Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 44 минути, Мойра написа:

Цветанов отново атакува президента

Присъщо на простаците е да завиждат и мразят всички, които във всяко отношение ги превъзхождат.

Жалък физкултурник!

Атакува ?! Със стари хвърчила как се атакува ......генерал с нарастваща армия ?! :)

Излага се като .........физкултурник ........в час по висша математика ! :lol6:

преди 30 минути, miro20 написа:

......може ли поне едно цитатче от статията да цитираш, където ЦвЦв не е прав ?....

Цитатче ли ? Кому е потребно ?! :lol6:

Даже само една дума е достатъчна - анексия (на Крим) !

" ....Анексията или анекс е едностранно, насилствено присъединяване на територия към друга територия......" 

А нищо такова в Крим няма !  :nono:

Тоя и не само той , хабер няма от понятия . И това , като за него е показателно - папагалщина  ! Чул - недочул , разбрал - недоразбрал......Учил - недоучил , ама и не му и трябва ! :lol6:

881563.png

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Цитат

Когато нарушаваш международното право, когато анексираш една територия, трябва да имаш предвид, че трябва да има отпор на демократичната общност от целия свят“, каза Цветан Цветанов.

А, кой ми говори за демократични принципи? А Мадуро не е ли демократично избран? А Асад? Някак игнорира, че неговите началници международното право го нямат за нищо, а гербаджиите нямат за нищо и международното, и местното, и неписаните закони. Такъв човек да ми говори за право е нелепо!

Цитат

"Начинът, по който Радев направи неговата позиция, той допълнително създава напрежение и предпоставки за разделение в обществото”. Зам.-председателят на ГЕРБ напомни също, че правителството определя външната политика на страната.

Предпоставки за разделение? Че има ли някой въобще на вашата мижитурска позиция, бе другарю Цветанов? Аз мисля, че хората не са тъпи и виждат какво се случва, и че всъщност напрежение създават от Външно като заемат позиция "партер" за пореден път. Мадуро предлага мирни преговори във формата предложен от групата страни в Монтевидео, но не - нашите не искат, обидени моми - а същевременно напират за камионите с помощ от САЩ. Да не се окаже, че вътре има въоръжени бойци или въоръжение само?! Не знам кой е по-жалък - Цветанов или тези, които постоянно му дават думата. Аз ако бях журналист, не бих въобще говорил с него по въпроса - или поне не по този слугински начин, както го правят постоянно нашите журналисти. Пък и позицията му тъй или иначе е просто ехо, и не е интересна.

Цитат

На въпроса дали Русия ще се опита да се намеси в предстоящите тази година избори у нас, Цветан Цветанов отговори: „Убеден съм”. Вчера той съобщи, че Комисията за контрол над службите за сигурност ще направи изслушване на компетентните органи и институции във връзка с отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев и информациите за съпричастност на извършителя със случая „Скрипал“. Има информация, че агент на руското военно разузнаване под псевдонима Сергей Федотов е свързан с отравянето на бизнесмена.

Русия щяла да се намеси? Хм-м? А онези дето не се намесват, ами направо правят преврати и назначават/признават свои марионетки БЕЗ ИЗБОРИ? За тях какво да кажем, г-н Цветанов? Така ли е "демократично"?

преди 1 час, by_chechi написа:

Излага се като .........физкултурник ........в час по висша математика ! :lol6:

Ха-ха. Не стига, че се излага, ами се и пъчи! Същия като миродваесе.

Цитат

......може ли поне едно цитатче от статията да цитираш, където ЦвЦв не е прав ?....

Вика онзи, едно цитатче... ами сам да си го намери, да търси без почивка, и ако не успее, пак да повтори упражнението... Миро, ако си искал да намериш, не е трудно. Както не е трудно и твоите лъжи да се изтипосат тука. Ако си си сложил главата в торбата обаче може и да е невъзможно, а ако си си ампутирал съвестта - нещата стават трагични. Как не разбра, че колкото повече ги защитаваш твоите хора, толкова по-зле изглеждаш и ти, и те?

Още повече, опитите ти са от куци по-куци.

преди 12 минути, Lumberman написа:

ама ти само за миро говориш и мислиш - вече почвам да се замислям защо ти отвори темата за истамбулската конвенция

преди 20 минути, Lumberman написа:

Вика онзи, едно цитатче... ами сам да си го намери, да търси без почивка, и ако не успее, пак да повтори упражнението... Миро, ако си искал да намериш, не е трудно.

Търсих , изчетох статията на Мойра , и не намерих. Затова помолих нея да ми цитира едно нещо което не е вярно .

По горе ти също не опроверга нито един негов цитат. Да, знам ти мнението, но то е само мнение, а не опровержение на казаното .

- цитираш за анексията на рашистите , плямпаш за Мадуро . Що за нонсенс ? някой нещо цепил ли е от Венецуела ??

