Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

:laughing4:Радев вече е за Ф-ките

Радев разговаря с Рубин за модернизацията на армията ни

Цитат

Пред посланика президентът Румен Радев е призовал за засилване на двустранния индустриален и технологичен обмен, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.Той е откроил способностите на страната ни за много по-активно партньорство със САЩ в сферата на информационните и комуникационни технологии, науката и образованието в областта на високите технологии.

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 791k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

И най-големия недостатък на твоята теза е най-важния момент.....а именно никой в онзи момент не би могъл да предвиди, че ГЕРБ ще издигнат толкова слаба кандидатура за президент(при една силна кандидатура ГЕРБ щяха да спечелят президентските избори)... или сега ще искаш да ни убедиш, че Решетников и Москва са дърпали конците и на ГЕРБ?:wub:

Какъв недостатък бре :) в  момента си изсмукваш от пръстите "варианти" :) :)

Да не би пък  Решетников да е ЗНАЕЛ че ще спечели неговия Радев  ??? 

Или че ГЕРБ ще загуби ???:angry:

Че да правиш "велики изводи" на тази база ?

Те натискат, проучват ИЗГОДЕН И НА ТЯХ кандидат и го спускат  като директива на Корнелия. ФАКТ.

Да ти копирам че да не се повтарям  от  по назад :

- На срещата с Нинова, тя каза че ОЩЕ НЕ ПОЗНАВА РАДЕВ, но може би ще е добра кандидатура.

И на 9мин и 40 повторено отново - "Още не познавала Радев, но това е ИНТЕРЕСНА ИДЕЯ"

На 16мин и 10 -  "Радев може да изиграе забележителна роля в този процес" / за излизане от АНТО и ЕС/

Самото проучване на Института на Решетников е нпаравено юни месец, от българска агенция. Т.е. Института много по отрано е готвел тези сондажи, и съответно е координирал подходящата кандидатура , спусната както видяхме към БСП, на които срещи Нинова е казала че Радев е "интересна идея".

Само това е достатъчно за импийчмънт на всеки един президент във всяка нормална държава.

преди 1 час, M.Николов написа:

Защото ти изопачаваш фактите, а те са следните:

Да, има соц.прочуване за какъв президент биха гласували българите в онзи момент, но ....то не е направено за Радев (него още не го е имало в картинката), той се явява на по-късен етап, като възможен кандидат отговарящ на доста от критериите зададени от резултатите от проучването

Именно аз ти показах ФАКТИТЕ без никакво изопачаване.

Радвам се че НАЙ СЕТНЕ почна да загряваш и да признаваш за това проучване. А Радев не се появява на никакъв "по късен етап" .  Директно е предложен на срещите с Корнелия , за които Решетников обясни подробно . И за които срещи Корнела се оплете в лъжи .

сега остана да си отговориш на въпроса.. А какво би било ако в САЩ се разчуе че Решетников е правел проучване за републиканците, и им е предложил кандидатурата на Тръмп ? :)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Има един много показателен коментар под статията - как прави впечатление, че двама души могат да си говорят без нуждата от преводачи. Да го играеш голям политик, международна фигура, пък да не знаеш един най- основен говорим английски - я хващай пътя за село и върви да пасеш овцете, където ти е мястото.

преди 34 минути, miro20 написа:

Директно е предложен на срещите с Корнелия , за които Решетников обясни подробно .

От Решетников, нали?:wub:

преди 36 минути, miro20 написа:

сега остана да си отговориш на въпроса.. А какво би било ако в САЩ се разчуе че Решетников е правел проучване за републиканците, и им е предложил кандидатурата на Тръмп ? :)

Е, не следиш ли какво става?

Разследват.:D

преди 24 минути, M.Николов написа:

Е, не следиш ли какво става? 

Разследват.:D

Да, разследват дори намек за обаждания и срещи от  екипа. А какво би било ако бе фАКТ такова проучване на Решетников , каквото е у нас ?

Директно импийчмънт.

Ако си пропуснал, и това : http://terminal3.bg/nominaciata-na-kandidata-na-bsp-ot-rusia-za-bulgarski-prezident/

Мн. добра сатирична рубрика на свободна европа  "мило дневниче" :)

https://www.svobodnaevropa.bg/a/29752552.html?fbclid=IwAR2ceVWIAyrj_D9kAqMA0-KZP-U7kOTNLsuRovZzU9AiAdXZPevOh0erHMg

Цитат

Оня ден мислих да се изкажа по писмото на европейските интелектуалци. Естествено, щях да кажа нещо родолюбиво. Обаче после викам – то ще стане смешно, военен спори с интелектуалци. Ама какво пък – аз съм военен интелектуалец...

