Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

още след изборите бях написал, че не съм гласувал =- вече сигурно го повтарям за 100-тен път, но този път ще подкрепя ГЕРБ, зщото виждам че има подобрение, макар че се опитвате да го умаловажите

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 791k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

я ми кажи колко километряа метро в София построи БСП и ГЕРБ, или пък магистрали - избора е твой

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ти просто си един пример за еманацията на невежеството.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

я ми кажи колко километряа метро в София построи БСП и ГЕРБ, или пък магистрали - избора е твой

пример с онзи потребите от малкото градче , слидерум установихме че пенсията 2005г. е била 52 лв. а сега е 125 лв.

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

сапример с онзи потребите от малкото градче , слидерум установихме че пенсията 2005г. е била 52 лв. а сега е 125 лв.

И ако ги нямаше Герб това нямаше да се случи ли?

А представи си, че е било възможно при други управляващи пенсията да е 500лв!

преди 1 минута, M.Николов написа:

а защо не го направиха БСП като бяха на власт, или кандидатствали по евро-проекти за метрото и магистралите

та нали и по тяхно време бяхме в ЕС

от БСП лаят че се краде ами да го докажат

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо не го направиха БСП като бяха на власт

Защото всяко нещо с времето си.

И не е задължително да е БСП.На мен лично ми е все едно кой ще управлява, стига хората да живеят добре.

и на мен ми е все тая, та дори и Доган да е - и какво му бе тогава на времето (2005 нямах компютър)

преди 18 минути, M.Николов написа:

Защото всяко нещо с времето си.

И не е задължително да е БСП.На мен лично ми е все едно кой ще управлява, стига хората да живеят добре.

какво се е променило

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

и на мен ми е все тая, та дори и Доган да е - и какво му бе тогава на времето (2005 нямах компютър)

Как ще имаш като си бил под масата бре. Всичко ще си кажете, особено за ЛЮбоВта с ДПС.

преди 7 часа, M.Николов написа:

Кой ? тези муцуни които предизвикаха '97-ма рекордна инфлация ли ? :)

Или дето после пак като дойдоха на власт , ни спираха европроектите ли ?

Че и имат наглостта още да са в политиката и да дават акъл - като Р.Овч, румен Гечев и др

Нали знаеш лафа - "акото" мирише и цапа гащи ...

преди 9 минути, barbuncela написа:

Отдавна трябваше да последваме примера на Орбан!

преди 1 минута, Мойра написа:

Отдавна трябваше да последваме примера на Орбан!

Е...колко неправителствени организации, и в момента са на неговата хранилка...Той май само тука се шири така свободно...Кой ще го махне...Трябват топки за тая работа, ама...

Трябва ни един Орбан!

преди 11 минути, barbuncela написа:

Е...колко неправителствени организации, и в момента са на неговата хранилка...Той май само тука се шири така свободно...Кой ще го махне...Трябват топки за тая работа, ама...

Трябва ни един Орбан!

Има хора като Орбан в България, все още..., но народът ни е твърде объркан от лъжите на управляващите и смачкан от несправедливостта и бедността, в които е принуден да живее.

Само един горд, мислещ, деен и единен народ може да се пребори със злото, което е сполетяло родината му.

преди 7 минути, Мойра написа:

Има хора като Орбан в България, все още..., но народът ни е твърде объркан от лъжите на управляващите и смачкан от несправедливостта и бедността, в които е принуден да живее.

Само един горд, мислещ, деен и единен народ може да се пребори със злото, което е сполетяло родината му.

Единен народ...Как да стане... Хората са разделени, на сини, червени и незнам си какви...Всеки се зъби на другия,сития на гладния не вярва. Някой си седят на завет с големи заплати под крилата на отделни партии, за тях всичко е на 6, всичко е ОК, другите за тях са какви ли не...хайде да не изреждам епитети...И тук в форумът е същото. Да не говоря за фейса... Разделили сме се на групички.. Много са в чужбина, избори се купуват, беззаконие...Някой се изнасят в чужбина...не ги обвинявам...Как да стане това...

преди 33 минути, barbuncela написа:

Единен народ...Как да стане... Хората са разделени, на сини, червени и незнам си какви...Всеки се зъби на другия,сития на гладния не вярва. Някой си седят на завет с големи заплати под крилата на отделни партии, за тях всичко е на 6, всичко е ОК, другите за тях са какви ли не...хайде да не изреждам епитети...И тук в форумът е същото. Да не говоря за фейса... Разделили сме се на групички.. Много са в чужбина, избори се купуват, беззаконие...Някой се изнасят в чужбина...не ги обвинявам...Как да стане това...

Имаше момент, в който вярвах, че народът ни ще се сплоти и ще пребори многоглавата ламя, която от години яде душите ни, децата ни, родината ни, но...вече не вярвам.

Положението е отчайващо!

преди 2 часа, Мойра написа:

Не е само до това да има хора, годни да управляват. Трябва и да има как да получат тая власт. Да я получат от народа, чиято власт е отнета. Ние не е да нямаме опит в пребиваването под чужда власт - 200 години византийско, после 500 години турско робство. Проблемът е, че не е необходимото и задължително условие хората да знаят кое е злото и да са мислещи, дейни и единни. Пак може да бъдат смазани! Човек никога няма гаранция. Те цели империи се сгромолясват, какво остава за поробени и слаби народи, които могат да бъдат направо унищожени.

