Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе, никой не ги харесва руснаците. Само вие си ги харесвате.

Руснаците са си наши Хора, славяни, човеци. Никой не харесва обаче турците, никъде. Особено адашът ти Реджеп Таип, който освен нагъл анадолец е и уникално просто и нагло човече, с голяма уста. Приликите между двете бивши империи - британската и османската, хич не са случайни. Нищо чудно, че са си първи дружки и братя и до днес и имат общи интереси и методи на действие. Едните прилагат анадолските номера в близкият изток и гледат жадно към балканите, другите по целият свят, с анфинитет към големият геополитически дувар за вечните им интереси (мародерство и грабеж) - Русия.

Честно казано, изморен съм от тези политически теми. Мирчо-истината си прилага баналната тактика да оспамва и надцаква идеологическият противник с денонощно присъствие и на всяка манджа, мерудия, с голи "истини", от тараните на правилната пропаганда - топфейк и клубз. Не можеш го надприказва. Ето и сега очаквах да възроптае, че източникът не бил от правилните - блитц, а той дори надмина очакванията ми и съзря Дърева. Няма значение съдържанието, важното е да намерим нещо да се хванем. От време, на време се появява и някой подгласник, но с много по-ниско, интелектуално ниво, с който дори не си заслужава да се почва спор. Или някой болен до освидетелстване русфоб, спрял някъде краят на миналия век. Или някой турчин, който си преследва негови си, банални цели, които пак включват патологична русофобия. Няма смисъл просто...

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 19 минути, nikssi написа:

Явно само тия имат смелостта да говорят.

Ами всичко което казва комунистката , е вече казвано под една или друга форма. За каква "смелост"  говориш ? Всеки си плямпа каквито искаш версии и отричания.

В случая със сарказъм и подигравки / странно как точно това е и линията на руската пропаганда по случая/  говори за някаква хронология и прави някакви сравнения.

Интересно ми бе да науча от Дърева че Литвиненко дори не е пил чай...  и че DSTL провеждали експерименти с хиляди хора в лондонското метро. И разбира се , знае за всички тайни операции  и лаборатории .

преди 5 минути, RagnerBG написа:

Няма смисъл просто...

Няма, да. Не може да се мери нивото с вашия вестникатака  :)

преди 14 минути, miro20 написа:

Не може да се мери нивото с вашия вестникатака 

Ей го. Ти нищо не разбра май. Има болни и болни, някои имат и кошмари и сънуват други ден и нощ. Леле Мента много си зле да знаеш.

преди 6 минути, nikssi написа:

Ей го. Ти нищо не разбра май. Има болни и болни, някои имат и кошмари и сънуват други ден и нощ. Леле Мента много си зле да знаеш.

Е сега наистина не те разбирам .

преди 22 минути, miro20 написа:

Няма, да. Не може да се мери нивото с вашия вестникатака  :)

4/5 минути за реакция. Понеже е ясно, че висиш денонощно тук и на още няколко места, явно се сдържаш по няколко минути преди спам, за да не изглежда, че всъщност висиш по цели денонощия. Интересно е даже, как като зачезнеш за няколко часа, чак липсваш на хората, дето са свикнали да те виждат постояно. Наясно съм, че толкова си професионално деформиран, че навсякъде търсиш някаква интрига, някакви скрити твои версии, но на чужда хранилка. Е, аз съм обикновен човек и обикновен българин. Няма как да ти се получи.

Иначе нямам нищо против да ме научиш на занаят. Как се изкарват пари с висене в интернет. Аз обикновенно само харча пари така (ток, интернет) и най вече си губя времето, което мога да оползотворя с доста по-продуктивни неща. Малко е неблагодарна професия и една от малкото срамни, но със сигурност по-добра от разни кликания по реклами, броене на автомобили и др. Само, че си признавам, че никога не мога да стигна твоето ниво, дори и да сенавиеш да ме открехнеш. Морално ми е някакси, гнусно.

преди 1 минута, RagnerBG написа:

че навсякъде търсиш някаква интрига, някакви скрити твои версии,

Аз ли ?? :) :)  Я се огледай кой търси интриги, скрити версии и незнам си какво още ?

