ е че си неспособен да мислиш....нито за мен , нито вместо мен , както и  за примера по-горе - нито факти има , нито способност за мислене !

Така , че "твоите аргументи" за всичко останало са едностранни , кални клевети ,  манипулации , извращения на истината , или по-скоро агресивно тъпоглавие с претенции за разум...Приличаш им по всичките им параметри.....:)

преди 7 минути, by_chechi написа:

Аз когато съм ходил по "запада" и на "изток" още по "онова" време , повечето "супер умници" тук хабер са нямали да са родени ........ Т.е. дедо  знае "две и двеста" !:)

O да, знаем кои "имаха достъп" , и кои "отговорни другари" ходеха на изток и запад по "онова време" , докато на обкновенните  българи им трябваше бележка за да пътуват дори в страната си :)

Знаем , знаем... ще си кажеш ти, "преклонна главичке" :)

преди 10 минути, by_chechi написа:

Така , че "твоите аргументи" за всичко останало са едностранни , кални клевети ,  манипулации , извращения на истината , или по-скоро агресивно тъпоглавие с претенции за разум...Приличаш им по всичките им параметри.....:)

И ти като всички останали не коментираш аргументите по същество, а с нападки и обиди  към пишещия.  Поната тролска тактика.

Банално бе, преклонна главичке" , банално :)

преди 24 минути, miro20 написа:

....O да, знаем кои "имаха достъп"...

:lol6:Ооо , да ! Ами да ти кажа бе тъпак !:lol6:

Артисти , спортисти , учени , търговци ... още искаш ли ? Даже и най-обикновени моряци........Имаше разбира се и такива единици , които бягаха , без въобще да знаят къде и за какво отиват , въобразявайки си че там ги чакат с баница с мед и орехи....:)

Та ! Мен ако питаш , по-добре с "две и Душа" от колкото с "двеста без душа" в следствие на неконтролирана Лакомия !

За справка питай тук Белгиеца (макар , че той е друга бира) , ако има Честта , Мъжеството и Силата да си признае грешката , да се покае и да поиска прошка от Родината.....Ти също !

преди 8 минути, by_chechi написа:

Ами да ти кажа бе тъпак

Имам огромни съмнения с този гаменски език да си бил между артисти, учени, и т.н :)   Както казах.. ясно ми е  .. "верен отговорен другар" си бил . Няма лошо бе "преклонна главице" , няма лошо.

Аз против такива нямам ниииищо против, освен когато са в управлението на държавата. т.нар. "лустрация" както знаеш.

А  че съм българин преди всичко , със собствено мислене и често неопровержими аргументи,  прошка нямам от кого да искам

пп

Айде че почна Анто Тодоров по ТВ  Европа.  :) нали стана дума за лустрация... погледай малко инфо за колегите ти .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Имам огромни съмнения с този гаменски език

Факт , че не разбираш ! Така е - няма как да го осъзнаеш !

Констатирам фактите ! :)

Обърна ли им някакво минимум внимание ?

Не?

Това как ще го наречеш освен тъпащина ? На най-чист български език , без еврогейщини и/или "дипломатични" лигавщини... ! :) 

Щото ако се изразя поетично (правил съм го не един път) , пак нищо няма да разбереш от истината...Съжалявам , но друг избор няма !:)

преди 9 часа, nikssi написа:

Че тебе кой те брои за жив бре? :D  Понякога се гаврят с постовете ти и нищо повече. Лъжецо!

https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZitQJFLpX-yBIIXiIRAicjGClQ5J2ooDXk_1jqoAguHWCQICGQlus8BHBhypV7QeHUzkpkF5kmdFKCVcrf-iFx1ZqtEOz4BAEPwBzeuIlhh_1LeUGNWDbHN288TJnJE3sAoII3QCLAB33aMIb07whBejibydIrUk239pRryZVDKSQo-vg_1_14TYzoPHIraFvf6NvOa9OxO_1OC1p4UmJHkqGzYvC_1WMUfJCV_1vzASqw_14RXllyssuJqvm1h4kT9a2uKw6nerlTMlqEYzUowagespNutT0oR8WbD8FLVFLG-HQEs9WgLntxIFe5SzXhJ64YXqR3nmERJ5xYmgGKCWKMsDnxy8A1_1Tyg&ei=H5K1WriCLcrX6AT7_bq4AQ&start=10&sa=N&biw=1366&bih=637

Ето Ви и една връзка на тролски задници  -  https://durdom.in.ua/ru/main/photos.phtml

Хо Це Украина!

