Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

хайде да сметнеш тогава колко кофички мляко е била пенсията преди и сега, не горе долу а с точност - за да видим каква е инфлацията, ако изобщо има такава

Не е сложно, ще ти помогна. Просто трябва да намериш колко струват еднакви количества кисело мляко, примерно 100г. , тогава и сега. При цена от 55 стотинки за 500грам,а цената на 100 грама се хваща 11 стотинки, при цена 95 стотинки за 400 грама, съответно 100 грама струват вече 23.75 стотинки. Делиш двете цени 23.75/11 и се получава частно(в пъти) 2.16  разлика, или 216% инфлация в цената на киселото мляко. Която инфлация, не е равна на средната инфлация за страната, в която влизат цени на продукти, които пенсионерите със социална пенсия въобще не могат и да мечтаят да си ги купят.

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

пак извърташ като баба ти мойра

сега с колко се е вдигнала пенсия и го извади от киселото мляко

а ако искаш сметни и за хляба и за всичко което се сетиш

Още не съм откривал нечия пенсия като отворя кофичка за кисело мляко и затова не мога да я извадя от там

преди 3 минути, sliderum написа:

Още не съм откривал нечия пенсия като отворя кофичка за кисело мляко и затова не мога да я извадя от там

с колко се е вдигнала пенсията преди и сега - защо бягаш от въпроса като депутатка от ДПС

май няма инфлация, а доходите са се покачили с повече отколкото се е вдигнало киселото мляко

9500344E.png

и забележи 55 лв са 105% от социалната, което значи че социалната е била 52 лева

преди 7 часа, M.Николов написа:

Извинявай, ама ти кой беше?:rolleyes:

Извинявай, може ли да не ме цитираш когато нищо не казваш ? Благодаря предварително :)

По темата  : https://breaking.bg/politika/гледай-румен-радев-сещай-се-за-корнелия-нинова/?fbclid=IwAR2tjO-VhpSilSP9JzPLCPXir8AXFC4tk1zKEYnO36GpEHFxWge4_V9Y9KY

Прекрасно описание на пРезидента ни. Много от тези неща съм ги казвал отдавна де.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 часа, miro20 написа:

Извинявай, може ли да не ме цитираш когато нищо не казваш ? Благодаря предварително :)

По темата  : https://breaking.bg/politika/гледай-румен-радев-сещай-се-за-корнелия-нинова/?fbclid=IwAR2tjO-VhpSilSP9JzPLCPXir8AXFC4tk1zKEYnO36GpEHFxWge4_V9Y9KY

Прекрасно описание на пРезидента ни. Много от тези неща съм ги казвал отдавна де.

Някакъв си Сульо (Пульо), написал по поръчка някъде си нещо (критика към държавния глава), и  понеже по отношение на някои писания и реплики сме "демократично" настроени, някой си подскача  от радост.

То не бе диария, не бе чудо!

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

Ми не знам дали е сулю пулю, мнението му е доста адекватно спрямо това което виждаме от Радев. Докато твоето мнение.. хм..  ми то си е именно "дрисня и чудо"

Виждам че мнението ми е важно за теб , щом толкова прецизно четеш какво казвам и цитирам, но освен личностни дрисни, ти мнение  по темата нямаш ли ?? :)

преди 12 часа, miro20 написа:

По темата

По темата, сайт който се казва "счупвам българското", хм,  или "скъсвам с българщината", май по-скоро " унищожавам България" е по-точен превод, публикува някаква опорка и Миро мушка линк към опорката.

И каква е "опорката" ?? :)

Излагацията на Радев ли ?? Че е винаги в синхрон , тотален синхрон с позицията на БСП и Решетников ? То това си е факт. Обективен при това а не "опорка"

Кой му е виновен за изцепките и как излага България ?? Май сте на принципа... кой ми сра в гащите...

преди 1 минута, miro20 написа:

И каква е "опорката" ?? :)

"Гледай тоя, сещай се за оня", малко ли е. Това си е просто опорка мечта.  Ползваше се още, спрямо манг...ромът Костов.

преди 13 минути, miro20 написа:

Ми не знам дали е сулю пулю, мнението му е доста адекватно спрямо ...

Мнението на Стефан Ташев е доста актуално и по темата за държавата и мафията,ама това не го коментираш...

преди 18 минути, sliderum написа:

"Гледай тоя, сещай се за оня", малко ли е. Това си е просто опорка мечта.  Ползваше се още, спрямо манг...ромът Костов.

то и ти постояянно цитираш такива простотии, но им вярваш

Ти да видиш.Като гледаме Радев и трябвало да се сещаме за Нинова, първо аз не съм убеден, че е така, но и така да е, какъв в проблема?Нима БСП не е политическа партия?Нима целта на една политическа партия не е да се бори за правото да управлява страната?Нима не може да има различни политики освен прилаганата в момента?И какво ще стане, ако случайно БСП вземе властта?Ще настъпи апокалипсис, ще свърши света?Не мисля, а има и друго, Нинова не е била в управлението на страната до сега, та да се правят прибързани изводи кое как щяло да бъде!Не зная дали на някой друг му прави впечатление, но пресолихте манджата както се казва, това е все едно републиканците в САЩ да се опитват да плашат американците, че ако изберат демократите и край....светът ще свърши.Пълни глупости, за това уж живеем в демокрация, има различни партии с различни програми и различни виждания за това как трябва да се развива страната.Нормално е привържениците на едната партия да не харесват политиците от друга партия, но това не означава, че трябва да се забранят другите партии.Нека по-добрия победи!

преди 9 минути, M.Николов написа:

И какво ще стане, ако случайно БСП вземе властта?

Излизат платените уж умни и уж красиви и почват протести.