Истината е , че ако Миро по някакъв начин го няма с неговите ........."дълбоко компетентни нЕкои съображения"....... , тази тема ще умре на момента . Т.е. "играе тъпото лошо ченге" - то е очеизвадно . Друго разумно обяснение няма ! А на чист български език играе Playmaker !.... :angry:

Както се казва : " На съда всичко е ясно : " Да влезе убития ! " " . :lol6:

преди 17 минути, by_chechi написа:

Истината е

Истината е че освен мен, никой не ти гледа нито клиповете  на Кедми, нито теориите  за световния заговор , нито Вацев, нито ги коментира толква детайлно колкото аз, нито ти обръща някой друг внимание :)

/ и преди съм ти казвал, понякога се чудя дали ти самия ги гледаш, защото съм те хващал да цитираш нещо което например Кедми критикува, а ти го даваш обратно като опониране :)  . Както и да е. / 

По темата  Скрипал - по рашаТВ - котката била не само кремирана, а изпепелена с огнемет

https://lenta.ru/news/2018/04/07/ognemet/?utm_source=lentatw&utm_medium=social

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

Истината е че освен мен, никой не ти гледа нито клиповете  на Кедми, нито теориите  за световния заговор , нито Вацев, нито ги коментира толква детайлно колкото аз, нито ти обръща някой друг внимание :) 

Защо пък непременно трябва да коментира? Айде сега пак интрижки. Твоето са опорки следвани стриктно. 

преди 11 часа, miro20 написа:

/ и преди съм ти казвал, понякога се чудя дали ти самия ги гледаш, защото съм те хващал да цитираш нещо което например Кедми критикува, а ти го даваш обратно като опониране :)  . Както и да е. / 

По темата  Скрипал - по рашаТВ - котката била не само кремирана, а изпепелена с огнемет

https://lenta.ru/news/2018/04/07/ognemet/?utm_source=lentatw&utm_medium=social

Ти , че си тъп или го играеш тъп - то е ясно на всички тук присъстващи :

А бе !? Ти и споделящите твоите тъпотии , някога оръжейна смазка помирисвали ли сте ? :angry:

преди 14 минути, by_chechi написа:

Ти , че си тъп или го играеш тъп

Жив и здрав, приятелю :)  Честит празник!

Spoiler

преди 14 минути, by_chechi написа:

А бе !? Ти и споделящите твоите тъпотии , някога оръжейна смазка помирисвали ли сте ? :angry:

О да,  минахме почти всичко - от прокарване на свръзки по 10-на км,  от АК, през разчет на гаубици, в танк съм влизал, а по придобита специалност от казармата имам "кетап" за противотанкист СПГ, Фагот .

И естествено чистехме всякакво оръжие и гилзи също  :) 

А да.. накрая съм обучавал и новобранци. Може би от там  съм се научил да работя с хора . Имах добро реноме сред тях.  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 21 минути, miro20 написа:

Жив и здрав, приятелю :)  Честит празник!

Честит да е празника на всички вярващи !

......за мен е панаир на суетата и Невежеството , обясняващо собственото си Незнание , с преувеличена и пълна със залъгалки-измислици и измами римско-еврейска история ......като започнем от самото възкресение .....!.....В същност средство за управление мисленето на хората , като всяка друга религия.....

Що се отнася до днешния ден , който си търси боя - ще си го намери (древна мъдрост) !

Щом си почнал, вместо ЛАвров, ето ти нещо по реалистично, и разбира се, като весел поздрав :

преди 5 минути, miro20 написа:

......ето ти нещо по реалистично, и разбира се, като весел поздрав :

Такива , търсещи ефтина слава е имало , има и ще има . Всякакви умствени слаботи , по всяко време спохождат човека....

За това приемам поздрава - весел за теб , тъжен за мен - до къде може да стигне човешката тъпотия....

преди 14 часа, nikssi написа:

Само се турчее. :D

Още по-зле тогава - с този идиотски ник!

преди 2 часа, adersa написа:

https://www.24chasa.bg/novini/article/6806290

Ан такаа  стана интересно/

Не им вярвам! Лъжат и манипулират! 

