Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 21 минути, ivottoshev написа:

А тогава къде са санкциите на "цивилизованият свят" срещу това своеволие? Къде е МНС да ги обяви за военнопрестъпници? 

И как точно е станал този номер, ако не е имало никаква подкрепа? 

Отговори ми и на втория въпрос , както аз ти отговарям и ще ти дам отговор и аз на твоите допълнителни въпроси?

на 22.06.2023 г. в 22:04, M.Николов написа:

Уроците от историята са - не се ебавай с руската мечка!

Ако не вярваш питай Бисмарк.

Проблема е че те се еб@ват, като с нас 44та  - чугуните какво правиха на наша земя - освождават ни или ни окупират?

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 45 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Отговори ми и на втория въпрос , както аз ти отговарям и ще ти дам отговор и аз на твоите допълнителни въпроси?

Никоя. Това обаче ли е основното престъпление за което се полагат санкции? За самото нападение не трябва ли да има наказание?

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Проблема е че те се еб@ват, като с нас 44та

Нищо подобно, други са причините, но като те гледам с какви "затворени очички" си не виждам смисъл да водя монолог.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Никоя. Това обаче ли е основното престъпление за което се полагат санкции? За самото нападение не трябва ли да има наказание?

Украйна кого е нападнала ?

Основното престъпление е цепенето на една суверенна държава и войната която започнаха рашистите срещу Украйна.

Цивилизования свят избра снакциите като лост за наказание на престъпника . Което дори не е ембарго , а пероснализирано към организации и хора, пряко свързани с рашистката агресия .

:hush:

преди 33 минути, miro20 написа:

Факт, все още не беше нападала друга държава с военни действия извън границите си. До тук си прав. Само до тук.

преди 13 минути, ivottoshev написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

А Сърбия кого беше нападала?

Не си запознат с режима на Милошевич ? И геноцидните му практики срещу мюсюлманите ?

Пак се опитваш да спекулираш с неадекватни сравнения.

И преди да ми говориш фейкове за "режима на Зеленски" , ще ти припомня че никой от вас, рашистките малоумни тролове , не може да ми даде нито един пример за някакви антируски намерения при едногодишните протести наМайдана, както и нито един репресиран, притесняван, или убит рускоопределящ се в Украйна ПРЕДИ  започването на войната от рашистите и цепенето на територии.

преди 23 минути, miro20 написа:

Не си запознат с режима на Милошевич ? И геноцидните му практики срещу мюсюлманите ?

Кого нападна Сърбия? А геноцидните практики на бандеровци срещу рускоезичното население в Донбас?

преди 25 минути, miro20 написа:

ПРЕДИ  започването на войната от рашистите и цепенето на територии.

ПРЕДИ раздаването на сникерсчета, проблеми в Донбас нямаше

преди 52 минути, ivottoshev написа:

А Сърбия кого беше нападала?

Босна и Херцеговина

преди 12 минути, ivottoshev написа:

А геноцидните практики на бандеровци срещу рускоезичното население в Донбас?

Какви са, тези практики ... само в на чугуните главата има такива ?

преди 47 минути, ivottoshev написа:
преди 1 час, miro20 написа:

ПРЕДИ  започването на войната от рашистите и цепенето на територии.

ПРЕДИ раздаването на сникерсчета, проблеми в Донбас нямаше

преди 47 минути, ivottoshev написа:

А геноцидните практики на бандеровци срещу рускоезичното население в Донбас?

И преди да ми говориш фейкове за "режима на Зеленски" , ще ти припомня че никой от вас, рашистките малоумни тролове , не може да ми даде нито един пример за някакви антируски намерения при едногодишните протести наМайдана, както и нито един репресиран, притесняван, или убит рускоопределящ се в Украйна ПРЕДИ  започването на войната от рашистите и цепенето на територии.

Как по ясно да ти го удебеля, почервеня, че да прочетеш ?

Какво стана  с татуировката на челото ? Работиш ли по въпроса ?

Като алтернативна татуировка ти предлагам : 'тошеффффф най осрания фейкомет на годината " :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

рашистките малоумни тролове

Империята на злото започна да се разпада вътрешно-както беше очаквано. Пригожин ще свърши работата за махане на човечето от кремъл и неговата свита. Добрите политически анализатори го предсказаха още отдавна. Интересно, тези от горния цитат, какво ще правят след това? Дали ще чакат нови инструкции от Москва, дали ще им спрат рублите? Нашият съветски мисир също се ослушва-не било ясно какво става. Идва времето на Украйна-да ги махне от своята територия.

