Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 12 часа, nikssi написа:

преди 35 минути, Lumberman написа:

Мирко е изпечен в такива ситуации, няма да се стресне. Какво толкова? Няма една лъжа да го гътне сега? Пък британците и американци никога не грешат тъй или иначе, дори когато грешат "пак са прави", и като лъжат, пак "истината говорят".

По спокойно с полюциите . Дори ВЪОБЩЕ не става въпрос дали някой е излъгал или не.

Ето точните думи :

He said: "We were able to identify it as novichok, to identify that it was military-grade nerve agent.

"We have not identified the precise source, but we have provided the scientific info to Government who have then used a number of other sources to piece together the conclusions you have come to."

Mr Aitkenhead added: "It is our job to provide the scientific evidence of what this particular nerve agent is, we identified that it is from this particular family and that it is a military grade, but it is not our job to say where it was manufactured."

:)

Spoiler

преди 35 минути, Lumberman написа:

Иначе "химерата, наречена съвест" е голям проблем, трудно се оперира, нали Миро, и човек е без оправдание?

преди 15 часа, Lumberman написа:

Миро трудно ще мине за един от "умните и красивите" :) Ще е сериозен лузърски проект, от който единствено полза биха имали шкембето и гушката му :) Може да я нарекат "Партия на Гладните Соросоиди" :) Иначе кадри бол, стига да се организират нещата и по медиите, имат голям потенциал за широка народна подкрепа!

Да вземеш да си смениш подписа ли  ? :laughing4: Токова си се вкарал във филми, толкова си обсебен , че май само на мен говориш.

Знаеш къде ти е мястото за решаване на тези проблеми

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 4 часа, miro20 написа:

Да вземеш да си смениш подписа ли  ? :laughing4: Токова си се вкарал във филми, толкова си обсебен , че май само на мен говориш.

Знаеш къде ти е мястото за решаване на тези проблеми

Tи носиш на бой, дет' се вика. Няма никакво обсебване, просто се чувствам задължен да си изтрия краката на влизане в изтривалка като тебе. Достойна изтривалка. А от подписа ми голям ефект няма, доколкото забелязвам, гледам че не се притесняваш да ми отговаряш... Айде, като съм те засегнал ти е позволено...

Вместно да се чувстваш поласкан от полученото внимание, ти се засягаш? Много докачлива мома излезе 'начи! Или и не забелязваш, че бая народ тук се занимава с тебе. Ако не се вреше навсякъде, никой нямаше да се вълнува нито от тебе, нито от опорките, които пласираш.

И давай, прави поклони, удряй чело в земята, току-виж си посвалил шкембето. Само че не чакай някой да се впечатлява от аргументите ти. И си чети стопфейка, че ще останат съвсем без трафик ако не са такива като тебе.

И намекваш, че съм имал някакви проблеми? Да взема да се обидя, а? Ай стига съдене и гаменщини, ако може? Толкова време не бях разбрал, че си отговорил, викам да не би да не покриеш норматива, но после видях, че си само ти на новата страница, ама понеже си блокиран и не ме препраща натам...

преди 4 часа, miro20 написа:

По спокойно с полюциите . Дори ВЪОБЩЕ не става въпрос дали някой е излъгал или не.

Нали имаха доказателства, отзоваваха дипломати, ръсеха заплахи и сега какво? Едно голямо нищо. Така беше и с руската намеса на изборите в САЩ. Въздух под налягане. Не им вярвай, Миро, будалкат те. Какво като ти и плащат!

Онази папка с доказателствата появили си някъде или само се пускат слухове че такава имало ?
Към @miro20 ми е въпроса ? Дали не е прочел нещо повече и като по дезинформиран да ми отговори, моля.

преди 24 минути, BMW Маниак написа:

Онази папка с доказателствата появили си някъде или само се пускат слухове че такава имало ?
Към @miro20 ми е въпроса ? Дали не е прочел нещо повече и като по дезинформиран да ми отговори, моля.

Папката я търсят в момента. Ще я намерят. Ако не я намерят, нова ще направят.

И защо трябва все да тормозите miro20? Не е ли по-добре да го оставим на спокойствие, докато случая се забрави и бурята отмине?

А слухове се пускат, за да се тестват реакциите на руснаците, не е нужно да са верни, да има папки, документи? Миро, вие там от stopfake няма ли да изровите една подходяща папка за човека?

преди 12 минути, Lumberman написа:

Папката я търсят в момента. Ще я намерят. Ако не я намерят, нова ще направят.

Те тази я направиха за по малко от 24 часа така че ако се е изгубила новата трябва за по малко време да я спретнат понеже вече е отработен въпроса.
На наш Боко обаче какво му показаха и от коя папка беше че много не им повярва дори и той къде си го премятат как им е кеф.

Комедията приключи ! Тъпаците да си търсят друга тема !

Който иска да разбира , да гледа тук :

преди 20 минути, by_chechi написа:

На @miro20 му откраднали папката с доказателствата на път към Хага.
Няколко агента бивши кадри на КГБ верни на Путин му направили засада, отнели са важни документи доказващи недвусмислено дългата ръка на Путин и наш Миро само по чудо отървал кожата като скочил от влака в движение.