- предпоставка за разделение - също. И не само по тази тема пРезидентът не е арбитър, равнопоставено застанал между политическите партии, а в един хор е с путино-бесепарската позиция. Как един път пък не показа топки и да се разграничи от воденето на каишка от тях ?

- за намесата на РФ ЦвЦв е прав в опасенияа си , а ти нищо не казваш . Познати клишета как злия запад назначава и ръководи държави. Не ви ли хрумва поне един път, че европейския и/или про-западен път може да е наистина  желание на хората ??

Всъщност , то това е очевидно, дори само по бежанските вълни да гледаш къде искат да отидат.... Само за вас  обаче, всичко е насилствено и управлявано от злите илюминати и САЩ :)

И  разбира се това е важна новина за евентуалния опит за убийство 2015 у нас.  ГРУ не прощава.

И което е по важно - службите вече са ангажирани да дадат отговор, а не да "се снишават" в услуга на Кремъл  : https://clubz.bg/79305-bylgarskoto_pravitelstvo_nastypi_motikata_dylji_otgovori?fbclid=IwAR2XdS9JPkBpPbZs9EwDD3gBwhdpezlxOv27Qm_VyMaA9Cc0pTd21t_aMgA

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

ама ти само за миро говориш

Той нали сее зарекъл да не ми говори , подписи си слага, декларации прави, гробове ми надписва.... и т.н   , обаче пусти му ко,плекси пак избиват :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 47 минути, miro20 написа:

........

Тъпичък си бе този ! :nono:

Време е САЩ да сменят Борисов . Ей сега ще се изсипе делегация цяла . Друг премиер да ни назначават ! Ще ни го натресат като едното нищо - пък ти си прави демократични избори . Както се опитват с Венецуела . И както успешно са го правили къде ли не по света . Нали е демокрация !......за другото сам се сещай .....ако можеш .

Щото Борисов може да е всякакъв , но добре усеща на къде духа вятъра........Все пак куче си има в Кремъл (ама наистина ! :lol6:) ! А пък от Кремъл до Пекин колко е ? Ей го де е малко по-на юг . Земята вече е малка......

(трябва ли да посочвам , че често пиша иносказателно ?  :))

Цитатче искаш...ето ти едно:

" По повод скандала „Ало, Банов съм“, Цветан Цветанов заяви, че съгласно прогнозата на Европейската комисия за 2019-2022 г. България е в топ пет на държави с икономически растеж 3,6 процента. "

Хората го питат за скандала с Банов, той обяснява икономическия растеж на България(то пък и един растеж някой растат с 6-7%).

:nono:

преди 12 минути, M.Николов написа:

Цитатче искаш...ето ти едно:

" По повод скандала „Ало, Банов съм“, Цветан Цветанов заяви, че съгласно прогнозата на Европейската комисия за 2019-2022 г. България е в топ пет на държави с икономически растеж 3,6 процента. "

Хората го питат за скандала с Банов, той обяснява икономическия растеж на България(то пък и един растеж някой растат с 6-7%).

Пропускаш съществен момент - моментът "хайли лайкли" (според прогнозата) !

За 30 и кусур години прогнози "съвсем ми се изпразни хладилника" . Животът ми в прогнози премина....:nono:

Това само така - между другото . 

Ха ! И още нещо ! 6-7% растеж в кражбите , поне на мен ми се вижда малко......Милиони отдавна са им малко - с милиарди не се задоволяват......

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а пък Радев каква гадина е ?

Герпаджиите, се конкурират, кой пръв ще засмуче американския биберон. Ама, може ли не пред всички .

преди 50 минути, sliderum написа:

Герпаджиите, се конкурират, кой пръв ще засмуче американския биберон. Ама, може ли не пред всички .

доколкото помня , Радев се зарадва като му подадоха и на него "биберона" - и то пред всички

Цитат

Срещата се състоя по инициатива на държавния глава

Цитат

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

доколкото помня , Радев се зарадва като му подадоха и на него "биберона" - и то пред всички

Ами браво на човека, аз също нямам против да правим бизнес със САЩ, в която и да е от изброените от президента области. Стига да е взаимоизгодно. Т.е., да не отърва едностранно само на САЩ и няколкото им парвенюта на наша територия.

преди 9 минути, sliderum написа:

Ами браво на човека, аз също нямам против да правим бизнес със САЩ, в която и да е от изброените от президента области. Стига да е взаимоизгодно. Т.е., да не отърва едностранно само на САЩ и няколкото им парвенюта на наша територия.

е да де ние копуваме Ф-ки от тях - правим бизнес

Цитат

процесът на модернизация на Българската армия.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

е да де ние копуваме Ф-ки от тях - правим бизнес

Който, е очевидно неизгоден за България. Впрочем все още не е напълно очевидно, като разберем за каква цена са се договорили, ще стане напълно ясно, предвид обаче, какви суми се спрягат в това направление, дори да снижат офертата наполовина, пак няма да е изгодно, а те почнаха да приказват за вдигане на бюджета, да стане над 2 милиарда.