В момента обаче такава е съдбата не само на нашия народ, а на почти всички в Западна Европа. За Африка и Азия не знам. Това е реалността на съвременния глобализъм, на новия световен имперски ред, новата корпоратокрация. Въпросът е как се слага края на това нещо? Има ли необходими условия? Защото 480 години турско и нищо не сме ме постигнали и не сме имали своя държава? Може ли да има просто прокоба над народа ни?

Примерно, в Библията чета, че когато израилтяните са изпаднали във всевъзможни грехове, Бог ги предава в ръцете на враговете им. А когато се върнат в правия път, образно казано, дори да са супер слаби и уязвими, те биват избавени... като в историята за Естир. При всички положения, аз не виждам как един народ може да се изврати във всякакви измерения на понятието и да очаква добра съдба... а ние не ставаме по-добре в момента с джендърните и други нео-марксистки въведения, няма достатъчна съпротива и негодувание сякаш. Затова за мен е по-важно какво правим първо индивидуално и като народ, към какво бъдеще се стремим, а другото би трябвало да е просто следствие. Всеки народ, много или малко, си заслужава съдбата. Но ако ние приветстваме съсипването си - ами тогава си го заслужаваме наистина.

За съжаление, аз вече на политически дейци и активисти не разчитам. Всъщност може и да не е за съжаление... Но дори да не са манипулатори и измамници, каква е гаранцията, че ще успеят? И все пак ни трябват естествени водачи.

Всъщност, нека взема за пример евреите, "избрания народ" - те колко години са НЯМАЛИ държава? Повече от 2000. И накрая какво? Някакви манипулатори и нечестивци, ционистите, заедно с Британската Империя, основават съвременния Израел, с цената на насилие и несправедливост и по същия начин я поддържат до ден днешен. И никой не ги уважава, дори много от самите юдеи по света. И въпреки всичко евреите не са изчезнали от лицето на земята. Затова политическата независимост не е първостепенна.

преди 7 часа, barbuncela написа:

и вярваш на това, та то и от луната си личи че е - както казва кълвача , бла - бла

преди 6 часа, barbuncela написа:

брънцо

по времето на коалицията БСП и ДПС бяха усвоени едни пари, колкото за магистрала София,- Варна, знаеш какво е четири лентов път с дебела основа. С тези пари се правеше много скъп път на цанков камък с високоплатения хидроинжинер Доган и то само за път около 10 км - и парите се усвоиха и дори тази малка отсечка не бе направена - след този фрапиращ случай ЕС ни спря тази програма

а парите отидоха в офшорките на тогавашния премиер Сергей и тогавашната му възлюбена Йончева

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

по времето на коалицията БСП и ДПС бяха усвоени едни пари, колкото за магистрала София,- Варна, знаеш какво е четири лентов път с дебела основа. С тези пари се правеше много скъп път на цанков камък с високоплатения хидроинжинер Доган и то само за път около 10 км - и парите се усвоиха и дори тази малка отсечка не бе направена - след този фрапиращ случай ЕС ни спря тази програма

а парите отидоха в офшорките на тогавашния премиер Сергей и тогавашната му възлюбена Йончева

Ти освен да се връщаш назад във времето друго знаеш ли? Май всички от Герб запяхте дружно "Ти помниш ли?" Вероятно поради липса на други аргументи. И в желанието си да скриете огромните кражби и далавери на управляващите? Да ти ги изброявам ли пак? Казах ти веднъж, отговаряйте за всичко което сътворихте СЕГА. Тая песен "Ти помниш ли?" , отдавна никой не я слуша, защото ако е имало далавери, вероятно е така, сегашните наглости, беззаконие, (нарушаване на конституционни закони)  кражби, огромна корупция, подкупи и т.н. са стократно по-големи.

А и не помня някой друг освен Герб, да е нарушавал законите на страната, и конституцията!

Народа е казал: "Едно си баба знае, едно си бае"

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 12 минути, barbuncela написа:

барбуренцело

сега и от там се краде най лесно, затова се строят така масово. Става дума че сега се крадат 30-40%, а преди на 100%,, сега просто Нинова седи, гледа и злобее от яд

А и преди неможа нищо да вземе, защото бе прост депутат

преди 16 часа, barbuncela написа:

фейкнюз.

По темата... пРезидентскяи съветник харесва гаври с герба

https://www.faktor.bg/bg/articles/ivo-hristov-haresa-gavra-s-gerba-ni

Някои ще кажат.. кво толкова... лайкнал нещо си, драснал нещо си  ... Но в политиката е като в шаха.. "пипнеш - местиш" . :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

... Но в политиката е като в шаха.. "пипнеш - местиш" . :)

Точно така..предишния "пипна и премести" цяла България на Скалистите планини....

Ах да, прословутия лапсус с картинката. Е поне не е фен на картинки с овце на герба ни като тоя съветник.

Предпочитам такива невинни лапсуси, отколкото излагациите на сегашния пРезидент с неговите противоречиви изказвания и гафове .

А някой пишеха, че Радев никъде не го канели, бил в изолация.:wub:

https://www.24chasa.bg/novini/article/7312292

Хубаво прочетете думите на президента на Швейцария за Радев!

Кое по точно  ? Че го посрещат на авиобаза с демонстрация на Ф18 ли ? :) /аууу връх на лобизма/ 

Или за "общия дом Европа" ...

Иначе е забавно как се хващате като удавник за сламка при всяко посещение навън, и как "не бил в изолация" :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.