преди 3 часа, miro20 написа:

Щом си почнал, вместо ЛАвров, ето ти нещо по реалистично, и разбира се, като весел поздрав :

За съжаление смях през сълзи .  Все едно слушам българските "политици". Тази също е много точна:

преди 3 часа, Agentpat™ написа:

Още по-зле тогава - с този идиотски ник!

Не им вярвам! Лъжат и манипулират! 

....."пакета е доставен" в Москва , а доставчиците от Дамаск "са напуснали успешно" Москва....т.е. в скоро време можем да очакваме терористичен акт в Москва ! Според пакета - може да е и контрабадна ценност за аукцион ....или стари вестници примерно) ! Ами то май наистина имаше .....:)

А "...Това съобщение е излъчено на 4 март сутринта...." ........и аз имах 5 имейла на 4-ти март сутринта . Бе не бяха тъкмо за доставки , ама хайде сега - няма да разкривам мрежата я ! Вие вашите имейли проверихта ли ?....... :)

Може да им се вярва (че лъжат и манипулират) , че тези като деца със сигурност са си играли с конструктори "Лего"......:angry:

преди 5 часа, adersa написа:

https://www.24chasa.bg/novini/article/6806290

Ан такаа  стана интересно/

Като малък с "Лего" играл ли си ? Много е интересно ! Да знаеш ! :lol6:

преди 16 часа, by_chechi написа:

А "...Това съобщение е излъчено на 4 март сутринта...." ........и аз имах 5 имейла на 4-ти март сутринта .

Те по имейла излъчват.. мдаа... :)  ма разбира се че лъжат. И Земята е плоска, и едните искат другите не дават... бла бла бла..  знаем репертуара.

За мен, както съм споменавал, отдавна прозираше че има нещо повече от казваното до момента. И че няма как толкова много държави да са единодушни със Великобритания  без нещо повече, и че има много повече бакграунд в тази история, която, разбира се, няма как да публикуват, не и веднага.

преди 18 часа, lsmurf написа:

Тази също е много точна:

НаСлепаков всичко му е в десятката :) :) 

преди 6 часа, nikssi написа:

Нищо ново от лобистко-разузнавателната служба на Решетников и неговата трибуна ТВ Цариград 

Кошелев нищо ново  аспекта Скрипал, споменаването на Литвиненко, не казва... че Англия е пристанище на всички "отрепки и сволочи" .... и т.н.  :)

Забелязах отново обаче следната шизофренична теза, повторена няколко пъти. - Значи Русия, разбира се няма нищо общо, обаче - нека предателя се страхува, нека се мъчи, нека не умира, но да си знае... и пак.. но Русия няма ниииищичко общо... но предателя да се страхува.

преди 2 минути, miro20 написа:

Значи Русия, разбира се няма нищо общо, обаче - нека предателя се страхува, нека се мъчи, нека не умира, но да си знае... и пак.. но Русия няма ниииищичко общо... но предателя да се страхува.

И ти попадаш в тази категория хора. Така че, Ти провери ли дръжката на вратата тази сутрин? Само с ръкавици Миро че после няма да има кой да ни забавлява тука.

Трудно се пише по време на празници и ако го правя, то е за да продължаваме да имаме такива. Както е тръгнало обаче те наистина свършват ... завинаги. Истерията придоби нови измерения. След като използваха грозните си предци от острова, решиха да вземат нещата в свои ръце. Смешно е и обидно, че за това използват отново "белите каски", които са просто "гласът на ислямска държава" и да се използват техните инсценировки за доказателство противоречи на здравия разум. И аз пък, какъв здрав разум след скрипал, то май изобщо липсва.

Няма да се разпростирам много, на всички е ясно, че светът върви към война и то защо, защото с най-примитивни пропагандистки методи промиват мозъците на поданиците си и то така са ги промили, че вече са ги измили. Тамошните и местните нещастни русофобчета не могат да разберат, че колкото повече притискат руснаците, толкова по-жесток ще бъде отговора, най-малкото за да отмъстят за всичките незаслужени обиди по техен адрес, обиди, непредизвикани с нищо. С първия свален американски самолет практически войната ще бъде обявена ... и причина за това няма да бъде защита на някакви си бълнувани свободи, а ислямската държава.

5acb253611eba_.jpg.bc78912b67c8cf4816513192ced3a830.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.