След като се разбра че всичко са долни клевети и куха солидарност ще помоля всякакви линкове предоставени ни от Миро по темата да се поставят в правилната за целта тема.
https://www.kaldata.com/forums/topic/240745-вицове-част-5/

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 41 минути, BMW Маниак написа:

След като се разбра че всичко са долни клевети и куха солидарност ще помоля всякакви линкове предоставени ни от Миро по темата да се поставят в правилната за целта тема.

И аз се присъединявам към молбата. По-добре "вицове" отколкото клевети. Виж, Миро, колко насериозно те вземат хората? Ама ти автоголовете сам си ги вкарваш!

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

На @miro20 му откраднали папката с доказателствата на път към Хага.
Няколко агента бивши кадри на КГБ верни на Путин му направили засада, отнели са важни документи доказващи недвусмислено дългата ръка на Путин и наш Миро само по чудо отървал кожата като скочил от влака в движение.

https://www.kaldata.com/forums/topic/240745-вицове-част-5/

Спокойно, който лъже и клевети невинни, рано или късно съдбата ще му въздаде дължимата награда.

Такива хитреци като Борис Джонсън, Тереза Мей, Плевньо и miro20, които най-нагло и безскрупулно изсипаха всевъзможни лъжи и клевети по руснаците, сега нека да излязат и да им се извинят официално, ако не, да се пазят да не ги застигне възмездието за лъжите и клеветите. 

Spoiler

преди 4 часа, Lumberman написа:

Tи носиш на бой, дет' се вика. Няма никакво обсебване, просто се чувствам задължен да си изтрия краката на влизане в изтривалка като тебе. Достойна изтривалка. А от подписа ми голям ефект няма, доколкото забелязвам, гледам че не се притесняваш да ми отговаряш... Айде, като съм те засегнал ти е позволено...

Вместно да се чувстваш поласкан от полученото внимание, ти се засягаш? Много докачлива мома излезе 'начи! Или и не забелязваш, че бая народ тук се занимава с тебе. Ако не се вреше навсякъде, никой нямаше да се вълнува нито от тебе, нито от опорките, които пласираш.

И давай, прави поклони, удряй чело в земята, току-виж си посвалил шкембето. Само че не чакай някой да се впечатлява от аргументите ти. И си чети стопфейка, че ще останат съвсем без трафик ако не са такива като тебе.

И намекваш, че съм имал някакви проблеми? Да взема да се обидя, а? Ай стига съдене и гаменщини, ако може? Толкова време не бях разбрал, че си отговорил, викам да не би да не покриеш норматива, но после видях, че си само ти на новата страница, ама понеже си блокиран и не ме препраща натам...

преди 3 часа, Lumberman написа:

да тормозите miro20

преди 3 часа, Lumberman написа:

Миро, вие там от

преди 2 часа, Lumberman написа:

Виж, Миро,

Мдааа... понеже си ме блокирал, понеже не ми говориш, понеже въобще не ми обръщаш внимание, виждам отново поредната една педя повръщня, но въобще не си "обсебен"  .

мда, добре. :)

Не ти ли прави впечателние че тази еднополова любоффф не намира греам отклик в мен ? Аз да се обръщам към теб по някакъв начин ? да те квалифицирам, нападам, обиждам  ? Единствено се опитах да ти помогна с този казус, който твърдиш че нямаш, с обсебването, тролщината, постоянните заяжданици с тази до болка позната за теб тема.

И да, в случая те цитирам с този офтопик, отново без нищо друго, само с цитати за да се види колко "не си обсебен" . И как на всеки мой пост ПО ТЕМАТА, следва една педя твоя повръщня. И не само от теб де, но ти си с най много мастило :) :)

Така че ... нали знаеш как най много обичам - който се излага сам, никой друг не може да го изложи повече. 

преди 4 часа, Lumberman написа:

Едно голямо нищо. Така беше и с руската намеса на изборите в САЩ. Въздух под налягане.

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

След като се разбра че всичко са долни клевети и куха солидарност

Както казах, бързате с полюциите. :)  Как сте с английския ? прочетохте ли този от лабораторията който и аз цитирах какви са му думите ?

А за намесата в изборите на сАЩ също си вървят разследванията, и  дори още повече се върви към доказана намеса на руските служби .

• Автор

Правилно си написал "сАЩ" с малка буква...докато трае "вървенето към доказване" мандата на Тръмп ще е приключил,а "вървенето" ще продължи....и в мандата на следващия....А ти ще си в същата смехотворна позиция...опитвайки се да доказваш недоказани измишльотини....

Аз нищо не доказвам. Гледам и отразявам дискусията.  :) Виждам това е огромен проблем за някои :)

преди 1 час, miro20 написа:

Както казах, бързате с полюциите.

Щом чак поляците не вярват смятай. Берлин тоже иска поне ЕДНО доказателство ама наш Миро има повече информация изглежда която само той черпи от нея.
Миро ползвай темата за вицове или ни се извини на дискутиращите тук къде се опитваш да ни заблуждаваш с дезинформации спуснати от америка за България.