преди 47 минути, M.Николов написа:

Ти да видиш.Като гледаме Радев и трябвало да се сещаме за Нинова, първо аз не съм убеден, че е така, но и така да е, какъв в проблема?Нима БСП не е политическа партия?Нима целта на една политическа партия не е да се бори за правото да управлява страната?Нима не може да има различни политики освен прилаганата в момента?И какво ще стане, ако случайно БСП вземе властта?Ще настъпи апокалипсис, ще свърши света?Не мисля, а има и друго, Нинова не е била в управлението на страната до сега, та да се правят прибързани изводи кое как щяло да бъде!Не зная дали на някой друг му прави впечатление, но пресолихте манджата както се казва, това е все едно републиканците в САЩ да се опитват да плашат американците, че ако изберат демократите и край....светът ще свърши.Пълни глупости, за това уж живеем в демокрация, има различни партии с различни програми и различни виждания за това как трябва да се развива страната.Нормално е привържениците на едната партия да не харесват политиците от друга партия, но това не означава, че трябва да се забранят другите партии.Нека по-добрия победи!

Забрави една мъъъъъничка подробност която обезсмисля цялата ти тирада. Радев не е член на БСП, и би трябвало на теория да е обединител , обективен арбитър, равноправно поставен между политическите партии и все пак настрани от тях.

А радев , пак ще натъртя - е в пълен синхрон единствено и само с позицията на БСП и на външните му ментори като Решетников, който да не забравяме, дори го похвали . / Радев вероятно се е подмокрил от умиление/

преди 36 минути, nikssi написа:

Излизат....... умни и .........красиви и почват протести.

Ще изчакаме да съсипят държавата както всеки път са го правили до сега.

Което пак ще завърти същото колело . Въпроса е.. спрямо избирателя, как се нарича човек който настъпва една и съща червена мотика , и продължава да иска да я настъпва ? :)

Идиот  е меко казано , нали ?

преди 40 минути, nikssi написа:

Излизат платените уж умни и уж красиви и почват протести.

Ако са се устроили добре в чужбина с парите от предишните протести, може и да не се включат всички.

Мента -  ама как тъй някой ще критикува аверите ти  соросопитеци. Май си с ампутиран гръбнак, че се мъчиш да се правиш на остроумен .... подлогите кой ги харесва?

преди 1 минута, Мойра написа:

Ако са се устроили добре в чужбина с парите от предишните протести, може и да не се включат всички.

Има има , справка малко нагоре и вляво. Соросопитек - уж красив , брадат и леко шишкав ама ко от туй.

преди 42 минути, miro20 написа:

А радев , пак ще натъртя - е в пълен синхрон единствено и само с позицията на БСП и на външните му ментори като Решетников, който да не забравяме, дори го похвали . / Радев вероятно се е подмокрил от умиление/ 

Това си е единствено твое мнение, нищо повече.

....и ако си забравил личните имена се пишат с главна буква!

преди 21 минути, M.Николов написа:

Това си е единствено твое мнение, нищо повече.

Напротив. Има ли някой който да се съмнява че  Радев, с голямо Р , е в пълен синхрон с БСП и Решетников ?? както се пише и голямо Р в пРезидент .

Не виждам БСП да отрича, а Решетников го похвали . Така че, остави моето скромно , незначещо , с нищо неангажиращо  мнение, а се огледай  сам :)

преди 41 минути, miro20 написа:

Напротив. Има ли някой който да се съмнява че  Радев, с голямо Р , е в пълен синхрон с БСП и Решетников ?? както се пише и голямо Р в пРезидент .

Не виждам БСП да отрича, а Решетников го похвали . Така че, остави моето скромно , незначещо , с нищо неангажиращо  мнение, а се огледай  сам :)

Да мнението ти наистина е без значение, но нахалството ти, свързано с простотия и неуважение към  другомислещите е безгранично.

Егати инджинера!

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

С риск да стане досаден, но тоя път Пламен Пасков май удря едно рамо на Радев:

Това го гледам с малко закъснение.

Ето я пресконференцията (за тези, които не са я гледали или слушали, без миро20, разбира се):

https://bg-bg.facebook.com/President.bg/videos/2556400907763684/

преди 21 минути, dedidi написа:

Да мнението ти наистина е без значение, но нахалството ти, свързано с простотия и неуважение към  другомислещите е безгранично.

Егати инджинера!

а твоето е пълно с уважение към другомислещите и т.н. :laughing5:Страно защо мен никога не ме е вълнувало колко си високоинтелигентен, уважителен, бла бла... Просто не мога на всеки гамен да обръщам внимание. А и не искам.

Ама ти верно си като лянгурман, тони и др. Влизат само да видят какво е написал Миро и да го "нахранят" , демек да си изпразнят комплексите и напрежението .

Те поне се озаптиха. сега твой ред ли е ? :)

преди 9 минути, Lumberman написа:

Пламен Пасков май удря едно рамо на Радев:

Ах каква изненада :) И без да го гледам знам каква е позицията на ветеринаря. В един отбор са. т.е. не отбор.. просто менторите им са еднакви . Решетников и Ко.

Цветанов отново атакува президента

Присъщо на простаците е да завиждат и мразят всички, които във всяко отношение ги превъзхождат.

Жалък физкултурник!

преди 11 минути, Мойра написа:

Цветанов отново атакува президента

Присъщо на простаците е да завиждат и мразят всички, които във всяко отношение ги превъзхождат.

Жалък физкултурник!

Знам ти личните пристрастия към богообразния ореол на пРезидента, но все пак, може ли поне едно цитатче от статията да цитираш, където ЦвЦв не е прав ?

Между другото, хайде на контрапротест :) То срамота да не заглушите "жалките соросоиди" пред президентството следобед. МОЩНО и то :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.