току-що, sliderum написа:

Който, е очевидно неизгоден за България. Впрочем все още не е напълно очевидно, като разберем за каква цена са се договорили, ще стане напълно ясно, предвид обаче, какви суми се спрягат в това направление, дори да снижат офертата наполовина, пак няма да е изгодно, а те почнаха да приказват за вдигане на бюджета, да стане над 2 милиарда.

с според теб кое е изгодно и да е в синхрон с НАТО

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

с според теб кое е изгодно и да е в синхрон с НАТО

А защо трябва да угаждаме на НАТО?

преди 6 минути, sliderum написа:

А защо трябва да угаждаме на НАТО?

ако каже президента на която и да е страна от нато може да се възрази, а президента направе ли го или засмука "биберона"

Цитат

Този протокол може да бъде денонсиран от всяка от страните по него чрез писмено уведомление за денонсиране, изпратено до Правителството на Съединените американски щати, което уведомява всички останали страни, подписали протокола, за всяка такава нотификация. Денонсирането влиза в сила една година след получаване на уведомлението от Правителството на Съединените американски щати. След изтичане на този едногодишен период този протокол прекратява действието си по отношение на денонсиралата го страна, освен за случаите на неуредени искания, възникнали преди деня на влизане на денонсирането в сила, но продължава да бъде в сила за останалите страни.

денонсиране

Обявяване на договор за невалиден, отказ от спазването на договор.

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

ако каже президента на която и да е страна от нато може да се възрази, а президента направе ли го или засмука "биберона"

Може ли да ми преведеш на български това, което искаш да кажеш?

преди 2 минути, sliderum написа:

Може ли да ми преведеш на български това, което искаш да кажеш?

аз до колкото виждам в гугъл Борисов е бил против , каквато и да е покупка но главнокомандващия ни президент не

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/05/05/3174041_borisov_prizova_da_se_pomisli_za_po-efektivno/

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

аз до колкото виждам в гугъл Борисов е бил против , каквато и да е покупка но главнокомандващия ни президент не

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/05/05/3174041_borisov_prizova_da_se_pomisli_za_po-efektivno/

Ние трябва да се превъоръжим  съгласно договора с НАТО. Обаче с какво да се въоръжим си е наш избор. Единственото условие е, да е съвместимо с въоръжението на останалите страни членки. Вместо да избираме честно, измежду всички възможности, за да изберем най-изгодното, на нас ни дойде някакъв заместник-секретар и ни заповяда "изборът".

преди 21 минути, sliderum написа:

Ние трябва да се превъоръжим  съгласно договора с НАТО. Обаче с какво да се въоръжим си е наш избор. Единственото условие е, да е съвместимо с въоръжението на останалите страни членки. Вместо да избираме честно, измежду всички възможности, за да изберем най-изгодното, на нас ни дойде някакъв заместник-секретар и ни заповяда "изборът".

да де, това се прави от президента, за едно и също нещо говорим

Цитат

Този протокол може да бъде денонсиран от всяка от страните по него чрез писмено уведомление за денонсиране, изпратено до Правителството на Съединените американски щати

а и да ти отбележа пак че Турция и Гърция са с Ф-ки - Гърция с ъпдейтнати до нашите, а Турция с още по добър модел Ф-ки

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

....а и да ти отбележа пак че Турция и Гърция са с Ф-ки - Гърция с ъпдейтнати до нашите, а Турция с още по добър модел Ф-ки

Ти изобщо на ясно ли си с кого се мериш ? История , нещо , едно-друго ? :angry:

И аз искам "Майбах" или "Бентли" , ама няма ! :lol6:

http://www.radioenergy.bg/article/bogatite-bylgari-karat-maibah-i-bentli-a-nai-bogatite-hora-na-sveta-sreden-klas-avtomobili

Баси простаците и простащината..... ! Ама то се знае , а народа душа бере или бяга като от проказа.....

преди 1 час, sliderum написа:

на нас ни дойде някакъв заместник-секретар и ни заповяда "изборът".

Те закуските при Тръмп не са безплатни.

Абе гънат се , гърчат се като настъпени гъсеници. Няма спор за качествата на изделието има позор за начина по-който избраха въпросното изделие.

преди 30 минути, nikssi написа:

Те закуските при Тръмп не са безплатни.

Абе гънат се , гърчат се като настъпени гъсеници. Няма спор за качествата на изделието има позор за начина по-който избраха въпросното изделие.

я кажи как трябваше да се избере

при положение че от едната страна имаш едноядрен процесор, а от другата двуядрен процесор

да питаме хардуерния раздел да кажат кое е по хубаво

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.