Екранна снимка 2023-06-24 130204.png

Екранна снимка 2023-06-24 130738.png

Екранна снимка 2023-06-24 132450.png

Я да го чуем сега нашия мухльо пРезилдент ? Който днес повтори наративите , спуснати от Путлю в първото му обръщение ?

Дали вагнеровците и за него ВЕЧЕ не са ПРЕСТЪПНИЦИ , а са герои-участници в СВО  със всички привилегии и "почести" ??

:) :) :)

хахаха

голям кеф ми е какъв сполучлив тест се получи за всички продажни ватенки .

:) 

преди 10 часа, miro20 написа:

Е, нали и аз това казвам? Преди цветната революция, организирана от краварите, антируски намерения нямаше.

След това тези, които не бяха съгласни с наложеното от краварите положение, вместо автономия (която даже беше гласувана от върховната Рада), получиха осем години бомби по чутурите.

голям кеф ми е какъв сполучлив тест се получи за всички продажни ватенки .

Толкова много ти е кеф, че руснаците успяха да се разберат без да проливат руска кръв, че чак ти се плаче.

"Тръгнахме на 23 юни за "Марша на справедливостта". През деня изминахме 200 км до Москва. През това време не сме пролели нито капка кръв от нашите бойци. Сега е моментът, в който може да се пролее кръв. Осъзнавайки цялата отговорност за това, че ще се пролее руска кръв, обръщаме колоните си и тръгваме в обратна посока към полевите лагери според плана “, каза Пригожин в аудиозапис, разпространен в Телеграм."

https://fakti.bg/world/793519-prigojin-spra-konvoa-kam-moskva-vrashta-se-obratno

преди 8 минути, M.Николов написа:

Толкова много ти е кеф, че руснаците успяха да се разберат без да проливат руска кръв, че чак ти се плаче.

Напротив. Гледах ви сеира :popcorn2:

Иначе казах няколко пъти какво е важното от цялата ситуация, даже изброих. И въобще не става въпрос за жертви и колко кръв някой пуснал или не

Ето заповядай отново :

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/3774/#comment-5610783

И не разбрах, според теб дали мухльото ни пРезилдент на който си голям фен, ще си коригира мнението за "престъпници" ?

преди 32 минути, ivottoshev написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

Е, нали и аз това казвам? Преди цветната революция, организирана от краварите, антируски намерения нямаше.

След това тези, които не бяха съгласни с наложеното от краварите положение, вместо автономия (която даже беше гласувана от върховната Рада), получиха осем години бомби по чутурите.

Никой за цяла година протести на Майдана не е искал никакви автономии нито независимости  в Крим и Донбас.

Затова когато рашистите нахлуха /не преди това/ не можеха да намерят 1000 доброволци от 4.5 млн население за сепаратистката кауза. Защото всичко това са нагли рашистки лъжи, потвърдени предиот Игор стрелков-Гиркин а сега и от Пригожин.

Още лъжи ще бълваш ли ?

Много убедително се правиш наидиот :)

Всъщност този "сеир" може да е полезен за РФ.

Я да го чуем сега нашия мухльо пРезилдент ? Който днес повтори наративите , спуснати от Путлю в първото му обръщение ?

Дали вагнеровците и за него ВЕЧЕ не са ПРЕСТЪПНИЦИ , а са герои-участници в СВО  със всички привилегии и "почести" ??

:) :) :)

Я да го споделиш това изказване с наративите, че не го откривам?

Намирам нещо съвсем друго!

https://fakti.bg/bulgaria/793399-rumen-radev-za-sabitiata-v-rusia-reakciata-ni-trabva-da-e-ukrepvane-na-otbranitelnia-kapacitet-v-ramkite-na-nato

преди 38 минути, miro20 написа:

Никой за цяла година протести на Майдана не е искал никакви автономии нито независимости :)

Преди да се намесят краварите никой не е искал. НАЛИ И АЗ ТОВА КАЗВАМ

Затова когато рашистите нахлуха

Русия не е нахлувала, а се отзова на молбата за помощ от страна на ЛДНР

не можеха да намерят 1000 доброволци

След като вече е имало 40 000 налични доброволци... :giggle1:

преди 14 минути, ivottoshev написа:

....