Затова – мислихме, мислихме с Деси (съвсем като интелектуалци) и решихме: Мадуро ще е. Тоя човек има нужда от защита, бе. Ама диктатор бил, ама не знам си какво си. Мен ме е издигнала БСП за президент, социална партия, ще защитавам онеправданите. И то онеправданите от Европа.

Сега, ако някой ме пита защо се застъпвам за Мадуро, аз много не мога да обясня. Във Венецуела имало глад и унижения. Е, какво от това? Нали са си у тях си? Каква е работата на европейците да се месят. Даже се чудех дали да кажа, че Европа се меси във Венецуела, за да им прати джендъри, ама после реших да не е толкова пресилено.

И накрая си излезе съвсем държавническа позиция. И съвсем приемлива – колегата Владимир много ще я хареса, сигурен съм. Само дето аха да ми се зарадва колегата и звъни на Борисов да си говорят. Ама той и Борисов си е в чудни отношения с него.

преди 2 часа, sound написа:

Има един много показателен коментар под статията - как прави впечатление, че двама души могат да си говорят без нуждата от преводачи. Да го играеш голям политик, международна фигура, пък да не знаеш един най- основен говорим английски - я хващай пътя за село и върви да пасеш овцете, където ти е мястото.

в момента неговоря кой колко знае англистики - а че Радев вече е за Ф-ките

преди 3 часа, miro20 написа:

Мн. добра сатирична рубрика на свободна европа  "мило дневниче" :)

https://www.svobodnaevropa.bg/a/29752552.html?fbclid=IwAR2ceVWIAyrj_D9kAqMA0-KZP-U7kOTNLsuRovZzU9AiAdXZPevOh0erHMg

Много плоско, президента е с класи над това като интелект.:cantbelieve:

А какво би било ако бе фАКТ такова проучване на Решетников , каквото е у нас ?

Е, ти не разбра ли, че от Русия са избрали Тръмп да стане президент на САЩ?:D

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

в момента неговоря кой колко знае англистики - а че Радев вече е за Ф-ките

Абе 

Цитат

САЩ е страната, с която преговаряме за покупка на нов изтребител за ВВС - F-16, конкурс, който държавният глава остро разкритикува при отчета си за 2 години мандат.

Ти какво искаш, решението е взето от правителството , той какво да иде да се сбие с посланика ли ? Това са протоколни разговори на " англистики ":angry:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 29 минути, nikssi написа:

Абе 

Ти какво искаш, решението е взето от правителството , той какво да иде да се сбие с посланика ли ? Това са протоколни разговори на " англистики ":angry:

Цитат

който държавният глава остро разкритикува при отчета си за 2 години мандат.

но не и на срещата в САЩ :angry:

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

но не и на срещата в САЩ :angry:

Ей сега ще напишат как са се сбили...абе офцЪ бе !

преди 8 минути, nikssi написа:

Ей сега ще напишат как са се сбили...абе офцЪ бе !

поне щеше единия да има синини, но явно никой няма и само са се целували

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

поне щеше единия да има синини, но явно никой няма и само са се целували

Ти какво ревнуваш ли Беееее ! photo-thumb-328125.jpg.8d35c63d7e0c95eea9b6686879b2bf6a.jpg

Цитат

Решението на Съвета по сигурността при Министерски съвет във връзка със ситуацията във Венецуела още веднъж категорично потвърди евроатлантическата принадлежност на България и солидарността ѝ с позициите на партньорите ни от международната общност. 
Това написа заместник-председателят на ГЕРБ и лидер на ПГ на партията Цветан Цветанов във фейсбук. 
"Документът беше подкрепен от всички членове на Съвета с изключение на представителите на президента, като с това бе даден окончателен отговор на въпроса кои са истинските евроатлантици в българската политика и кои са само на думи", допълни той в социалната мрежа.

Утре Нинова излиза и казва аз съм легитимния премиер и Цвъчко ще го снесе  !!! Алоооуууу 

май прегря. смени си термопастата

преди 9 минути, nikssi написа:

Утре Нинова излиза и казва аз съм легитимния премиер и Цвъчко ще го снесе  !!! Алоооуууу 

преди 16 часа, M.Николов написа:

Много плоско, президента е с класи над това като интелект.:cantbelieve:

Не му личи .  Е да, за придворните , чието мнение е изцяло пропагандно и субективно, той е "велик богатир" , най умния из умните, най най най :)

КАкто пореди време  бях сравнил, сега пак ме подсети на какво прилича вашето "боготворене" - на миньоните.