Не те разбирам какво се пениш. Ти ме нарече "тъпак" , цитирайки моето  ".....O да, знаем кои "имаха достъп"... "

И знаейки кои имаха по "онова време" свободен достъп да ходят на изток и запад, докато българите както казах, им трябваше бележка за да отидат да пътуват, живеят и работят в друг град, с усмивка ти казах че си ми ясен , и че нямам нищо против вас и колегите ти . Освен че нямате морално право според т.нар. лустрация да сте във властта.  То и нямахме лустрация де.

:)

преди 4 часа, miro20 написа:

....Ти ме нарече "тъпак"....

Бог или  "бог" (както си искаш) ми е свидетел ! Аз никога , нищо не съм те наричал ! Не заслужаваш да те наплюя даже.... ! :)

Ти си такъв ! Ти си наричаш нещата както ти се иска , по тъпашки ....! ....Аз само посочвам нещата , такива каквито те са !

Констатирам фактите ! (не знам това на тъпак как се  обясннява)

Съвсем очаквано е и това да не разбираш.... !:)

Spoiler

преди 2 минути, by_chechi написа:

Бог или  "бог" (както си искаш) ми е свидетел ! Аз никога , нищо не съм те наричал ! Не заслужаваш да те наплюя даже.... ! :)

Ти си такъв ! Ти си наричаш нещата както ти се иска , по тъпашки ....! ....Аз само посочвам нещата , такива каквито те са !

Съвсем очаквано е и това да не разбираш.... !:)

Айде още един мой екзалтиран "Фен"  :laughing4:

Бегом марш за помощ и съдействие   :

преди 42 минути, adersa написа:

Последно казаха че нямало да  гоним никого

Пък и как да гоним, като тук както казаха макединците ли сърбите ли бяха, че в Сф е резидентурата, командния център  на руското разузнаване за Балканите.

преди 17 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Айде още един мой екзалтиран "Фен"  :laughing4:

Бегом марш за помощ и съдействие   :

Последно казаха че нямало да  гоним никого

Пък и как да гоним, като тук както казаха макединците ли сърбите ли бяха, че в Сф е резидентурата, командния център  на руското разузнаване за Балканите.

Да бе ! Щото на американците не ...!  Пак тъпотии нямащи нищо общо с мисленето  . :)

.....Според  мен трябва да се гордеем , че сме център на  разни резидентури  ! Защото сме  значими - за това ! В Горно Надолнище никой не прави резиденция.. ...:lol6:

На ББ все пак му е останал здрав разум, за да не се поведе по "хорото" на оная английска вещица. Безочието и наглостта на наглосаксофоните край нямат! Те заебаха всякакво право - в което всеки е невинен, до доказване на противното!

преди 16 минути, miro20 написа:

командния център  на руското разузнаване за Балканите.

Миро скоро вдишвал ли си новичок ? Дългата ръка на Путин ще те намери както си мислиш че си много скрит в апаратната.

преди 6 минути, Agentpat™ написа:

На ББ все пак му е останал здрав разум, за да не се поведе по "хорото" на оная английска вещица

Бих казал - страх го е. Той не обича да настъпва подвижни пясъци.

А основание за гонене имаме колкото щеш. От съгласуването и издигането на президентска кандидатура от чужда лобистко-разузнавателна служба /Решетнков и БСП /  до пълното унижение което ни нанесе руския патриарх кагебист, ВЪПРЕКИ невижданите  за събитието уважения и поклони  от наша страна.

Ама за тея работи се искат топки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.