.....

Отзовали се "на помощ" в още 6 направленя едновременно - и там ли ги викнаха? :ski7:

преди 1 час, M.Николов написа:

Чакай да позная, няма да кажеш как "може" да е полезно. Подобно на идиотите от "всичко върви по план", които никога не казват какъв е планът, че да може каквото и да стане, да кажат, ето, това беше плана :giggle1:

Всеки месец по-голямо унижение се налага да защитавате и да изкарвате, че всъщност било победа и майсторски ход на Путьо, и все се чудите, как са ви разпознали, че сте ватници :) 

преди 7 часа, M.Николов написа:

преди 7 часа, M.Николов написа:

Я да го споделиш това изказване с наративите, че не го откривам?

Намирам нещо съвсем друго!

https://fakti.bg/bulgaria/793399-rumen-radev-za-sabitiata-v-rusia-reakciata-ni-trabva-da-e-ukrepvane-na-otbranitelnia-kapacitet-v-ramkite-na-nato

Намираш каквото ти изнася.

Ето ти на 1:10 мин

преди 7 часа, ivottoshev написа:
преди 7 часа, miro20 написа:

Никой за цяла година протести на Майдана не е искал никакви автономии нито независимости :)

Преди да се намесят краварите никой не е искал. НАЛИ И АЗ ТОВА КАЗВАМ

Затова когато рашистите нахлуха

не можеха да намерят 1000 доброволци

След като вече е имало 40 000 налични доброволци... :giggle1:

И колко пъти да ти копирам не украински, а на рашистите които нахлуха в Крим и Донбас изказванията че не могат да намерят 100 доброволци от местното население от 4.5 млн ?

И че не 40 000 , а много повече дори бяха нахлули, и това е кадрова рашистка армия и всеъзможни десантни подразделения и спецназ ?

И пак си скаран с хронологията. - ЛДНР бяха създадени СЛЕД рашисткото нахлуване, от рашистките войски . От Игор Стрелков Гиркин, който бе назначен за военен министър, и който именносе оплаква че няма никаква местна подкрепа.

Няма как някой който е ОТЦЕПИЛ и СЪЗДАЛ чрез военно нахлуване недорепубликите и който е назначил цялата администрация и управление на ЛДНР , да се говори че "те искали помощ" .

тотален нонсенс.

Само на една страница се правиш поне няколко пъти на улав и невменяем :)

преди 4 часа, miro20 написа:

че няма никаква местна подкрепа.

на 1.06.2023 г. в 11:45, ivottoshev написа:

И като нямало никаква подкрепа, как така тези на които казваш "георгиевски лентички" са се задържали там осем години, при положение че украинската армия и местното население са против тях? Една шепа хора срещу цял народ и неговата армия на собствената му територия, пък не могат да бъдат изгонени цели осем години  :speak:

Язък за евроатлантическото квичене от възторг, как Пригожин ще свали Путин, ама дедето се умори и отиде на СПА при Лукашенко. Иначе се беше засилило да превземе и Китай.

преди 1 час, ivottoshev написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

че няма никаква местна подкрепа.

И като нямало никаква подкрепа, как така тези на които казваш "георгиевски лентички" са се задържали там осем години, при положение че украинската армия и местното население са против тях? Една шепа хора срещу цял народ и неговата армия на собствената му територия, пък не могат да бъдат изгонени цели осем години  :speak:

Ами дочети какво казвам де. За пореден път :

И колко пъти да ти копирам не украински, а на рашистите които нахлуха в Крим и Донбас изказванията че не могат да намерят 100 доброволци от местното население от 4.5 млн ?

И че не 40 000 , а много повече дори бяха нахлули, и това е кадрова рашистка армия и всеъзможни десантни подразделения и спецназ ?

И отново и отново да ти припомня, че не аз, а командира на рашистктие сили които нахлуха в Крим а после и в Донбас, той, не аз, казва че не може да намери никаква подкрепа от местното население.

Колко пъти да ви го цитирам ?

Но пък знаеш че за мен е винаги удоволствие да ви навирам фейкометите рашисти там където кучето се облизва с език :) 

преди 24 минути, miro20 написа:

И отново и отново да ти припомня, че не аз, а командира на рашистктие сили които нахлуха в Крим а после и в Донбас, той, не аз, казва че не може да намери никаква подкрепа от местното население.