преди 4 минути, BMW Маниак написа:

или ни се извини на дискутиращите тук къде се опитваш да ни заблуждаваш с дезинформации спуснати от америка за България.

:laughing4:

Не драги, нямам нито едно нещо за което да се извинявам, нито съм говорел дезинформации. Това което цитирам е известното към момента. Както и думите на експерта от лабораторията.

Него ли наричаш "дезинформатор" ? Или имаш пробелм с английския и гугъл транслейт 

И между друото , идея си нямам каква е позицията на Америка за България по тази тема :)

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Щом чак поляците не вярват смятай.

Така ли ми се стори, или бъркаш думата полюции с поляци ? :laughing4::laughing4:

Е не.. това наистина е за раздел вицове. :)

преди 4 часа, by_chechi написа:

Явно вместо поляци трябваше да кажа Варшава.
Ех Мироо чак и с игра на думи тръгна да се заиграваш ама никой не те взема на сериозно. Твоите хора са във Фактор.бг

преди 6 минути, miro20 написа:

Така ли ми се стори, или бъркаш думата полюции с поляци ? :laughing4::laughing4:

Цитат

Когато искат от ЕС солидарност трябва да покажете поне едно доказателство.

Това как го асимилира твоя сивак ?

преди 12 минути, miro20 написа:

:laughing4:

Не драги, нямам нито едно нещо за което да се извинявам, нито съм говорел дезинформации. Това което цитирам е известното към момента. Както и думите на експерта от лабораторията.

Него ли наричаш "дезинформатор" ? Или имаш пробелм с английския и гугъл транслейт 

И между друото , идея си нямам каква е позицията на Америка за България по тази тема :)

Пред целия свят лъснаха мръсните ви английски соросоидни номера, лъжи и клевети, и още имаш дебелокожието да се хилотиш като малоумен?! 

преди 1 минута, gagodrago написа:

Пред целия свят лъснаха мръсните ви английски соросоидни номера, лъжи и клевети, и още имаш дебелокожието да се хилотиш като малоумен?! 

Я преведи на български ? Нещо по цитата на експерта от лабораторията ли имаш да кажеш ?

току-що, miro20 написа:

Я преведи на български ? Нещо по цитата на експерта от лабораторията ли имаш да кажеш ?

Сега се хванал за експерта от лабораторията ха ха които на ясен език казаха че няма и не могат да докажат подобни твърдения.
А в Хага къде беше експерта за да убеди присъстващите и да иска солидарност ?

Цитат

Boris Johnson has been accused of misleading the public by wrongly claiming Porton Down experts had identified Russia as the source of the nerve agent used in the Salisbury poisoning.

The foreign secretary came under pressure as it emerged the Foreign Office also deleted a tweet stating that scientists had concluded the novichok used in the attack had been “produced in Russia”.

In fact, as the Porton Down chief executive acknowledged on Tuesday, the defence laboratory had been unable to pinpoint the “precise source” of the deadly agent.

https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/salisbury-attack-boris-johnson-nerve-agent-russia-misleading-novichok-spy-poisoning-latest-a8288216.html

преди 2 минути, nikssi написа:

Това наш Миро ще го подмине тактично.

преди 6 минути, miro20 написа:

А ти го преведи де ?

току-що, BMW Маниак написа:

Това наш Миро ще го подмине тактично.

Цитат

Downing Street was forced into a damage limitation exercise, arguing the Porton Down tests were “only one part of the intelligence picture” and insisting there was still “no other plausible explanation” than Russian culpability.

Че кой го брои за жив бре? Ментата си е мента.

Ко стана, ве, Мирча? Даже самите англичани си го признават, че лудия Джонсън ги е подвел! Само ти се пънеш и не признаваш очеизвадни факти. Ох, какви извинения ще следвааат....

току-що, nikssi написа:

Че кой го брои за жив бре? Ментата си е мента.

Нали ти цитира експерта т скай нюз бре :) :) :)

Кой е ментата а ? :)

Последното което цитираш за критиките към Борис Джонсън , всъщност не променят факта , казан от лаборанта че "не е работа на лабораторията да определи произхода" .

преди 2 минути, Agentpat™ написа:

Ко стана, ве, Мирча? Даже самите англичани си го признават, че лудия Джонсън ги е подвел! Само ти се пънеш и не признаваш очеизвадни факти. Ох, какви извинения ще следвааат....

Извинения за какво ? някой онвеинил ли е РФ като извършител ??

От друга страна, ОЗХО отхвърли участието на РФ в анализа .

https://www.bbc.com/russian/news-43642635

преди 4 минути, miro20 написа:

Извинения за какво ? някой онвеинил ли е РФ като извършител ??

Само стой та гледай!;)

преди 5 минути, miro20 написа:

"не е работа на лабораторията да определи произхода" .

А на който е работа защо посочва и после нищо не показва като доказателство ?
Миро къде е презумцията за невинност ? Това ли ви е демокрацията ?
Ама оклеветихте Русия и сейчас доказателства Нет.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.