Вие сте 101 % миньони. Гледай филмчето ако не си :)

преди 14 часа, nikssi написа:

Може . Ако Цвъчко или Бочко доведат страната до милионна инфлация , ако /малкото / милиони хора са доведени до физически глад, без работа, бъдеще, цензура и военна узурпация на властта... защо не ?

Ах да.. това почти го преживяхме при Жан Виденов.

:)

Тоя или е пълен идиот, или проЗт червен пропагадист.

Или и двете. Обиковенно се съчетават.

Войската спасявала много пъти България, за разлика от политиците.. Да. Ти си пример на хрантутник, обърнал палачинката от военен в политик. Сега си плямпало .

Сравнява ми Венецуела със  сегашна България. И колко българи , видиш ли, били заминали за чужбина. Алооо . балоните...

Първо - сегашното  слабо състояние на България е заради фалита на соца. Никой не ни налива благодат от безплатни земни ресурси /каквато е РФ  , наследник на фалиралия СССР /  , нито безвъзмездни финансови потоци  както ФРГ налива пари при сънародниците си в ГДР / 2 трлн евро/. .

Второ - това /че хората могат свободно да работят в ЕС / е плюс, заради който още не се е затрила държавата.  И това е изцяло по икономичекси причини, не заради физически геноцид, глад, цензура , милионна инфлация и т.н. !

Алтернативата съм ви я показвал и сравнявал - Сегашното състояние на някои постсъветски държави, извън  ЕС . пенсии 50 $ е най малкото  като пример.

Трето -  като казах инфлация и масов грабеж.. пак се сетих за комуниста Жан Виденов.Сравнявай това.

Така че... дето имаше един лаф.. - тъп .. по тъп.. .Радев.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 6.02.2019 г. в 12:41, miro20 написа:

Ако Цвъчко или Бочко доведат страната до милионна инфлация

Как ще стане, като сме вързани с еврото и под контрола на МВФ. Не че и сега инфлацията е малка, но ако нещо тръгне да се сrовнява тотално, има кой да се намеси.

преди 14 минути, sliderum написа:

, като сме вързани с еврото и под контрола на МВФ.

та нали това е целта

преди 2 часа, miro20 написа:

Алтернативата съм ви я показвал и сравнявал - Сегашното състояние на някои постсъветски държави, извън  ЕС . пенсии 50 $ е най малкото  като пример.

Цитат

От 1 юли 2019 г.  Социалната пенсия се променя от 125,58 лв. на 132,74 лв.

Олеле, че сме добре.

Извинявай, ама ти кой беше?:rolleyes:

преди 41 минути, sliderum написа:

Олеле, че сме добре.

а колко бе при Сергей, или те е срам да кажеш

https://web.archive.org/web/20070622152633/http://www.nssi.bg/content/publikacii/min_razmeri_2005.doc

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

а колко бе при Сергей, или те е срам да кажеш

https://web.archive.org/web/20070622152633/http://www.nssi.bg/content/publikacii/min_razmeri_2005.doc

Дам, оттогава досега бая инфлация се събра. Аз помня, че кофичка кисело мляко в ония години беше 55 стотинки. От 500 грама. Сега 400 грама от същата марка, са 95 стотинки. Със социалната пенсия днес, се купува горе-долу същото, което можеше и през 2005г. Така че, увеличението е просто като цифра, не и като покупателна способност. А със социална пенсия яхти не се купуват, така че, моля те, не ми показвай цените на яхтите тогава и сега, като пример за нещо, което не е променило своята стойност.

преди 20 минути, sliderum написа:

Дам, оттогава досега бая инфлация се събра. Аз помня, че кофичка кисело мляко в ония години беше 55 стотинки. От 500 грама. Сега 400 грама от същата марка, са 95 стотинки. Със социалната пенсия днес, се купува горе-долу същото, което можеше и през 2005г. Така че, увеличението е просто като цифра, не и като покупателна способност. А със социална пенсия яхти не се купуват, така че, моля те, не ми показвай цените на яхтите тогава и сега, като пример за нещо, което не е променило своята стойност.

хайде да сметнеш тогава колко кофички мляко е била пенсията преди и сега, не горе долу а с точност - за да видим каква е инфлацията, ако изобщо има такава

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.