Алабализъм след алабализъм. А обяснение на болднато? Кога?

преди 50 минути, miro20 написа:

преди 6 часа, miro20 написа:

И пак си скаран с хронологията. - ЛДНР бяха създадени СЛЕД рашисткото нахлуване, от рашистките войски . От Игор Стрелков Гиркин, който бе назначен за военен министър, и който именносе оплаква че няма никаква местна подкрепа.

Няма как някой който е ОТЦЕПИЛ и СЪЗДАЛ чрез военно нахлуване недорепубликите и който е назначил цялата администрация и управление на ЛДНР , да се говори че "те искали помощ" .

преди 14 часа, miro20 написа:

Никой за цяла година протести на Майдана не е искал никакви автономии нито независимости  в Крим и Донбас.

Затова когато рашистите нахлуха /не преди това/ не можеха да намерят 1000 доброволци от 4.5 млн население за сепаратистката кауза. Защото всичко това са нагли рашистки лъжи, потвърдени предиот Игор стрелков-Гиркин а сега и от Пригожин.

Още лъжи ще бълваш ли ?

Много убедително се правиш наидиот :)

Това само на тази страница.

на 23.06.2023 г. в 23:21, miro20 написа:

Класическа война се нарича бре  умньо  :hit:

Класическо превземане, анексия и окупиране на територия.

Всичко останало е пропаганда и рашистки лъжи за "местни сепаратисти, опълченци , бла бла бла... "

Ми няма такива. 40 000 за които говориш  че и повече - това си е рашистката кадрова армия и всякакви десантници и спецназ които нахлуха и превемаха градче след градче

Какво по ясно от това че няма 1000 доброволци от 4.5 млн население ?

Какво по ясно от тези които превземаха Крим че 'натикаха с оръжие" или по русски "сгоняли депутатов  в парламент"  в Симферополския местен парламент да гласуват декларация а присъединяване към Рашистан ?

фейкомета тошефффф обаче  продъжлава да пита отговори които ще му избодат очите .

на 22.06.2023 г. в 22:04, M.Николов написа:

не се ебавай с руската мечка!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02rVDSH7kX2w8fpcqjY27FvgWvqyy2aHZR5D9i5VdviM9oPGAmdd1uPG2ffHUcQui5l&id=100087597922300

Резултата от "пуча"
Представете си как Си, Ким и останалите "приятели на Путин" наблюдават случилото се. Те не обичат слабите. Диктаторите се подчиняват само на силата, те дружат само със силния в страната си.
Путин вече не е световна сила. Той не е сила дори в Раша. Армията не му се подчинява. Тя го мрази и ще го предаде при първа възможност.
Хората по улиците посрещаха Пригожин като освободител и скандираха "Вагнер, Вагнер".
Службите не разбраха за подготовката на пуча, не реагираха при развитието му, а може би го подкрепяха.
Пригожин спря метежа не защото е слаб, а защото мафията му гарантира живота.
Посредник беше диктатора, мафиот от Беларус. Дори той днес е по-силен в страната си от Путин в своята.
Путин е ненадежден мафиотски лидер Той не е способен да спазва обещанията си. Мафията не търпи такива "лидери"!
Пригожин все още държи част от мафията в ръцете си.
Той показа лицето на руската мафия, която управлява, като пред света обяви, че
подразделения на "Вагнер" са били изпратени в Донбас като опълченци, за да завладеят през 2014 г. Донецк, Луганск, Макеевка, Горловка и др. големи градове в региона.
Той призна, че РАША е терориста, започнал войната. Това е политическо убийство, а той е още жив.
Русия призна (Пригожин е Русия), че не е имало бомбардировки и убийства от украинци в Донбас.
Не е имало избиване на жени и деца, както оправдаваше нападението в Украйна нацистката руска пропаганда.
Имало е престрелки, провокирани от "Вагнер".
Пригожин каза това, което света знае-НАТО не е смятало да напада и изобщо да се занимава с Раша.
Пригожин е ходеща бомба, която всеки момент може да взриви Раша.
Путин ще се опита да я обезвреди, но тя вече гръмна.
Пригожин уби всяка международна легитимация за тази война.
Това е резултата.
Путин е в ръцете на Си и другите диктатори. Той не е диктатор, той е заложник на мафията в Русия и на "приятелите" по света.
354053857_221259457470650_53730670641544

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.